LAMPROS1977 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλημέρα. Νομίζω έχει να κάνει με το camera2 api. Η gram 3 δεν το χρειάζεται ενεργοποιημένο ενώ η 6αρα το χρειάζεται. Αλλά με την 6αρα έχεις και πολλά περισσότερα καλούδια βέβαια :)Οπότε αυτή μάλλον gram 3 έχει μείνει πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Οπότε αυτή μάλλον gram 3 έχει μείνει πίσωΔεν είδα διαφορά που τράβηξα μερικές γρήγορες με μαμά κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) Δεν είδα διαφορά που τράβηξα μερικές γρήγορες με μαμά κάμερα Ουσιαστικά ναι, δεν έχει και τις τρελές διαφορές. Σε ένα MI A2 Lite που έχω πέρασα την 6αρα και μόνο για το night shot την χρησιμοποιώ Edited January 6, 2019 by fostirop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Σκέφτομαι την αγορά του εν λόγω κινητού..τώρα έχω το redmi note 5 το οποίο με άφησε ικανοποιημένο..ο μόνος μου ενδοιασμούς για τη μετάβαση είναι η κάμερα..με την developer η απόδοση της κάμερας πως είναι? Goggle cam μόνο με ρουτ? Η απόδοση της google cam?έχει γρήγορο autofocus?portait mode? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Σκέφτομαι την αγορά του εν λόγω κινητού..τώρα έχω το redmi note 5 το οποίο με άφησε ικανοποιημένο..ο μόνος μου ενδοιασμούς για τη μετάβαση είναι η κάμερα..με την developer η απόδοση της κάμερας πως είναι? Goggle cam μόνο με ρουτ? Η απόδοση της google cam?έχει γρήγορο autofocus?portait mode? ευχαριστώΓια κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Επίσης πως μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι η global έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Το κυνηγάω πολύ καιρό το συγκεκριμένο τηλέφωνο και τώρα που ψάχνομαι για αλλαγή είναι στις πρώτες επιλογές. 2 ερωτήσεις μόνο. Πρώτον η κάμερα για 2019 καλύπτει το μέσο χρήστη πρωί βράδυ η να κοιτάξω καλύτερα pocophone η mia2? Έπαιξε ξέρετε πόση υποστήριξη θα λαβει ακόμα από τη μαμά εταιρία δεδομένου ότι είναι ήδη ενα χρονο και στην αγορά? Ευχαριστώ Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Επέλεξες κάποια συγκεκριμένη αποστολή για αποφυγή τελωνείου? Ήρθε σφραγισμένο και με ευρωπαϊκό φορτιστή? Ευχαριστώαν θυμαμαι καλα δεν ειχε επιλογη,ηρθε με κουριερ σφραγισμενο και αγγλικο φορτιστη με ευρωπαικο ανταπτορα ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης πως μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι η global έκδοση?το γραφει στο κουτι αλλα αν δεν κανω λαθος βγαινει μονο global ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Το κυνηγάω πολύ καιρό το συγκεκριμένο τηλέφωνο και τώρα που ψάχνομαι για αλλαγή είναι στις πρώτες επιλογές. 2 ερωτήσεις μόνο. Πρώτον η κάμερα για 2019 καλύπτει το μέσο χρήστη πρωί βράδυ η να κοιτάξω καλύτερα pocophone η mia2? Έπαιξε ξέρετε πόση υποστήριξη θα λαβει ακόμα από τη μαμά εταιρία δεδομένου ότι είναι ήδη ενα χρονο και στην αγορά? Ευχαριστώ2 χρονια miui updates σιγουρα,android εκδοση θα μεινει με oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Κάμερα έχουν μπει η βελτιώσεις και το night mode όπως στα mi8 mi mix2s? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εγώ πιστεύω ότι θα πάρει Android 9 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Κάμερα έχουν μπει η βελτιώσεις και το night mode όπως στα mi8 mi mix2s? Εάν εννοείς το night mode (htt) που τραβάει πολλαπλές φωτό και στο τέλος δημιουργεί μια με λιγότερο θόρυβο, ναι υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Πάρει δεν πάρει 9 είναι εργαλείο πάντως Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Τελικά το αγόρασα.. Και ας είναι ακριβό για ενάμισι χρόνο στην αγορά,και ας έχει μόνο μια κάμερα και θεωρείται παρωχημένο setup,και ας έχει μέτρια μπαταρία,ο συνδυασμός εμφάνισης ,εεπξεργαστη και εμπειρίας χρήσης με έπεισε! Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Κατοχος κ εγω απο χθες ..ταχυτατο σε σχεση με redmi note5.ειμαι με dev προς το παρον ωσπου να περασω σε custom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλορίζικα θα δείτε αξίζει το εργαλείο Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Κάποιος άσχετος μπορεί να περάσει gcam η custom rom η να κάτσω στα αβγά μου? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Κάποιος άσχετος μπορεί να περάσει gcam η custom rom η να κάτσω στα αβγά μου?Δεν νομίζω αδελφέ αραξε και εγώ θα ήθελα να βάλω αλλά θέλει γαργάλημα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλησπέρα..είμαι στο τσακ να το παραγγείλω.. Ειχε κανένας και το pocophone να μας κάνει μια γρήγορη σύγκριση? Από μπαταρία πως πάει? Η κάμερα είναι τόσο τραγική όσο λένε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Για κάμερα και μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Για κάμερα και μπαταρία Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. αν θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Κοίτα μπαταρία δεν το έχω είναι πολλές ώρες στο αμάξι οπότε μην σου πω κάτι που δεν ξέρω. Φωτογραφίες πάλι δεν το έχω δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά μια χαρά για τα γούστα μου. Στα αλά όλα ταινίες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα μπαταρία δεν το έχω είναι πολλές ώρες στο αμάξι οπότε μην σου πω κάτι που δεν ξέρω. Φωτογραφίες πάλι δεν το έχω δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά μια χαρά για τα γούστα μου. Στα αλά όλα ταινίες Κοίτα μπαταρία δεν το έχω είναι πολλές ώρες στο αμάξι οπότε μην σου πω κάτι που δεν ξέρω. Φωτογραφίες πάλι δεν το έχω δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά μια χαρά για τα γούστα μου. Στα αλά όλα ταινίες Καλά εννοείται σήμα 4g+ολα στο τέρμα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Έχει πάρει android 9(pie) ή όχι ακόμα?Έχει υποστήριξη? Η gcam βελτιώνει την κατάσταση στις foto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 9οχι ακόμα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Μπαταρία είναι το πρωτο Xiaomiπου έχω και με προβληματίζει σε αυτό το τομέα.. Η κάμερα από την άλλη είναι αρκετά καλή.Με τα τελευταία updates στέκεται στο ύψος των περιστάσεων χωρίς να προβληματίσει. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Βαλτε την dev για λογο καλυτερη καμερα...η μπαταρια ειναι γυρω στις 6 ωρες sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts