manosasko Δημοσιεύτηκε November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2017 Καλησπέρα στην κοινότητα. θα ήθελα την γνώμη σας για την προσφορά Tp-Link Neffos X1 4G (3GB/32GB) Dual Sim στα 119 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/180772-tp-link-neffos-x1-4g-%283gb/32gb%29-dual-sim-grey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Πάρε το redmi 4x, πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Είχα κανει και εγώ εδώ αυτή την πρόταση για το neffos x1 αλλά οι περισσοτεροι εδώ μέσα είναι κολλημένο με τα xiaomi λες και παίρνουν ποσοστά.Εγώ νομιζω οτι το neffos είναι ΚΑΛΟ τηλέφωνο ενω υπάρχει και το lite που είναι λίγο πιο καινουριο μοντελο.Εδω θα βρεις δυο ελληνικα review. https://www.digitallife.gr/tp-link-neffos-x1-review-tromero-value-for-money-23380 http://in2mobile.gr/2017/03/19/neffos-x1-review/ Στην δική μου περιπτωση δεν απάντησε κανεις τα συμπεράσματα δικά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Αν και θα 'θελα πολύ να παίρνω λεφτά από την Xiaomi, δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει :p Υπάρχει λόγος που προτείνουμε όλοι Xiaomi και είναι πολύ απλός. Είναι καλύτερα. Πάρτε για παράδειγμα τα συγκεκριμένα. Redmi 4x με neffos x1. Το redmi έχει ισχυρότερο και λιγότερο ενεργοβόρο επεξεργαστή, έχει notification led, έχει ir και υποστηρίζει VoLTE (κάτι που περιέργως το neffos δεν υποστηρίζει), έχει σχεδόν διπλάσια μπαταρία και έχει μια μεγάλη κοινότητα να το υποστηρίζει. Από κάμερα δεν πρέπει να έχουν αισθητή διάφορα. Όπως βλέπετε το redmi είναι καλύτερο. Από τη στιγμή που είναι καλύτερο και δεν έχει μεγάλη διαφορά στη τιμή, δεν βλέπω λόγο να μην το προτείνω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το χ1 εχει ισχυροτερο επεξεργαστη οχταπυρηνο στα 1.8ghz εναντι οχταπυρηνου στα 1.4ghz που εχει το redmi και εχει και notification led.Ενω και η μπαταρια του αν και μικρη κανει καλη διαχειρηση.Αν πατησεις το link που δινω θα τα δεις. Οσο για τα υπολοιπα θα συμφωνησω αλλα δεν ειναι αρκετα για να μου αλλαξουν γνωμη.Δηλαδη τι πειραζει αν το τηλεφωνο δεν εχει IR?☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το χ1 εχει ισχυροτερο επεξεργαστη οχταπυρηνο στα 1.8ghz εναντι οχταπυρηνου στα 1.4ghz που εχει το redmi και εχει και notification led.Ενω και η μπαταρια του αν και μικρη κανει καλη διαχειρηση.Αν πατησεις το link που δινω θα τα δεις. Οσο για τα υπολοιπα θα συμφωνησω αλλα δεν ειναι αρκετα για να μου αλλαξουν γνωμη.Δηλαδη τι πειραζει αν το τηλεφωνο δεν εχει IR?☺ΟΧΙ...ΟΧΙ..ΟΧΙ...Θα πάρει Xiaomi... τελειωσεεεεεεεεε...Xiaomiiiiii..... Θα παρεις κι εσυ...θα παρω κι εγω...οοοοολοι Xiaomi... Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 ΟΧΙ...ΟΧΙ..ΟΧΙ...Θα πάρει Xiaomi... τελειωσεεεεεεεεε...Xiaomiiiiii..... Θα παρεις κι εσυ...θα παρω κι εγω...οοοοολοι Xiaomi... Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε τι χρωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το χ1 εχει ισχυροτερο επεξεργαστη οχταπυρηνο στα 1.8ghz εναντι οχταπυρηνου στα 1.4ghz που εχει το redmi και εχει και notification led.Ενω και η μπαταρια του αν και μικρη κανει καλη διαχειρηση.Αν πατησεις το link που δινω θα τα δεις. Οσο για τα υπολοιπα θα συμφωνησω αλλα δεν ειναι αρκετα για να μου αλλαξουν γνωμη.Δηλαδη τι πειραζει αν το τηλεφωνο δεν εχει IR?☺ Κι όμως, ούτε ο αριθμός των πυρήνων, ούτε ο χρονισμός τους κάνει έναν επεξεργαστή καλύτερο από τον άλλο. Πάρε παράδειγμα τον snapdragon 820, τετραπύρηνος 2.1ghz και ήταν ο ισχυρότερος του 16 ενώ ο αντίστοιχος helio x10 αν και δεκαπύρηνος στα 2.3ghz ήταν κατώτερος. Για το notification led, στο kimovil που κοίταξα έγραφε ότι δεν έχει (δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει λάθος το kimovil). Για τη διαχείριση ενέργειας, ακόμα και να έκανε καλύτερη το neffos (που δεν το νομίζω), το redmi έχει 1750mAh παραπάνω. Τώρα για το ir, το ξέρω ότι δεν είναι κάτι απαραίτητο άλλα είναι όμως μια ευκολία και αν το συνηθίσεις μετά θα το θες σε κάθε σου καινούργιο κινητό. ΟΧΙ...ΟΧΙ..ΟΧΙ...Θα πάρει Xiaomi... τελειωσεεεεεεεεε...Xiaomiiiiii..... Θα παρεις κι εσυ...θα παρω κι εγω...οοοοολοι Xiaomi... Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι πάει. Όταν μας τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουμε το trolling :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Αγαπητέ Αλεξάνδρε εαν μπεις στο in2mobile.gr θα βρεις review και των δυο συσκευών και εκεί αναφέρεται οτι ο επεξεργαστής του redmi είναι ενεργοβορος.Απλα το σώζει η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία του.Επίσης το neffos έχει 8 πυρήνες απο τους οποιους οι 4 δουλεύουν στο 1.8 και οι άλλοι 4 στο 1,4 με δυνατότητα να δουλεύει ο καθένας ξεχωριστά και όχι όλοι ανα τετράδες όπως συμβαίνει στο redmi 4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Κι όμως, ούτε ο αριθμός των πυρήνων, ούτε ο χρονισμός τους κάνει έναν επεξεργαστή καλύτερο από τον άλλο. Πάρε παράδειγμα τον snapdragon 820, τετραπύρηνος 2.1ghz και ήταν ο ισχυρότερος του 16 ενώ ο αντίστοιχος helio x10 αν και δεκαπύρηνος στα 2.3ghz ήταν κατώτερος. Για το notification led, στο kimovil που κοίταξα έγραφε ότι δεν έχει (δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει λάθος το kimovil). Για τη διαχείριση ενέργειας, ακόμα και να έκανε καλύτερη το neffos (που δεν το νομίζω), το redmi έχει 1750mAh παραπάνω. Τώρα για το ir, το ξέρω ότι δεν είναι κάτι απαραίτητο άλλα είναι όμως μια ευκολία και αν το συνηθίσεις μετά θα το θες σε κάθε σου καινούργιο κινητό. Έτσι πάει. Όταν μας τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουμε το trolling :XΩχ, παρεξηγήθηκε ο Ceo. Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε τι χρωμα;Χαχαχα! Πάρε εσύ Xiaomi και βάψτο ότι χρώμα θες. Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλησπέρα σας.Φίλος μου αγόρασε το X1 Max 4gb/64gb.Ενώ στο site γράφει ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, όταν το βάζει για φόρτιση, δεν γράφει κάτι στην οθόνη (πχ το huawei που έχω γράφει fast charging).Παίζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts