deadp Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εγώ παρατηρώ ότι δεν εμφανίζονται κανονικά οι ειδοποιήσεις, πχ messenger ή f@cebook... Πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω αν έχω κάτι, δεν έχει ένδειξη στο εικονίδιο. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εγώ παρατηρώ ότι δεν εμφανίζονται κανονικά οι ειδοποιήσεις, πχ messenger ή f@cebook... Πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω αν έχω κάτι, δεν έχει ένδειξη στο εικονίδιο. Μήπως έχεις κλείσει κάτι από τις ρυθμίσεις; Πχ τα badges ή την εμφάνιση στη lock screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Τελευταία πολλοί έχουν θέμα με cosmote. Ειδικά αν αλλάξεις από ασύρματο σε δεδομένα αργεί πολύ να φορτώσει Sent from my iPhone XS παρομοιως κ εγω το ιδιο θεμα εχω μετα την τελευταια αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δε φταίει η 12.1, το κάνει από τη Δευτέρα και το κάνει είτε βγεις από WiFi είτε απλά κάθε φορά που ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο όταν είσαι έξω τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα πάνε υπέρ πίστεως μέχρι να φορτώσει, είτε μπεις στο safari ή σε κάποιο game. Φταίει η Cosmote σε συνδυασμό με οποιοδήποτε iPhone. Απαράδεκτα πράγματα εκατέρωθεν για μένα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δε φταίει η 12.1, το κάνει από τη Δευτέρα και το κάνει είτε βγεις από WiFi είτε απλά κάθε φορά που ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο όταν είσαι έξω τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα πάνε υπέρ πίστεως μέχρι να φορτώσει, είτε μπεις στο safari ή σε κάποιο game. Φταίει η Cosmote σε συνδυασμό με οποιοδήποτε iPhone. Απαράδεκτα πράγματα εκατέρωθεν για μένα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Εγώ στο 7 δεν έχω τέτοιο θέμα ρε παιδιά. Η εναλλαγή από WiFi σε data είναι άμεση. Μήπως επηρεάζει πιο νέα μοντέλα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εγώ στο 7 δεν έχω τέτοιο θέμα ρε παιδιά. Η εναλλαγή από WiFi σε data είναι άμεση. Μήπως επηρεάζει πιο νέα μοντέλα; Sent from my iPhone using Tapatalk Φορτώνω το ίδιο site στην αρχή με WiFi και μετά με 4G. Σε οποίο iPhone το έχω δοκιμάσει με Cosmote, κάνει το ίδιο κι ας μην έχει 12.1 <div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:177.778%;"><iframe src="https://streamable.com/s/qx99c/apihja" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden;"></iframe></div> Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Φορτώνω το ίδιο site στην αρχή με WiFi και μετά με 4G. Σε οποίο iPhone το έχω δοκιμάσει με Cosmote, κάνει το ίδιο κι ας μην έχει 12.1 <div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:177.778%;"><iframe src="https://streamable.com/s/qx99c/apihja" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden;"></iframe></div> Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μόλις έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το βίντεο σου και φόρτωσε άμεσα το 9to5mac και το gsmarena τόσο από WiFi όσο και από 4G. Έχω 7-128 στην 12.1 και βρίσκομαι στην επαρχία (Κατερίνη). Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Μόλις έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το βίντεο σου και φόρτωσε άμεσα το 9to5mac και το gsmarena τόσο από WiFi όσο και από 4G. Έχω 7-128 στην 12.1 και βρίσκομαι στην επαρχία (Κατερίνη). Sent from my iPhone using Tapatalk Cosmote έχεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Cosmote έχεις; Sent from my iPhone using Tapatalk ProΝαι (frog) Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Ναι (frog) Sent from my SM-G965F using Tapatalk Το έχω δοκιμάσει σε 6s, 6s plus, 7 plus, 8, X γνωστών με Cosmote και δυστυχώς έκανε τα ίδια με μένα. Μακάρι να φταίει ότι κάνει εργασίες η Cosmote στην Αθήνα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και εγώ με 6 αρι και cosmote τα ίδια χάλια .Ειδικά όταν θέλω να ανοίξω apple store κλπ. Τώρα από πότε δεν θυμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Πιθανολογω οτι εχει να κανει με την cosmote στην Αττικη. Ας επιβεβαιωσει και αλλος απο επαρχια. Εγω το δοκιμασα πολλες φορες στο 7αρι μου και δεν εχω καμια καθυστερηση στην εναλλαγη wifi-4G Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και εγώ με 8 plus τώρα τελευταία έχω το ίδιο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Παιδιά εγώ με xs από Θεσσαλονίκη δεν έχω διαπιστώσει κάτι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Τα ζώα μου αργά δυστυχώς, θα επιστρατεύσω το Xiaomi από το συρτάρι να κάνουμε δουλειά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα <div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:177.778%;"><iframe src="https://streamable.com/s/a73ai/qjearn" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden;"></iframe></div> Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Σε όσους συνεχίζουν να έχουν το πρόβλημα με την Cosmote, ας πάνε εδώ και να επιλέξουν επαναφορά ρυθμίσεων Edit: Νομίζω έφτιαξε για όλους ασχέτως την παραπάνω ρύθμιση Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited November 6, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Από χθες ξαφνικά όλα εντάξει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής ευτυχώς γιατί ήταν άκρως εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εμφανίστηκαν προβλήματα στην δυτική Μακεδονία από σήμερα το πρωί Χαμένες κλήσεις και προβλήματα με τα δεδομένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Εχω μια σελίδα στο safari που καθε 30 δευτερόλεπτα κάνει ανανέωση για να εμφανίζει κάποια δεδομένα.Αν περάσει κανενα δίλεπτο και δεν κάνει ανανέωση(λόγω έλλειψης ιντερνετ) η σελίδα αποσυνδέεται και πρέπει να βάλω από την αρχή κωδικούς κτλ. Οταν κλειδώνω το τηλέφωνο,μετά από λίγο,η σελίδα αποσυνδέεται. Αναφέρω οτι εχω ανοιχτό το ιντερνετ αλλά μετά το κλείδωμα του τηλεφώνου σταματάει να ανανεώνεται η σελίδα,δηλαδή δεν "περνάει" ο ιντερνετ. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό,ώστε και με κλειδωμένο το τηλ,η σελίδα να ανανεώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Ψάχνουμε για ένα red θήκη σιλικόνης διάφανη μαλακή, όσο πιο λεπτή και 'αόρατη' γίνεται. Έχετε κάποια να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Ψάχνουμε για ένα red θήκη σιλικόνης διάφανη μαλακή, όσο πιο λεπτή και 'αόρατη' γίνεται. Έχετε κάποια να προτείνετε; Ατελείωτα αξεσουάρ έχει στο Ebay Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Το κινητό ξαφνικά στο ελληνικό πληκτρολόγιο δεν εμφανίζει γράμματα αλλά όλοι οι χαρακτήρες είναι «?» Μόλις πληκτρολογησω επανέρχεται κ εμφανίζει χαρακτήρες αλλά μετά μόλις πατήσω δυο space γίνεται παλι με ερωτηματικά. Γνωρίζει κανεις τι φταίει ; Update: βρήκα ότι το θέμα ήταν μόνο στα κεφαλαία γράμματα με δυο συνεχόμενα restart κ λίγο ενεργοποίηση κ απενεργοποίηση στις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο έστρωσε Edited November 25, 2018 by ag_ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Το κινητό ξαφνικά στο ελληνικό πληκτρολόγιο δεν εμφανίζει γράμματα αλλά όλοι οι χαρακτήρες είναι «?» Μόλις πληκτρολογησω επανέρχεται κ εμφανίζει χαρακτήρες αλλά μετά μόλις πατήσω δυο space γίνεται παλι με ερωτηματικά. Γνωρίζει κανεις τι φταίει ; Update: βρήκα ότι το θέμα ήταν μόνο στα κεφαλαία γράμματα με δυο συνεχόμενα restart κ λίγο ενεργοποίηση κ απενεργοποίηση στις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο έστρωσε Άρα για κάποιο bug πρόκειται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyCrete Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Γεία σας παίδια είμαι καινούργιος χρήστης του iphone8plus έχω το κινήτο εδώ και μια βδομάδα και είδα σήμερα οτι η χωριτικότητα της μπαταρίας έπεσε στο 99% είναι φυσιολόγικο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ή να ανησυχήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Γεία σας παίδια είμαι καινούργιος χρήστης του iphone8plus έχω το κινήτο εδώ και μια βδομάδα και είδα σήμερα οτι η χωριτικότητα της μπαταρίας έπεσε στο 99% είναι φυσιολόγικο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ή να ανησυχήσω; Καλημέρα, από το είδες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts