Jump to content

Αγορά Tablet από το εξωτερικό μέχρι 150€

Petroskou1926
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Gaming κυρίως, Internet .

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: από 1080p.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Αν έχει φλας στην κάμερα θα ειναι καλο.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; δεν εχω θεμα.

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Οχι.

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; οχι.

8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι.

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Αν ειναι κατι καλο ναι. Απλα δεν ξερω τι ειναι. Χεχε.

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; ε ναι.

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; εξωτερικό.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); νόου.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; New

Επίσης θέλω ακόμα ενα ταμπλετ για δώρο, με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά που προανέφερα πάνω, έως 100ευρω αυτό.

Dual Boot σημαίνει να έχει και android και windows. Εσύ τι θέλεις να έχουν; Android, windows ή και τα δύο;

Α μάλιστα. Δεν έχω πρόβλημα. Προτιμώ Android όμως.

Lenovo tab3 8 plus από Κίνα στα 130€ περίπου με αποστολή priority σε τρεις περίπου βδομάδες στα χέρια σου. Εξαιρετική κατασκευή, 3/16 μνήμη επεκτάσιμη με sd, αξιοπρεπέστατη μπαταρία, και καταληκτική οθόνη για την κατηγορία του.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Lenovo tab3 8 plus από Κίνα στα 130€ περίπου με αποστολή priority σε τρεις περίπου βδομάδες στα χέρια σου. Εξαιρετική κατασκευή, 3/16 μνήμη επεκτάσιμη με sd, αξιοπρεπέστατη μπαταρία, και καταληκτική οθόνη για την κατηγορία του.

https://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html τούτο;

Ναι αυτό. Απλά αν το πάρεις μη λυπηθείς τα 22,42€ του priority line.

Το δε παράξενο, είναι πως αν βάλεις 2 στο καλάθι, τα έξοδα του priority line γίνονται 14,43€ σύνολο.

Οπότε με 236,62€ έχεις κάνει τη δουλειά σου με το παραπάνω.

Edited by Gx2

Τελεια. Οποτε eu express priority τσεκαρω. Και τιποτα αλλο και ολα κομπλε; ε;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αυτό. Απλά αν το πάρεις μη λυπηθείς τα 22,42€ του priority line.

Το δε παράξενο, είναι πως αν βάλεις 2 στο καλάθι, τα έξοδα του priority line γίνονται 14,43€ σύνολο.

Οπότε με 236,62€ έχεις κάνει τη δουλειά σου με το παραπάνω.

Το παρήγγειλα!!! Σε ευχαριστώ πολύ

Με το καλό να παραλάβεις.

Δε θα το μετανιώσεις.Σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο σήμερα με 3gb RAM, Snapdragon 625 και με οθόνη 1200x1920.

Πάρε και μια καλή, γρήγορη SD και κάνε την internal πριν το στήσεις ώστε να έχεις όσο χώρο χρειάζεσαι.

Πήρες ένα ή δύο τελικά;

Με το καλό να παραλάβεις.

Δε θα το μετανιώσεις.Σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο σήμερα με 3gb RAM, Snapdragon 625 και με οθόνη 1200x1920.

Πάρε και μια καλή, γρήγορη SD και κάνε την internal πριν το στήσεις ώστε να έχεις όσο χώρο χρειάζεσαι.

Πήρες ένα ή δύο τελικά;

Έχεις να μου προτείνεις κάποια συγκεκριμένη sd; τι εννοείς να την κάνω; το τελευταίο δεν κατάλαβα. Εννοεις να το κανω να αποθηκευονται στην sd οτι κατεβάζω; 1 πήρα.

Οταν κάνεις μια κάρτα internal ουσιαστικά ενοποιείς την ROM της συσκευής με την κάρτα. Οπότε κάνοντας internal μια κάρτα 64gb ουσιαστικά αυξάνεις το χώρο της συσκευής στα 80gb. To μόνο πoυ πρέπει να προσέξεις είναι να είναι γρήγορη η κάρτα ώστε να μην έχεις καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών. Προτείνω κάτι τέτοιο https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_279099.html

Οταν κάνεις μια κάρτα internal ουσιαστικά ενοποιείς την ROM της συσκευής με την κάρτα. Οπότε κάνοντας internal μια κάρτα 64gb ουσιαστικά αυξάνεις το χώρο της συσκευής στα 80gb. To μόνο πoυ πρέπει να προσέξεις είναι να είναι γρήγορη η κάρτα ώστε να μην έχεις καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών. Προτείνω κάτι τέτοιο https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_279099.html

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τις πληροφορίες σου. Οπότε αν είναι θα πάρω 2. Να βάλω αυτήν και στο Honor 6X μου! Απλώς πως το κάνω αυτό; Δηλαδή πως κάνω internal;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τις πληροφορίες σου. Οπότε αν είναι θα πάρω 2. Να βάλω αυτήν και στο Honor 6X μου! Απλώς πως το κάνω αυτό; Δηλαδή πως κάνω internal;
Όταν βάλεις τη κάρτα θα σε ρωτήσει αν θέλεις να την εγκαταστήσεις σαν internal ή σαν εξωτερική κάρτα. Να έχεις υπόψιν σου ότι αν την κάνεις internal δεν θα δουλεύει σε καμία άλλη συσκευή παρά μόνο αν την κάνεις φορμάτ.Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται από android 6.0 και μετά. Κάποιες εταιρείες όμως δε την υποστηρίζουν σε όλες τις συσκευές τους οπότε ρωτώντας στο θέμα της δικής σου θα μάθεις αν υποστηρίζεται ή όχι.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με μια γρήγορη ματιά, μάλλον δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αυτή στο Honor 6X. Τουλάχιστον όχι χωρίς ρουτ.

Όταν βάλεις τη κάρτα θα σε ρωτήσει αν θέλεις να την εγκαταστήσεις σαν internal ή σαν εξωτερική κάρτα. Να έχεις υπόψιν σου ότι αν την κάνεις internal δεν θα δουλεύει σε καμία άλλη συσκευή παρά μόνο αν την κάνεις φορμάτ.Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται από android 6.0 και μετά. Κάποιες εταιρείες όμως δε την υποστηρίζουν σε όλες τις συσκευές τους οπότε ρωτώντας στο θέμα της δικής σου θα μάθεις αν υποστηρίζεται ή όχι.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με μια γρήγορη ματιά, μάλλον δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αυτή στο Honor 6X. Τουλάχιστον όχι χωρίς ρουτ.

Ε ενταξει δεν πειραζει. Θα την βαλω απλα ως προεκταση μνήμης. Μια ερώτηση. Καλο ειναι να εχω τα παντα σε μια sd; διευκολύνει φαντάζομαι το κινητό;