Tasos19s Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Κυρίως στο λογισμικό πιστεύω. Και πόσο σωστά θα στήσεις τη μούρη σου στην κάμερα! Το ξαναέκανα τώρα και δουλεύει καλύτερα. Νομίζω ότι από θέμα αισθητήρα είναι τοπ το κινητό!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Η πρώτη φορά όταν ενεργοποιεί το FaceId είναι σημαντική Πρέπει να γίνει σωστά όπως είπες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Πως την βλέπετε την μπαταρία??? Είμαι στην 11.3.1!! Εχτές το βράδυ το άφησα με 94% κ σήμερα το πρωί το βρήκα με 84!!! Δεν ήταν έτσι στο 8plus!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Πως την βλέπετε την μπαταρία??? Είμαι στην 11.3.1!! Εχτές το βράδυ το άφησα με 94% κ σήμερα το πρωί το βρήκα με 84!!! Δεν ήταν έτσι στο 8plus!! Δεν υπάρχει περίπτωση. Κάποια εφαρμογή σου καταναλώνει μπαταρία. Με κλειστό Wi-Fi και Data το κινητό σε αδράνεια το βράδυ δεν καταναλώνει πάνω από 1-2%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Πως την βλέπετε την μπαταρία??? Είμαι στην 11.3.1!! Εχτές το βράδυ το άφησα με 94% κ σήμερα το πρωί το βρήκα με 84!!! Δεν ήταν έτσι στο 8plus!! Αν το πήρες τώρα καινούργιο είναι λογικό Μετά από το πρώτο στήσιμο θέλει 1-2 μέρες να τρέξει υπηρεσίες στο παρασκήνιο Το σήμα επηρεάζει κατά πολύ την μπαταρία Κάποια εφαρμογή Κάποια ρύθμιση που δεν άλλαξες πχ ανανέωση στο παρασκήνιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Κάποια ρύθμιση που δεν άλλαξες πχ ανανέωση στο παρασκήνιο +1... Το πιο πιθανό σενάριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Δεν κλείνω το WiFi το βράδυ ούτε τα δεδομένα!!! Ποτέ κ σε καμία συσκευή!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Δεν κλείνω το WiFi το βράδυ ούτε τα δεδομένα!!! Ποτέ κ σε καμία συσκευή!! Δεν πειράζει αυτό Το θέμα είναι να έχεις και καλό σήμα γιατί αλλιώς έχω δει να μου τρώει και 50-60% την νύχτα λόγο χαμηλής ποιότητας σήματος Εγώ προσωπικά επειδή έχω πρόβλημα στο σπίτι δεν πιάνω καλό σήμα έχω ενεργοποιήσει το WiFi calling και σώθηκα Μόλις μπαίνω σπίτι το βάζω σε πτήση και έχω κανονικά και WiFi και τηλέφωνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Δεν κλείνω το WiFi το βράδυ ούτε τα δεδομένα!!! Ποτέ κ σε καμία συσκευή!! Άρα λοιπόν ανανεώνονται ή ενημερώνονται συνεχώς οι εφαρμογές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Δεν πειράζει αυτό Το θέμα είναι να έχεις και καλό σήμα γιατί αλλιώς έχω δει να μου τρώει και 50-60% την νύχτα λόγο χαμηλής ποιότητας σήματος Εγώ προσωπικά επειδή έχω πρόβλημα στο σπίτι δεν πιάνω καλό σήμα έχω ενεργοποιήσει το WiFi calling και σώθηκα Μόλις μπαίνω σπίτι το βάζω σε πτήση και έχω κανονικά και WiFi και τηλέφωνο ίσως φταίει αυτό!!Σήμερα θα το αφήσω πιο κοντά στο WiFi!! Άρα λοιπόν ανανεώνονται ή ενημερώνονται συνεχώς οι εφαρμογές.... Ναι αλλά κ στο 8plus δεν είχα ποτέ τόση κατανάλωση!!! Θα δείξε!! Μεταχειρισμενο το πήρα αλλά ημερών!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Μόλις μπαίνω σπίτι το βάζω σε πτήση και έχω κανονικά και WiFi και τηλέφωνο Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Πολύ καλή ιδέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Πάντως παιδιά το Face ID ακόμα δεν το έχω καταλάβει πως δουλεύει. Μια με το που με βλέπει, η κλειδαριά ανοίγει , μια θέλει λόγο το χρόνο της και γενικά το περίμενα αλλιώς. Όχι ότι έχω πρόβλημα αλλά είχα την εντύπωση ότι θα με αναγνώριζε πάντα , κατευθείαν. Sent from my iPhone using Tapatalk Δε περιμένω ποτε να ανοίξει η κλειδαριά....με το που κάνω tap άμεσα swipe επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 ίσως φταίει αυτό!!Σήμερα θα το αφήσω πιο κοντά στο WiFi!! Ναι αλλά κ στο 8plus δεν είχα ποτέ τόση κατανάλωση!!! Θα δείξε!! Μεταχειρισμενο το πήρα αλλά ημερών!! Εννοώ το σήμα κινητής όχι το WiFi Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Εννοώ το σήμα κινητής όχι το WiFi Πάντα στο Edge το έχω!!! Από σήμα είμαι οκ πάντως :) Από ότι βλέπω δεν έχει την διαχείριση του 8plus!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Πάντα στο Edge το έχω!!! Από σήμα είμαι οκ πάντως :) Από ότι βλέπω δεν έχει την διαχείριση του 8plus!!! Δεν γίνεται να το έχεις εσυ στο edge Αν έχεις κλειστό το WiFi αλλά ανοιχτά τα δεδομένα στο σημείο που αφήνεις το κινητό την νύχτα τι γράφει επάνω; E? 3G? 4G? Και πόσες γραμμές έχεις σήμα; Το 8 plus πρέπει να έχει ένα κλικ ανώτερη μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Δεν γίνεται να το έχεις εσυ στο edge Αν έχεις κλειστό το WiFi αλλά ανοιχτά τα δεδομένα στο σημείο που αφήνεις το κινητό την νύχτα τι γράφει επάνω; E? 3G? 4G? Και πόσες γραμμές έχεις σήμα; Το 8 plus πρέπει να έχει ένα κλικ ανώτερη μπαταρία Πάντα στο Ε το έχω!!! Όταν είμαι σπίτι WiFi!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Η 3G ή 3G/4G έχει επιλογές. Να επιλέξεις 2G δε γίνεται, εκτός αν έχω χάσει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Η 3G ή 3G/4G έχει επιλογές. Να επιλέξεις 2G δε γίνεται, εκτός αν έχω χάσει κάτι Στην wind έχει 3 επιλογές 4g 3g k 2g :) Εγώ το έχω στο 2g όπου δείχνει ένα Ε Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Βλέπω το κινητό στο 4g να ζεσταίνεται. Στο 8 plus δεν έβλεπα κάτι τέτοιο. Βέβαια ξεκίνησαν καλές ζέστες αυτές τις μέρες. Αλλά και πάλι, το νιώθω κάπως. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Στην wind έχει 3 επιλογές 4g 3g k 2g :) Εγώ το έχω στο 2g όπου δείχνει ένα ΕΤίμια η Wind, οπότε μου φαίνεται υπερβολικό το 10% μέσα στο βράδυ. 3-4% θα ηταν το ορθό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Στην wind έχει 3 επιλογές 4g 3g k 2g :) Εγώ το έχω στο 2g όπου δείχνει ένα Ε Μάλιστα δεν το ήξερα αυτό για την wind Στο 3g καλύτερα να το βάλεις Πάντως κάτι έχει σχέση με αυτά που προανέφερα στο ότι δεν έχεις καλή αυτονομία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Μάλιστα δεν το ήξερα αυτό για την wind Στο 3g καλύτερα να το βάλεις Πάντως κάτι έχει σχέση με αυτά που προανέφερα στο ότι δεν έχεις καλή αυτονομία Ίσως επειδή είναι λίγο μακριά το router να χάνει το σήμα :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Μάλιστα δεν το ήξερα αυτό για την wind Στο 3g καλύτερα να το βάλεις Πάντως κάτι έχει σχέση με αυτά που προανέφερα στο ότι δεν έχεις καλή αυτονομία Μονο η cosmote εχει καταργησει αυτη την επιλογη. Σε wind και voda υπαρχει ακομα το 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Ποιες εφαρμογές έχετε να ανανεώνονται στο υπόβαθρο?? Δεν θυμάμαι εάν το είχα τικαρει στο 8plus!! Στο χ είναι! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Ποιες εφαρμογές έχετε να ανανεώνονται στο υπόβαθρο?? Δεν θυμάμαι εάν το είχα τικαρει στο 8plus!! Στο χ είναι! Εννοείς από αυτές που έχεις εγκατεστημένες ; Εγώ γενικά δεν έχω πολλές. Μια ερώτηση σε αυτούς που δουλεύουν το 4g αυτές τις μέρες. Ζεσταίνεται το κινητό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Εννοείς από αυτές που έχεις εγκατεστημένες ; Εγώ γενικά δεν έχω πολλές. Μια ερώτηση σε αυτούς που δουλεύουν το 4g αυτές τις μέρες. Ζεσταίνεται το κινητό; Sent from my iPhone using Tapatalk Άρχισε να ζεσταίνει ο καιρός και είναι λογικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts