Jump to content

Πως μπορω να ξεφτυλισω την HP

stamos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα στειλει ενα πολυμηχανημα για επισκευη και αξιωθηκαν να μου το φτιαξουν μετα απο ενα μηνα.Και δεν φτανει μονο αυτο αλλα το στειλανε και χωρις την συσκευσια που το ειχα στειλει εγω.Μιλαμε τα εχω παρει αγρια μαζι τους για την ασχετοσυνη τους.Ο καθενας εκει περα λεει το κοντο του και το μακρυ.Θελω να τους ξεφτυλισω οπου μπορω μπας και βαλουν μυαλο αλλα και να γλυτωσω αλλους απο την δικια μου ταλαιπωρια.Βοηθηστε.Μην μας περνανε και για βλακες

Δεν πρόκειται ότι και να κάνεις να κερδίσεις κάτι.

Απλά γράψε και στείλε ένα mail στα κεντρικά γραφεία της HP, γνωστοποιώντας την κατάσταση.

Όταν αφήνεις ένα μηχάνημα σε service για επισκευή έχε υπόψη σου ότι:

1. κανείς δεν σου λέει ότι θα πάρεις σε συγκεκριμένο χρόνο τη συσκευή σου, έτοιμη.

2. δεν είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν την συσκευή με τη συσκευασία που την πήγες.

Αυτά δεν ισχύουν μόνο για την HP αλλά για τα περισσότερα service. Έτσι λειτουργούν και πολλές φορές υπάρχει σχετική αναφορά σε κείμενο με όρους στην απόδειξη παράδοσης που παίρνεις. Δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι αν κάνεις φασαρία.

Όταν αφήνεις ένα μηχάνημα σε service για επισκευή έχε υπόψη σου ότι:

1. κανείς δεν σου λέει ότι θα πάρεις σε συγκεκριμένο χρόνο τη συσκευή σου, έτοιμη.

2. δεν είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν την συσκευή με τη συσκευασία που την πήγες.

Αυτά δεν ισχύουν μόνο για την HP αλλά για τα περισσότερα service. Έτσι λειτουργούν και πολλές φορές υπάρχει σχετική αναφορά σε κείμενο με όρους στην απόδειξη παράδοσης που παίρνεις. Δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι αν κάνεις φασαρία.

οταν ομως σου λενε οτι 4-5 μερες χρειαζεται για να το φτιαξουν?οταν περιμενα 3 βδομαδες να το φτιαξουν γιατι περιμεναν ενα ανταλλακτικο το οποιο ηρθε την 3 βδομαδα αλλα ηταν ελλατωματικο οπως ηταν γιατι αφου εκανα φασαρια μεσα σε μια βδομαδα το μηχανημα ηταν ετοιμο?

αν το μηχανημα παθαινε ζημια κατα την μεταφορα του αφου δεν ηταν στην κουτα του θα μου καλυβαν την ζημια?αμφιβαλλω.

και σημερα που τους πηρα και τα ακουσαν ειπαν οτι παντα τα πακεταρουν για να μην παθουν ζημια

Αν δεν έχουν ανταλλακτικό που χρειάζονται, μπορεί να ταλαιπωρηθείς. Όταν σου λένε πάντως ότι θα είναι έτοιμο σε κάποιο χρόνικό διάστημα, να μην το πολυπιστεύεις. Πολλές φορές αργούν περισσότερο και αυτό που σου συνέβη δεν είναι ασυνήθιστο. Όσο για την συσκευασία, μέχρι να υπογράψεις απόδειξη παραλαβής, δεν ευθύνεσαι εσύ.

Αν δεν έχουν ανταλλακτικό που χρειάζονται, μπορεί να ταλαιπωρηθείς. Όταν σου λένε πάντως ότι θα είναι έτοιμο σε κάποιο χρόνικό διάστημα, να μην το πολυπιστεύεις. Πολλές φορές αργούν περισσότερο και αυτό που σου συνέβη δεν είναι ασυνήθιστο. Όσο για την συσκευασία, μέχρι να υπογράψεις απόδειξη παραλαβής, δεν ευθύνεσαι εσύ.

Εγώ είχα κάνει θέμα και με εξυπηρέτησαν , όταν μου έδωσαν άλλο γι'άλλο κουτί και ήταν και με βγαλμένα κουμπιά

Ειδικά στο θέμα του service συνέχεια παίρνω τηλέφωνα και ρωτάω

( δεν λέω για HP )

αυτο που μου την παιζει πολυ ειναι οτι υποτιθεται οτι ειναι μεγαλες εταιρειες και υποτιθεται οτι εχουν καλο service αλλα αποδυκνυεται οτι ολες ειναι ενα απεραντο κολοχανιο.να σου πουλησουν ομως ξερουν για να τα κονομησουν