Jump to content

iOS 11 | Πως να απενεργοποιήσεις την αυτόματη φωτεινότητα


valadis.k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://content.myphone.gr/photo/full/66286/ios-11-auto-brightness-turn-off-1.png?today=1505994242

 

Η αυτόματη φωτεινότητα στο iOS 10 βρισκόταν στην ενότητα Display & Brightness. Οποιαδήποτε στιγμή ένιωθες πως η συσκευή σου δεν διαχειριζόταν καλά την φωτεινότητα, ή ακόμη και να ήταν ενοχλητική, μπορούσες να την απενεργοποιήσεις και να αναλάμβανες εσύ από εκεί και πέρα να την προσαρμόσεις στις επιθυμίες σου. Στο iOS 11 η Apple έχει μετακινήσει την αυτόματη φωτεινότητα στην ενότητα Accessibility.

 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η αυτόματη φωτεινότητα έχει ενεργοποιηθεί εκ προεπιλογής στο iOS 11. Μπορείς όμως να αλλάξεις το επίπεδο από τον slider που βρίσκεται μέσα στο ανανεωμένο Control Center. Αλλά όταν αλλάξουν οι συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, η αυτόματη φωτεινότητα θα αλλάξει το επίπεδο που εσείς έχετε ορίσει.

 

Η Apple αποθαρρύνει τους χρήστες να την απενεργοποιήσουν, καθώς έτσι θα επηρεάσει σημαντικά τα επίπεδα της μπαταρίας. Φαίνεται ότι η εταιρεία με το εν λόγω feature έχει βρει την χρυσή τομή για κάθε σενάριο της καθημερινής μας ζωής. Σε κάθε περίπτωση όμως ο χρήστης μπορεί να θέλει να απενεργοποιήσει εντελώς την αυτόματη φωτεινότητα και να έχει τον πλήρη έλεγχο της συσκευής του. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα μέσα από τα ακόλουθα βήματα.

 

Μεταβείτε στην ενότητα Settings – General – Accessibility-Display Accommodations. Στο μενού που θα ανοίξει μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς την αυτόματη φωτεινότητα.

Edited by valadis.k
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...