jimteo Δημοσιεύτηκε September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2017 Θα ειμαι ειλικρινης. Δεν υπαρχει κανενας ουσιαστικος λογος για να αλλαξω το κινητο μου. Κανενας. Γρηγορο ιντερνετ, πολυ καλη καμερα, γρηγορο ανοιγμα των εφαρμογων, ωραια εμφανιση. Απο την αλλη, πανε δυο γεματα χρονια που το εχω και σκεφτομαι να παω σε κατι καινουριο. Οντας φανατικος της LG εδω και παρα πολλα χρονια, εριξα μια ματια στα κινητα της μεχρι του ποσου των 300,00€. Μεχρι εκει ειμαι διατεθειμενος να φτασω. Δυστυχως ομως δε βρηκα κατι αξιολογο που να δικαιολογει την αλλαγη κι εδω ειναι που χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Απαραιτητη προυποθεση η οθονη να ειναι 5,5". Το G4 απορριπτεται, X Mach και Q6 δεν ξερω αν εχουν αυτο το κατι παραπανω, ενω τα αλλα ξεφευγουν σε τιμη. Υπαρχει καποιο αλλο LG που μου διαφευγει ή θα πρεπει να αλλαξοπιστησω; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Μπηκα στον πειρασμο και κοιταξα Xiaomi Redmi Note 4X Snapdragon και το ολοκαινουριο Xiaomi 5Χ. Μου φανηκαν πολυ δυνατα, αλλα πριν παω σε αλλη εταιρεια, θα ηθελα να εξαντλησω ολες τις επιλογες που μου δινει η LG. Δυο απο τα χαρακτηριστικα που θα ηθελα και στο επομενο κινητο, χωρις βεβαια να αποτελουν απαραιτητη προυποθεση, ειναι το led notification και το double tap. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 στα λεφτα που ζητάς θα έλεγα να πάρεις το p9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 στα λεφτα που ζητάς θα έλεγα να πάρεις το p9Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Το ειδα το P9 οπως και το Ρ10, το Xiaomi Mi 5s και καποια ακομα, αλλα τα αφησα γιατι η οθονη ειναι λιγο μικροτερη απο αυτη που ζηταω. Τα Xiaomi που προανεφερα δεν; Να τα αποφυγω καλυτερα; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Συμπλήρωσε αν θες αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Edited September 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Ευχαριστω πολυ. Εχουμε και λεμε λοιπον...... 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Max. 300,00€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Τουλαχιστον 5,5" 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο. Κινα.Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση. αντιπροσωπειας ή. μας αρκει και η. εγγυηση του καταστηματος; Απο Ελλαδα 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να εχουμεσεπερισσοτεραμερη4g(επαρχ. χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα. Θα το ηθελα αλλα μπορω και χωρις αυτο 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Ραδιοφωνο ναι. Τα υπολοιπα αδιαφορα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ελληνικο 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled. (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Καλη οθονη πρωτιστως. Επειτα καλος ηχος 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχυτητα, καμερα, αυτονομια, βαρυ gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG G3 (32GB) Επιπλεον χαρακτηριστικα που θα επιθυμουσα. Led notification, double tap για ανοιγμα/κλεισιμο, print screen μεσω quick memo και οχι με συνδυασμο πληκτρων. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 17, 2017 by Antretng Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Για κάποιο λόγω μου εμφανίζεται μισό το μήνυμα σου (μέχρι ερώτηση 4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Ναι ρε ****το. Μου το κανει συνεχεια αυτο. Θα το κοιταξω. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Στο διόρθωσα... είχες βάλει κάποιους ειδικούς χαρακτήρες. Αν αντι για double tap σε ικανοποιεί το να ανάβει η οθόνη απλά πλησιάζοντας το χέρι σου στην οθόνη (ή αν το σηκώνεις από το τραπέζι) και αν μπορείς να κάνεις μια έκπτωση στο led μπορείς να δεις τα εξής moto (έχουν ειδοποιήσεις με αναβόσβησμα της οθόνης) Το moto z σε βλέπω το οποίο βέβαια έχει πολύ μικρή αυτονομία. Το moto x style που κατα καιρούς παιζει σε τιμή κατω των 250. Τσέκαρέ το και αυτό ;) Και τα 2 έχουν εξαιρετικές οθόνες (το moto z μάλιστα ειναι amoled) και εξαιρετική ποιότητα ήχου (το moto x style ειναι μάλιστα στερεοφωνικό). Σε κάμερα είναι καλύτερο το moto z (παραμένει όμως αρκετά καλή και του moto x style) αλλά το θεωρώ ακριβό για τη μπαταρία που έχει (προσπαθούν να πουλήσουν το module για εξτρα μπαταρία) Υπόψιν, το moto x style επειδή δεν είναι amoled η οθόνη, μετά απο κανα 5λεπτο σταματά να αναβοσβηνει η ειδοποίηση για να μην καίει μπαταρία. Edited September 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Ευχαριστω πολυ τοσο για το ποστ που διορθωσες, οσο και για το χρονο που διεθεσες. Lenovo, ε; Δεν το ειχα σκεφτει, παρολο που εχω το Yoga tablet και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Θα του ριξω μια ματια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Πολύ καλό δείχνει το moto Z που μου πρότεινε ο φίλος. αλλά η μικρή μπαταρία μου έκοψε τα φτερα. Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους Xiaomi; Διαβάζοντας προσεκτικά πάρα πολλές κριτικές που αφορούν τη συγκεκριμένη εταιρεία, διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι αναφέρουν ως αδύνατο σημείο τη φωτογραφία/video. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υστερεί όντως τόσο πολύ στους τομείς αυτούς; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Με τα χαρακτηριστικά και χρήματα που ψάχνεις δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από τη xiaomi. Υπάρχουν και συσκευές με καλές κάμερες (όπως mi5s και mi6) αλλά μιλάμε για λιγότερες ίντσες ενώ το mi5s plus και mi note 2 πέραν ότι έχουν απλά οκ κάμερες είναι και πολύ ακριβότερες (και πολύ πιο τούμπανες βέβαια) Στο Moto z δες πόσο κοστίζει και το module της μπαταρίας. Τσέκαρε και το moto x style. Πάντως και το lg g3 που έχεις ούτε αυτό φημιζόταν για την αυτονομία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Πάντως και το lg g3 που έχεις ούτε αυτό φημιζόταν για την αυτονομία του. Ισχύει. Γι αυτό άλλωστε προβληματίστηκα. Λέω άμα το LG με 3000mAh είναι έτσι, σκέψου το moto Z με 2600mAh. Τεσπά, κουβέντα να γίνεται. Πήγα σήμερα και είδα από κοντά Huawei P10 lite και Xiaomi Redmi Note 4. Δεν είμαι ο πλέον ειδικός, αλλά μου φάνηκε πολύ ανώτερο το Huawei. Καμία σχέση με το Xiaomi. Πολύ ωραίο design, φοβερή οθόνη, πολυ πιο εντυπωσιακό απ΄ολες τις απόψεις. Μακάρι να ήταν 5,5" κι αυτό. Μήπως εσύ μπορείς να μου λύσεις την απόρία γιατί το dual sim είναι φθηνότερο από το single sim; Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ναι, σε αυτά που λες ειναι καλύτερο το p10 lite. Σε επεξεργαστή όμως, αυτονομία (διπλάσια λόγω soc) καθώς και μέγεθος οθόνης ειναι προφανώς καλύτερο το redmi. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι το p10 lite έχει 250 ευρω και το redmi note 4 snapdragon έχει λιγότερο από 160. Γενικά το βρίσκω λιγο overpriced μιας και στην ουσία είναι ενα p9 lite με νεώτερη κάμερα. Και πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να φύγεις από το g3 να πας σε αυτό. Δεν είναι αναβάθμιση ;) Αν είναι να κάνεις έκπτωση στις ίντσες, κοίτα τότε το p9 και το Mi5s. Αλλά γνώμη μου είναι ότι αν μάθεις σε ιντσες 5.5+ δεν επιστρέφεις στις 5.2 Οι τιμές γενικά παίζουν. Μπορεί απλά να έτυχε. Εκτός εαν δεν το φέρνει επίσημα οπότε δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας. (δεν γνωρίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Αυτό που είπες για τις ίντσες, ισχύει. Γι αυτό με βλέπεις λιγάκι διστακτικό όταν πρόκειται για μικρότερη οθόνη. Το Mi 5s νομίζω ότι δε δέχεται κάρτα μνήμης, σωστά; Για το Mi 5X που μόλις βγήκε, έχεις άποψη: Είναι από αυτά που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κάτι άλλο τώρα. Ο σταθεροποιητής εικόνας, πως αναφέρεται στα χαρακτηριστικά ενός κινητού; Διαβάζοντας δηλαδή στο gsmarena, τι θα πρέπει να προσέξω να γράφει; edit: Ναι, σε αυτά που λες ειναι καλύτερο το p10 lite. Σε επεξεργαστή όμως, αυτονομία (διπλάσια λόγω soc) καθώς και μέγεθος οθόνης ειναι προφανώς καλύτερο το redmi. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι το p10 lite έχει 250 ευρω και το redmi note 4 snapdragon έχει λιγότερο από 160. Το 4Χ snapdragon είδα που έχει γύρω στα 260,00€. Διαφορετικά δεν είναι ή κάνω λάθος; Edited September 18, 2017 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 OIS πρέπει να γράφει. Στο gsmarena δεν το γράφει πάντα οπότε καλύτερα να το googlareis Ναι το Mi5s δεν παίρνει sd, αλλά ακόμα και η μικρή έκδοση ειναι 64gb οπότε ίσως να σε καλύπτει. Επίσης δεν έχει ois αλλά με τα υψηλά shutter speed που βάζει δεν του χρειάζεται. Μόνο στο βίντεο θα είχε νόημα. Εκεί αν θυμάμαι καλά έχει eis (ψηφιακός σταθεροποιητής). Για το mi5x δεν έχω γνώμη, αλλά υπόψιν την εξαίρετη κάμερα του mi5s δεν την έχουν τα άλλα mi5 και mi5s plus οπότε εικάζω ούτε του Mi5x (χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακές) Γενικά θεωρώ πως δεν έχει νόημα να συζητάμε για μικρές οθόνες εφόσον έχεις μάθει στο g3. Προσωπικά όποτε παω σε μικρότερες οθόνες μου φαίνονται σαν να κρατάω "παιδικό" τηλέφωνο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) Καταλαβα. Κατι τελευταιο και σε αφηνω στην ησυχια σου. Αν υποθεσουμε οτι καταληγω σε xiaomi, αξιζει να ασχοληθω με το 4Χ snapdragon ή να παω κατευθειαν στο 5Χ; Σε ρωταω γιατι οπου κι αν γκουγκλαρω, διαβαζω διθυραμβικες κριτικες για το συγκεκριμενο. Edited September 18, 2017 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Υπόψιν ότι βγήκε και το meizu m6 note κι αναμένεται και στην Ελλάδα σύντομα όπως διάβασα. Ψαξτο λίγο Στάλθηκε από το C106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Το λοιπόν........... Έχω σχεδόν καταλήξει στις 3 αυτές συσκευές. Λέω σχεδόν γιατί ποτέ δεν ξέρεις.:) Συμπτωματικά είναι όλες τις Xiaomi. Σας τις αναφέρω με σειρά προτεραιότητας. - Xiaomi Mi 5X (32GB) - Xiaomi Mi Max 2 (64GB) - Xiaomi Redmi Note 4X (64GB) Να υπενθυμίσω ότι προέρχομαι από LG G3 (32GB). Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Ποιό θα επιλέγατε εσείς για αντικαταστάτη του LG και για ποιο λόγο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Εφόσον σε ενδιαφέρει η καλή κάμερα τότε θα πρέπει να απορρίψεις το Mi Max 2 και Redmi Note 4X. Άσε που το Redmi έχει και μέτρια οθόνη (δεν ξέρω του mi max 2 και mi5x) Επιπλέον δεν ξέρω πόσο καλή είναι η κάμερα του mi5x. Νομίζω έχει τη κάμερα του mi5. Αν ναι, είναι απλά συμπαθητική Έχε υπόψιν ότι από άποψη επεξεργαστή, αν εξαιρέσουμε την χαμηλότερη κατανάλωσή τους δεν αποτελούν αναβάθμιση. Κατα τη γνώμη μου, εκτός και αν θέλεις μεγαλύτερη αυτονομία, δεν υπάρχει λόγος να φύγεις από το g3 για αυτές τις συσκευές. Να μου λεγες το mi5s plus να πω ναι. Εκτός αν θες απλά μεγαλύτερη οθόνη και δεν σε πειράζει η κατώτερη κάμερα του mi max 2 Edited September 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Έχε υπόψιν ότι από άποψη επεξεργαστή, αν εξαιρέσουμε την χαμηλότερη κατανάλωσή τους δεν αποτελούν αναβάθμιση. Κατα τη γνώμη μου, εκτός και αν θέλεις μεγαλύτερη αυτονομία, δεν υπάρχει λόγος να φύγεις από το g3 για αυτές τις συσκευές. Αυτό ήθελα να ακούσω. Να είσαι καλά. Με έχει πιάσει μια πρεμούρα να το αλλάξω, χωρίς ωστόσο να έχω βρει το κάτι παραπάνω. Προς το παρόν κάθομαι στ' αυγά μου και βλέπουμε.:rolleyes: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts