tron13 Δημοσιεύτηκε April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 10, 2005 Καιρο τωρα όλοι μας βλεπουμε τον ΙΕ να χανει ψηφους εμπιστοσύνης απο το κοινο και ολοι μας βαζουμε στουσ η/υ μας τον firefox της mozilla!!! Τώρα η Mozilla ερχετε να μας παρουσιασει κατι παρομοιο και για τους υπολογιστες παλαμης.... και το ονομα αυτού ΜΙΝΙΜΟ :O ... δοκιμάστε το αλλα μην το κρινετε γιατι ακόμα ειναι νεογεννητο και δεν εχει βγάλει ακομα δοντια ( τι γραφω ο π@@@@@ς) ειναι ακόμα στην εκδοση 0.0.4, και το πιθανότερο ειναι να μην τρέξει σε αρκετούς αλλά σε κάποιους πάλι ΝΑΙ, απο αυτους λοιπόν περιμένουμε τις εντυπώσεις τους απο την νέα πρόταση της ΜΟΖΙΛΛΑ... ( σε εμένα δεν έτρεξε χρησημοποιόντας την έκδοση αυτη σε συσκευή magician ) την ΒΕΤΑ την ανέβασα μόλις τώρα στο ftp://xda:xda@forum.xda-developers.com ... οποιος θέλει ας μας πει.. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Καιρο τωρα όλοι μας βλεπουμε τον ΙΕ να χανει ψηφους εμπιστοσύνης απο το κοινο και ολοι μας βαζουμε στουσ η/υ μας τον firefox της mozilla!!! Τώρα η Mozilla ερχετε να μας παρουσιασει κατι παρομοιο και για τους υπολογιστες παλαμης.... και το ονομα αυτού ΜΙΝΙΜΟ :O ... δοκιμάστε το αλλα μην το κρινετε γιατι ακόμα ειναι νεογεννητο και δεν εχει βγάλει ακομα δοντια ( τι γραφω ο π@@@@@ς) ειναι ακόμα στην εκδοση 0.0.4, και το πιθανότερο ειναι να μην τρέξει σε αρκετούς αλλά σε κάποιους πάλι ΝΑΙ, απο αυτους λοιπόν περιμένουμε τις εντυπώσεις τους απο την νέα πρόταση της ΜΟΖΙΛΛΑ... ( σε εμένα δεν έτρεξε χρησημοποιόντας την έκδοση αυτη σε συσκευή magician ) την ΒΕΤΑ την ανέβασα μόλις τώρα στο ftp://xda:xda@forum.xda-developers.com ... οποιος θέλει ας μας πει.. ναι καλα...ασε πρωτα να βγει σαν προιον γιατι αυτα τα "σε αλλους τρεχει και σε αλλους οχι" μαλλον φοβιζουν παρα ενθαρυνουν καποιον να το βαλει. Αλλωστε ο pie ειναι μια χαρα, οποτε τον συγκρινουμε μονο με κατι ολοκληρωμενο Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 ναι καλα...ασε πρωτα να βγει σαν προιον γιατι αυτα τα "σε αλλους τρεχει και σε αλλους οχι" μαλλον φοβιζουν παρα ενθαρυνουν καποιον να το βαλει. Αλλωστε ο pie ειναι μια χαρα, οποτε τον συγκρινουμε μονο με κατι ολοκληρωμενο και βεβαια είναι μια χαρά ο pie . και με pocket plus plug-in γίνεται και full screen ,υποστηρίζει πολλαπλά παράθυρα . τι άλλο να ζητήσει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 και βεβαια είναι μια χαρά ο pie . και με pocket plus plug-in γίνεται και full screen ,υποστηρίζει πολλαπλά παράθυρα . τι άλλο να ζητήσει κανεις? πως γίνεται foul screen?πολλαπλά παράθυρα στπ σ100?πως?? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. April 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 και βεβαια είναι μια χαρά ο pie . και με pocket plus plug-in γίνεται και full screen ,υποστηρίζει πολλαπλά παράθυρα . τι άλλο να ζητήσει κανεις? τι αλλο να ζητήσει κανείς??? πλακα κανετε έτσι? το οτι κανει rendering την σελίδα σε 2 λεπτα ( ενω την έχει κατεβάσει με adsl ),,, την κατεβάζει δηλαδή και μέχρι να κάνει την απεικονιση της στην οθόνη του ΠΠΣ κανει 1-2 λεπτα!!! δηλαδή αυτό δεν σας χαλάει??? εμενα παρα πολύ :down: Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 έπειτα από δοκιμή ο minimo είναι μνημοβόρος πολύ,σε 10' πλοήγηση μου αποδεκάτισε 18mb μνήμης!,εξαιρετικά αργός!,χωρίς καθόλου επιλογές ... προς το παρών προτιμώ τον netfront τέζαρε και το AS :wacko: reset... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. April 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 έπειτα από δοκιμή ο minimo είναι μνημοβόρος πολύ,σε 10' πλοήγηση μου αποδεκάτισε 18mb μνήμης!,εξαιρετικά αργός!,χωρίς καθόλου επιλογές ... προς το παρών προτιμώ τον netfront Nai einai akros provlimatikos akoma enoeite... na sou po pos h version pou dino sto ftp server DEN einai KAN beta version einai PRE-Beta (0.0.4) alla auta ola den tha uparxoun sthn proth beta!!! kai safos einai akros anoteross o netfront apo ton PIE Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Παιδιά δωρεάν browser πάνε να φτιάξουν οι άνθρωποι και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα τους στο pc μάλλον υπόσχεται πολλά. Δεν είμαι σίγουρος αν μου άρεσε που το menu βγαίνει από κάτω. Επίσης δεν μπορώ να βγάλω πληκτρολόγιο για να γράψω. Από τις bookmarked σελίδες που έχει μου ανοίγει μερικές πχ. Google, CNN, αλλά δεν δουλεύουν τα links μετά. Επίσης το πιο σημαντικό για εμένα είναι να γίνει optimized για VGA με επιλογές για την εμφάνιση αν είναι δυνατόν. Τρέχει γρήγορα από την SD αλλά δεν ξέρω πως χειρίζεται το cache. Θα ήθελα να έχει επιλογή για το που θα το βάλω. Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω. Αν θυμάμαι καλά η 0.0.2 άνοιγε αλλά δεν έκανε και πολλά. Η 0.03 δεν άνοιγε στο δικό μου ppc. Στην 0.0.4 βλέπω είδη βελτιώσεις. Ελπίζω να συνεχιστεί η δουλειά. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. April 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Παιδιά δωρεάν browser πάνε να φτιάξουν οι άνθρωποι και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα τους στο pc μάλλον υπόσχεται πολλά. Δεν είμαι σίγουρος αν μου άρεσε που το menu βγαίνει από κάτω. Επίσης δεν μπορώ να βγάλω πληκτρολόγιο για να γράψω. Από τις bookmarked σελίδες που έχει μου ανοίγει μερικές πχ. Google, CNN, αλλά δεν δουλεύουν τα links μετά. Επίσης το πιο σημαντικό για εμένα είναι να γίνει optimized για VGA με επιλογές για την εμφάνιση αν είναι δυνατόν. Τρέχει γρήγορα από την SD αλλά δεν ξέρω πως χειρίζεται το cache. Θα ήθελα να έχει επιλογή για το που θα το βάλω. Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω. Αν θυμάμαι καλά η 0.0.2 άνοιγε αλλά δεν έκανε και πολλά. Η 0.03 δεν άνοιγε στο δικό μου ppc. Στην 0.0.4 βλέπω είδη βελτιώσεις. Ελπίζω να συνεχιστεί η δουλειά. MONO se emena den paizei kamia version??? :mad: Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Και σε εμένα παίζει... Τα ελληνικά τα βγάζει ??? και τα bugs δεν λείπουν... Ας ελπίσουμε να βελτιωθεί... Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 πως γίνεται foul screen?πολλαπλά παράθυρα στπ σ100?πως?? απλά εγκατέστησε το pocket plus 2.5 στο s100 και όλα θα γίνουν. να πω την γνώμη μου παιδιά εμενα μια χαρά μου κάνει την δουλειά ο explorer ,σιγά ,σάμπως όλη μέρα στο net είμαι? κάνα 2-3 σελιδουλες ανοίγω και αυτό όχι κάθε μέρα φυσικά! ε δεν λέει η χρέωση του gprs όπως και να το κανεις .... μόλις πάει στα 2 ευρώ κρατάω πατημένο το κόκκινο κουμπί και γεια σας!! όταν ολοκληρωθεί ο minimo τότε θα τον χρησιμοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts