tomkar5800 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μόλις έσκασε μυτη η 11.4. Την κατεβαζω. Εντυπώσεις αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Εγώ την έβαλα αλλά γύρισα στην 11.3.1 κυρίως λόγω αναμενόμενου jailbreak Αλλά δεν μου φάνηκε καλύτερο ούτε σε μπαταρία ούτε σε ταχύτητα Μάλιστα το faceid μου φαίνεται πιο γρήγορο στην 11.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Αν δεν χρειάζεσαι τη δυνατότητα ήχου σε πολλά δωμάτια με το AirPlay 2 η την υποστήριξη για στερεοφωνικά ζεύγη HomePod, τα messages στο iCloud, τις βελτιώσεις και επιδιορθώσεις σφαλμάτων, τότε μπορείς να παραμείνεις όπου θέλεις :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Αν δεν χρειάζεσαι τη δυνατότητα ήχου σε πολλά δωμάτια με το AirPlay 2 η την υποστήριξη για στερεοφωνικά ζεύγη HomePod, τα messages στο iCloud, τις βελτιώσεις και επιδιορθώσεις σφαλμάτων, τότε μπορείς να παραμείνεις όπου θέλεις :p Ναι σκεφτόμουν να πάρω ένα HomePod για κάθε δωμάτιο ...... καλά λες θα αναβαθμισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Εγώ πάντως βλέπω βελτίωση μπαταρίας. Στο 66% με 4 ώρες χρήσης. Άριστα μου φαίνεται. Όλα ανοιχτά και air pods κι ρολόι Bluetooth μόνιμα συνδεδεμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Εγώ την έβαλα αλλά γύρισα στην 11.3.1 κυρίως λόγω αναμενόμενου jailbreak Αλλά δεν μου φάνηκε καλύτερο ούτε σε μπαταρία ούτε σε ταχύτητα Μάλιστα το faceid μου φαίνεται πιο γρήγορο στην 11.3.1 Φίλε ποια κατεβάζουμε? Την GSM ή την global? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Φίλε ποια κατεβάζουμε? Την GSM ή την global? gsm εχω εγω 1901 μοντελο....αυτο που κυκλοφορει εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 gsm εχω εγω 1901 μοντελο....αυτο που κυκλοφορει εδω... Αγανάκτησα! Προσπάθησα 5 φορές να το κάνω σε 2 διαφορετικούς mac. Κρασαρε το iTunes κάθε φορά που μου ζητούσε να βάλω τον κωδικό στη συσκευή για να ξεκινήσει η διαδικασία. Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Έχω μια απορία Σε προηγούμενα iPhone το ξυπνητήρι το πρωί χτυπούσε σταδιακά Αύξανε την ένταση σιγά σιγά Στο iPhone X με iOS 11.3.1 το πρωί μπαμ και κάτω χτυπάει στο τέρμα και τρομάζω Έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο κανένας; Δεν έχει σχέση με την ένταση που έχω τους ήχους κουδουνισματος Είναι έτσι το iPhone X η έχει κάποια σχέση με την 11.3.1; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Έχω μια απορία Σε προηγούμενα iPhone το ξυπνητήρι το πρωί χτυπούσε σταδιακά Αύξανε την ένταση σιγά σιγά Στο iPhone X με iOS 11.3.1 το πρωί μπαμ και κάτω χτυπάει στο τέρμα και τρομάζω Έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο κανένας; Δεν έχει σχέση με την ένταση που έχω τους ήχους κουδουνισματος Είναι έτσι το iPhone X η έχει κάποια σχέση με την 11.3.1; Έχεις δίκιο σε αυτό. Και αναρωτιόμουν τον τελευταίο καιρό τι άλλαξε στον τρόπο που ξύπναγα!:wacko: Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Έχεις δίκιο σε αυτό. Και αναρωτιόμουν τον τελευταίο καιρό τι άλλαξε στον τρόπο που ξύπναγα!:wacko: Είναι όντως πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Σαν πρώτες εντυπώσεις από την 11.4 το δικό μου έχει γίνει πιο σταθερό και πιο smooth κατά την πλοήγηση στα menu και γενικότερα στα scroll up & down. Η καλύτερη αναβάθμιση για εμένα μέχρι στιγμής. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Οι εφαρμογές τραπεζών ξεκλειδώνουν με το face id; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Της eurobank ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Και της Εθνικής επίσης... Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Ότι ξεκλείδωνε με Touch ID ξεκλειδώνει και με Face ID... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Και γω μια απο τα ιδια με την 11.4 . Πολύ καλή αναβάθμιση! Επίσης , έβαλα το tempered glass της spigen https://www.spigen.com/collections/iphone-x/products/iphone-x-screen-protector-glass-full-cover-2-pack Άψογη η εφαρμογή και πιάνει όλη την οθόνη. Δεν έχει κανένα θέμα με τη θήκη της ίδιας εταιρίας. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Οι εφαρμογές τραπεζών ξεκλειδώνουν με το face id; Piraeus, Ethniki & Alpha Bank, ναι Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Piraeus, Ethniki & Alpha Bank, ναι Εγώ γιατί δε βλέπω επιλογή για ενεργοποίηση του ξεκλειδώματος με Face ID στην Alpha Bank ? :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Εγώ γιατί δε βλέπω επιλογή για ενεργοποίηση του ξεκλειδώματος με Face ID στην Alpha Bank ? :wacko: Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή με το touch id και τώρα με το face id. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο την πρώτη φορά. Πιθανόν να μου ζήτησε ενεργοποίηση με username & password. (Ίσως παίζει ρόλο ότι πέρασα τις εφαρμογές με τα passwords τους με backup από το 6S+) Τώρα κοιτάζω το κινητό και κάνει αυτόματα ενεργοποίηση με face id, επάνω στο εικονίδιο του δακτυλικού αποτυπώματος Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή με το touch id και τώρα με το face id. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο την πρώτη φορά. Πιθανόν να μου ζήτησε ενεργοποίηση με username & password. (Ίσως παίζει ρόλο ότι πέρασα τις εφαρμογές με τα passwords τους με backup από το 6S+) Τώρα κοιτάζω το κινητό και κάνει αυτόματα ενεργοποίηση με face id, επάνω στο εικονίδιο του δακτυλικού αποτυπώματος Ε αυτό δεν λέω βρε παιδιά.... Ότι ξεκλείδωνε με Touch ID ξεκλειδώνει και με Face ID... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ε αυτό δεν λέω βρε παιδιά.... Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή με το touch id και τώρα με το face id. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο την πρώτη φορά. Πιθανόν να μου ζήτησε ενεργοποίηση με username & password. (Ίσως παίζει ρόλο ότι πέρασα τις εφαρμογές με τα passwords τους με backup από το 6S+) Τώρα κοιτάζω το κινητό και κάνει αυτόματα ενεργοποίηση με face id, επάνω στο εικονίδιο του δακτυλικού αποτυπώματος Εγώ πάντως στο X δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω ..... Έχει μονο για touch ID !!!!!!!!! :mad: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Σαν την ασφάλεια που προσφέρει το pin νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Εγώ πάντως στο X δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω ..... Έχει μονο για touch ID !!!!!!!!! :mad: Πατάς εκεί που λέει για touch id k σου βγάζει το Face id :happy: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Εγώ πάντως στο X δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω ..... Έχει μονο για touch ID !!!!!!!!! :mad: Προχωρα την διαδικασία με το Touch ID και μετά θα χρησιμοποιεί το Face ID... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts