billy1986 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Είμαι ακόμα στην 11.3... διορθώθηκε τίποτα στην 11.3.1, γιατί δεν είχα χρόνο να δώ, αλλά ούτε και να αναβαθμίσω ακόμα. Sent from my iPhone X using Tapatalk Εμένα προσωπικά στο 8αρη μου διόρθωσε κάτι τυχαία κρασαρίσματα στην κάμερα με την οθόνη να μη γίνεται λειτουργική και να γίνεται μαύρη και το τηλέφωνο να επανέρχεται από μόνο του μετά από 15 δευτερόλεπτα. Βέβαια καθώς μετακινούμε από την 11.0.3 στην 11.3.1 το τηλέφωνο έγινε πιο αργό αλλά πολύ πιο σταθερό χωρίς κανένα κόλλημα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Eγκρινω billy και το Χ το βλεπω πλεον πολυ σταθερο . Ρωταω για τη 11.4 γιατι διαβαζω και βλεπω στο utube οτι παει ακομα πιο σφαιρα το εργαλειο Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Eγκρινω billy και το Χ το βλεπω πλεον πολυ σταθερο . Ρωταω για τη 11.4 γιατι διαβαζω και βλεπω στο utube οτι παει ακομα πιο σφαιρα το εργαλειο Σε συγκριτικό που είδα στο youtube όχι τουλάχιστον σε 8αρη δείχνει οτι η 11.4 δεν ρολάρει τόσο καλά. Βέβαια είναι beta. Αυτό σημαίνει και τυχαία lags κτλ συνεπώς έχουμε δρόμο ακόμα. Παραδόξως οι τελευταίες εκδόσεις του 11 θα είναι εκπληκτικές. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με την έκδοση 10. Αυτό που είπα για τα τυχαία κρασαρίσματα στην κάμερα, διάβασα πως και σε άλλους χρήστες επιλύθηκε πλήρως το πρόβλημα. Πληροφορικά σε ipad 6 gen η 11.3.1 ρολάρει φανταστικά εκτός από τα χαζοlags του κάθετου και του οριζόντιου που απαιτεί περιστροφή ξανά του ipad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Για το 8αρι θελω να ρωτησω πολλα και για την εμπειρια χρησης αλλα θα σου στειλω προσωπικο μην ενοχλω το ποστ Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 900 κόστισε χωρίς να υπολογίσω πώληση παλιού αφαίρεση ΦΠΑ κλπ. Σε αυτή την τιμή κυμαίνονται όλες οι ναυαρχίδας. Προφανώς 1400 είναι κοροϊδία. Αλλά δεν σημαίνει επειδή τα έδωσες για να πάρεις το κινητό πρέπει να τα πετάς από εδώ και από εκεί χωρίς νόημα. Στην τελική ότι θέλει ο καθένας κάνει εγώ την άποψη μου είπα για να μην παρεξηγούμαι. 900 ευρω ειναι επισης κοροϊδια, οχι μονο για το iPhone αλλα για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κινητο. Οπως εχει ο καθενας κανει ο,τι θελει, ετσι κι εγω κρινω το γεγονος οτι θεωρουμε τα 25ευρω κοροϊδια αλλα δωσαμε 900,1000 ή 1400 για ενα κινητο, επισης γυφτια. Ειναι σα να παω να παρω Φερραρι με 200.000 ευρω και να της βαλω λαστιχα με 1000 ευρω, αντι για 2000 που εχουν π.χ. τα "ακριβα". Προσωπικα το πήρα 420 με επιδοτηση κτλπ.. 1000 δεν έδινα Ο καθένας το γούστο του ομως αδερφε Ειχες επιδοτηση και τη χρησιμοποιησες για αγορα συσκευης; Κοροϊδο σε επιασε η εταιρια κινητης, την επιδοτηση στο παγιο αξιζει περισσοτερο να τη χρησιμοποιεις. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 900 ευρω ειναι επισης κοροϊδια, οχι μονο για το iPhone αλλα για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κινητο. Οπως εχει ο καθενας κανει ο,τι θελει, ετσι κι εγω κρινω το γεγονος οτι θεωρουμε τα 25ευρω κοροϊδια αλλα δωσαμε 900,1000 ή 1400 για ενα κινητο, επισης γυφτια. Ειναι σα να παω να παρω Φερραρι με 200.000 ευρω και να της βαλω λαστιχα με 1000 ευρω, αντι για 2000 που εχουν π.χ. τα "ακριβα". Ειχες επιδοτηση και τη χρησιμοποιησες για αγορα συσκευης; Κοροϊδο σε επιασε η εταιρια κινητης, την επιδοτηση στο παγιο αξιζει περισσοτερο να τη χρησιμοποιεις. Το πρώτο σκέλος την υπόθεσης ειναι συκριση για ανομοια πράγματα .. Αλλα δεν υπαρχει λογος συζητησης για πολλους λόγους. Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες Για το πάγιο δεν νομιζω αδερφε.. Υπάρχουν και τα παραθυράκια.. Βεβαια και ταβάνια υπάρχουν αρκει να μην τα φτάνουμε.. Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Φτάνει ρε παιδιά Ας διαβάσουμε επιτέλους κάτι πιο εποικοδομητικό που αφορά την συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ηρθε σήμερα με 1.5 ευρώ Δεν θα κολλήσουμε στα 25 αλλα ειναι κοροιδία φίλε Πώς είναι στην τοποθέτηση και στη χρήση; Δώσε και ένα λινκ αν μπορείς. Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 (edited) Πώς είναι στην τοποθέτηση και στη χρήση; Δώσε και ένα λινκ αν μπορείς. Εχω ηδη άλλο πάνω και γω και η κοπελια περίπου 1 μηνα Αυτη έχω τώρα Φορεμενη https://s31.postimg.cc/w77ozkm7v/31957291_10216120028494313_2067698999774674944_n.jpg https://s31.postimg.cc/e4em8d5sr/31960962_10216120016014001_4777493948149006336_n.jpg https://s31.postimg.cc/4wmdro6gb/32116340_10216120026654267_7121423915594809344_n.jpg Ολα γενικα δεν μ εχουν κανει θεμα, λιγο με τα πανακια + αυτοκολλητο για σκονη αν χρειαστει και ετοιμο. Και μπαίνει άψογο. Αυτο που έχω τώρα δεν εχει τρυπες στο notch αλλα δουλευει αξιοθαυμαστα. Αν τυχον πάθει τίποτα θα το βαλω το καινουργιο https://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Apple-iPhone-X-Black/362245863165?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Αυτο ειναι saint.. δες το παντως Edited May 7, 2018 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Καλημέρα για κάποιο λόγο στις ρυθμίσεις-τηλέφωνο-αναμονή κλήσης δεν με αφήνει να το επιλέξω...ενώ παλιά με άφηνε. Πλέον όποτε μιλάω πρέπει να κλείνω την μια γραμμή για να παίρνω αυτόν που με κάλεσε.γνωριζει κανείς τον λόγο;και αν ναι τι θα έπρεπε να κάνω; Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Καλημέρα για κάποιο λόγο στις ρυθμίσεις-τηλέφωνο-αναμονή κλήσης δεν με αφήνει να το επιλέξω...ενώ παλιά με άφηνε. Πλέον όποτε μιλάω πρέπει να κλείνω την μια γραμμή για να παίρνω αυτόν που με κάλεσε.γνωριζει κανείς τον λόγο;και αν ναι τι θα έπρεπε να κάνω; Πήγαινε Ρυθμίσεις-Eπαναφορά και κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. (σε περιπτωση που κάτι πάει στραβά με τη συσκευή). Δεν θα χάσεις τίποτε από δεδομένα σου. Αν και πάλι δεν μπορείς να διαχειριστείς την αναμονή κλήσης, ίσως πρέπει να τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου να ρωτήσεις μήπως είναι θέμα δικό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Πήγαινε Ρυθμίσεις-Eπαναφορά και κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. (σε περιπτωση που κάτι πάει στραβά με τη συσκευή). Δεν θα χάσεις τίποτε από δεδομένα σου. Αν και πάλι δεν μπορείς να διαχειριστείς την αναμονή κλήσης, ίσως πρέπει να τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου να ρωτήσεις μήπως είναι θέμα δικό τους. Σε ευχαριστω πολύ!πλεον είναι επιλεγμένο! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 (edited) Για το 8αρι θελω να ρωτησω πολλα και για την εμπειρια χρησης αλλα θα σου στειλω προσωπικο μην ενοχλω το ποστ Έλα στο ανάλογο νήμα και ρώτα με ότι θες. :) Βγήκε η 11.4 beta 4 υπάρχουν όμως αναφορές πως η οθόνη και πάλι σταματάει να ανταποκρίνεται. Ένα φτιάχνουν και 10 χαλάνε από πίσω. Μας δουλεύουν μου φαίνεται. Edited May 8, 2018 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Τα παιδιά από iStorm Θασσαλονίκης Τσιμισκή Service είναι πολύ ευγενικοί,πρόσχαροι ούτε ρωτάνε IMEI και ποιος είσαι...μου λύσανε προβλήματα στο δευτερόλεπτο σχετικά με το ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Τα παιδιά από iStorm Θασσαλονίκης Τσιμισκή Service είναι πολύ ευγενικοί,πρόσχαροι ούτε ρωτάνε IMEI και ποιος είσαι...μου λύσανε προβλήματα στο δευτερόλεπτο σχετικά με το ios. Άμα είναι όμως hardware το πρόβλημα γίνονται άλλοι άνθρωποι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 (edited) Άμα είναι όμως hardware το πρόβλημα γίνονται άλλοι άνθρωποι Στην Αμερική USA ένας φίλος του έπεσε το κινητό κάτω....