Tasos19s Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 θελω κοκκινο.το εχω βαλει στο ματι και παντα ηθελα κατι το διαφορετικο.το μαυρο το βαρεθηκα.το κοκκινο ειδικα sto 8 ειναι το χρωμα που περιμενα χρονια.εχει ελλειψη..και οπου απευθυνθηκα μου ειπανε οτι πρεπει να μπω σε σειρα προτεραιοτητας στα 2-3 κατασηματα που αγοραζω συνηθως.αρα το κινητο πουλαει και γι αυτο η τιμη αντι να πεφετι εχει παρει την ανοδο. Και με το αυτοκόλλητο κόκκινο θα είναι Απλά επειδή θα το βαρεθείς το βγάζεις μετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Και με το αυτοκόλλητο κόκκινο θα είναι Απλά επειδή θα το βαρεθείς το βγάζεις μετά και παλι η αισθηση δεν ειναι ιδια.πως να το κανουμε..το αυτοκολλητο μονο πλατη πιανει..εγω θελω και περιμετρικα..ειναι καλυτερο οπως και να το κανουμε ενα "μαμα" χρωμα απο το να το εχεις σε θηκη η να βαζεις αυτοκολλητο. απλα θα περιμενω ακομη λιγο..απλα αναφερω οτι τα γνωστα μαγαζια πουλανε το κινητο απο 700 και πανω.οταν βρισκεις το κινητο και απο τα 600 ευρο.αυτο με προβληματιζει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 και παλι η αισθηση δεν ειναι ιδια.πως να το κανουμε..το αυτοκολλητο μονο πλατη πιανει..εγω θελω και περιμετρικα..ειναι καλυτερο οπως και να το κανουμε ενα "μαμα" χρωμα απο το να το εχεις σε θηκη η να βαζεις αυτοκολλητο. απλα θα περιμενω ακομη λιγο..απλα αναφερω οτι τα γνωστα μαγαζια πουλανε το κινητο απο 700 και πανω.οταν βρισκεις το κινητο και απο τα 600 ευρο.αυτο με προβληματιζει.. Και περιμετρικά πιάνει το αυτοκόλλητο Δεν είναι το ίδιο ναι αλλά εγώ στο λέω για να μην το πάρεις πληρώσεις 100€ παραπάνω μόνο για το χρωμα και σε 4-5 μήνες το βαρεθείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Και περιμετρικά πιάνει το αυτοκόλλητο Δεν είναι το ίδιο ναι αλλά εγώ στο λέω για να μην το πάρεις πληρώσεις 100€ παραπάνω μόνο για το χρωμα και σε 4-5 μήνες το βαρεθείς θα περιμενω καμια βδομαδα ακομη.αλλωστε το φθηνοτερο κινητο πλεον ειναι στα 670!! σε 2 μερες αυξηση ενα 50ρικο. πριν 10 μερες περιπου ειχε κοκκινο σε τιμη κατω απο 650 ευρο,αλλα δεν ηξερα τι θα γινει με το κινητο που μου χαλασε.πλεον εγινε αντικατασταση και ηδη εχει δρομολογηθει για πωληση. αλλα η τιμες αντι να μεινουν σταθερες..ανεβηκαν ,μαλλον παρα-ανεβηκανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 θα περιμενω καμια βδομαδα ακομη.αλλωστε το φθηνοτερο κινητο πλεον ειναι στα 670!! σε 2 μερες αυξηση ενα 50ρικο. πριν 10 μερες περιπου ειχε κοκκινο σε τιμη κατω απο 650 ευρο,αλλα δεν ηξερα τι θα γινει με το κινητο που μου χαλασε.πλεον εγινε αντικατασταση και ηδη εχει δρομολογηθει για πωληση. αλλα η τιμες αντι να μεινουν σταθερες..ανεβηκαν ,μαλλον παρα-ανεβηκανε. Εντάξει εσυ αποφασίζεις Περίμενε να υπάρχει διαθεσιμότητα για να πέσει λίγο η τιμή δεν γίνεται αλλιώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Υπάρχει τρόπος να κλείνω την οθόνη με το κεντρικό κουμπί ; Να μην περιμένω να κλείσει δλδ μόνη της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Υπάρχει τρόπος να κλείνω την οθόνη με το κεντρικό κουμπί ; Να μην περιμένω να κλείσει δλδ μόνη της Με το κεντρικό όχι. Μπορείς με το power button ή με το assistive touch (soft floating button)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Υπάρχει τρόπος να κλείνω την οθόνη με το κεντρικό κουμπί ; Να μην περιμένω να κλείσει δλδ μόνη της Αφού στα δεξιά υπάρχει το κουμπί που είναι γι αυτή την δουλειά γιατί να την κλειδώνεις με το home? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Το assistive touch δεν με βολεύει καθόλου άρα με το κουμπί δεξιά μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Το assistive touch δεν με βολεύει καθόλου άρα με το κουμπί δεξιά μόνο. Με διπλό χτύπημα στην οθόνη θα ήταν κάτι αρκετά βολικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Με διπλό χτύπημα στην οθόνη θα ήταν κάτι αρκετά βολικό μπορει να προγραμματιστει το assistive touch με double click να κλειδωνει την συσκευη.ετσι το εχω και ειναι πολυ βολικο. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν το ήξερα αυτό Καλή σκέψη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν το ήξερα αυτό Καλή σκέψη ειναι πολυ βολικο και σε συνδιασμο με το raise to wake,τελος τα κουμπια. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το assistive touch έχει απειθείας πλήκτρο για κλείσιμο-σβήσιμο της οθόνης. Δεν χρειάζεται καν το double tap.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το assistive touch έχει απειθείας πλήκτρο για κλείσιμο-σβήσιμο της οθόνης. Δεν χρειάζεται καν το double tap.... Το ψάχνω αλλά δεν το βρισκω.καμια βοήθεια; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το ψάχνω αλλά δεν το βρισκω.καμια βοήθεια; Ρυθμίσιες--->Γενικά--->Προσβασιμότητα--->Assistive Touch--->Προσαρμογή Μενού Πάνω Επιπέδου--->Οθόνη Κλειδώματος. Ένα λουκετάκι είναι με τίτλο "Κλείδωμα Οθόνης"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ρυθμίσιες--->Γενικά--->Προσβασιμότητα--->Assistive Touch--->Προσαρμογή Μενού Πάνω Επιπέδου--->Οθόνη Κλειδώματος. Ένα λουκετάκι είναι με τίτλο "Κλείδωμα Οθόνης"... εγω το εχω απο τις προσαρμοσμενες ενεργειες. κατι αλλο πως μπορω αντι να παταω 2 φορες το φυσικο κεντρικο κουμπι, να παταω κατι στην οθονη ωστε να κλεινω κατα βουλιση τις εφαρμογες.ευχαριστω και παλι. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 εγω το εχω απο τις προσαρμοσμενες ενεργειες. κατι αλλο πως μπορω αντι να παταω 2 φορες το φυσικο κεντρικο κουμπι, να παταω κατι στην οθονη ωστε να κλεινω κατα βουλιση τις εφαρμογες.ευχαριστω και παλι. Ναι ξέρω τι να κανείς Πάρε iPhone X Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 εγω το εχω απο τις προσαρμοσμενες ενεργειες. κατι αλλο πως μπορω αντι να παταω 2 φορες το φυσικο κεντρικο κουμπι, να παταω κατι στην οθονη ωστε να κλεινω κατα βουλιση τις εφαρμογες.ευχαριστω και παλι. Κάνεις ακριβώς ότι σου έγραψα παραπάνω και ενεργοποιείς το κουμπί "Αφετηρία" στο Assistive Touch. Κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά που κάνει και το μηχανικό home button... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Κάνεις ακριβώς ότι σου έγραψα παραπάνω και ενεργοποιείς το κουμπί "Αφετηρία" στο Assistive Touch. Κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά που κάνει και το μηχανικό home button... απλα το εχω προγραμματισει πατωντασ μια φορα το soft button να πηγαινει κατευθειαν στην αφετηρια,οποτε δεν βγαινει η βενταλια των κουμπιων. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 απλα το εχω προγραμματισει πατωντασ μια φορα το soft button να πηγαινει κατευθειαν στην αφετηρια,οποτε δεν βγαινει η βενταλια των κουμπιων. Ε άλλαξέ το. Ποιο είναι το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ε άλλαξέ το. Ποιο είναι το πρόβλημα? με βολευει με ενα πατημα να παω στην αρχικη οθονη και με διπλο να κλεινει,οποτε ολα οκ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 εγω το εχω απο τις προσαρμοσμενες ενεργειες. κατι αλλο πως μπορω αντι να παταω 2 φορες το φυσικο κεντρικο κουμπι, να παταω κατι στην οθονη ωστε να κλεινω κατα βουλιση τις εφαρμογες.ευχαριστω και παλι. Πιέζεις αριστερά την οθόνη(περίπου στη μέση) και βγαίνεις στις ανοιχτές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Πιέζεις αριστερά την οθόνη(περίπου στη μέση) και βγαίνεις στις ανοιχτές εφαρμογές. Κάτι πιο παραστατικό να το καταλάβω;ευχαριστω Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Κάτι πιο παραστατικό να το καταλάβω;ευχαριστω Δες στο you tube. Μετά μόνο άμα στο δείξει κάποιος από κοντά. Πίεσε στη μέρη αριστερά την οθόνη και να πάει το δάκτυλο προς τα δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts