ea6gka Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Αντρεα, S7 φιλε μου, μην το σκαλιζεις ειναι βασιλιας....τα εχει ολα και η φωτογραφικη του ειναι Η (κεφαλαιο) καλυτερη. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Γιώργο με φρενάρουν οι 5.1 ίντσες. Το σκέφτομαι σοβαρά αλλα φοβάμαι ότι σε 2 βδομάδες θα αλλάξω πάλι κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 ενταξει αυτο με το μεγεθος θα πρεπει να το δεις εσυ αποκλειστικα. Περα απο αυτο, S7. Παντως χιαομι χωρις global rom δεν θα επαιρνα με τπτ ξανα. Lg, μπα εγω τελειωσα με δαυτους. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Δεν ειχα σκοπο να γράψω,αλλα για σένα έπρεπε να κανω μια εξαίρεση!!..Εγώ θα πηγαινα σε S7 γιατι αρχισαν να με κουράζουν η 5.5 ίντσες..Κανε λιγο υπομονή να πέσει το s7 edge,η αν δεν σε εννοχλουσε δες κανενα μεταχειρισμένο,σε κατασταση καινούργιου..Μετα απο θεμα κάμερας μονο το G6 (σε λογικη τιμή) παίζει,αλλα είναι Lg...Παντως τα κοληταρια μου πήρανε απο 1 s7,s7 edge μεταχειρισμένα και ειναι πολυ ευχαριστημένοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lala Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλησπέρα, Εγώ έχω lg g6 με καθημερινή βαριά χρήση, κανένα πρόβλημα. Νομίζω μόνο ότι δεν όσο γρήγορο εκτιμούσα ότι θα είναι. Και έχει και ραδιόφωνο που το ήθελα. Παράθεση LG G6/OPX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 (edited) χαχαχα και εγώ αυτό το διάστημα κοιτάω συνέχεια βιντεάκια απο Galasy S7 Edge, Xiaomi Mi Note 3 για να διαλέξω ένα απο τα δύο. Εχω τη εντυπωση οτι βγαλαν εχθες τη global rom για το Mi note 3 http://en.miui.com/download-336.html Και σήμερα το Gearbest το έχει βάλει ήδη διαθέσιμο. https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1046384.html The ROM on this Phone supports OTA and is multi language. (Ελπιζω δηλαδη να ειναι η Official και να μη ειναι μουφα χειροκινητα απο xiaomi.eu) Δε θελω να το παρω με αγγλικα και κινεζικα ... χωρις Playstore, δε εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με flash Και οδηγούς. :wacko: Και το S7 Edge εργαλείο αλλα μου τη σπαει που δε εχει τα καινουργια features , διπλή κάμερα , c port Κλπ κλπ. Edited November 25, 2017 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Mi mix 2 από εμένα με λίγα παραπάνω αλλά κάνει τη διαφορά Τώρα είδα ότι έχεις βάλει όριο 400, οπότε περιμένεις προσφορά και μόλις βγει το χτυπάς. Έχει παίξει και κατω από 400€ Edited November 29, 2017 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Τελικά τσίμπησα ένα mi note 2. Πολυ καλύτερη η κάμερα από όσο το θαβαν. Ίσως επειδή είχε κάπου 600 ευρώ όταν βγήκε. Σίγουρα κατώτερο από g5 αλλά καλύτερο από honor 8. Στο τέλος έχω μίνι συγκριτικό στο αυτόματο με αυτές τις συσκευές Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Την οθόνη την περίμενα καλύτερη για amoled. Σβέλτο, αξιόπιστο δαχτυλικο, πλήρες λογισμικό, καλό ηχείο, εξαιρετική αυτονομία και ικανοποιητική καμερα (ίσως βοηθήσει η gcam). Συνομιλίες με ακούνε και τους ακούω καθαρά. Παίζει να κατέληξα σε συσκευή μετά από 1 χρόνο έντονων αλλαγών. Λίγο η edge οθόνη με ξενίζει αλλά φαντάζομαι θα το συνηθίσω. Τώρα ψάχνω κατάλληλο screen protector. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις IMG_20171203_015824_HHT by Andreas L., on Flickr IMG_20170712_215411 by Andreas L., on Flickr 20170902_220620 by Andreas L., on Flick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Με γειες! Πανέμορφο τηλέφωνο! MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts