Jump to content

Περιστέρια και μπαλκόνια

woudoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@woudoulis

στην προηγουμενη σελιδα σου εδωσα 2 λυσεις. κανε και μια αναζητηση στο γκουκλ να δεις τι αλλο μπορεις να κανεις.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 96
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

To ξέρω βρε απλά το θέμα συνεχίζει γιατί λένε και άλλοι τις εμπειρίες τους για τα περιστέρια.Δεν ανοίγω ένα θέμα με σκοπό να πάρω μια απάντηση και να κλείσει αμέσως ( άλλο αν μου τα κλείνουν lol )

:w00t: χαχαχαχαχαχα.... εχμ ναι,,,το γελιο ηταν αυθορμητο!!!! ειναι το πιο κορυφαιο και αστειο θεμα μεσα στο myphone!!!! επρεπε να εχει ως θεμα "ΦΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ" AX TI ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... εγω παιδια ευτυχως δεν εχω προβλημα με τα περιστερια αλλα θελω να σας πω κατι που συνεβει σε εναν κολλητο μου..αυτος γενικα ειναι πολυ ξεχασιαρης μα παρα πολυ...εκτος του οτι μια φορα ξεχασε το ματι της κουζινας ανοιχτο και πηγε για καφε και εγινε πυρ και μανια η κουζινα του εφυγε και για σαββατοκυριακο και αφησε ανοιχτο ενα παραθυρο... :lol: αχαχαχαχχαχαχαχα παναγια μου το σκεφτομαι και κοντευω να πεσω απο την καρεκλα απο τα γελια.... παιδια φανταστητε την φατσα του οταν γυρισε σπιτι και ειδε ενα περιστερι να πεταει μεσα και παντου...ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχα!!!!
:cry: :whip:

Πόπο παιδιά κι εγώ έριξα ΠΑΡΑ πολύ γέλιο :lol: :lol: :lol: :lol:

με όσα λέτε.

Κάτι παρόμοιο με κουτσουλιά περιστεριού είχε πάθει ένας φίλος μου. Καθώς γύρναγε στα μαγαζιά σε πεζόδρομο, τον κουτσούλισε ένα περιστέρι στον ώμο! ΙοοοοοοοοοοΙ

Άτιμα ζώα αυτα τα περιστέρια! :D

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ αλλά δεν είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό το είχα αφήσει εξεπίτηδες.

Και έτσι γυρίζω σπίτι και βρίσκω ένα περιστέρι να πετάει σαν τρελλό από το φόβο του και να πηγαίνει πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας .......

Για να το φέρω από τη κουζίνα στο χωλ και μετά στο σαλόνι και μετά στο μπαλκόνι έριχνα ψίχουλα κάτω ........

Πόπο παιδιά κι εγώ έριξα ΠΑΡΑ πολύ γέλιο :lol: :lol: :lol: :lol:

με όσα λέτε.

Κάτι παρόμοιο με κουτσουλιά περιστεριού είχε πάθει ένας φίλος μου. Καθώς γύρναγε στα μαγαζιά σε πεζόδρομο, τον κουτσούλισε ένα περιστέρι στον ώμο! ΙοοοοοοοοοοΙ

Άτιμα ζώα αυτα τα περιστέρια! :D

Α! Κι΄εγώ πέρσυ (περίπου τέτοιο καιρό) είχα πάει για τζοκινγκ, στο δασάκι, και ξαφνικά... μου κολάνε το "παράσιμο" λίγο πιο μπροστά από τον αριστερό μου ώμο!

Μόλις πήγα σπίτι συνειδητοποίησα ότι είχα και πάνω στο μαλί , λίγο "υλικό"!

Φαντάζεστε εκείνη την ώρα, να φώναζα, όπως στις ταινίες , με τα χέρια ανοιχτά και στο πρόσωπο στον ουρανό :

"ΑΑΑΑ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ".

ΠΛΙΤΣ!

(Γκλούπ)!

:shock:

:cry:

:X

:hunter:

Λοιπόν κοίτα τι έκανε ο απέναντι, έπιασε και τώρα το κάνει όλη η γειτονιά.

Επιασε κι έδεσε στις 2 άκρες του μπαλκονιού του ένα από αυτά τα λάστιχα?, που ταλαντεύονται και τα βλέπουμε συνήθως όταν η τροχαία κλείνει κάποιον χώρο και απαγορεύει την πρόσβαση. Λυπάμαι αν δεν το περιγράφω και πολύ καλά, πάντως είναι από υλικό που κουνιέται με τον αέρα σα λάστιχο χρωματιστό. Εδεσε δύο μικρά, λεπτά ξυλάκια στην κάθε άκρη του μπαλκονιού και πάνω τους το "λάστιχο". Με τον αέρα αυτό κουνιέται και δεν υπάρχει περίπτωση να καθήσει περιστέρι πάνω του, γιατί δεν είναι σταθερό όπως το κάγκελο.

Δοκιμάσε το και θα δεις..

kalo αυτο...αν κ θα γινει λιγο τσιρκο η πολυκατοικια...

το προβλημα συνηθως συμβαινει αν καποιος της πολυκατοικιας ή της γειτονιας τα ταιζει...

• 3 weeks later...
Guest valeria
Ξέρω ότι τα περιστέρια είναι πολύ βρώμικα ζώα,όμως είναι κι αυτά ζώα που είναι γενικά η αδυναμία μου.Αυτή τη στιγμή βλέπω ένα περιστεράκι μικρό,χτυπημένο,έξω από το μαγαζί που δουλεύω να κάθεται στην άκρη του πεζοδρομίου και να μην κουνιέται,και καμιά φορά βγαίνει μες τη μέση του δρόμου και τρέχω να το προλάβω μην τυχόν και το πατήσει κανένα αυτοκίνητο...Το τραγικό είναι ότι ένα ζώο όταν είναι χτυπημένο,έχει ένα ύφος απόγνωσης που σε πίάνει κάτι όταν το κοιτάς.... :cry: Δεν ξέρω αν είναι και άρρωστο γιατί κάνει κάτι που δεν το έχω ξαναδει...Στριφογυρνάει συνεχώς το κεφάλι του τόσο που αναρωτιέμαι πως δεν παθαίνει κάτι :worry: το γυρίζει και πολλές φορές όλο προς τα πάνω και ανάποδα,σαν να του κόλλησες το μπροστινό του κεφαλιού στην κορυφή της πλάτης :blink: εγώ στην αρχή ψιλοφοβήθηκα,λέω τι είν'τούτο μετά ευαισθητοποιήθηκα....Έχετε καμία πρόταση,τι να κάνω,δεν έχω και το κλουβάκι το μικρό του κουνελιού μου εδώ να το έβαζα μέσα και να το πήγαινα αύριο στην Καλλιθέα σε ένα φιλοζωικό οργανισμό που αναλαμβάνει πληγωμένα πτηνά....(Μη γελάσετε με την ευαισθησία μου pls)

Ξέρω ότι τα περιστέρια είναι πολύ βρώμικα ζώα,όμως είναι κι αυτά ζώα που είναι γενικά η αδυναμία μου.Αυτή τη στιγμή βλέπω ένα περιστεράκι μικρό,χτυπημένο,έξω από το μαγαζί που δουλεύω να κάθεται στην άκρη του πεζοδρομίου και να μην κουνιέται,και καμιά φορά βγαίνει μες τη μέση του δρόμου και τρέχω να το προλάβω μην τυχόν και το πατήσει κανένα αυτοκίνητο...Το τραγικό είναι ότι ένα ζώο όταν είναι χτυπημένο,έχει ένα ύφος απόγνωσης που σε πίάνει κάτι όταν το κοιτάς.... :cry: Δεν ξέρω αν είναι και άρρωστο γιατί κάνει κάτι που δεν το έχω ξαναδει...Στριφογυρνάει συνεχώς το κεφάλι του τόσο που αναρωτιέμαι πως δεν παθαίνει κάτι :worry: το γυρίζει και πολλές φορές όλο προς τα πάνω και ανάποδα,σαν να του κόλλησες το μπροστινό του κεφαλιού στην κορυφή της πλάτης :blink: εγώ στην αρχή ψιλοφοβήθηκα,λέω τι είν'τούτο μετά ευαισθητοποιήθηκα....Έχετε καμία πρόταση,τι να κάνω,δεν έχω και το κλουβάκι το μικρό του κουνελιού μου εδώ να το έβαζα μέσα και να το πήγαινα αύριο στην Καλλιθέα σε ένα φιλοζωικό οργανισμό που αναλαμβάνει πληγωμένα πτηνά....(Μη γελάσετε με την ευαισθησία μου pls)

Αν γνωρίζεις που ακριβώς πρέπει να το πας,βρές ενα σχετικά ευρύχωρο χαρτόκουτο,άνοιξε και 2-3 τρύπες για να παίρνει αέρα και βάλτο εκει.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Guest valeria
Αν γνωρίζεις που ακριβώς πρέπει να το πας,βρές ενα σχετικά ευρύχωρο χαρτόκουτο,άνοιξε και 2-3 τρύπες για να παίρνει αέρα και βάλτο εκει.
Ναι,ξέρω που να το πάω έχω πάει και άλλα 2 περιστέρια κι ένα σπουργιτάκι εκεί!Το θέμα είναι να βρω μια κούτα,και φυσικά να καταφέρω να το πιάσω κιόλας!Thanks bel! :)

kouta more pou 8a breis?

pane se ena mpakaliko kai zhta mia...

an den breis h ntrepesai h de ksero ki ego ti,pane sta elta kai agorase ena kouti gia demata :P

kane tis trypes ,kai piasto kai balto mesa...an duskoleuesai na to piaseis rikse tou nero..tromazoun kai kourniazoun etsi

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Guest valeria
kouta more pou 8a breis?

pane se ena mpakaliko kai zhta mia...

an den breis h ntrepesai h de ksero ki ego ti,pane sta elta kai agorase ena kouti gia demata :P

kane tis trypes ,kai piasto kai balto mesa...an duskoleuesai na to piaseis rikse tou nero..tromazoun kai kourniazoun etsi

To θέμα ήταν ότι είχα κόσμο και δεν μπορούσα να φύγω για να ψάξω να βρω...Αλλά τελικά θυμήθηκα ότι στην αποθήκη είχαμε μια κούτα γεμάτη Kίνο την άδειασα και το έβαλα μέσα! :p Πάλι υστερία θα την πιάσει την μάνα μου με τους ψύλλους!!! :wacko:Θα το παώ στο πατρικό μου γιατί στο σπίτι έχω σκύλο οπότε :D

πολυ κουκλι ο σκυλακος σου φιλε μου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Kai meta tiganise to.

και εγω εχω ενα προβλημα με τους ιπταμενους χεσουλες

e.g ιπταμενοι kamikaze ολη την ωρα χεζουν πανω μου στα ρουχα μου παντου!!!!!!!!!!!!!!!!1

O ήχος που κάνουν με ενοχλεί αφάνταστα γιάτι με ξυπνάει . Τα κάγκελα έχουν διαβρωθεί στα σημεία που συχνάζουν .

Σε εμένα απέδωσε εν μέρει το σκιάχτρο (ανάποδη σφουγγαρίστρα με παλιά ρούχα).

Προτείνω να κάνουμε ομαδική παραγγελία φλογοβόλα .

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

O ήχος που κάνουν με ενοχλεί αφάνταστα γιάτι με ξυπνάει . Τα κάγκελα έχουν διαβρωθεί στα σημεία που συχνάζουν .

εγω λεω να κανουμε ενα ιπταμενο περιστερι γεματο απο c4 και να το βαλουμε πανω σε ενα δεντρο που συχναζουν πουλια ετσι οχι μονο δεν θα διαβρωνονται μαρμαρα και μεταλλα αλλα πιστευω οτι δεν θα εχουν ουτε φωλιες καθως το δεντρο θα εχει μπει σε τροχια οπως και τα πουλια

Παιδιά sorry, αλλά παρόλο που καταλαβαίνω τη σοβαρότητα του προβλήματος, έχω δακρύσει από τα γέλια κάποιες στιγμές διαβάζοντας το όλο post!

Ε, ναί λοιπόν , αγαπητέ/αγαπητή Passenger1!

Δεν έχει νόημα πια να το κρύβουμε!

Έχεις την μεγάλη τιμή και χαρά να μοιράζεσαι τον ίδιο διαδυκτιακό χώρο με το επιστημονικό προσωπικό της Α.Μ.Α.Ν. teleshopping!!!

:geek:

πολυ κουκλι ο σκυλακος σου φιλε μου

Ευχαριστώ :)

Εγώ ευτυχώς τα κυνηγάει ο Αγάπιος !!!!!!!!!!!! :) αλλά αυτό δεν μειώνει το πρόβλημα πολύ μιας και αυτά όταν λείπεις έρχονται

e exe ton agapio sto mpalkoni...ego otan pao ton skulo mou sto eksoxiko mas oute myga de tolmaei na petaksei stis ayles :p
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμένα έχουν φωλιά πάνω από το μπαλκόνι μου(δε ξέρω πως και γιατί,το έχουν κι άλλοι στην πολυκατοικία αυτό το πρόβλημα)και κάαααθε πρωί κάνουν αυτό το γρου γρου και θέλω να τα πνίξω!

Δε λέω,γλυκούλια είναι αλλά δε τα αντέχω!Μου χ*ζουν και το αυτοκίνητο!!

:angry:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Ώπα!Νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που έχει εφεύρει το "σκιάχτρο"! :w00t:

Εγώ με αυτό τον τρόπο σκοτώνω αράχνες και τα υπόλοιπα αηδιαστικά πλασματάκια. :cool:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg