Jonhis Δημοσιεύτηκε April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2005 Τι είναι η ευτυχία ? Πως μπορούμε να είμαστε ευτιχισμένοι ? Τι θα δίναμε για την ευτυχία ? Παρακαλώ απαντήστε όσο πιο αναλυτικά μπορείτε. Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Παράθεση Φιλικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ευτυχία για έναν έφηβο είναι να έχει άτομα να τον στηρίζουν και να του δίνουν τα σωστά πρότυπα (γονείς),ευτυχία επίσης είναι να έχει κάποιους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ φίλους να τον αγαπούν και να τον στηρίζουν στις δύσκολες στιγμες. Ευτυχία είναι να ζεις κάθε λεπτό της ζωής σου και να μην το χαραμίζεις... Ευτυχία είναι να ζεις τον αληθινό έρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Για μενα ευτυχια ειναι να παρω ολα τα s60,s80 και s90 της nokia. Περα απο την πλακα θα ειμουν ευτυχισμενος εαν ολα μου τα ζωα ηταν καλα, και μου μιλουσε εστω και μια φορα (ααχχχχχχχχχχ....) η Ζωη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 για μενα ευτυχια ειναι το αθλημα που κανω, τοση ευτυχια δεν την εχω νοιωσει ποτε στην ζωη μου!και αφου ειναι κατι που με κανει τοσο ευτυχισμενη δεν προκειται να το αφησω ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ο άνθρωπος που έχει αγάπη μέσα στη ψυχή του είναι ευτυχισμένος ( κιας μη το ξέρει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Η απολυτη ευτηχια ειναι να μην εχης σκοτουρες και προβληματα στο κεφαλι σου και να εχεις ολα οσα επυθιμης (λιγο δυσκολο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ο άνθρωπος που έχει αγάπη μέσα στη ψυχή του είναι ευτυχισμένος ( κιας μη το ξέρει ) Ακριβως!:) Μεγαλη κουβεντα αυτη φιλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Το λέει η λέξη ρε μεγάλε... ευ-τυχία... ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 δεν υπάρχει ευτυχία / που να κόβεται στα τρία (με ένα τρίο όμως...κάτι γίνεται) πάντως μια απλή απάντηση σε ένα τόσο περίπλοκο ερώτημα δεν είναι δυνατό να δοθεί. αυτό που πρώτο μου έρχεται στη σκέψη είναι ότι η ευτυχία έρχεται μόλις ο καθένας αποδεχθεί τον εαυτό του και το ρόλο του στη γη, όταν αποδέχεται και σέβεται τον συνάνθρωπο και δημιουργεί, ως άλλος Δημιουργός, με αγνή καρδιά. έτσι φθάνεις λίγο πιο κοντά στο Θεό (όπως κι αν τον εννοεί ο καθένας) άρα και στην αρχή και το τέλος όλων. η ευτυχία ταυτίζεται με την έκσταση της ολοκλήρωσης. (ελπίζω να ολοκληρώσατε. το συλλογισμό σας εννοώ) Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 ευτυχια για μενα θα ηταν να δουλεψει μια φορα τα καταραμενο pc Μου μια φορα χωρις μλπε οθονη...(LOL?) ευτυχια ειναι σχετικο για τον καθενα καθως το καθε ατομο νιωθει ετυχισμενος με διαφορετικα πραγματα και σε διαφορετικες καταστασεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 ygeia kai mono ygeia... ola ta alla einai apla to kerasaki sthn tourta Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Την ευτυχία ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά και ανάλογα με τις καταστάσεις που διανύει στη ζωή του. Ευτυχία μπορείς να βρεις σε οποιαδήποτε στιγμή. Είτε στιγμιαία & περιστασιακή είτε για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Ευτυχία μπορεί να σου προσφέρει ένα όμορφο χαμόγελο μιας περαστικιάς... Η αγορά ενός αμαξιού που πάντα ποθούσες... Μια ικανοποιητική αύξηση στο μισθό σου... Οι κόποι και οι παραχωρήσεις που κάνεις στο γυμναστήριο για να έχεις ένα υγιές και καλοχτισμένο σώμα... Η εισαγωγή σε μια ανώτερη σχολή... Ένα βιβλίο με αισιόδοξα μηνύματα κτλ κτλ... Όπως είπε κι ο woudoulis πιο πάνω ο άνθρωπος που έχει αγάπη μέσα στη ψυχή του, που έχει αγαπήσει τον εαυτό του & τους συνανθρώπους του με τα +/- τους ,θα μπορέσει να βρει την ευτυχία ακόμα και σε μικρά καθημερινά πράγματα που κάποιος θεωρεί "ρουτίνα". Η απολυτη ευτυχια ειναι να μην έχεις σκοτούρες και προβλήματα στο κεφάλι σου και να έχεις όλα όσα επιθυμείς (λιγο δυσκολο) Οι σκοτούρες και τα προβλήματα πιστεύω πως δεν υπάρχουν έτσι απλά για να μας ταλαιπωρούν αλλά για να μαθαίνουμε μέσα από αυτά καθώς και για να ανακαλύπτουμε την κρυφή δύναμη του εαυτού μας που ,είτε οικειοθελώς είτε από τρίτους, υποβιβάζουμε ή ακόμα και αμελούμε να δούμε... ;) :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 (edited) Eytyxia;Mmm.O anthropos einai ena aplhston on. Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Χρήματα, υγεία, αγάπη-έρωτας και είσαι jet. Ειδικά για τα χρήματα, κακά τα ψέμματα, στην υλιστική κοινωνία που ζούμε έχουν καθοριστική σημασία για την ευτυχία. Μάλιστα άμα έχεις μπόλικα από δαύτα και την υγεία σου μπορείς να έχεις και την αγάπη σου - έρωτά σου (στο τελευταίο βέβαια έτσι θα νομίζεις εσύ...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 κρέπα σοκολάτα - μπισκότο. Η απόλυτη ευτυχία. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Χρήματα, υγεία, αγάπη-έρωτας και είσαι jet. Ειδικά για τα χρήματα, κακά τα ψέμματα, στην υλιστική κοινωνία που ζούμε έχουν καθοριστική σημασία για την ευτυχία. Μάλιστα άμα έχεις μπόλικα από δαύτα και την υγεία σου μπορείς να έχεις και την αγάπη σου - έρωτά σου (στο τελευταίο βέβαια έτσι θα νομίζεις εσύ...). Συμφωνώ απολύτως, βέβαια το να ζεις σε ένα ψέμα δεν είναι οτι καλύτερο εκτός αν δεν μάθεις ποτέ την αλήθεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 κρέπα σοκολάτα - μπισκότο. Η απόλυτη ευτυχία. Ωπ. Μεγάλη αλήθεια αυτή φίλε μου. :up: Έχεις πιάσει το πραγματικό νόημα της ζωής :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Eutixia einai na antimetwpizeis tin routina me igia kai xamogelo Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Τι είναι η ευτυχία ? Πως μπορούμε να είμαστε ευτιχισμένοι ? Τι θα δίναμε για την ευτυχία ? Παρακαλώ απαντήστε όσο πιο αναλυτικά μπορείτε. Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Πολλοί απαντήσανε αλλά εσύ Τζώνυ θα μας απαντήσεις; Είναι απλή σου ερώτηση ή υποννοεί τίποτα; :confused: Προσωπικά θέλω τη δική σου άποψη. Γιατί για να ανοίγεις μια τέτοια ομολογουμένως ενδιαφέρουσα συζήτηση κάπου θα αποσκοπεί. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Και που λες Ευτυχία , ευτυχία δε βρήκαμε :whistle: Κυρίες και κύριοι δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση. αυτό συμβαίνει γιατί το ανθρώπινο ΟΝ είναι αχάριστο από τη φύση του και έχει φτιαχτεί έτσι ώστε πάντα να αναζητά το περισσότερο και το μεγαλύτερο. Εχεις 5? Λες "με 10 θα είμαι ευτυχισμένος". Οταν αποκτήσεις 10 λες "με 25 θα είμαι ευτυχισμένος" and so on... Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Και που λες Ευτυχία , ευτυχία δε βρήκαμε :whistle: Κυρίες και κύριοι δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση. αυτό συμβαίνει γιατί το ανθρώπινο ΟΝ είναι αχάριστο από τη φύση του και έχει φτιαχτεί έτσι ώστε πάντα να αναζητά το περισσότερο και το μεγαλύτερο. Εχεις 5? Λες "με 10 θα είμαι ευτυχισμένος". Οταν αποκτήσεις 10 λες "με 25 θα είμαι ευτυχισμένος" and so on... Εγώ πάλι το βλέπω θεολογικά το θέμα. Αν δεχθούμε ότι όλο αυτό που ζούμε είναι δημιούργημα του Θεού(και πώς να μην είναι, δε γίνανε όλα αυτά τυχαία) τότε ο μόνος λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ είναι για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτό για το οποίο μας προορίζει ο δημιουργός μας. Η ευτυχία δεν είναι ούτε στις γυναίκες, ούτε στα γλυκά, ούτε στους καφέδες και 100% η ευτυχία δεν είναι στα λεφτά. Ευτυχία είναι να έχεις λίγα και να είσαι ευτυχισμένος.Αυτό που λές Vampyre είναι μεγάλη αλήθεια αλλά δυστυχώς είναι δημιούργημα της μ@λακίας του ανθρώπινου μυαλού. Ένας άνθρωπος κοντά στο Θεό δεν έχει τέτοια όνειρα για τη ζωή του και δεν τον απασχολούν κάν πράγματα του στύλ: πώς θα πηδήξω πιο πολλές γυναίκες, πώς θα βγάλω περισσότερα φράγκα, πώς θα αποκτήσω περισσότερα κινητά, καλύτερο pc, πιο γρήγορη μηχανή κ.ο.κ. Όλα είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας ζωής. Όσοι δοκίμασαν το μοντέλο ζωής που δίδαξε ο Χριστός δεν ήταν ποτέ δυστυχισμένοι, όσες κακουχίες κι αν τους έφερε η ζωή. Φαντάζομαι ότι ακούγομαι πολύ θρησκόληπτος αλλά για μένα έτσι είναι, άσχετα αν δεν μπορώ να ακολουθήσω το συγκεκριμένο μοντέλο ζωής. Ευτυχία για μένα είναι να μήν είσαι ερωτευμένος, να μην έχεις λεφτά, να μην έχεις στον ήλιο μοίρα και να μη σε νοιάζει καθόλου που δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά, γιατί απλά ξέρεις ότι αυτά δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν ούτε να σε εμποδίσουν να είσαι αυτό για το οποίο σε έφτιαξε ο δημιουργός σου. Και επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι απο εδώ μέσα θα μου πείτε να πάω να κλειστώ σε κάνα μοναστήρι με αυτά που λέω, σας προτείνω να διαβάσετε προσεχτικά αυτά που έγραψα και προσπαθήστε να σκεφτείτε πόσα από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και σας εμποδίζουν να γίνετε ευτυχισμένοι, θα μπορούσατε να είχατε γλιτώσει, αν ζούσατε έτσι όπως δίδαξε ο Χριστός. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα για τα οποία δεν φταίτε, σκεφτείτε αν θα πρέπει να στενοχωριέστε και αν σας εμποδίζουν να ζήσετε ως σωστοί χριστιανοί. Και για να μην παρεξηγηθώ, να πώ ότι είμαι ο πρώτος απ'όλους που θέλω και λεφτά και γυναίκες και πολλές πολλές κρέπες:):) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 μιας και συναισθηματικη ευτυχια δεν εχω πλεον και υπευθηνος ειμαι εγω για μενα ευτυχια ειναι καθε πρωι που ξυπναω να κανω τον σταυρο μου και να ευχαριστω τον μεγαλοδυναμο που με χει ακομα γερο και υγιη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Για μενα ευτυχια ειναι κυριως οι μικρες-καθημερινες στιγμες...να ασχολουμαι με τις σπουδες & τη δουλεια μου...να πηγαινω βολτα το βραδακι...να βλεπω στο σινεμα μια ταινια που μ'αρεσει...να τρωω κρεπα σκετη σοκολατα(χωρις μπισκοτο) :p Βεβαια δε λεω οχι & στην ευτυχια που φερνουν καποια υλικα αγαθα,αρκει να μην σε κανουν δουλο τους... ;) Α!Και να νικανε οι ομαδες που υποστηριζω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Πολύ κρέπα βλέπω πέφτει.. :confused: :confused: Αν η ευτυχία μου εξαρτιόταν και απο τις κρέπες τώρα θα πρέπει να είχα πάει στον παράδεισο απο overdose :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Εγώ πάλι το βλέπω θεολογικά το θέμα. Αν δεχθούμε ότι όλο αυτό που ζούμε είναι δημιούργημα του Θεού(και πώς να μην είναι, δε γίνανε όλα αυτά τυχαία) τότε ο μόνος λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ είναι για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτό για το οποίο μας προορίζει ο δημιουργός μας. Η ευτυχία δεν είναι ούτε στις γυναίκες, ούτε στα γλυκά, ούτε στους καφέδες και 100% η ευτυχία δεν είναι στα λεφτά. Ευτυχία είναι να έχεις λίγα και να είσαι ευτυχισμένος.Αυτό που λές Vampyre είναι μεγάλη αλήθεια αλλά δυστυχώς είναι δημιούργημα της μ@λακίας του ανθρώπινου μυαλού. Ένας άνθρωπος κοντά στο Θεό δεν έχει τέτοια όνειρα για τη ζωή του και δεν τον απασχολούν κάν πράγματα του στύλ: πώς θα πηδήξω πιο πολλές γυναίκες, πώς θα βγάλω περισσότερα φράγκα, πώς θα αποκτήσω περισσότερα κινητά, καλύτερο pc, πιο γρήγορη μηχανή κ.ο.κ. Όλα είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας ζωής. Όσοι δοκίμασαν το μοντέλο ζωής που δίδαξε ο Χριστός δεν ήταν ποτέ δυστυχισμένοι, όσες κακουχίες κι αν τους έφερε η ζωή. Φαντάζομαι ότι ακούγομαι πολύ θρησκόληπτος αλλά για μένα έτσι είναι, άσχετα αν δεν μπορώ να ακολουθήσω το συγκεκριμένο μοντέλο ζωής. Ευτυχία για μένα είναι να μήν είσαι ερωτευμένος, να μην έχεις λεφτά, να μην έχεις στον ήλιο μοίρα και να μη σε νοιάζει καθόλου που δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά, γιατί απλά ξέρεις ότι αυτά δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν ούτε να σε εμποδίσουν να είσαι αυτό για το οποίο σε έφτιαξε ο δημιουργός σου. Και επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι απο εδώ μέσα θα μου πείτε να πάω να κλειστώ σε κάνα μοναστήρι με αυτά που λέω, σας προτείνω να διαβάσετε προσεχτικά αυτά που έγραψα και προσπαθήστε να σκεφτείτε πόσα από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και σας εμποδίζουν να γίνετε ευτυχισμένοι, θα μπορούσατε να είχατε γλιτώσει, αν ζούσατε έτσι όπως δίδαξε ο Χριστός. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα για τα οποία δεν φταίτε, σκεφτείτε αν θα πρέπει να στενοχωριέστε και αν σας εμποδίζουν να ζήσετε ως σωστοί χριστιανοί. Και για να μην παρεξηγηθώ, να πώ ότι είμαι ο πρώτος απ'όλους που θέλω και λεφτά και γυναίκες και πολλές πολλές κρέπες:):) Σεβαστή και δεκτή η άποψη σου και εν μέρει συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε κάποιος να ακολουθήσει αυτό το σκεπτικό... Δεν χρειάζεται να είσαι με μια χλαμύδα ζώντας με τον τρόπο που δίδαξε ο Χριστός για να είσαι αληθινός,αρεστός και "ταπεινός" προς τους συνανθρώπους σου αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Χρειάζεται μια ισορροπία μεταξύ υλικών και πνευματικών αγαθών που σου προσφέρουν ευτυχία. Δεν γίνεται να απορρίπτουμε ,έτσι επειδή το θέλουμε ,οτιδήποτε με περίσση ευκολία. Πίστεψε σε κάτι αλλά για να σου δίνει ελπίδα,κουράγιο και δύναμη σε μια δύσκολη στιγμή μέσα στην ψυχή. Όχι έτσι απλά για να του μοιάσεις και να το κάνεις τρόπο ζωης. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts