Jump to content

Mi Note 3 vs LG G6 vs S7

Antretng
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντρεα, S7 φιλε μου, μην το σκαλιζεις ειναι βασιλιας....τα εχει ολα και η φωτογραφικη του ειναι Η (κεφαλαιο) καλυτερη.
All it takes is a swipe...

Γιώργο με φρενάρουν οι 5.1 ίντσες. Το σκέφτομαι σοβαρά αλλα φοβάμαι ότι σε 2 βδομάδες θα αλλάξω πάλι κινητό.

ενταξει αυτο με το μεγεθος θα πρεπει να το δεις εσυ αποκλειστικα. Περα απο αυτο, S7. Παντως χιαομι χωρις global rom δεν θα επαιρνα με τπτ ξανα. Lg, μπα εγω τελειωσα με δαυτους.
All it takes is a swipe...

Δεν ειχα σκοπο να γράψω,αλλα για σένα έπρεπε να κανω μια εξαίρεση!!..Εγώ θα πηγαινα σε S7 γιατι αρχισαν να με κουράζουν η 5.5 ίντσες..Κανε λιγο υπομονή να πέσει το s7 edge,η αν δεν σε εννοχλουσε δες κανενα μεταχειρισμένο,σε κατασταση καινούργιου..Μετα απο θεμα κάμερας μονο το G6 (σε λογικη τιμή) παίζει,αλλα είναι Lg...Παντως τα κοληταρια μου πήρανε απο 1 s7,s7 edge μεταχειρισμένα και ειναι πολυ ευχαριστημένοι..

Καλησπέρα, Εγώ έχω lg g6 με καθημερινή βαριά χρήση, κανένα πρόβλημα. Νομίζω μόνο ότι δεν όσο γρήγορο εκτιμούσα ότι θα είναι. Και έχει και ραδιόφωνο που το ήθελα.
LG G6/OPX

χαχαχα και εγώ αυτό το διάστημα κοιτάω συνέχεια βιντεάκια απο Galasy S7 Edge, Xiaomi Mi Note 3 για να

διαλέξω ένα απο τα δύο.

Εχω τη εντυπωση οτι βγαλαν εχθες τη global rom για το Mi note 3

http://en.miui.com/download-336.html

Και σήμερα το Gearbest το έχει βάλει ήδη διαθέσιμο.

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1046384.html

The ROM on this Phone supports OTA and is multi language.

(Ελπιζω δηλαδη να ειναι η Official και να μη ειναι μουφα χειροκινητα απο xiaomi.eu)

Δε θελω να το παρω με αγγλικα και κινεζικα ... χωρις Playstore, δε εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με flash Και οδηγούς. :wacko:

Και το S7 Edge εργαλείο αλλα μου τη σπαει που δε εχει τα καινουργια features , διπλή κάμερα , c port Κλπ κλπ.

Edited by sakis92

Mi mix 2 από εμένα με λίγα παραπάνω αλλά κάνει τη διαφορά

Τώρα είδα ότι έχεις βάλει όριο 400, οπότε περιμένεις προσφορά και μόλις βγει το χτυπάς.

Έχει παίξει και κατω από 400€

Edited by minotavros
No root->No problem

Τελικά τσίμπησα ένα mi note 2. Πολυ καλύτερη η κάμερα από όσο το θαβαν. Ίσως επειδή είχε κάπου 600 ευρώ όταν βγήκε. Σίγουρα κατώτερο από g5 αλλά καλύτερο από honor 8. Στο τέλος έχω μίνι συγκριτικό στο αυτόματο με αυτές τις συσκευές

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Την οθόνη την περίμενα καλύτερη για amoled. Σβέλτο, αξιόπιστο δαχτυλικο, πλήρες λογισμικό, καλό ηχείο, εξαιρετική αυτονομία και ικανοποιητική καμερα (ίσως βοηθήσει η gcam). Συνομιλίες με ακούνε και τους ακούω καθαρά. Παίζει να κατέληξα σε συσκευή μετά από 1 χρόνο έντονων αλλαγών. Λίγο η edge οθόνη με ξενίζει αλλά φαντάζομαι θα το συνηθίσω. Τώρα ψάχνω κατάλληλο screen protector.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις

38794569771_c7f8d479b2_c.jpgIMG_20171203_015824_HHT by Andreas L., on Flickr

36268844736_fea1b59ca4_n.jpgIMG_20170712_215411 by Andreas L., on Flickr

36796914446_511cccfc23_n.jpg20170902_220620 by Andreas L., on Flick