gtf4270 Δημ. December 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Περιμενω να δω τελικο Μαυριδης- αποστολια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι εχει αρχισει να δινεται πολυ λιγοτερη εμφαση στα αγωνισματα και να γινεται πολυ περισσοτερο ριαλιτυ.Απο εκει που οταν ξεκινησε το δυνατο του σημειο ηταν η δυσκολια και η ενταση των αγωνισματων και θυμιζε το παλιο καλο Survivor του Mega,τωρα κοντευει να γινει big brother.Οι θεατές θέλουν κουτσομπολιά και ίντριγκες... Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Περιμενω να δω τελικο Μαυριδης- αποστολια Και σκανε το παραμυθι "τα μοιραζομαστε και ολα καλα" :lol: :lol: :lol: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Οι θεατές θέλουν κουτσομπολιά και ίντριγκες... Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονο που απο τοτε που εγινε ετσι το παιχνιδι επεσαν τα νουμερα τηλεθεασης.Πριν που ειχε πιο δυνατα αγωνισματα εκανε καλυτερη τηλεθεαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 αρχικα είχε καποια ωραια αγωνισματα αλλα στην συνεχεια κουρασε. επισης απο οσο βλεπω νομιζω οτι ο Μαυριδης κατα ενα μεγαλο ποσοστο παιζει καποιο θεατρο - ρολο. ατακες και λογια που θυμιζουν world party και γενικα το παλευει πολυ να γινει αρεστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) αρχικα είχε καποια ωραια αγωνισματα αλλα στην συνεχεια κουρασε. επισης απο οσο βλεπω νομιζω οτι ο Μαυριδης κατα ενα μεγαλο ποσοστο παιζει καποιο θεατρο - ρολο. ατακες και λογια που θυμιζουν world party και γενικα το παλευει πολυ να γινει αρεστος. συμφωνώ μαζι σου Μάριε εχει γίνει κουραστικός....πολύ θέατρο κ σε καποιους είναι κ αρεστός θα κλάψουν κ οι ίδιοι Edited December 13, 2017 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 συμφωνώ μαζι σου Μάριε εχει γίνει κουραστικός πολύ....πολύ θέατρο κ σε καποιους είναι κ αρεστός θα κλάψουν κ οι ίδιοιΜαυριδης, κλασική περίπτωση ανθρώπου που πιστεύω ότι κάνει είναι αληθινό, αλλά αυτά τα ψυχολογικά κόμπλεξ κοσμοθεωρίας που έχει δε μπορει να μου τα πασάρει ως φυσιολογικά. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Μαυριδης, κλασική περίπτωση ανθρώπου που πιστεύω ότι κάνει είναι αληθινό, αλλά αυτά τα ψυχολογικά κόμπλεξ κοσμοθεωρίας που έχει δε μπορει να μου τα πασάρει ως φυσιολογικά. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ισως ο μοναδικος αληθινος εκει μεσα...μαζι με Οροκλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Μαυριδης, κλασική περίπτωση ανθρώπου που πιστεύω ότι κάνει είναι αληθινό, αλλά αυτά τα ψυχολογικά κόμπλεξ κοσμοθεωρίας που έχει δε μπορει να μου τα πασάρει ως φυσιολογικά. Sent from my SM-G930F using TapatalkΑν έβλεπες το world party θα παρατηρήσεις ιδια αστεία, συμπεριφορές και στυλ δηλαδή κατ εμένα φτιαχτό για να αρέσει στον κόσμο. Οχι 100% αλλα αρκετό ποσοστό. Στο 2 κομμάτι συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Πιο βαρετο επισοδειο απ το σημερινό εχει δειξει ο αντ1????? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Μπααα αφού ήθελα να βάλω Ε!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 λογικα ο κοσμος θα στηριξει Μαυριδη. Μονομαχουν αποστολια-δημητρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Βλέπω να φεύγει σήμερα ο Μαυρίδης ή στις επόμενες αποχωρήσεις, πολύ δύσκολα θα πάει τελικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 συμφωνα με ενα δημοσιευμα (στο φβ το πετυχα), σημερα αποχωρει ο μαυριδης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 συμφωνα με ενα δημοσιευμα (στο φβ το πετυχα), σημερα αποχωρει ο μαυριδηςΔεν το ειδα πουθενά απλα είναι κάτι που φαίνεται αμα κόβεις λίγο την κατάσταση. Νομίζω οτι και εδω που έφτασε είναι πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ποσοι θα πανε τελικο?Απο βδομαδα θα εχουμε καθημερινες αποχωρησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Δεν το ειδα πουθενά απλα είναι κάτι που φαίνεται αμα κόβεις λίγο την κατάσταση. Νομίζω οτι και εδω που έφτασε είναι πολύ. Το έχει το tvnea.com Μπήκε λέει viber.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Το έχει το tvnea.com Μπήκε λέει viber..Και προφανώς μουφα είδηση. Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Γεια σου ρε Μαυριδαρε...ο ταπεινος παντα κερδιζει.Παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Και προφανώς μουφα είδηση. Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡάδιο αρβυλα ήταν τελικά, θα φύγει αν παει σε μονομαχία απλα ο κόσμος τον ψηφίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Παει η κ@λαρα.....και τωρα τι θα βλεπω.....???:confused: Κανενα ενδιαφερον πια.....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 σιγα μην αποχωρησει απο το κοινο ο Μαυριδης. ο κοσμος τον αγαπαει γιατι ειναι ταπεινος και θα τον στηριξει μεχρι τελους. Μονο σε μονομαχια αμα χασει...αλλα κι εκει χλωμο το βλεπω γιατι ειναι δυνατος και στα αγωνισματα. κατα 90% για μενα ειναι ο νικητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ο νεος Ντάνος :lol: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ο νεος Ντάνος :lol: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ετσι ακριβως, η συνταγη της επιτυχιας μαλλον ειναι!! αγυμναστος παντως σε σχεση με τους υπολοιπους ειναι πολυ πισω, οτι κανει ο κοσμος αλλα μεχρι ποσο να παει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ο νεος Ντάνος :lol: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk αυτος που φαινεται καθαρα παντως οτι ηρθε για το επθλο...ειναι η Αποστολια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts