vickylsls Δημοσιεύτηκε November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με ένα δίσκο μου ο οποίος δεν ανοίγει με τίποτα. Ψάχνωντας για το πρόβλημα είδα οτι είναι γνωστό της Seagate και λέγεται clicks of death. Τον έδωσα σε ένα τεχνικό και μου είπε οτι δεν ανοίγει μέσω software. Τον έδωσα σε μια εταιρία με ανάκτηση δεδομένων και μου ζητάει 540€ :X :blink::cry::cry: Έχει καποιος ανάλογη εμπειρία; Και τι έκανε; Καμια αξιόπιστη εταιρία (Αθήνα) αλλά με πιο νορμαλ τιμές? Γενικά ζητάω εμπειρίες περι του θέματος και αν τελικά ανακτήσατε τα δεδομένα σας. Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Το ερώτημα είναι ένα:πόσο πολύτιμα σου είναι τα δεδομένα που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. November 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Κοίτα εάν δεν ήταν δεν θα με ένοιαζε κιόλας. Θα του τραβαγα ένα πεταμα και τέλος. Αλλά έχει φωτογραφίες πολύτιμες... Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Δυστυχως αν δεν μπορει να διαβαστει απο καποιο software αρα και δεν το διαβαζει ο υπολογιστης/λειτουργικο αναγκαστηκα πας σε ανακτηση απο εταιρια που κανει αυτη τη δουλεια. Αυτο λοιπον χρεωνεται, γιατι δεν ειναι τοσο απλη διαδικασια. Μερικες τετοιες ειναι TicTac, Datalabs με αρκετα μεγαλα ποσοστα ανακτησης. Ο δισκος ειναι εξωτερικος ή εσωτερικος; Στο bios τον βλεπεις; Αν ειναι εξωτερικος ισως να τον εβγαζες απο το κουτι του και να τον εβαζες κατευθειαν πανω στον υπολογιστη να δεις πως θα αντιδρασει. Επισης μια επιλογη ειναι να δοκιμασεις μηπως διαβαστει απο κανενα αλλο λειτουργικο εκτος απο τα windows. Ολα αυτα βεβαια ειναι απελπισμενες προσπαθειες, πριν παμε σε εταιριες ανακτησης. Προσοχη σε εναν δισκο που πνεει τα λοισθια καθε φορα που "κουμπωνει"/"ξεκουμπωνει" απο το pc μπορει να ειναι η τελευταια του φορα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. November 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Το έστειλα στην Datalabs για ένα διαγνωστικό έλεγχο και ελπίζω να έχω καλά νέα... Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts