Jump to content

Google Pixel 2 XL

jimmmysil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς

///

Μήπως επειδή δεν έχει pd ο φορτιστής δε σου βγάζει ένδειξη, ενώ ουσιαστικά φορτίζει γρήγορα ( γτ έχει qc 3 από ότι βλέπω).

Sent from my Pixel using Tapatalk

Google Pixel 5

Μήπως επειδή δεν έχει pd ο φορτιστής δε σου βγάζει ένδειξη, ενώ ουσιαστικά φορτίζει γρήγορα ( γτ έχει qc 3 από ότι βλέπω).

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ίσως, αλλά μάλλον όχι. Εκτός αν φταίει το καλώδιο

Θα το παρακολουθήσω να δω πως συγκρίνεται με τον εργοστασιακό.

Το PD τι κάνει?

Ίσως, αλλά μάλλον όχι. Εκτός αν φταίει το καλώδιο

Θα το παρακολουθήσω να δω πως συγκρίνεται με τον εργοστασιακό.

Το PD τι κάνει?

Ουσιαστικά είναι ένα πρωτόκολλο για γρήγορη φόρτιση, PD=power delivery, το οποίο και χρησιμοποιείται από τα Pixel, iPhone X, τα καινούργια MacBook κτλ. Ο φορτιστής ο μαμά των Pixel είναι PD.

http://www.usb.org/developers/powerdelivery/

Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk

Google Pixel 5

Έχω αυτόν εδώ τον φορτιστή, αλλά δεν κάνει fast charge

Anker 24W USB Wall Charger PowerPort+, Quick Charge 3.0, USB Type-C & PowerIQ

https://www.amazon.co.uk/PowerIQ-Anker-Charger-PowerPort-included/dp/B01CJ9OEZG/

Έχετε κάποιον πέρα από τον εργοστασιακό που να λειτουργεί το fast charge στο pixel xl 2?

Το Pixel 2 δεν έχει Quick Charge, αλλά PD που είναι διαφορετικό πρωτόκολλο.

Πρέπει να έχεις φορτιστή με PD για να είναι συμβατός. Ο συγκεκριμένος δεν έχει.

Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου πω ποιον αγόρασα από το Amazon και είναι συμβατός και ελεγμένος.

Επίσης αν δείτε να σας βγάζει ότι φορτίζει γρήγορα κάποιος φορτιστής, ενώ δεν έχει PD καλό είναι να μην τον χρησιμοποιείτε.

Από τη δικιά μου εμπειρία με το Pixel 1, είτε με το μαμά είτε με κάποιον που δεν έχει PD αλλά έχει qc κάνει 1.5 ώρα από 1 σε 100. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως για παράδειγμα στον turbo charger της Motorola δε μου βγάζει ένδειξη (ενώ φορτίζει όντως γρήγορα). Σε έναν Anker που έχω, ο οποίος δεν έχει PD, μου βγάζει ένδειξη...

Google Pixel 5

Το καλύτερο και πιο ασφαλές είναι να χρησιμοποιείτε PD φορτιστές.

Αν ο QC είναι usb-c καλός φορτιστής δεν θα έχει πρόβλημα και θα φορτίζει σχετικά γρήγορα.

Επίσης τεράστια προσοχή αν φορτίζετε με παλιά usb-c - usb, το καλώδιο πρέπει να έχει συγκεκριμένη αντίσταση, αλλιώς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Επειδή ακριβώς δεν έχω πολλά τέτοια καλώδια και ήθελα να αγοράσω, έφαγα τα νιάτα μου μέχρι να βρω.

Ευτυχώς κάποιοι καλοί άνθρωποι με ψώνιο ασχολούνται για μας:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vnpEXfo2HCGADdd9G2x9dMDWqENiY2kgBJUu29f_TX8/pubhtml#

Και επίσης το προφίλ αυτού του τύπου:

https://plus.google.com/102612254593917101378

Προσωπικά, όταν δίνω τόσα χρήματα για ένα κινητό μου φαίνεται λίγο χαζό να τσιγκουνευτώ για πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν κακό στη συσκευή. Τόσο στο xda, όσο και στο reddit υπάρχουν σχετικά topics για φορτιστές και καλώδια.

Θάνο, εσύ το κινητό το έχεις στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά; (μόλις είδα το google assistant κεντρικό virtual button)

Ναι στα Αγγλικά το έχω, και είναι αγορασμένο από Αγγλία επίσης.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

...

Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου πω ποιον αγόρασα από το Amazon και είναι συμβατός και ελεγμένος.

...

Ποιος είναι?

Ποιος είναι?

Της Inateck είναι. Δυστυχώς δεν τον βλέπω στο γερμανικό άμαζον από όπου τον πήρα.

Στο αγγλικό υπάρχει:

https://www.amazon.co.uk/Inateck-Charger-Adapter-Chromebook-Nintendo/dp/B06XPFVF2S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1521388720&sr=8-1&keywords=inateck+45w

Τον έχω και φορτίζει και το Ultrabook μου χωρίς πρόβλημα.

Στο γερμανικό έχει αυτόν μόνο τώρα:

https://www.amazon.de/Inateck-Ladeger%C3%A4t-USB-Anschl%C3%BCssen-Reisestecker-USB-C-Kabel-Schwarz/dp/B078GMRBZZ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1521388788&sr=8-1&keywords=inateck+45w&dpID=41WJ0OYLR2L&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

Καλησπέρα σε όλους...

Δυο ερωτήσεις, επειδή το γλυκοκοιτάζω... Στις φωτογραφίες η συσκευή είναι να σου πέφτει το σαγόνι, αλλά από βίντεο πως τα πάει?

Και δεύτερον, κάτι θέματα που είδα ότι είχε με την εγγραφή του ήχου στο βίντεο, υπάρχουν ακόμα?

Καλησπέρα σε όλους...

Δυο ερωτήσεις, επειδή το γλυκοκοιτάζω... Στις φωτογραφίες η συσκευή είναι να σου πέφτει το σαγόνι, αλλά από βίντεο πως τα πάει?

Και δεύτερον, κάτι θέματα που είδα ότι είχε με την εγγραφή του ήχου στο βίντεο, υπάρχουν ακόμα?

Το βίντεο έχει πολύ καλή σταθεροποίηση, επειδή μάλλον χρησιμοποιείται και ηλεκτρονική και οπτική σταθεροποίηση

Στην ενημέρωση του Μαρτίου, υποτίθεται ότι έκαναν περαιτέρω βελτιώσεις στον ήχο του βίντεο

https://source.android.com/security/bulletin/pixel/2018-03-01

Στην ενότητα Functional Updates αναφέρει:

References Category Improvements Devices

A-69307875 Audio Improve audio performance when recording video Pixel 2 XL

Τώρα τι ακριβώς ήταν το πρόβλημα και τι ακριβώς διορθώνει, δεν γνωρίζω

Το βίντεο έχει πολύ καλή σταθεροποίηση, επειδή μάλλον χρησιμοποιείται και ηλεκτρονική και οπτική σταθεροποίηση

Στην ενημέρωση του Μαρτίου, υποτίθεται ότι έκαναν περαιτέρω βελτιώσεις στον ήχο του βίντεο

https://source.android.com/security/bulletin/pixel/2018-03-01

Στην ενότητα Functional Updates αναφέρει:

ReferencesCategoryImprovementsDevices

A-69307875AudioImprove audio performance when recording videoPixel 2 XL

Τώρα τι ακριβώς ήταν το πρόβλημα και τι ακριβώς διορθώνει, δεν γνωρίζω

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση!

Ναι, τη σταθεροποίηση την έχω δει και είναι εξαιρετική... Απλά έχω μπερδευτεί με την εικόνα... Σε άλλα βίντεο είναι τέλεια και σε άλλα ούτε καν ικανοποιητική... Στο YouTube εννοώ τα έχω δει, που παίζει να είναι και από λάθος ανέβασμα... Γι αυτό ρωτάω εδώ, σε όσους κάνουν χρήση της κάμερας, αν είναι εξαιρετική και στα βίντεο...

Με τον ήχο έχω δει (πάλι YouTube) ότι χάλαγε ο ήχος, σα να έμπαινε ένα φίλτρο... Και δεν έχω βρει αν έχει διορθωθεί...

Με ενδιαφέρει πιο πολύ το βίντεο από φωτογραφίες, γι αυτό οι ερωτήσεις!

Στο βίντεο γενικά παίζει συμπίεση, οπότε το αποτέλεσμα διαφέρει σίγουρα σε σχέση με το πραγματικό.

Στο βίντεο γενικά παίζει συμπίεση, οπότε το αποτέλεσμα διαφέρει σίγουρα σε σχέση με το πραγματικό.

Ναι το ξέρω, γι αυτό ρώτησα εδώ πέρα, για να μου πουν τη γνώμη τους άτομα που το δουλεύουν... Κάποιοι που να έχουν δει τα βίντεο σε οθόνη υπολογιστή ή σε τηλεόραση με ανάλυση 4k ή full hd... Αλλά ή το topic δεν είναι τόσο ενεργό ή όλοι το έχετε για τις φωτογραφιάρες του και δεν έχετε ασχοληθεί με το βίντεο!

Ναι το ξέρω, γι αυτό ρώτησα εδώ πέρα, για να μου πουν τη γνώμη τους άτομα που το δουλεύουν... Κάποιοι που να έχουν δει τα βίντεο σε οθόνη υπολογιστή ή σε τηλεόραση με ανάλυση 4k ή full hd... Αλλά ή το topic δεν είναι τόσο ενεργό ή όλοι το έχετε για τις φωτογραφιάρες του και δεν έχετε ασχοληθεί με το βίντεο!
Εγώ προσωπικά δεν κάνω χρήση βίντεο οπότε θα σου πω να περιοριστείς σε ότι βρεις στο YouTube.

Τραβάει 4Κ με τα αποτελέσματα που έχεις δει από YouTubers. Αν θες επαγγελματικό αποτέλεσμα, πάρε RED, όχι το Pixel ή οποιοδήποτε τηλέφωνο. :D

Google Pixel 5

Τραβάω ελάχιστα βίντεο οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Παρακολουθώ όμως στο reddit το αντίστοιχο /r και έχει τύχει να δω αρκετούς που τράβηξαν βίντεο πιο "επαγγελματικά". Χαρακτηριστικά θυμάμαι αυτό:

Μιας ερώτηση σε αυτούς που έχουν ή γνωρίζουν... Ενδιαφέρομαι για το pixel 2xl. Στο eBay βρίσκω σε καλή τιμή την uk έκδοση. Διαφέρει σε κάτι από την eu έκδοση;

Είναι μόνο το θέμα του φορτιστή;

Η Πρώτη μου αγορά σε Android κινητό και λέω να μην κάνω καμία βλακεία.

Sent from my iPad using Tapatalk

Όχι, και το δικό μου αγγλικό είναι με μόνη αλλαγή την πρίζα φόρτισης.

Όχι, και το δικό μου αγγλικό είναι με μόνη αλλαγή την πρίζα φόρτισης.

Ευχαριστώ φίλε μου!

Ελπίζω να βγει καλό γιατί όλοι με έχουν αποθαρρύνει (ειδικά στο θέμα της οθόνης ότι πέραν του ότι δεν συγκρίνεται με Samsung, η lg είναι σκαλοπάτια κάτω, επιπλέον θα χάσει γρήγορα και την επίστρωση και θα γεμίζει δαχτυλιές.

Αλλά με τα όσα αρνητικά συνεχίζω να το θέλω!

Την επίστρωση στο πίσω μέρος εννοείς? Δε θα το εχεις σε θήκη?

Ας μας πούνε οι κάτοχοι αν έχουν εμπειρία για διαφορές(σε σχεση με παλιότερα τηλέφωνα που είχανε) ή κάτι που δε τους άρεσε στην οθόνη του.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ φίλε μου!

Ελπίζω να βγει καλό γιατί όλοι με έχουν αποθαρρύνει (ειδικά στο θέμα της οθόνης ότι πέραν του ότι δεν συγκρίνεται με Samsung, η lg είναι σκαλοπάτια κάτω, επιπλέον θα χάσει γρήγορα και την επίστρωση και θα γεμίζει δαχτυλιές.

Αλλά με τα όσα αρνητικά συνεχίζω να το θέλω!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι οθόνες της Samsung είναι καλύτερες, τουλάχιστον του Note8 και του S9+ που έχω δει

Επίσης αυτό που αναφέρουν ως μπλε τόνος στο λευκό φόντο, ισχύει. Θα το παρατηρήσεις στην αρχή αλλά μετά από μια δυο μέρες θα το ξεχάσεις.

Εννοείται ότι θα πρέπει να του βάλεις θήκη, γιατί αν πέσει κάτω δεν θα μείνει τίποτα.

Αλλά έχει το τελευταίο λογισμικό, με συνεχείς ενημερώσεις, πολύ καλή κάμερα, και "it just works" :-)

Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι οθόνες της Samsung είναι καλύτερες, τουλάχιστον του Note8 και του S8+ που έχω δει

Επίσης αυτό που αναφέρουν ως μπλε τόνος στο λευκό φόντο, ισχύει. Θα το παρατηρήσεις στην αρχή αλλά μετά από μια δυο μέρες θα το ξεχάσεις.

Εννοείται ότι θα πρέπει να του βάλεις θήκη, γιατί αν πέσει κάτω δεν θα μείνει τίποτα.

Αλλά έχει το τελευταίο λογισμικό, με συνεχείς ενημερώσεις, πολύ καλή κάμερα, και "it just works" :-)

Πόλεμος οθονών και συμφερόντων....ένας τεράστιος πόλεμος της Sammy γτ μπαίνει και άλλος ανταγωνιστής στο παιχνίδι...δεν είναι τυχαία και οι διαφημίσεις της Sammy για το ότι έχει τις καλύτερες οθόνες την εποχή που έβγαινε με πρόβλημα το pixel 2 Xl..Πάμε παρακάτω ναι οι Οθόνες της Sammy είναι καλύτερες ε όχι και τόσο όμως....της lg έχει διαφορετικό καλιμπραρισμα μπλε.....στα πλάγια της Sammy έχει κόκκινο.... συνοψίζοντας, όπως μάθει ο καθένας....πλέον βλέπω οθόνες s8 note 8 και είναι τραγικά υπερκορεσμενες και δεν μου αρέσει καθόλου....γτ συνήθισα στο pixel πάλι σε saturated mode..εφόσον η οθόνη δεν παρουσίαζει burn in ή touch problem ή εικόνα σαν χαρτί....είναι μια πολύ ωραία οθόνη αμολεντ...όχι όμως, δεν είναι η καλύτερη αλλά είναι πολύ ωραία χαίρεσαι να την κοιτας. Δεν θα την βάλω σαν καλύτερη όχι από θέμα χρώματος γτ πιστεύω ότι είναι στις τοπ αλλά από θέμα φωτεινότητας μιας και της Sammy είναι ένα επίπεδο πάνω. Αλλά επίσης και της LG είναι φωτεινή και βλέπεις και κάτω από ήλιο και με γυαλί λόγω επίστρωσης.

Ο μεγάλος χαμός έγινε λόγω πρώτων παρτίδων γι'αυτό και δεν αγοράζουμε πρώτες παρτίδες, όπως και οι κάποιες οθόνες τις Sammy είχαν θέμα αλλά αυτά συμβαίνουν.

Συμβουλή στον φίλο να προσέξει πολύ την αγορά από eBay είναι λίγο ριψοκίνδυνη η αγορά!

Edited by chris1984

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Επίσης, όποιος θέλει Google home mini καινούργιο το πουλάω οπότε pm me.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

• The title was changed to Google Pixel 2 XL