Imperia Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ειμαστε φορουμ αν δεν καταλαβες. Απαντησα σε μελος με τα επιχειρηματα μου. Ειτε συμφωνεις ειτε οχι οφειλουμε να σεβομαστε. Οντως ασχετα μηνυματα οπως και η δικια σου παρεμβαση που ειναι ασχετη. Και το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι κανενος ουτε πρεπει να ειμαστε κατοχοι αυστηρα για να εχουμε γνωμη και ουτε μονο τι ωραια και τι καλα να λεμε και στα αρνητικα "Απλά για να την πεις". Καλημέρα. Εντάξει σεβαστή η άποψη σου αλλα ελπίζω να μην επαναληφθεί όπως στο νήμα με το HTC 10 που μέρα παρα μέρα εγγραφες αρνητικά μηνύματα για το κινητό. Πάνω από 20 και έλεγες τα ίδια και τα ίδια με τη δικαιολογία να μη ξεγελαστεί κανένας και αγοράσει το λάθος κινητό :lol: Μη με αναγκάσεις και κάτσω να τα ψάξω γιατί είναι πολλά. Μπαίναμε να διαβάσουμε για το κινητό μας και βλέπαμε τα δικά σου μηνύματα. Παράθεση ο ένας ξανά παράθεση εσύ και μας είχες σπάσει τα νεύρα. Αλλοίωνες όλη τη συζήτηση. Αν πάει ένας στο νήμα της Samsung και κάνει ότι κανεις εσύ θα φύγει με ντομάτες στο κεφάλι,είμαι σίγουρος. Αυτά και συγγνώμη για το off. Καλύτερα να μη το συνεχίσουμε γιατί θα χαλάσουμε και εδώ το νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Παιδια φορουμ ειναι, καλο ειναι να γραφονται καποια πραγματα. Οπως σε καποιους τη σπαει (δικαιολογημενα) να γραφονται συνεχως αρνητικα μιας συσκευης στο νημα της, αλλο τοσο μου τη σπαει κι εμενα να διαβαζω "ως δια μαγειας" μονο θετικα, κουκουλωνοντας τυχον αρνητικα που υπαρχουν. Edited October 20, 2017 by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Παιδια φορουμ ειναι, καλο ειναι να γραφονται καποια πραγματα. Οπως σε καποιους τη σπαει (δικαιολογημενα) να γραφονται συνεχως αρνητικα μιας συσκευης στο νημα της, αλλο τοσο μου τη σπαει κι εμενα να διαβαζω "ως δια μαγειας" μονο θετικα, κουκουλωνοντας τυχον αρνητικα που υπαρχουν. Άλλο να σχολιάζουμε εμείς που το έχουμε είτε θετικά είτε αρνητικά και άλλο να μπαίνει ένας άσχετος και να λέει την κάθε ασυναρτησία του τύπου είχα πριν 4 χρονια iPhone, πήρα xiaomi και ησύχασα Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Άλλο να σχολιάζουμε εμείς που το έχουμε είτε θετικά είτε αρνητικά και άλλο να μπαίνει ένας άσχετος και να λέει την κάθε ασυναρτησία του τύπου είχα πριν 4 χρονια iPhone, πήρα xiaomi και ησύχασα Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει Καλα ναι σιγουρα, ο Αλεξ ομως δεν ανηκει στην κατηγορια ανθρωπων που περιγραφεις. ;) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλα ναι σιγουρα, ο Αλεξ ομως δεν ανηκει στην κατηγορια ανθρωπων που περιγραφεις. ;) Ας κλείσει εδώ μην λέμε για έναν έναν ξεχωριστά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλημέρα παίδες, Μπήκα software update και βγάζει ios 11.0.3 Apple inc Paused. Στο about modern firmware έχει 1.00.03 Πρέπει να πάρω update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλημέρα παίδες, Μπήκα software update και βγάζει ios 11.0.3 Apple inc Paused. Στο about modern firmware έχει 1.00.03 Πρέπει να πάρω update? Σε ποια έκδοση είσαι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Version 11.0 15a372 Αυτό που μου λείπει ήδη, είναι το ledάκι ειδοποιήσεων! Edited October 20, 2017 by ecep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Εμένα άρχισε να κάνει κάτι παλαβά. Σε κάποιες στιγμές όλα τα εικονίδια πηγαινοέρχονται. Το άρχισε χθες μετά από αναβαθμίσεις εφαρμογών. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Εμένα άρχισε να κάνει κάτι παλαβά. Σε κάποιες στιγμές όλα τα εικονίδια πηγαινοέρχονται. Το άρχισε χθες μετά από αναβαθμίσεις εφαρμογών. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Τι εννοείς πηγαινοέρχονται? Αλλάζουν θέσεις? Τρεμοπαίζουν? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ναι τρεμοπαίζουν σαν παλαβά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ναι τρεμοπαίζουν σαν παλαβά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Εξορκιστή χρειαζόμαστε εδώ μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ναι τρεμοπαίζουν σαν παλαβά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πατάς μια φουά το home button και σταματάνε;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Πατάς μια φουά το home button και σταματάνε;; Οχι σταματάνε μόνα τους. Άρχισε χθες μετά από αναβάθμιση 21 εφαρμογών και υποθέτω ότι οφείλεται σε μια από αυτές. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 απο μπαταρια πως ειστε; περνατε τις 8 ωρες χρηση/usage? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 απο μπαταρια πως ειστε; περνατε τις 8 ωρες χρηση/usage? Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 6 ώρες χρηση(με πολύ βίντεο και σερφάρισμα μέσω wi-fi) και έχω 58% υπόλοιπο μπαταρίας, όποτε μάλλον έχει περιθώριο να ξεπεράσει τις 8 ώρες χρήσης... Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 απο μπαταρια πως ειστε; περνατε τις 8 ωρες χρηση/usage? Εκει γυρω ειμαι κι εγω, αλλα δε με νοιαζουν τα νουμερα. Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι οταν γυρναω σπιτι τα απογευματα χοντρικα στις 6, εχω 60-65% μπαταρια, πραγμα που ειναι πολυ καλο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Εκει γυρω ειμαι κι εγω, αλλα δε με νοιαζουν τα νουμερα. Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι οταν γυρναω σπιτι τα απογευματα χοντρικα στις 6, εχω 60-65% μπαταρια, πραγμα που ειναι πολυ καλο. Μου φαίνεται τραγικά μεγάλη η αυτονομία της συσκευής για σημερινά δεδομένα Ο νέος επεξεργαστής μάλλον κάνει δουλειά σε οικονομία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Μου φαίνεται τραγικά μεγάλη η αυτονομία της συσκευής για σημερινά δεδομένα Ο νέος επεξεργαστής μάλλον κάνει δουλειά σε οικονομία Ναι οντως... Φανταζομαι να ειχε 3000αρη μπαταρια, τι θα γινοταν... :rolleyes: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Ναι οντως... Φανταζομαι να ειχε 3000αρη μπαταρια, τι θα γινοταν... :rolleyes: Είναι μια χαρά ποσό παραπάνω αυτονομία να έχει; 10 ώρες χρήσης εγώ με το iPhone 7 χρειάζομαι 3 φορτίσεις για να φτάσω Βέβαια κάποιοι με τα μικρά μήλα λένε ότι τους βγάζουν 5-6 ώρες χρήσης όποτε είναι περίπου στα μισά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Είναι μια χαρά ποσό παραπάνω αυτονομία να έχει; 10 ώρες χρήσης εγώ με το iPhone 7 χρειάζομαι 3 φορτίσεις για να φτάσω Βέβαια κάποιοι με τα μικρά μήλα λένε ότι τους βγάζουν 5-6 ώρες χρήσης όποτε είναι περίπου στα μισά Αν ειχε 3000mah μπαταρια θα εβγαζε και 2η μερα ανετα (με τη δικη μου χρηση)! Οχι οτι με χαλαει η τωρινη... Ισα ισα! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Κάνουν οικονομία στο πάχος δεν βάζουν μεγαλύτερη μπαταρία Από ότι βλέπω έχει και μικρότερο sar από τα προηγούμενα iPhone Όποτε έχει καλύτερο σήμα άρα και μικρότερες καταναλώσεις στην μπαταρία από την κεραία για την κινητή Αν βάλεις και τον νέο επεξεργαστή όλα μαζί συμβάλουν στα πολύ καλά νούμερα χρήσης που βγάζει με μπαταρία μόνο 2700mah ενώ ο ανταγωνισμός έχει τουλάχιστον 3300mah και πάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 απο μπαταρια πως ειστε; περνατε τις 8 ωρες χρηση/usage? Τώρα είμαι στο 59% με 5 ώρες χρήση και 9,5 αναμονή. Σε χάσαμε στο 4τ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Τώρα είμαι στο 59% με 5 ώρες χρήση και 9,5 αναμονή. Σε χάσαμε στο 4τ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro αρα εχει τελεια μπαταρια. Σκεφτομαι να παρω το χρυσο.... τι χρωμα το εχετε; ΥΓ.,...πλεον γραφω στο άλλο φορουμ . Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 αρα εχει τελεια μπαταρια. Σκεφτομαι να παρω το χρυσο.... τι χρωμα το εχετε; ΥΓ.,...πλεον γραφω στο άλλο φορουμ . Μαύρο, δεν μου αρέσουν οι λευκές οθόνες! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts