gr234567 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 οποιος βιαζεται και θελει να το εχει μεχρι την παρασκευη σε 3 ατοκες δοσεις με καρτα και σε super τιμη να δει αυτο: http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=1777&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat= Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 επισης καρτα μνημης 512 mb εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=830 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playboy2 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά τι ανάλυση έχει οι βίντεο κάμερα του 6680? Φαντάζομαι μεγαλύτερη από 176χ144 ε? ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 0,75€/15" :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά τι ανάλυση έχει οι βίντεο κάμερα του 6680? Φαντάζομαι μεγαλύτερη από 176χ144 ε? 176*144 and 128*196 αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerafx Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Πολυ ωραιο και καλο. Τα πληκτρα του ειναι παρομοια με του 6630 στην ποιοτητα (οσο μπορω να καταλαβω απο την φωτο) ΒΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 6630-άκιδες?!!!!! Ο χρονος θα δειξει.... Φιλε μου θα σου αμαντήσω εγώ.Ναι βιαστήκαμε!Παντως έιμαι τοσο ενθουσιασμένος που αναγκάστικα να το παραγγείλω και αυριο θα το εχω στα χερια μου! [sIGPIC][/sIGPIC] Electronic Computing Systems Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Υπάρχει καμιά foto με τα δύο χρώματα (Light Bronze & Silver Blue) που κυκλοφορεί το 6680; Ποιο είναι το πιο ωραίο χρώμα, δώστε κανένα link με foto καθαρές του ίδιου του 6680, για να δούμε τα χρώματα που βγαίνει. Ευχαριστώ. Είδα το blue σε ψεύτικο και έχω το bronze σε αληθινό. Στις φωτογραφίες που είχα δει στο ίντερνετ το bronze δεν έδιχνε πολύ ωραίο αλλά από κοντά είναι πολύ ποιό ωραίο από το άλλο. Αν θέλεις να δεις τα δύο χρώματα πήγαινε http://www.nokia.com.gr/6680 και όταν ολοκληρωθεί η κεντρική φωτογραφία όταν ακουμπάς με το ποντίκι το πλαίσιο με το χρώμα (κάτω αριστερά στην φωτογραφία) το κινητό αλλάζει χρώμα. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Prosopika protimo to Light Bronze.Einai pio omorfo,pio kompso. H poiothta toy video einai idia me aythn toy 6630; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Σχετικά με αυτό που ανάφερε ο φίλος PIT, αλλά κι εγώ σε προηγούμενα post για την κάρτα μνήμης, εχω να πω ότι η ΑΤΡ 256 που έχω μου έκανε τέτοια κόλπα(άλλες εφαρμογές τις εγκαθιστούσε κι έτρεχαν κανονικά, άλλες μου έβγαζε μόνο το εικονίδιο αλλά δεν έτρεχαν, σε άλλες μου έβγαζε μήνυμα ότι το κινητό δεν υποστηρίζει την κάρτα μνήμης).Μετά από δεύτερο format της κάρτας τα πράγματα έστρωσαν κάπως.Μερικές εφαρμογές δεν τις εγκαθιστα ακόμη, όπως το mobiluck 3.02 μου βγάζει κατεστραμμένο αρχείο, αλλά στο 6630 κάνει κανονικά εγκατάσταση.Τα ερωτήματα τέσσερα:1.Φταίει η κάρτα;2.Φταίει το τηλέφωνο;3.Μήπως δεν υποστηρίζει 256αρα κάρτα;4.Μήπως έχουμε να κάνουμε με κανένα κόλπο της Nokia σε συνεργασία με εταιρείες psiloc, κλπ για τα "φτιαγμένα" προγράμματα που έχουμε;Τέλος αν έχει κανείς το mobiluck 3.02 και πάνω ασ κάνει τον κόπο να το στείλει εδώ:krokees1@hotmail.com "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Συγγνώμη για το διπλό post, αλλά έχω ένα ερώτημα ακόμη:Μόνο εγώ και ο PIT αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα;Γιατί τότε φταίει ή η κάρτα μας ή το κινητό μας.Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογα προβλήματα είτε με την μαμίσια κάρτα ή με ΑΤΡ 256αρα; "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 bre paidia allo ena problhma.......... otan phgaineis na allakseis sto menu--->8emata---->epilegeis ena 8ema----->epeksergasia---->paleta xromaton kai 8eleis na allakseis to xroma eite to allazeis eite oxi ayto menei sta8era sto blue.........ti ginetai kai allo bugs?...... Αυτο το εχει και το 6630. απο οτι λεγεται δεν ειναι bug. H αλλαγη των χρωματων παιζει μονο σε 8-bit graphics θεματα ,ακομα και το default θεμα δεν ειναι 8-bit graphics αλλα 16-bit. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=712621#post712621 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Αυτο το εχει και το 6630. απο οτι λεγεται δεν ειναι bug. H αλλαγη των χρωματων παιζει μονο σε 8-bit graphics θεματα ,ακομα και το default θεμα δεν ειναι 8-bit graphics αλλα 16-bit. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=712621#post712621 tote ti thn bazoyn ayth thn epilogh? :p LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Συγγνώμη για το διπλό post, αλλά έχω ένα ερώτημα ακόμη:Μόνο εγώ και ο PIT αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα;Γιατί τότε φταίει ή η κάρτα μας ή το κινητό μας.Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογα προβλήματα είτε με την μαμίσια κάρτα ή με ΑΤΡ 256αρα; ean koitakseis ligo pio piso kai ego to exo me ta perissotera programmata me thn parexomenh karta......mallon gia emena ftaiei h nokia ;) LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 παντως κι εγω εχω την ΑΤΡ 256 κι οφειλω να ομολογησω οτι δεν εχω κανενα προβλημα,το μον που δε παιζει ειναι το mobiluck Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 παντως κι εγω εχω την ΑΤΡ 256 κι οφειλω να ομολογησω οτι δεν εχω κανενα προβλημα,το μον που δε παιζει ειναι το mobiluckΤο profimail ου δουλεύει κανονικά, γιατί σε εμένα αρνείται πεισματικά να ανοίξει το εικονίδιο που δημιουργείται.Μήπως θα ήταν καλό να φτιαχτεί μια λίστα για το τι τρέχει και τι όχι στο 6680; :confused: "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Το profimail ου δουλεύει κανονικά, γιατί σε εμένα αρνείται πεισματικά να ανοίξει το εικονίδιο που δημιουργείται.Μήπως θα ήταν καλό να φτιαχτεί μια λίστα για το τι τρέχει και τι όχι στο 6680; :confused: Μα ο nervous ειχε ηδη κανει μια τετοια λιστα! Επισης το profimail ειναι της εταιριας Lonely Cat και εχει ειπωθει ηδη 2-3 φορες οτι απο την συγκεκριμενη εταιρια μεχρι στιγμης δεν παιζει τιποτα στο 6680! ;) B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Μα ο nervous ειχε ηδη κανει μια τετοια λιστα! Επισης το profimail ειναι της εταιριας Lonely Cat και εχει ειπωθει ηδη 2-3 φορες οτι απο την συγκεκριμενη εταιρια μεχρι στιγμης δεν παιζει τιποτα στο 6680! ;)Σόρρυ δεν το είχα αντιληφθεί.Σόρρυ και από τον nervous. :( "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Το profimail ου δουλεύει κανονικά, γιατί σε εμένα αρνείται πεισματικά να ανοίξει το εικονίδιο που δημιουργείται.Μήπως θα ήταν καλό να φτιαχτεί μια λίστα για το τι τρέχει και τι όχι στο 6680; :confused: ουπς μου διεφυγε και το profimail που και σε μενα δε παιζει και sorry που δε σου απαντησα στο pm,καθομουν και το ψαχνα φιλε μου :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Συγγνώμη για το διπλό post, αλλά έχω ένα ερώτημα ακόμη:Μόνο εγώ και ο PIT αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα;Γιατί τότε φταίει ή η κάρτα μας ή το κινητό μας.Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογα προβλήματα είτε με την μαμίσια κάρτα ή με ΑΤΡ 256αρα; Εγώ με τη μανίσια, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο ακόμη, και το έχω ρημάξει στις εγκαταστάσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frostx Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 καλησπερα!μηπως μπορει καποιος να μου πει αν το 6680 μπορει να επεξεργαζεται αρχεια excel επειδη στο review αναφερει για μονο quick word quick point? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 καλησπερα!μηπως μπορει καποιος να μου πει αν το 6680 μπορει να επεξεργαζεται αρχεια excel επειδη στο review αναφερει για μονο quick word quick point? Με το quick office μπορει μονο να διαβαζει! Για επεξεργασια ειναι το quick office premier! :) B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 sto site iparxoune polla progrmatakia kai free kiollas gia nokia series 60 exoune dokimastei sto 6680. den nomizo na leitourgoune olla . simera mou eipe enas gnostos mou pou doulevei sto nokia club oti i nokia vgazei siga siga kinita me perisoteres diklides asfalias kai tha mporoume na vazoume mono episima kai original programmata Για επεξεργασια ειναι το quick office premier! :) to quick premier pou iprarxei??? http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 sto site iparxoune polla progrmatakia kai free kiollas gia nokia series 60 exoune dokimastei sto 6680. den nomizo na leitourgoune olla . simera mou eipe enas gnostos mou pou doulevei sto nokia club oti i nokia vgazei siga siga kinita me perisoteres diklides asfalias kai tha mporoume na vazoume mono episima kai original programmata to quick premier pou iprarxei??? Φίλε spikeee, αυτό αμφιβάλλω ΠΟΛΥ αν θα ισχύσει. Για την ακρίβεια, το θεωρώ αδύνατο. ΑΝ γινόταν, οι κονσόλες σειράς 60, θα έχαναν το πιο ΓΕΡΟ χαρτί τους. Την δυνατότητα ισχυρού ανταγωνιστή, απέναντι στο λειτουργικό της Microsoft, για τα SmartPhones και τα PocketPC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Φίλε spikeee, αυτό αμφιβάλλω ΠΟΛΥ αν θα ισχύσει. Για την ακρίβεια, το θεωρώ αδύνατο. ΑΝ γινόταν, οι κονσόλες σειράς 60, θα έχαναν το πιο ΓΕΡΟ χαρτί τους. Την δυνατότητα ισχυρού ανταγωνιστή, απέναντι στο λειτουργικό της Microsoft, για τα SmartPhones και τα PocketPC. Κι ομως φιλε μου δεν ξερουμε αν θα ισχυσει κατι τετοιο ομως φημες υπαρχουν.Διαβασε αυτο : Symbian Signed: Κατάργηση της ελευθερίας των smartphones;. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Κι ομως φιλε μου δεν ξερουμε αν θα ισχυσει κατι τετοιο ομως φημες υπαρχουν.Διαβασε αυτο : Symbian Signed: Κατάργηση της ελευθερίας των smartphones;. :) Εξακολουθώ να εκφράζω αμφιβολία. Αυτό το θέμα αναφέρθηκε στο Myphone από τον Μάιο του περασμένου έτους. Το δε θέμα της "ενημέρωσης για την αξιοπιστία εφαρμογής" υπάρχει από το 7650 ήδη. Είναι αυτό που είπα, αν το κάνουν, σημαίνει τον θάνατο των συσκευών series 60. Και η Nokia το ξέρει αυτό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Το θεμα ειναι του Φεβρουαριου. ;) Μα ουτε εγω ειπα οτι θα συμβει αυτο.Απλα φημολογια ειναι.Παντως σιγουρα η Nokia και η καθε Nokia δεν στηριζεται σε αυτους οι οποιοι ψαχνουν και βρισκουν σπασμενες εφαρμογες (γιατι αυτοι θα "ξενερωσουν" κυριως).Ξερω παρα πολλους οι οποιοι αγοραζουν κιολας. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts