woudoulis Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Είναι αδύνατον να μην έχει γίνει δημοσκόπηση στη Βορεια Ελλάδα, είσαι βεβαιος για αυτό που λες? Ξαναλεω ότι κανείς δεν απαγορεύει τίποτε σε κανέναν. Ούτε πρόκειται να διαπραγματευτεί κανείς την ελληνική χρήση του όρου. Τώρα αν θέλετε να φωνάξετε ότι ειστε μακεδόνες και οι άλλοι γύφτοι και κρατίδιο και δεν ξέρω και γω τι αλλο, φωνάξτε. Επειδη πάντως το θέμα προσφέρεται για φωνές, ΚΕΦΑΛΑΙΑ, και λοιπά αντιστασιακά, γουστάρω φάση. Είναι υπέροχο να κάνεις αντίσταση από το ντιεσέλ κομπιουτερ σου :p Obelix μην βγάζεις κόμπλεξ των Σαλλονικιών με την Αθήνα τα οποία ποτέ δεν γνώρισα από κάποιον Σε πληροφορώ όπως είπε και ένα άλλο παιδί ότι οι Ερευνες γίνονται ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ σε δείγμα έτσι όπως πρέπει να είναι Τα ξέρω πολύ καλά μιας και είναι το αντικείμενο της εργασίας μου Είναι μεγάλη προσβολή να λες ότι δεν νοιάζει τους Αθηναίους ή κάθε άνθρωπο Ελληνα αυτό που συμβαίνει με τη Μακεδονία Εδώ στεναχωριόμαστε με τη Κύπρο και όσα γίνονται ανά καιρούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μακάρι η Εκκλησία να έκανε συλλαλητήριο αλλά δεν τολμά γιατί πάλι θα τα βάλουν μαζί της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Να σε δω σε συλλαλητήριο με μπροστάρη τον Άνθιμο και τι στον κόσμο!! Γιατί όποιος υπερασπίζεται τα αυτονόητα δικαιώματα του πρέπει για σένα να είναι στο ίδιο καζάνι με τα πιο ακραία κι αντιδραστικά και οπισθοδρομικά στοιχεία του τόπου; Κουραστικό καταντάει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Τώρα εσείς που προσπαθείτε να γελειοποιήσετε το θέμα, αλήθεια τι πιστεύετε; Θέλω να ξέρω την άποψη του νεοέλληνα φραπεδάκια, του "εντάξει ναούμ", με την τσιχλίτσα στο στόμα και το μπεγλέρι στο χέρι... Τι πρέπει να γίνει με το όνομα; Έπρεπε να βάλουμε την εξής δημοσκόπηση. Πόσο σας ενδιαφέρει το όνομα της Μακεδονίας; 1. Πρωταρχικό εθνικό θέμα. 2. Έτσι κι έτσι 3. Στ @@ μας όπως και να ονομαστεί. Οι περισσότεροι μάλλον το 3 θα ψηφίζατε... :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Δυστυχως φιλοι και φιλες η αγνοια μας και η καθημερινη ενασχοληση με θεματα στρεβλωτικα και αχρηστα μας εχουν κανει να μην γνωριζουμε τι παιζετε στην πλατη μας, οχι επειδη μας στηνουν κομπινα,αλλα επειδη δεν ενδιαφερομαστε να μαθουμε.Εδω παμε για καθιερωση ευρωσυνταγματος διχως να ξερουμε τι ειναι αυτο,πως ειναι δυνατον να λεμε ξερα ενα ναι ή ενα οχι σε καθε τι που συμβαινει χωρις να εχουμε αναζητησει τους λογους που οδηγησαν σε αυτες τις εξελιξεις? "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Αυτή την ερώτηση να την στείλεις στους υπουργούς μας Είναι τραγικό πραγματικά λυπηρό να κλαίει η ψυχή σου όταν ακούς να λένε στα δελτία ειδήσεων "το θέμα έχει λήξει , Μακεδονία λέγονται πλέον τα Σκόπια και η όλη βαβούρα είναι για το πως θα τα λέμε εμείς τα Σκόπια.Για όλον τον υπόλοιπο κόσμο είναι "Μακεδονία" Οπως επίσης είναι ΤΡΑΓΙΚΟ που ένας να μην τον χαρακτηρίσω έφτιαξε ένα άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου για τα Σκόπια ................ Εμείς ? ...... τι να πω ρε παιδιά Θέλω να πάω να τυπώσω μπλουζάκι που να λέει "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" και να το γράφει στα Αγγλικά να το φοράω το καλοκαίρι όπου έχει τουρίστες Δεν έχουμε καμμιά δύναμη , έτσι νιώθω , καμμιά απολύτως Μια βιτρίνα έχουμε μόνο και αυτή στηριγμένη σε δάνεια από τους "εταίρους" Δεν θέλω να γίνομαι απαισιόδοξος αλλά νομίζω πως όποιος γλυκαθεί θέλει κι άλλο και οι Σκοπιανοί γλυκάθηκαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Και ξέρετε ποιό είναι το τραγικό της υπόθεσης ? ....... πως η επόμενη γενιά ποιά επόμενη ? η επόμενη φουρνιά που θα πάει στα σχολεία τους και στα σχολεία όλης της γης ..... θα μαθαίνει για έναν Μέγα Αλέξανδρο Μακεδόνα που για μια περίοδο λεγόταν Γιουγκοσλαβία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Χαχαχαχαχαχα!!!! Ο ορισμος του "Παω για μαλλι και βγαινω κουρεμμενος"! Μετα απο 12 χρονια προσπαθειας του να εμποδισουμε τους γειτονες να ονομαστουν οπως θελουν, τελικα καταφεραμε να χασουμε ΚΑΙ εμεις το ονομα. Τουλαχιστον τραγικο θα ελεγα. Ευχομαι να κλεισει οσο πιο γρηγορα γινετε το θεμα, με οσο λιγοτερη ταπεινωση γινεται για τη χωρα μας. Οσο για το ονομα, ειτε μας αρεσει ειτε οχι Μακεδονια λεγεται γεωγραφικα η περιοχη ας το καταλαβουν ολοι... Και για οσους με πουν προδοτη κλπ κλπ, ας διαβασουν την "Απολογια ενος Ανθελληνα" του Νικου Δημου :) _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Κυνικα αλλωστε πρωην πρωθυπουργος της χωρας ειχε δηλωσει ευθαρσως πως <<σε 10 χρονια οι Ελληνες θα το εχουν ξεχασει>> Βουλιαζουμε...εξωτερικη πολιτικη υπο το μηδεν,με θεση στο συμβουλιο ασφαλειας για 1μιση ακομα χρονο και δεν το χρησιμοποιουμε ουτε για μια καλημερα... παλι αρον αρον θα μας καθισουνε στο τραπεζι και θα αρχισουν να μας μιλουν για την κακη μας συμπεριφορα εναντι φτωχων και ανυπερασπιστων χωρων.... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Ο Καραμανλής πάντως ήταν Μακεδόνας τώρα τι είναι ? ιδού η απορία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 @KostasV η οποιος θελει μπορει να δει εγκυκλοπαιδειες οπως η Για σας παιδια ή και του Γιοβανη οπου οι χαρτες της Γιουγκοσλαβιας παρουσιαζονταν τμηματικα με τις σημερινες ονομασιες τις οποιες ειχε δωσει ο Τιτο ( Σερβια Μαυροβουνιο,Κροατια,Ερζεγοβινη & Βοσνια,Μακεδονια,Κοσσυφοπεδιο)Οι ιδιοι λοιπον εθελοτυφλουσαμε και λεγαμε δεν βαριεσαι... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 @KostasV η οποιος θελει μπορει να δει εγκυκλοπαιδειες οπως η Για σας παιδια ή και του Γιοβανη οπου οι χαρτες της Γιουγκοσλαβιας παρουσιαζονταν τμηματικα με τις σημερινες ονομασιες τις οποιες ειχε δωσει ο Τιτο ( Σερβια Μαυροβουνιο,Κροατια,Ερζεγοβινη & Βοσνια,Μακεδονια,Κοσσυφοπεδιο)Οι ιδιοι λοιπον εθελοτυφλουσαμε και λεγαμε δεν βαριεσαι... Εγώ ξέρω ότι στο σχολείο μαθαίναμε πως όνειρο ζωής ήταν για όλους αυτούς που μας περιβάλουν να φτάσουν στο λιμάνι της θεσ/κης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Nα σας πω κάτι, αντί να ασχολούμαστε με το αν θα έχουμε το δικαίωμα να αποκαλούμε την Μακεδονία Μακεδονία (όποιος το σκέφτηκε είναι πιο νoύμερο και από αυτούς που το κάνουνε θέμα στο myphone), δεν κοιτάμε καλύτερα να στραφούμε σε πιο σημαντικά προσβλήματα όπως ενδεικτικά: Ευρωσύνταγμα, Παιδεία, Οικονομία; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Ευρωσυνταγμα,παιδεια,οικονομια,υγεια,ανεργια,συνταξεις,μισθοι,Εθνικα θεματα... ολα ειναι αρρηκτοι δεσμοι,υποχρεωσεις και κατευθυνσεις των πολιτων,των πολιτικων και του πολιτευματος μας για την ορθη διατηρηση και ευημερια του κρατους μας στην πορεια του στην ιστορια,Ιστορια που οι προγονοι μας εγγραψαν ενδοξα και δεν πρεπει να την αγνοουμε τοσο επιδεικτικα και αμαχητι. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Nα σας πω κάτι, αντί να ασχολούμαστε με το αν θα έχουμε το δικαίωμα να αποκαλούμε την Μακεδονία Μακεδονία (όποιος το σκέφτηκε είναι πιο νoύμερο και από αυτούς που το κάνουνε θέμα στο myphone), δεν κοιτάμε καλύτερα να στραφούμε σε πιο σημαντικά προσβλήματα όπως ενδεικτικά: Ευρωσύνταγμα, Παιδεία, Οικονομία; Το Ευρωσύνταγμα είναι πιο σημαντικό από το όνομα της Μακεδονίας; :blink: Δεν είναι εθνικό θέμα δηλαδή το σκοπιανό; Τι άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Θλίβομαι πραγματικά για την διαφαινόμενη καταληξη της ιστορίας αυτης και ελπίζω σε ένα και μονο πραγμα: Ας βάλουμε πια μυαλο όλοι μας στα εθνικα θεματα και να πάψουμε να σκεφτόμαστε απολύτως συναισθηματικα. Ας βαλουμε τη λογική να δουλέψει. Γιατι φοβάμαι πως σύντομα θα λέμε "Μακαρι να 'χαμε το σχέδιο Αναν" όπως τωρα λέμε "Μακαρι τη ρημάδα να την λέγαμε Σλαβομακεδονια..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Κόψε τις σπόνδες τώρα, γιατί αυτό που πάνε να κάνουν είναι αδιανόητο. Και εκτός από Έλληνας είμαι και ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ και δε πρόκειται κανείς να μου απαγορέψει να αποκαλούμαι έτσι :!: Aυτό στο έγραψα γιατι όταν υφαίνωνται τέτοιου είδους προβλήματα, δεν δείχνεις ατόφιος και δυναμικός στις ορέξεις των ξένων συμφερώντων. Επρεπε δηλαδή να σου χτυπήσει την πόρτα το πρόβλημα για να νοιώσεις το πόσο άσχημο ειναι να τρώμε καρπαζιές απο τους ξένους νταβατζίδες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μπορεί κάποιος από όλους που γράφουν εδώ μέσα να μου εξηγήσει γιατί συζητάτε το θέμα - ενώ δεν υπάρχει (μια και η πρόταση δεν πέρασε) ?? (ευτυχώς) :wacko: :worry: PS Εκτός αν το έχετε αναγάγει σε "γενικό θέμα περί Μακεδονίας" , οπότε να σας υποδείξω 3-4 θέματα που ήδη υπάρχουν. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μπορεί κάποιος από όλους που γράφουν εδώ μέσα να μου εξηγήσει γιατί συζητάτε το θέμα - ενώ δεν υπάρχει (μια και η πρόταση δεν πέρασε) ?? (ευτυχώς) :wacko: :worry: Αγαπητέ βαμπίρ δεν υπάρχει διότι ευτυχώς δεν το δέχτηκαν οι Σκοπιανοί! Εμείς το είχαμε στα σχέδια ως βάση διαπραγμάτευσης! Εκεί είναι το θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μπορεί κάποιος από όλους που γράφουν εδώ μέσα να μου εξηγήσει γιατί συζητάτε το θέμα - ενώ δεν υπάρχει (μια και η πρόταση δεν πέρασε) ?? (ευτυχώς) :wacko: :worry: PS Εκτός αν το έχετε αναγάγει σε "γενικό θέμα περί Μακεδονίας" , οπότε να σας υποδείξω 3-4 θέματα που ήδη υπάρχουν. Συζητάμε γιατί δε θα αργήσει η επόμενη πρόταση που πιθανότατα μάλιστα να είναι δυσμενέστερη από την προηγούμενη. Δεν αρκεί αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Θλίβομαι πραγματικά για την διαφαινόμενη καταληξη της ιστορίας αυτης και ελπίζω σε ένα και μονο πραγμα: Ας βάλουμε πια μυαλο όλοι μας στα εθνικα θεματα και να πάψουμε να σκεφτόμαστε απολύτως συναισθηματικα. Ας βαλουμε τη λογική να δουλέψει. Γιατι φοβάμαι πως σύντομα θα λέμε "Μακαρι να 'χαμε το σχέδιο Αναν" όπως τωρα λέμε "Μακαρι τη ρημάδα να την λέγαμε Σλαβομακεδονια..." Αυτό ακριβώς. Η Ελληνική πλευρά έχασε το παιχνίδι την προηγούμενη δεκαετιά όταν αντί να ακολουθήσει μια ψύχραιμη και λογική (και τελικά εθνικά συμφέρουσα) πολιτική παρασύρθηκε από τις κραυγές διάφορων υπερεθνικιστών... Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Nα σας πω κάτι, αντί να ασχολούμαστε με το αν θα έχουμε το δικαίωμα να αποκαλούμε την Μακεδονία Μακεδονία (όποιος το σκέφτηκε είναι πιο νoύμερο και από αυτούς που το κάνουνε θέμα στο myphone), δεν κοιτάμε καλύτερα να στραφούμε σε πιο σημαντικά προσβλήματα όπως ενδεικτικά: Ευρωσύνταγμα, Παιδεία, Οικονομία; Tι να σου πω τώρα; Ντρέπωμαι που σε γνώρισα. Αλλα θα τα πούμε απο κοντά στο επόμενο meeting. Ειμαι περίεργος για την ανάλυσή σου. Θά'θελα νά'ξερα, με τι θράσος και χωρίς να σου έχω κάνει κάτι, με εξυβρίζεις τόσο βρωμερά; :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Αμα είναι να το γυρίσουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις να μου το πείτε... Μήπως να σας θυμίσω αυτό το thread που έχει ημερομηνία 4 Νοέ. 2004 ? :confused: H μήπως αυτό που έχει ημερομηνία 29 Ιανουαρίου 2004 ? :worry: Που θέλω να καταλήξω. Το θέμα είχε κλείσει από τη στιγμή που δεχθήκαμε το όνομα Former Yugoslavic Republic Of Macedonia. Ολα τα υπόλοιπα είναι απλά φυσικά επακόλουθα... PS - ασχετο. lewton : Μπορώ να θεωρήσω το ποστ σου ως προσωπική επίθεση στον SakisPlayer μια και αυτός άνοιξε το θέμα. SakisPlayer : Αντί να απαντήσεις μπορούσες να α)κάνεις ένα report , β) να στείλεις ένα Pm σε έναν moderator. Peace. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μπορεί κάποιος από όλους που γράφουν εδώ μέσα να μου εξηγήσει γιατί συζητάτε το θέμα - ενώ δεν υπάρχει (μια και η πρόταση δεν πέρασε) ?? (ευτυχώς) :wacko: :worry: PS Εκτός αν το έχετε αναγάγει σε "γενικό θέμα περί Μακεδονίας" , οπότε να σας υποδείξω 3-4 θέματα που ήδη υπάρχουν. Διότι δυστυχώς η επόμενη πρόταση θα είναι ακόμα χειρότερη απο αυτη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Οσο για το ονομα, ειτε μας αρεσει ειτε οχι Μακεδονια λεγεται γεωγραφικα η περιοχη ας το καταλαβουν ολοι... ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ; :mad: Αν είναι δυνατόν κάποιος που έρχεται σε μια περιοχή μετά από 3.000 χρόνια να θεωρείται αυτόματα αυτόχθονας και να παίρνει το όνομα της περιοχής για προσωπική του χρήση... :mad: ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ) ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, δεν έγινε το αντίστροφο... Δλδ, πάνε οι Μακεδόνες, κατοικούνε μια περιοχή και της δίνουν το όνομά τους και έρχεται μετα ο Σκοπιανός και λέει, "ωπααααααα εδώ είμαστε" και τσουπ βαφτίζεται Μακεδόνας επειδή τυχαίνει να κατοικεί στην ίδια περιοχή που κατοικούσαν οι Μακεδόνες... Μάλιστα, να χαίρεστε την κυβέρνησή σας και τα σκ@τ@ που έχουν για εγκέφαλο... HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts