psilos555 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Αδερφέ με bets 11.4.1 όλα τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Σε ios 12 beta αν πας να στείλεις κινούμενο sticker κρασάρει. Ή αν σου στείλει κάποιος άλλος. Σαν το telugu bug. Για να επανέλθει πρέπει ή ο άλλος να διαγράψει το μήνυμα με το sticker ή να επανεγκαταστήσει το viber με διαγραφή δεδομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 καλησπερα παιδια, Μου εχει παρουσιαστει η δυνατοτητα δινοντας το 7 πλας που εχω τωρα να παρω το 8 πλας καινουργιο χωρις να δωσω παραπανω χρηματα. Γνωριζοντας οτι οι διαφορες ειναι αμελητεες μεταξυ τους δισταζω, αν και εχω μπει σε πολυ σοβαρες σκεψεις δεδομενου οτι το 8 εχει καλυτερη καμερα (την εχω δουλεψει σε 8 φιλου) και τωρα που θα βγει το νεο μοντελο οπου ναναι το 8 θα κρατησει καλυτερα την μεταπωλητικη του αξια σε σχεση με το δικο του. Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου; Αξιζει την αλλαγη; Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 καλησπερα παιδια, Μου εχει παρουσιαστει η δυνατοτητα δινοντας το 7 πλας που εχω τωρα να παρω το 8 πλας καινουργιο χωρις να δωσω παραπανω χρηματα. Γνωριζοντας οτι οι διαφορες ειναι αμελητεες μεταξυ τους δισταζω, αν και εχω μπει σε πολυ σοβαρες σκεψεις δεδομενου οτι το 8 εχει καλυτερη καμερα (την εχω δουλεψει σε 8 φιλου) και τωρα που θα βγει το νεο μοντελο οπου ναναι το 8 θα κρατησει καλυτερα την μεταπωλητικη του αξια σε σχεση με το δικο του. Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου; Αξιζει την αλλαγη; Εφόσον παίρνεις καινούριο 8 plus όπως λες και χωρίς έξοδα νομίζω δεν θα έπρεπε να το σκέφτεσαι καν! Όπως λες και καλύτερη μεταπωλητική αξία θα έχεις και 2 χρόνια εγγύηση από την αρχή και καινούρια μπαταρία κλπ. Σου άρεσε και η κάμερα οπότε εγώ θα πρότεινα να πας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 καλησπερα παιδια, Μου εχει παρουσιαστει η δυνατοτητα δινοντας το 7 πλας που εχω τωρα να παρω το 8 πλας καινουργιο χωρις να δωσω παραπανω χρηματα. Γνωριζοντας οτι οι διαφορες ειναι αμελητεες μεταξυ τους δισταζω, αν και εχω μπει σε πολυ σοβαρες σκεψεις δεδομενου οτι το 8 εχει καλυτερη καμερα (την εχω δουλεψει σε 8 φιλου) και τωρα που θα βγει το νεο μοντελο οπου ναναι το 8 θα κρατησει καλυτερα την μεταπωλητικη του αξια σε σχεση με το δικο του. Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου; Αξιζει την αλλαγη; Φαντάζομαι θα πάρεις το 8 με μικρότερη χωρητικότητα ε; Αν δεν σε χαλάει αυτό και εγώ δεν βρίσκω λόγο να μην κανείς την ανταλλαγή. Αν δεν είναι σφραγισμένο, ρίξε μια μάτια ότι λειτουργούν όλα σωστά. Και μόνο οτι το 8 έχει καλύτερο επεξεργαστή, αξίζει η ανταλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 καλησπερα παιδια, Μου εχει παρουσιαστει η δυνατοτητα δινοντας το 7 πλας που εχω τωρα να παρω το 8 πλας καινουργιο χωρις να δωσω παραπανω χρηματα. Γνωριζοντας οτι οι διαφορες ειναι αμελητεες μεταξυ τους δισταζω, αν και εχω μπει σε πολυ σοβαρες σκεψεις δεδομενου οτι το 8 εχει καλυτερη καμερα (την εχω δουλεψει σε 8 φιλου) και τωρα που θα βγει το νεο μοντελο οπου ναναι το 8 θα κρατησει καλυτερα την μεταπωλητικη του αξια σε σχεση με το δικο του. Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου; Αξιζει την αλλαγη; Εννοείται ότι αξίζει την αλλαγή εφόσον σε καλύπτει η χωρητικότητα του;) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Όσον αφορά την χωρητικότητα ναι πάω σε μικρότερη, από 128αρι σε 64αρι. Εννοείται καινούργιο από σκρουτζ, Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Όσον αφορά την χωρητικότητα ναι πάω σε μικρότερη, από 128αρι σε 64αρι. Εννοείται καινούργιο από σκρουτζ, Εφόσον τα 64gb φτανουν για τη χρήση που θελεις, αξίζει με τα χιλια η αλλαγή;) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος ταχυφορτιστης κατά προτίμηση από κατάστημα εντός συνόρων ;;; πέρα από τον αυθεντικό της apple καθώς θεωρώ λίγο τσιμπημένη την τιμή του! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Κάθε χρόνο κατορθώνουν και το κάνουν ακόμα πιο γρήγορο οι άτιμοι, ενώ στην αρχή λες εντάξει πόση διαφορά να έχει. Καλώς σας βρήκα. Όσον αφορά τον φορτιστή εγώ έχω αγοράσει από ελληνικό κατάστημα με ευρωπαικές προδιαγραφές ομως οχι βρετανικές αυτόν: https://www.anker.com/uk/products/variant/24w-2-port-usb-charger/A2021221 Διαθέτει δυο θύρες οπου και οι δυο βγάζουν 2,3 amber (νομίζω τόσο βγάζει και ο φορτιστής για το ipad μπορει και λιγότερο) εχει πολύ μικρό μέγεθος, είναι πολύ πρακτικός και δεν χρειάζεται να κουβαλάς δυο ξεχωριστούς φορτιστές. Με λιγο ψάξιμο στο σκρουτζ θα τον βρεις πολύ ευκολά, διαφορετικά στείλε μου ένα πμ να σου πω το μαγαζί. Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Τέλεια θα το ψάξω! Και μια ακόμα ερώτηση...θεωρείτε πως ο φορτιστής ταχείας φόρτισης κάνει για καθημερινή χρήση η μόνο για σος φόρτιση της στιγμής να το πω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ψάχνω τις κλήσεις που έχω κάνει απο τέλη Μαιού και μέση Ιουνίου. Η αγαπημένη apple που έχει αρχίζει να με νευριάζει πολυ σε κάποια απλα θέματα...κρατάει logs για δύο εβδομάδες... δοκίμασα οτι βίντεο υπάρχει και εφαρμογή....πλήρωσα μόλις την PhoneView εφαρμογή όπου κατάφερα να πάρω τα logs μέχρι και τις 8 Ιουνίου αλλα δεν είναι αρκετά... προσπέλασα τα back up που έχει στο Icloud στα τέλη του προηγούμενου μήνα αλλα για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τα διαβάσει η δεν βρίσκει τις πληροφορίες.... Κάπου διάβασα πως η εταιρία κρατά μέχρι και για 4 μήνες τα logs αλλα πορει να τα δώσει μονο στο FBI κτλ.... Έχει κάποιος κάποια ιδεα να μου δώσει είναι αρκετά σοβαρός ο λόγος που θέλω τις κλήσεις.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ψάχνω τις κλήσεις που έχω κάνει απο τέλη Μαιού και μέση Ιουνίου. Η αγαπημένη apple που έχει αρχίζει να με νευριάζει πολυ σε κάποια απλα θέματα...κρατάει logs για δύο εβδομάδες... δοκίμασα οτι βίντεο υπάρχει και εφαρμογή....πλήρωσα μόλις την PhoneView εφαρμογή όπου κατάφερα να πάρω τα logs μέχρι και τις 8 Ιουνίου αλλα δεν είναι αρκετά... προσπέλασα τα back up που έχει στο Icloud στα τέλη του προηγούμενου μήνα αλλα για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τα διαβάσει η δεν βρίσκει τις πληροφορίες.... Κάπου διάβασα πως η εταιρία κρατά μέχρι και για 4 μήνες τα logs αλλα πορει να τα δώσει μονο στο FBI κτλ.... Έχει κάποιος κάποια ιδεα να μου δώσει είναι αρκετά σοβαρός ο λόγος που θέλω τις κλήσεις.... To iOS αποθηκεύει τις τελευταίες 1000 κλήσεις ως ιστορικό, αλλα στον dialer εμφανίζει τις 100 τελευταίες. Αν αρχίσεις να σβήνεις από την κορυφή της λίστας των 100, θα εμφανίζονται πιο παλιές στο κάτω μέρος της. Άλλες λύσεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο app/software ή πολύ απλά να παρεις το πλήρες αρχείο από τον πάροχο σου με μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 To iOS αποθηκεύει τις τελευταίες 1000 κλήσεις ως ιστορικό, αλλα στον dialer εμφανίζει τις 100 τελευταίες. Αν αρχίσεις να σβήνεις από την κορυφή της λίστας των 100, θα εμφανίζονται πιο παλιές στο κάτω μέρος της. Άλλες λύσεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο app/software ή πολύ απλά να παρεις το πλήρες αρχείο από τον πάροχο σου με μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. Πήρα Cosmote και θα κάνω αίτηση να μου αποστείλουν τηλεφωνικά... δοκίμασα αυτο που λες με τις 100 εσβηνα μια μια αλλα δεν δουλεψε....εκανα και kill την εφαρμογη και ξανανοιγμα αλλα τιποτα σταμάτησε να εμφανίζει τις παραπάνω....αυτο που λες με τις 1000 δεν το έχω διαβάσει πουθενα παντως και επίσης οτι εφαρμογη χρησιμποίησα απο το mac mου μόνο το phone viewer(το οποίο και πλήρωσα) κατάφερε να ανακτήσει 200....που ουσιαστικα ήταν ενας μήνας πίσω...αν δεν κάνω κάποιο μεγάλο λάθος δεν υπάρχει κάτι εκει εξω πουνα σου δίνει 1000 επαφές...όπως και να έχει γιατι στο retreive απο το cloud δεν μου έφερε πίσω τις επαφές του προηγούμενου μήνα ενώ ήταν το backup στα τέλη ιουνίου.... αστεία πράγματα για 850Ευρώ κινήτο και μια φιλοσογία ασφαλείας κτλ....τεσπα εχω τα νευρα μου τώρα και μου φταίνε όλα ίσως αλλα είναι κάτι απλο που έπρεπε να έχει πι οαπλες λύσεις... και το να στειλω στον πάροχο μαιλ με αιτηση και να μου στείλουν ταχυδρομικά τις κλήσεις είανι απλα αστείο... όπως και να έχει το θεωρώ τουλάχιστον αστείο να μην γκρουπαρει τις κλήσεις που έχεις απο συχνες επαφες ...ποσο μνήμη η να βαραίνει το σύστημα ποια.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 (edited) Εδώ χάνουμε μια δυο επαφές... Το παρατήρησα στο δικό μου 8 Plus αλλά και σε ένα άλλο (του δημάρχου της πόλης) 6s Plus χάνονται πρόσφατα περασμένες επαφές... Στα Android μας, εγώ με Nokia 8, αυτός με A8, οι επαφές κανονικά. Εγώ τις αποθηκεύω σε Hotmail, αυτός σε Gmail. Δεν έχει bugs το iOS. Edited July 7, 2018 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Δεν θέλω να ανοιξω αυτη την αντιπαράθεση με το android....δεν θα βγάλουμε ακρή αλλωστε και ούτε με ενδιαφέρει... θελω να ξέρω μιας και είναι η πρώτη μου συσκευη apple....καποια απλα πραγματα για την άποψη μου να τα κάνει... το 8 είναι κινηταρα .... αλλα με αυτο το dialer, notifications, widgets ε οχι ρε φιλε....αδικουν την τοσο καλή δουλεια στα υπόλοιπα...και θα περιμενω μια φορα το χρόνο και αν γίνει κάποιο major update για να αλλαξει το χρώμα στα εικονίδια κτλ....κάποιοι τα χρησιμοποιούμε και για τη δουλεία μας και θέλουμε να έχουμε άμεσα πληροφορίες και πολλές και σωστα δομημένες αλλα δεν... κριμα πραγματικά απο την apple που αδικεί το κινητο της .... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Το ότι κάποιος δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει ένα κινητό σήμερα και ρίχνει την ευθύνη σε bugs δεν το καταλαβαίνω Σε εμάς που έχουμε 500-600 επαφές και αλλάζουμε iPhone κάθε 2 μήνες γιατί δεν έχει χαθεί καμία επαφή τα τελευταία 5 χρόνια; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Το ότι κάποιος δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει ένα κινητό σήμερα και ρίχνει την ευθύνη σε bugs δεν το καταλαβαίνω Σε εμάς που έχουμε 500-600 επαφές και αλλάζουμε iPhone κάθε 2 μήνες γιατί δεν έχει χαθεί καμία επαφή τα τελευταία 5 χρόνια; Μη λες ότι να ναι. Έχω iPhone από το 3G. Πριν ακόμη πάρει ελληνικά. Κι έχω πάρει τα πάντα, εκτός από x, 5c και 4s. Και πάντα προτιμώ να έχω apple συσκευή για κύριο εργαλείο δουλειάς. Αυτό σίγουρα είναι bug του iOS 11. Και εξακόσιες επαφές φίλε μου, δεν είναι τίποτα, αν θέλεις να ξέρεις (αλλά εδώ δεν κοιτάμε ποιος την έχει μα...η, κοιτάμε να βρούμε λύσεις). Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μη λες ότι να ναι. Έχω iPhone από το 3G. Πριν ακόμη πάρει ελληνικά. Κι έχω πάρει τα πάντα, εκτός από x, 5c και 4s. Και πάντα προτιμώ να έχω apple συσκευή για κύριο εργαλείο δουλειάς. Αυτό σίγουρα είναι bug του iOS 11. Και εξακόσιες επαφές φίλε μου, δεν είναι τίποτα, αν θέλεις να ξέρεις (αλλά εδώ δεν κοιτάμε ποιος την έχει μα...η, κοιτάμε να βρούμε λύσεις). Ο δήμαρχος είναι ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ γιατί από εκεί πιστεύω πηγάζει το πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ο δήμαρχος είναι ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ γιατί από εκεί πιστεύω πηγάζει το πρόβλημα Στήριξη της ΝΔ έχει, αλλά αυτοί δεν έχουν κόμμα, είναι παντός κόμματος και καιρού. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μετά από το 5s αποφάσισα να ξαναεπιστρεψω στα iphone και συγκεκριμένα στο 8 plus,επειδή θα το παραλάβω την τρίτη και θέλω να είμαι έτοιμος,ήθελα να ρωτήσω κάτι βασικό μπορώ να πληρώνω τις εφαρμογές από το appstore με χρέωση του λογαριασμού της κινητής τηλεφωνίας όπως κάνω στο android εδώ και χρόνια και η αλήθεια είναι ότι με έχει βολεύει πολυ Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μετά από το 5s αποφάσισα να ξαναεπιστρεψω στα iphone και συγκεκριμένα στο 8 plus,επειδή θα το παραλάβω την τρίτη και θέλω να είμαι έτοιμος,ήθελα να ρωτήσω κάτι βασικό μπορώ να πληρώνω τις εφαρμογές από το appstore με χρέωση του λογαριασμού της κινητής τηλεφωνίας όπως κάνω στο android εδώ και χρόνια και η αλήθεια είναι ότι με έχει βολεύει πολυ Νομίζω πως δεν γίνεται Εγώ χρησιμοποιώ τις apple gift cards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Πολύ κρίμα με είχε βολεψει πάρα πολύ,τις κάρτες που τις βρίσκουμε; Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Πολύ κρίμα με είχε βολεψει πάρα πολύ,τις κάρτες που τις βρίσκουμε; Πλαίσιο public οπουδήποτε Είσαι σίγουρος ότι σε βόλευε με την χρέωση σε κινητή ;Εάν ήθελες να ακυρώσεις μια αγορά γινόταν εύκολα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ναι κανονικά την ακυρωνα,σε χρέωνε όταν έληγε το περιθώριο ακυρωσης Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts