Jump to content

Το Always On Display σε οποιαδήποτε Samsung Nougat συσκευή


valadis.k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://content.myphone.gr/photo/full/66976/always-on-display-feature-image-810x298-c.png?today=1508603393

 

Το Always On Display είναι ένα χαρακτηριστικό των flagship smartphone της Samsung και πλέον και των νέων Google Pixel 2/2XL. Έχοντας κάνε το επίσημο ντεμπούτο του στα Galaxy S7 και S7 Edge, το Always on Display, εκμεταλλεύεται την οθόνη τύπου AMOLED για να ενεργοποιήσει μέρη της οθόνης προκειμένου να προβάλλει το ρολόι και άλλα widget, χωρίς δραματική μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Μάλιστα, η ίδια η Samsung αναφέρει ότι το χαρακτηριστικό Always On Display περιορίζεται στα νεότερα Samsung smartphones, δηλαδή στα Samsung S7/S7 Edge, Galaxy S8, S8+ και Note 8, εξαιτίας hardware optimizations που ήταν απαραίτητα για την διάρκεια της μπαταρίας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι και άλλες Samsung συσκευές δεν μπορούν να εκμεταλλευθούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

 

Το μέλος του XDADevelopers, Sachin Kumar53, μπόρεσε να κλωνοποιήσει το feature από τα τελευταία και πιο πρόσφατα Galaxy flagship smartphones για να λειτουργεί σε όλες τις Samsung συσκευές που τρέχουν Android Nougat. Και το καλύτερα, δεν απαιτεί root ή κάποιο ADB permission. Χρειάζεστε απλά δυο εφαρμογές, το Always On Display και το Always On Display Plugin Service.

 

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=TjP5Ov8d0eg[/ame]

 

Το κάθε app είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να το κάνετε να λειτουργήσει, επομένως θα πρέπει και τα δυο να εγκατασταθούν για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό. Μόλις τα εγκαταστήσετε, θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε και να παραμετροποιήσετε την Always On Display μεταβαίνοντας στο Setting – Display.

 

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, μεταβείτε στο επίσημο θέμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του XDADevelopers. Θυμηθείτε ότι πρόκειται για ένα υπό ανάπτυξη app, επομένως θα υπάρχουν κάποια features που μπορεί να μην λειτουργούν σωστά. Θα επιδιορθωθούν με την πάροδο του χρόνου, όπως επισημαίνει ο developer. Να σημειώσουμε, ότι θα χρειαστείτε ένα Galaxy smartphone, με Android Nougat 7.0+ σε επίσημες Samsung Experience/TouchWiz ROMs, κάτι που σημαίνει ότι κάτοχοι παλαιότερων συσκευών ή με AOSP-based ROMs δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το AOD.

 

Με πληροφορίες από το XDA Developers.

kumpour - myphone.gr

21/10/2017

http://content.myphone.gr/photo/full/66956/photo.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα. Δοκιμασα την εφαρμογη σε galaxy s6 edge και δουλευουν οι πολυ βασικες λειτουργίες, ενω εχει πολλα. Ειναι σε πολυ πρωιμη εκδοση. Προτεινω οποιος θελει, να τη δοκιμασει, αλλα επειδη ειναι beta version να την αφαιρεσει μετα απο τις εφαρμογες γιατι ενδεχεται να προκαλεσει προβλημα στην οθονη.

Πολυ καλο για εμας τους προ s7 κατοχους.

 

Edit:

Υπαρχει εφαρμογη στο playstore επισημη beta βεβαια. Αλλα δουλευει πιο σωστα. Καταναλωση μπαταριας μενει να δουμε...

Edited by Vangie
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...