Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 ***pre release***

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια πρώτη εντύπωση από εμενα,

Μετά από 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας, ακούγοντας και στο σύνολο κάνα 3ωρο μουσική από το κινητό, μίλησα στο τηλέφωνο κάνα μισάωρο στο σύνολο, μεταφορές και εγκαταστάσεις εφαρμογών και συχνή χρήση για να δω και την παραμικρή λεπτομέρια που έχει, έκλεισε από μπαταρία.

Πιστεύω ότι κράτησε αρκετά για την πρώτη μέρα :)

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μια πρώτη εντύπωση από εμενα,

Μετά από 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας, ακούγοντας και στο σύνολο κάνα 3ωρο μουσική από το κινητό, μίλησα στο τηλέφωνο κάνα μισάωρο στο σύνολο, μεταφορές και εγκαταστάσεις εφαρμογών και συχνή χρήση για να δω και την παραμικρή λεπτομέρια που έχει, έκλεισε από μπαταρία.

Πιστεύω ότι κράτησε αρκετά για την πρώτη μέρα :)

παρα πολυ κρατησε, οχι αρκετα. πολυ καλη αυτονομια. το 6600 πρωτη μερα κρατησε 6 ωρες :)

Για να βγαλω καρτα 3g πρεπει να τους παραδωσω αυτη που εχω ηδη ή απλα κανω αιτηση στην εταιρια?Αν ειναι απλα θεμα αιτησης θα την κανω αυριο κιολας

Για να βγαλω καρτα 3g πρεπει να τους παραδωσω αυτη που εχω ηδη ή απλα κανω αιτηση στην εταιρια?Αν ειναι απλα θεμα αιτησης θα την κανω αυριο κιολας

Morfeas, ανάλογα με το Δίκτυο. Αν έχεις Cote, και πας σε Αποκλειστικό Κατάστημα Cosmote, στην βγάζουν με 15 ευρώ (χρέωση αντικατάστασης) εκείνη τη στιγμή, και την παίρνεις!

Διάβασα που είχε γράψει κάποιος ότι στο 6630 δεν δούλευαν οι sim της Cosmote κι έπρεπε να πάρεις 3G sim. Ισχύει το ίδιο και για το 6680; Και κάτι λίγο άσχετο. Οι 3G sim είναι συμβατές με μη-3G κινητά;

Thanx :)

Ρε παιδια εγω το 6630 μου το εχω με απλη sim cosmote και οχι usim και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα! Εσεις τι προβλημα ειχατε? Μηπως εχω και δεν το ξερω? :wacko:

B L U E in G R E E N :cool:

αφου δεν ειχες ποτε προβλημα μη το ψαχνεις,απλα οταν επιανε 3g σημα δεν υπηρχε περιπτωση να μιλησεις με το κινητο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Να ρωτησω κατι μαλλον noobistiko?

Αν κανω κλησεις με σημα απο 3g(απλες εννοω οχι βιντεοκλησεις) τοτε θα χρεωνομαι το ιδιο σε σχεση με τις απλες καρτες sim?

Αν κανω κλησεις με σημα απο 3g(απλες εννοω οχι βιντεοκλησεις) τοτε θα χρεωνομαι το ιδιο σε σχεση με τις απλες καρτες sim?

εννοείτε φιλε μου!!! :D

k!!

Απλα πηγε το μυαλο μου οτι υπαρχει περιπτωση να εχει καλυτερη ποιοτητα και απο αφορμες για να αυξησουν τις τιμες αλλο τιποτα οι εταιριες!

απο τη στιγμη που η συνδεση σου δεν ειναι 3g δε χρεωνεσαι τιποτα.

Δεν το κατάλαβα το παραπάνω ταξιδιώτη.

Η σύνδεση 3G που έχει να κάνει με data όπως η βιντεοκλήση και το σερφάρισμα μπορεί να είναι δύο τύπων: circuit-switched και packet-switched. Οι βιντεοκλήσεις είναι πάντα του πρώτου τύπου γι'αυτό έχουν ξεχωριστή ταρίφα. Οι κανονικές (φωνή) κλήσεις όμως και πάλι δεν είναι πως είναι απλό GSM μιας που και πάλι χρησιμοποιούν τα 2100ΜHz και όχι τα κλασικά 900/1800.

χμ οποτε ανεβαινει η ταριφα?εγω εννοω αλλο,πες οτι δεν εχουμε κινητο με 3g καρτα μεσα κι εχουμε την απλη καρτουλα sim κι απλα πιανει σημα 3g που και που,δεν αλλαζει η χρεωση ετσι δεν ειναι?

Θεωρητικά αν έχεις απλή SIM και όχι USIM δεν πρέπει να πιάνει UMTS αναμεταδότες. Πάντως σίγουρα ΔΕΝ χρεώνεσαι βιντεοκλήση.

Οι κανονικές κλήσεις (μόνο φωνή) κοστίζουν το ίδιο πάντως οποιαδήποτε συχνότητα και να χρησιμοποιείται. Ίσα ίσα, θεωρητικά αν θέλουν να προωθήσουν τα WCDMA τηλέφωνα θα πρέπει να τα βάζουν με προσφορές φθηνότερων κλήσεων, και απλής φωνής και βιντεοκλήσης.

α οκ φιλε μου

α οκ φιλε μου

Ακόμη και αν είσαι σε 3G δίκτυο, αν κάνεις απλή κλήση και όχι βιντεοκλήση, τότε το σήμα σου μεταδίδεται ναι μεν με την "νέα" συχνότητα των 2100MHz μέσω μεταγωγής πακέτων και όχι κυκλώματος (νομίζω αναφέρθηκε ανάποδα πιο πάνω), αλλά από την στιγμή που δεν μεταδίδεται μαζί και βίντεο, στον Πάροχο Υπηρεσίας (Cosmote/Voda κλπ.) η τιμολόγησή σου ορίζεται με βάση το Υπάρχον σύστημα μιας απλής κλήσης.

Πιο απλά, η κλήση γίνεται με τεχνολογία 3G αν έχεις 3G κινητό, USIM και φυσικά είσαι σε περιοχή με κάλυψη 3G, αλλά αν δεν είναι βιντεοκλήση, χρεώνεσαι Απλή Κλήση.

με την "νέα" συχνότητα των 2100MHz μέσω μεταγωγής πακέτων και όχι κυκλώματος (νομίζω αναφέρθηκε ανάποδα πιο πάνω),

Για τη βιντεοκλήση έλεγα. :)

Οσον αφορα την καλυψη 3g ειναι ικανοποιητικη ή θα παρουμε 6680 χωρις να το χρησιμοποιουμε πληρως?

Δυστυχώς όχι, αν και γίνονται προσπάθειες. Από Voda και Cote κυρίως ως σήμερα, σε όλη (σχεδόν) την Αθήνα και ειδικότερα κοντά σε Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, στην Θεσσαλονίκη στο κέντρο και γύρω από αυτό (σύντομα σε όλη την έκταση της πόλης), και λίγα σημεία κάλυψης σε όλες τις "Ολυμπιακές Πόλεις" του Αθήνα 2004, επίσης στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις τους.

Αν αναφέρεσαι όμως στην Τεχνολογία των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, δηλαδή το αν η βιντεοκλήση είναι καλής ποιότητας κλπ, μπορώ να σου πω μόνο όταν το δοκιμάσω. Αλλά τα σχόλια γνωστών μου, είναι ότι πραγματικά είναι εντυπωσιακό και χωρίς εμφανή προβλήματα. Αποψή μου είναι πως γενικά οι εταιρίες κινητής έχουν την κατάλληλη γνώση και δίνουν το ρευστό για τέτοιες τεχνολογίες, αλλα φοβούνται την "πιθανή μεγάλη κίνηση", οπότε και δεν τα πολυδιαφημίζουν έξω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το GPRS. Όταν η Cote το είχε δωρεάν την υπηρεσία (μόνο με πάγιο, χωρίς ογκοχρέωση), έμπαινα από το PC μέσω κινητού στο Internet χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα με ταχύτητες εφάμιλλες μιας dialup. Η τεχνολογία αυτή τελικά με το που έβαλαν τις χρεώσεις, τους έμεινε στα χέρια... και τις προσάρμοσαν για να μοιράσουν την κίνηση στο Mycosmos View που με τις εικόνες κλπ, μεταφέρει περισσότερα δεδομένα. Οι βιντεοκλήσεις, απαιτούν συγκεκριμένη τεχνολογία, και δι'αυτού οι εταιρίες αναγκάζονται να την εγκαταστήσουν (αλλαγή και της τεχνολογίας των κεραιών τηλεφωνίας, και των τερματικών διατάξεων που αναλαμβάνουν την κίνηση, την κωδικοποίηση κλπ), πράγμα που έχουν κάνει ήδη κατόπιν συστάσεων από τους αρμόδιους Ελληνικούς (Ε.Ε.Ε.Τ.) και Διεθνείς (Ε.Ε.) φορείς.

Ίσως έμπλεξα πολλά πράγματα, αλλά όπως λέει και ένας "γνωστός τυπάς", Ότι... μάθεις... καλό είναι! ;)

Για τη βιντεοκλήση έλεγα. Να διαβάζεις καλύτερα. :)

(έχεις μια τάση να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα)

Διαβάζω πολλά περισσότερα χρόνια από εσένα, ώστε να ξέρω τι λέω και που το βασίζω. Και σου ξαναείπα, να ΛΕΙΠΟΥΝ τα προσωπικά σχόλια. Get It? Και η βιντεοκλήση, στην Voda, για την ώρα γίνεται με Μεταγωγή Πακέτων. Τέλος.

Ενημερώτικά για όσους ήδη απέκτησαν 6680, χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικό λογισμικό για την βιντεοκλήση, από ότι το 6630, πράγμα που (και πάλι αν και ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει συγκριτικά με το 6630) λογικά το κάνει πιο σταθερό/συμβατό (με τα δίκτυα)/ελαφρύ σε πόρους.

Αν αναφέρεσαι όμως στην Τεχνολογία των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, δηλαδή το αν η βιντεοκλήση είναι καλής ποιότητας κλπ, μπορώ να σου πω μόνο όταν το δοκιμάσω. Αλλά τα σχόλια γνωστών μου, είναι ότι πραγματικά είναι εντυπωσιακό και χωρίς εμφανή προβλήματα.

Η βιντεοκλήση στην υπάρχουσα τεχνολογία (3.0G) δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Βλέπω εδώ και 3 χρόνια τις προσπάθειες της Tre (Hutchison Whampoa) αλλά και πιο πρόσφατα της TIM & Voda και δυστυχώς η ποιότητα και ρευστότητα της εικόνας αφήνει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γι'αυτό κρατάτε «μικρό καλάθι» καθώς μετά το πρώτο ουάου θ'αρχίσετε ν'αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο μέτριο... χαμένα frames, κλπ

Η βιντεοκλήση στην υπάρχουσα τεχνολογία (3.0G) δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Βλέπω εδώ και 3 χρόνια τις προσπάθειες της Tre (Hutchison Whampoa) αλλά και πιο πρόσφατα της TIM & Voda και δυστυχώς η ποιότητα και ρευστότητα της εικόνας αφήνει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γι'αυτό κρατάτε «μικρό καλάθι» καθώς μετά το πρώτο ουάου θ'αρχίσετε ν'αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο μέτριο... χαμένα frames, κλπ

Με TIM δεν ασχολούμαι, η Voda ανέφερα παραπάνω γιατί έχει πρόβλημα, ή Cote δεν έχει κανένα. Και για 8η φορά, να λείπουν τα αγενή σχόλια.

Και η βιντεοκλήση, στην Voda, για την ώρα γίνεται με Μεταγωγή Πακέτων. Τέλος.

Παίζει. Αλλά σίγουρα δεν είναι το recommended από τους κατασκευαστές και δεν προτιμάται. Η ίδια η Nokia λέει in a video sharing session, previously recorded video can be shared. A video call is entirely based on circuit-switched network, whereas video sharing uses the packet-switched network for the video component.

Άντε να δούμε πότε θα είναι διαθεσιμο παντού. Είπαμε, αφού τουλάχιστον αποφάσισαν να το βγάλουν γρήγορα σε κυκλοφορίας, ας φρόντιζαν τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε εταιρία Παροχής από ότι πήρε το αυτί μου δόθηκαν λιγότερα και από 50 κομμάτια σαν πρώτη παραλαβή.

Ξέρει κανεις τί γινεται με το Πλαίσιο; Έχει ακόμη διαθεσιμότητα; Στέλνει αμέσως;

Άντε να δούμε πότε θα είναι διαθεσιμο παντού. Είπαμε, αφού τουλάχιστον αποφάσισαν να το βγάλουν γρήγορα σε κυκλοφορίας, ας φρόντιζαν τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε εταιρία Παροχής από ότι πήρε το αυτί μου δόθηκαν λιγότερα και από 50 κομμάτια σαν πρώτη παραλαβή.

Ξέρει κανεισ τί γινεται με το Πλαίσιο; Έχει ακόμη διαθεσιμότητα; Στέλνει αμέσως;

To Plaisio mia to bgazei apo to site mia to bazei, den jerw ti ginetai, pantws egw 8a paw thn paraskeyh na to parw apo to nokia shop petroupolhs, h tim pantws pros to paron den to exei.Kia ap'oti mou hpan perimenoun kapoies kainouries syskeyes konta sto pasxa.

It&C My Company Dpt

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...