τους είπε με δικη του υπευθυνοτητα. Κλείσανε φυσικό ραντεβού σε κατάστημα και του το αλλάξανε χωρίς χρέωση. Πιθανόν να κάνανε χάρη....οποιος θέλει μπορώ να μάθω λεπτομέρειες και ίσως να μη θυμάμαι καλά....πάντως δέχτηκε ότι η ζημια ήτανε με δικη του ευθύνη και του το αλλάξανε δωρεάν Edited May 8, 2018 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Στην Αμερική USA ένας φίλος του έπεσε το κινητό κάτω....τους είπε με δικη του υπευθυνοτητα. Κλείσανε φυσικό ραντεβού σε κατάστημα και του το αλλάξανε χωρίς χρέωση. Πιθανόν να κάνανε χάρη....οποιος θέλει μπορώ να μάθω λεπτομέρειες και ίσως να μη θυμάμαι καλά....πάντως δέχτηκε ότι η ζημια ήτανε με δικη του ευθύνη και του το αλλάξανε δωρεάν Η Apple δεν σου χαρίζει ούτε cent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Στην Αμερική USA ένας φίλος του έπεσε το κινητό κάτω....τους είπε με δικη του υπευθυνοτητα. Κλείσανε φυσικό ραντεβού σε κατάστημα και του το αλλάξανε χωρίς χρέωση. Πιθανόν να κάνανε χάρη....οποιος θέλει μπορώ να μάθω λεπτομέρειες και ίσως να μη θυμάμαι καλά....πάντως δέχτηκε ότι η ζημια ήτανε με δικη του ευθύνη και του το αλλάξανε δωρεάν Σε μια άλλη Apple σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν. Αυτοί οι Εβραίοι ούτε 1 ευρώ δεν χαρίζουν. Εκτός και αν είχε και αλλά προβλήματα κατασκευαστικά το εν λόγω τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Υπόσχομαι σε λίγο καιρό να μιλήσω με το φίλο και να πω όλες τις λεπτομέρειες...ούτε που με νοιάζει η εταιρία και η κάθε εταιρία. καλο απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Άμα είναι όμως hardware το πρόβλημα γίνονται άλλοι άνθρωποι Μπα εμενα μου έδωσαν νέα συσκευή χωρίς να κάνω τιποτε όταν μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο haptic engine. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από iStorm Τσιμισκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Μπα εμενα μου έδωσαν νέα συσκευή χωρίς να κάνω τιποτε όταν μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο haptic engine. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από iStorm Τσιμισκη. Εννοώ ζητάνε χαρτιά imei εγγύηση και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Εννοώ ζητάνε χαρτιά imei εγγύηση και λοιπά Εμένα ήταν στο πρώτο έτος. Δεν ζήτησαν τίποτε απολύτως από έγγραφα. Με ρώτησαν πρώτα αν έκανα backup και αφού το επιβεβαίωσα, μου ζήτησαν να το κάνω επαναφορά πριν τους το αφήσω για έλεγχο. Αυτό ήταν όλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Εμένα ήταν στο πρώτο έτος. Δεν ζήτησαν τίποτε απολύτως από έγγραφα. Με ρώτησαν πρώτα αν έκανα backup και αφού το επιβεβαίωσα, μου ζήτησαν να το κάνω επαναφορά πριν τους το αφήσω για έλεγχο. Αυτό ήταν όλο. Εμένα μου έχουν ζητήσει απόδειξη αγοράς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αν αγόρασες iPhone 7 πριν ένα μήνα, ναι θα σου ζητήσουν απόδειξη. Αν αγόρασες iPhone 8 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, δε θα σου ζητήσουν απόδειξη καθώς δεν έχει περάσει χρόνος από το λανσάρισμα του. Βέβαια μπορεί να έπεσες σε ανίδεους αλλά και πάλι δε καταλαβαίνω το λόγο να ζητήσουν. Σε καταστήματα Γερμανός,Vodafone μου φαίνεται ζητάνε έτσι κι αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Στην Αμερική USA ένας φίλος του έπεσε το κινητό κάτω....τους είπε με δικη του υπευθυνοτητα. Κλείσανε φυσικό ραντεβού σε κατάστημα και του το αλλάξανε χωρίς χρέωση. Πιθανόν να κάνανε χάρη....οποιος θέλει μπορώ να μάθω λεπτομέρειες και ίσως να μη θυμάμαι καλά....πάντως δέχτηκε ότι η ζημια ήτανε με δικη του ευθύνη και του το αλλάξανε δωρεάν Θα ειχε κανει ασφαλεια. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts