panakart Δημοσιεύτηκε September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2017 Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία κινητά. Το "ταβάνι" μου είναι 270 ευρώ. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν κατά σειρά προτεραιότητας είναι: 1) Κάμερα 2) Επιδόσεις 3) Ποιότητα κατασκευής 4) Ποιότητα οθόνης 5) Μπαταρία 6) Υποστήριξη. Ποια συσκευή είναι καλύτερη για αυτά που ζητάω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) XA1 μαλλον. Το nokia 6 έχει την χειρότερη κάμερα. Για την καλύτερη δυνατή κάμερα μπορείς να δεις και το nexus 5x (32gb) αν και υστερεί σε μπαταρία και ram (το σώζει σε ένα βαθμό βέβαια το ότι έχει stock android) Αν δεν σε φοβίζει ενοχλεί το Image retetnion, μπορείς να δεις και το lg g5 se. (edit: άκυρο, έχει ανεβεί η τιμή). Edited September 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 για μενα δες το P10 lite ή με μια μικρη υπερβαση το a5 2017. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. September 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 για μενα δες το P10 lite ή με μια μικρη υπερβαση το a5 2017. Από κάμερα πως τα πάει σε σχέση με ΧΑ1; Για το Α5 ξεφευγουμε λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Από κάμερα πως τα πάει σε σχέση με ΧΑ1; Για το Α5 ξεφευγουμε λιγο. το εχει ενας φιλος μου και ειναι πολυ καλη. επισης σκεψου οτι το xa1 εχει 720p οθονη, ενω το p10 lite εχει 1080p. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Σε κάμερα δύσκολα να είναι καλύτερο το P10 lite. Αντε να είναι ισάξια με το xa1 Στις 5 ιντσες, εκτός και αν ασχοληθείς με vr, δεν νομιζω ότι ειναι προβλημα η ανάλυση. Ϊσα ίσα που θα έχει καλύτερη απόδοση η gpu και χαμηλότερη κατανάλωση. Από την άλλη το p10 lite έχει 5,2 ιντσες που αν τυχόν προτιμάς μεγαλύτερες οθόνες είναι προφανώς ένα συν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Να ρωτησω κατι μιας και ειμαι στη διαδικασια ανευρεσης νεας συσκευης; Το Ρ10 lite dual γιατι ειναι κατα 20€ φθηνοτερο απο το Ρ10 lite; Αλλαζει κατι στα χαρακτηριστικα; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 από μένα το p10 lite και από θέμα αξιοπιστίας κυριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 γενικα δεν θα επαιρνα Sony σε αυτα τα χρηματα. τα huawei ειναι πιο vfm σε αυτο το μπατζετ. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Από ποια άποψη ρε παιδιά είναι πιο vfm? Τι περισσότερο έχουν; Δεν είμαι sonakias (αμά δείτε άλλα threads θα δείτε ότι σπάνια την προτείνω) αλλά όταν λέμε πιο vfm εννοούμε ότι στα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερα. Ποια είναι τα περισσότερα του p10 lite? Να μου λέγατε το honor 6x όταν ήταν σε τιμη 200-210 να συμφωνούσα. Για αξιοπιστία δεν γνωρίζω. Edited September 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. September 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Κατέληξα στο ΧΑ1. Διαβάζω σε όλα τα forums για πολύ καλή κάμερα. Κι η οθόνη παρά το οτι είναι ΗD πρέπει να είναι καλή. Αυτονομία και ταχύτητα ικανοποιητική. Το μόνο που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις μου είναι η ποιότητα κατασκευής (πλαστικό). Σε αυτή την τιμή δεν μπορώ να ζητάω πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Κατέληξα στο ΧΑ1. Διαβάζω σε όλα τα forums για πολύ καλή κάμερα. Κι η οθόνη παρά το οτι είναι ΗD πρέπει να είναι καλή. Αυτονομία και ταχύτητα ικανοποιητική. Το μόνο που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις μου είναι η ποιότητα κατασκευής (πλαστικό). Σε αυτή την τιμή δεν μπορώ να ζητάω πολλά.Πηρες τελικα το 5Χ ή θα το παρεις; Απο που αν επιτρεπεται; Οταν με το καλο το πιασεις στα χερια σου, πες μας την αποψη σου για την καμερα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts