Jump to content

Πρόβλημα με εκτυπωτή Epson dx4850

maraki1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους έχω πρόβλημα με έναν εκτυπωτή Epson dx4850 τον έχω πολλά χρόνια τα τελευταία χρόνια όμως δεν είχα χρησιμοποιεί χτες που τον χρειάστηκα να εκτυπώσω κάτι του έβαλα καινούργια μελάνια μπήκαν σωστά αλλά πάλι αναβοσβήνει το λαμπάκι για το μελάνι. Τι μπορεί να φταίει! ???????????να προσθέσω πως όσα χρόνια ήταν αχρησιμοποιητος δεν είχα μέσα τα άδεια μελάνια

Δεν εχει σημασια που δεν ειχε μελανια οσο ηταν εκτος λειτουργιας, οι κεφαλες οπως και να εχει κρατανε μια ελαχιστη ποσοτητα μελανιων που μπορει να δημιουργησουν προβλημα με την παροδο του χρονου. Δοκιμασες (αν σου δινει τη δυνατοτητα) να κανεις καθαρισμο κεφαλων; Αστον και λιγες ωρες ανοιχτο μπας και ξεκολλησει...

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αν εχει LCD οθονη ο εκτυπωτης εχει στο menu του service και σου δινει τη δυνατοτητα, αλλιως μεσα απο τα windows με δεξι κλικ στα properties του εκτυπωτη εχει εκει την αντιστοιχη επιλογη.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δν εχει τετοια οθονη θα πρεπει να το κσνω απο τον pc. Θα προσπαθησω δλδ χαχαααχα ευχαριστω πολυυυυυ!!!!!???

Πολύ πιθανό οι μελάνες που πήρες αν ήταν ανακατασκευασμένες να μην είναι σωστές.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως