okapi Δημοσιεύτηκε April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2005 Συγκεκριμένα θα ηθελα να εχω ταμπλατουρες για μπασο του " Λιωμένο Παγωτο" μπορει να βοηθησει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 http://www.kithara.vu/ss.php?id=MTk0NDM0MDM5 Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. April 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Πολύ ωραίο site , σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Επειδη το χρησιμοποιω και εγω αυτο το σαιτ εχω μια απορια.Γιατι δεν εχει ολοκληρα τα τραγουδια σε ταμπλατουρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Τι ειναι οι ταμπλουρες; Πειτε μου να μαθω! Καμια σχεση με της παρτιτουρες εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts