Jig Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 ... και τα δικά μου το ίδιο. Νόμιζα ότι φταίει η beta 12 που έχω αλλά από ότι διαβάζω το κάνει σε όλους. :mad: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Πραγματικα δουλευουν αψογα, εβαλα και μουσικη ( syncios ftw ) και λιωνω.. φορτιζω ανα 3 μερες. ηχος πολυ καλος. Γενικα τα βολευτηκα Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Παιδιά είστε ακόμα στο 100% μπαταρία ; Εγώ που το φορτίζω μόνο ασύρματα είμαι, αλλά του φίλου μου έχει πέσει στο 96%..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Παιδιά είστε ακόμα στο 100% μπαταρία ; Εγώ που το φορτίζω μόνο ασύρματα είμαι, αλλά του φίλου μου έχει πέσει στο 96%..... Εγώ είμαι :D Βέβαια εμένα είναι κ καινούργιο -από τον Απρίλιο του έχω :) Αν κ κάπου διάβασα ότι δεν είναι κ τόσο αξιόπιστο μιας κ είναι beta ακόμα :worry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Εγώ είμαι :D Βέβαια εμένα είναι κ καινούργιο -από τον Απρίλιο του έχω :) Αν κ κάπου διάβασα ότι δεν είναι κ τόσο αξιόπιστο μιας κ είναι beta ακόμα :worry: Κι εγώ Απρίλιο το πήρα και είμαι στο 98%! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Εγω πάλι το πηρα τα Χριστουγεννα και είμαι στο 100% :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 εχει τιποτα ρυθμισεις το iPhone X για την κάμερα η καποιο app που να βελτιώνει την κατάσταση...δεν γινεται το j7 που πρότεινα και πηρε η κοπελα μου ενα κινητο τον 200 ευρω να παρει να βγάζει καλύτερες φωτο και η μπροστα και η πισω κάμερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Παιδιά είστε ακόμα στο 100% μπαταρία ; Εγώ που το φορτίζω μόνο ασύρματα είμαι, αλλά του φίλου μου έχει πέσει στο 96%..... Κι εγώ Απρίλιο το πήρα και είμαι στο 98%! Εγω πάλι το πηρα τα Χριστουγεννα και είμαι στο 100% :) Αγορά Νοέμβριο / 100% Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 εχει τιποτα ρυθμισεις το iPhone X για την κάμερα η καποιο app που να βελτιώνει την κατάσταση...δεν γινεται το j7 που πρότεινα και πηρε η κοπελα μου ενα κινητο τον 200 ευρω να παρει να βγάζει καλύτερες φωτο και η μπροστα και η πισω κάμερα!!! Κάτι κανείς λάθος Όπως το λες είναι δεν γίνεται απλά από την αντίθετη όψη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Κάτι κανείς λάθος Όπως το λες είναι δεν γίνεται απλά από την αντίθετη όψη Τι λαθος μπορει να κανω!!!!στης ρυθμισεις ειναι υψηλή απόδοση,hdr ανοιγμένο,πλέγμα,4K στα 60 κτλ τι αλλο να κανω λαθος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τι λαθος μπορει να κανω!!!!στης ρυθμισεις ειναι υψηλή απόδοση,hdr ανοιγμένο,πλέγμα,4K στα 60 κτλ τι αλλο να κανω λαθος;;;; Δεν βλεπω να κανεις κατι λαθος φιλε μου. Προφανως ειναι καλυτερο το J7!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν βλεπω να κανεις κατι λαθος φιλε μου. Προφανως ειναι καλυτερο το J7!!! Θα ανεβάσω και φωτο την ιδια φωτο με iPhone X και j7 2017...δεν γινεται να ειναι καλυτερο φιλε απλα ουτε οι αλγόριθμοι της κάμερας μπορούν να ειναι οι ίδιοι ουτε η ποιότητα των καμερών!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τι λαθος μπορει να κανω!!!!στης ρυθμισεις ειναι υψηλή απόδοση,hdr ανοιγμένο,πλέγμα,4K στα 60 κτλ τι αλλο να κανω λαθος;;;; Πήγαινε λίγο ρυθμίσεις/κάμερα/διατήρηση ρυθμίσεων και εκεί τα 2 πρώτα κουμπάκια κλειστα Μήπως έχεις βάλει κάποιο φίλτρο και σου φαίνεται έτσι. Η μήπως βγάζεις κανένα πορτραίτου και δεν μπορεί να βγάλει σωστά Αυτή η ρύθμιση σημαίνει ότι κάθε φορά που ανοίγεις την κάμερα θα ανοίγει με τις αρχικές ρυθμίσεις και όχι με κάποιες αλλαγές που είχες κάνει την προηγούμενη φορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Πήγαινε λίγο ρυθμίσεις/κάμερα/διατήρηση ρυθμίσεων και εκεί τα 2 πρώτα κουμπάκια κλειστα Μήπως έχεις βάλει κάποιο φίλτρο και σου φαίνεται έτσι. Η μήπως βγάζεις κανένα πορτραίτου και δεν μπορεί να βγάλει σωστά Αυτή η ρύθμιση σημαίνει ότι κάθε φορά που ανοίγεις την κάμερα θα ανοίγει με τις αρχικές ρυθμίσεις και όχι με κάποιες αλλαγές που είχες κάνει την προηγούμενη φορά Τιποτα απο αυτα δεν χρειαζεται. Προφανως ο φιλος δεν εχει την παραμικρη μυρωδια απο φωτογραφια. Ειμαι σιγουρος κατ´αρχην οτι συγκρινει τις φωτογραφιες απο τις οθονες των κινητων, δηλαδη του φαινετε πιο εντυπωσιακη η φωτογραφια στο J7 μιας και το κοιταει σε μεσαιας ποιοτητας υπερκορεσμενο amoled panel κοντρα σε ενα τελευταιας τεχνολογιας αριστα καλιμπραρισμενο amoled panel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τιποτα απο αυτα δεν χρειαζεται. Προφανως ο φιλος δεν εχει την παραμικρη μυρωδια απο φωτογραφια. Ειμαι σιγουρος κατ´αρχην οτι συγκρινει τις φωτογραφιες απο τις οθονες των κινητων, δηλαδη του φαινετε πιο εντυπωσιακη η φωτογραφια στο J7 μιας και το κοιταει σε μεσαιας ποιοτητας υπερκορεσμενο amoled panel κοντρα σε ενα τελευταιας τεχνολογιας αριστα καλιμπραρισμενο amoled panel. Όσο και κάποιος να είναι άσχετος καταλαβαίνει διαφορά Μιλάμε για συσκευή entry ούτε καν για μεσαίας κατηγορίας Τέλος πάντων δεν υπάρχει καμία περίπτωση το j7 να βγάζει καλύτερες όποτε ο φίλος ας το ψάξει τι παίζει Άλλες ρυθμίσεις δεν έχει η κάμερα του iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Θα ανεβάσω και φωτο την ιδια φωτο με iPhone X και j7 2017...δεν γινεται να ειναι καλυτερο φιλε απλα ουτε οι αλγόριθμοι της κάμερας μπορούν να ειναι οι ίδιοι ουτε η ποιότητα των καμερών!!!! Για βαλε και συ κανα δειγμα. Στις νυχτερινες παντως ειναι ψιλομαπα το ιφον, μερα καλα τα παει. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τιποτα απο αυτα δεν χρειαζεται. Προφανως ο φιλος δεν εχει την παραμικρη μυρωδια απο φωτογραφια. Ειμαι σιγουρος κατ´αρχην οτι συγκρινει τις φωτογραφιες απο τις οθονες των κινητων, δηλαδη του φαινετε πιο εντυπωσιακη η φωτογραφια στο J7 μιας και το κοιταει σε μεσαιας ποιοτητας υπερκορεσμενο amoled panel κοντρα σε ενα τελευταιας τεχνολογιας αριστα καλιμπραρισμενο amoled panel. Αυτά με τα "υπερκορεσμένα amoled" έχουν σταματήσει να υφίστανται από εποχές Galaxy S5. Σε iPhone 8 Plus που πρακτικά έχει ίδια κάμερα με X έχω δει ότι σε πολύ ζουμ δεν πιάνω καλή λεπτομέρεια όσο έπιανα με το S7 Edge. Ή σε νυχτερινές λήψεις για παράδειγμα βγάζοντας το φεγγάρι στην πανσέληνο, με S7 φαινόταν όλες οι λεπτομέρειες ενώ στο iPhone φαινόταν ένας θολός φωτεινός δίσκος (με ρυθμίσεις ISO κλπ). Στο μόνο που παραδέχομαι το iPhone είναι το βίντεο που είναι αρκετά καλύτερο από του S7 (προφανώς λόγω μεγαλύτερης ισχύος του επεξεργαστή). Όχι ότι το iPhone δε βγάζει καλές φωτογραφίες, απλά σε αυτά τα λεφτά και με τόσο hype προφανώς και απαιτείς να βγάζει τέλειες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Αυτά με τα "υπερκορεσμένα amoled" έχουν σταματήσει να υφίστανται από εποχές Galaxy S5. Σε iPhone 8 Plus που πρακτικά έχει ίδια κάμερα με X έχω δει ότι σε πολύ ζουμ δεν πιάνω καλή λεπτομέρεια όσο έπιανα με το S7 Edge. Ή σε νυχτερινές λήψεις για παράδειγμα βγάζοντας το φεγγάρι στην πανσέληνο, με S7 φαινόταν όλες οι λεπτομέρειες ενώ στο iPhone φαινόταν ένας θολός φωτεινός δίσκος (με ρυθμίσεις ISO κλπ). Στο μόνο που παραδέχομαι το iPhone είναι το βίντεο που είναι αρκετά καλύτερο από του S7 (προφανώς λόγω μεγαλύτερης ισχύος του επεξεργαστή). Όχι ότι το iPhone δε βγάζει καλές φωτογραφίες, απλά σε αυτά τα λεφτά και με τόσο hype προφανώς και απαιτείς να βγάζει τέλειες. Αδερφε μου δεν καταλαβες καλα. Δεν συγκρινα το iphone με καμια συσκευη της σειρας S. Για τη σειρα J μιλαμε. Επισης η ληψη του φεγγαριου δεν ειναι νυχτερινη ληψη αλλα ειδικη ληψη. Ανθρωποι στεκονται με τριποδα, dslr και ειδικους φακους για να φωτογραφισουν το φεγγαρι κι εσυ λες οτι το βγαζεις με ενα κινητο. Οχι δεν ειναι το mobile photography σε αυτο το επιπεδο και ουτε ειναι αυτος ο σκοπος του. Σκοπος του ειναι το point and shoot. Ολα τα αλλα ειναι θεμα marketing για να σου δημιουργησουν την αναγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Αδερφε μου δεν καταλαβες καλα. Δεν συγκρινα το iphone με καμια συσκευη της σειρας S. Για τη σειρα J μιλαμε. Επισης η ληψη του φεγγαριου δεν ειναι νυχτερινη ληψη αλλα ειδικη ληψη. Ανθρωποι στεκονται με τριποδα, dslr και ειδικους φακους για να φωτογραφισουν το φεγγαρι κι εσυ λες οτι το βγαζεις με ενα κινητο. Οχι δεν ειναι το mobile photography σε αυτο το επιπεδο και ουτε ειναι αυτος ο σκοπος του. Σκοπος του ειναι το point and shoot. Ολα τα αλλα ειναι θεμα marketing για να σου δημιουργησουν την αναγκη Κι εγώ για τη J σου λέω σχετικά με τις υπερκορεσμένες amoled. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Για το φεγγάρι προφανώς και δεν ασχολήθηκα με τρίποδο και ούτε έβγαλα πεντακάθαρη φωτογραφία με το S7. Όμως όταν στο ένα φαίνονται κανονικά οι σκοτεινές και οι φωτεινές περιοχές και στο άλλο φαίνεται απλά ένας δίσκος προφανώς και υπάρχει διαφορά. Δε χρειάζεται να είσαι ούτε επαγγελματίας ούτε ψείρας για να το δεις. Όπως και να'χει βλέποντας διάφορα συγκριτικά, μερικές φορές το J περνάει το X αλλά όπως είπα, μερικές φορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Είναι γεγονός οτι τα iphone σε βραδινές φωτογραφίες δεν τα πάνε καλά. Και με το 7 και το 8 plus και τώρα με το Χ , δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος. Ελπίζω στο 12 να μας δώσει κάτι σε software και να δούμε κάτι καλύτερο. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Παιδιά ας μην κάνουμε vs τις κάμερες των δυο κινητών Είπαμε στον φίλο για τις ρυθμίσεις που ρώτησε Αν τώρα του αρέσουν περισσότερο οι φωτό του j7 κανένα πρόβλημα γούστα είναι αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Αμα θελει ο φιλος ας βαλει καμια φωτο να επαληθευσουμε οτι δεν εχει καποιο προβλημα το ιφον του. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Πως ανεβαίνουν οι φωτο; Τωρα που μου την εστειλε και στο δικο μου κινητο βλεπω πολλες ατελιες αλλα στο j7 της φαινότανε καλυτερη και απο το x...το x απλα ειναι λεπτομερέστατο με ακριβής απεικόνιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Πως ανεβαίνουν οι φωτο; Τωρα που μου την εστειλε και στο δικο μου κινητο βλεπω πολλες ατελιες αλλα στο j7 της φαινότανε καλυτερη και απο το x...το x απλα ειναι λεπτομερέστατο με ακριβής απεικόνιση... Καλά είναι σε υπολογιστή να τις συγκρίνεις πι ο σαφή συμπεράσματα θα βγάλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Η πρώτη ειναι απο το j7 και η δεύτερη απο το x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts