Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Νομίζω έχει να κάνει με το camera2 api. Η gram 3 δεν το χρειάζεται ενεργοποιημένο ενώ η 6αρα το χρειάζεται. Αλλά με την 6αρα έχεις και πολλά περισσότερα καλούδια βέβαια :)
Οπότε αυτή μάλλον gram 3 έχει μείνει πίσω

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οπότε αυτή μάλλον gram 3 έχει μείνει πίσω
Δεν είδα διαφορά που τράβηξα μερικές γρήγορες με μαμά κάμερα

Δεν είδα διαφορά που τράβηξα μερικές γρήγορες με μαμά κάμερα

Ουσιαστικά ναι, δεν έχει και τις τρελές διαφορές. Σε ένα MI A2 Lite που έχω πέρασα την 6αρα και μόνο για το night shot την χρησιμοποιώ

Edited by fostirop

Σκέφτομαι την αγορά του εν λόγω κινητού..τώρα έχω το redmi note 5 το οποίο με άφησε ικανοποιημένο..ο μόνος μου ενδοιασμούς για τη μετάβαση είναι η κάμερα..με την developer η απόδοση της κάμερας πως είναι? Goggle cam μόνο με ρουτ? Η απόδοση της google cam?έχει γρήγορο autofocus?portait mode? ευχαριστώ

Σκέφτομαι την αγορά του εν λόγω κινητού..τώρα έχω το redmi note 5 το οποίο με άφησε ικανοποιημένο..ο μόνος μου ενδοιασμούς για τη μετάβαση είναι η κάμερα..με την developer η απόδοση της κάμερας πως είναι? Goggle cam μόνο με ρουτ? Η απόδοση της google cam?έχει γρήγορο autofocus?portait mode? ευχαριστώ
Για κάμερα

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Το κυνηγάω πολύ καιρό το συγκεκριμένο τηλέφωνο και τώρα που ψάχνομαι για αλλαγή είναι στις πρώτες επιλογές.

2 ερωτήσεις μόνο.

Πρώτον η κάμερα για 2019 καλύπτει το μέσο χρήστη πρωί βράδυ η να κοιτάξω καλύτερα pocophone η mia2?

Έπαιξε ξέρετε πόση υποστήριξη θα λαβει ακόμα από τη μαμά εταιρία δεδομένου ότι είναι ήδη ενα χρονο και στην αγορά?

Ευχαριστώ

Επέλεξες κάποια συγκεκριμένη αποστολή για αποφυγή τελωνείου? Ήρθε σφραγισμένο και με ευρωπαϊκό φορτιστή? Ευχαριστώ
αν θυμαμαι καλα δεν ειχε επιλογη,ηρθε με κουριερ σφραγισμενο και αγγλικο φορτιστη με ευρωπαικο ανταπτορα

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης πως μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι η global έκδοση?
το γραφει στο κουτι αλλα αν δεν κανω λαθος βγαινει μονο global

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Το κυνηγάω πολύ καιρό το συγκεκριμένο τηλέφωνο και τώρα που ψάχνομαι για αλλαγή είναι στις πρώτες επιλογές.

2 ερωτήσεις μόνο.

Πρώτον η κάμερα για 2019 καλύπτει το μέσο χρήστη πρωί βράδυ η να κοιτάξω καλύτερα pocophone η mia2?

Έπαιξε ξέρετε πόση υποστήριξη θα λαβει ακόμα από τη μαμά εταιρία δεδομένου ότι είναι ήδη ενα χρονο και στην αγορά?

Ευχαριστώ

2 χρονια miui updates σιγουρα,android εκδοση θα μεινει με oreo.

Κάμερα έχουν μπει η βελτιώσεις και το night mode όπως στα mi8 mi mix2s?

Εάν εννοείς το night mode (htt) που τραβάει πολλαπλές φωτό και στο τέλος δημιουργεί μια με λιγότερο θόρυβο, ναι υπάρχει

Πάρει δεν πάρει 9 είναι εργαλείο πάντως

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά το αγόρασα..

Και ας είναι ακριβό για ενάμισι χρόνο στην αγορά,και ας έχει μόνο μια κάμερα και θεωρείται παρωχημένο setup,και ας έχει μέτρια μπαταρία,ο συνδυασμός εμφάνισης ,εεπξεργαστη και εμπειρίας χρήσης με έπεισε!

Καλορίζικα θα δείτε αξίζει το εργαλείο

Κάποιος άσχετος μπορεί να περάσει gcam η custom rom η να κάτσω στα αβγά μου?
Δεν νομίζω αδελφέ αραξε και εγώ θα ήθελα να βάλω αλλά θέλει γαργάλημα

Καλησπέρα..είμαι στο τσακ να το παραγγείλω.. Ειχε κανένας και το pocophone να μας κάνει μια γρήγορη σύγκριση? Από μπαταρία πως πάει? Η κάμερα είναι τόσο τραγική όσο λένε?

Κοίτα μπαταρία δεν το έχω είναι πολλές ώρες στο αμάξι οπότε μην σου πω κάτι που δεν ξέρω. Φωτογραφίες πάλι δεν το έχω δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά μια χαρά για τα γούστα μου. Στα αλά όλα ταινίες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοίτα μπαταρία δεν το έχω είναι πολλές ώρες στο αμάξι οπότε μην σου πω κάτι που δεν ξέρω. Φωτογραφίες πάλι δεν το έχω δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά μια χαρά για τα γούστα μου. Στα αλά όλα ταινίες

Καλά εννοείται σήμα 4g+ολα στο τέρμα

Μπαταρία είναι το πρωτο Xiaomiπου έχω και με προβληματίζει σε αυτό το τομέα..

Η κάμερα από την άλλη είναι αρκετά καλή.Με τα τελευταία updates στέκεται στο ύψος των περιστάσεων χωρίς να προβληματίσει.