mobilemaniac Δημοσιεύτηκε April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2005 Παιδια βοηθεια.Εχω ενα φορητο με win 2000gr.Μολις εσβησα ενα μεγαλο αρχειο 2.36gb που δεν ηθελα αλλα ενω φαινεται οτι εχει διαγραφη απο τον δισκο ακομα καταλαμβανει χωρο.Τι πρεπει να κανω?Και κατι αλλο Τι πρεπει να προσεξω σε μια κοπια τον xp που θελω να εγκαταστησω.Υπαρχει θεμα να εχω προβλημα επειδη ειναι αντιγραφο?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 To διέγραψες και απο τον κάδο ανακύκλωσης; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 To διέγραψες και απο τον κάδο ανακύκλωσης; Ειναι αδειος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Κάνε και μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Κάνε και μια επανεκκίνηση. Και αν δεν, κανε ενα defrag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Και αν δεν, κανε ενα defrag.[/quote Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος τι ειναι ακριβος αυτο που μου λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Ανασυγκροτηση δισκων (καπως ετσι λεγεται στα Ελληνικα). Κανε δεξι κλικ στον δισκο, ιδιοτητες, εργαλεια. Εκει θα σου εχει αυτη την επιλογη. EDIT: Μηπως εχεις Norton antivirus και εχει μπει και το norton recycle bin (καδος ανακυκλωσης)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts