Jump to content

samsung galaxy a5(17) vs ???

Hernan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά εσύ επιμένεις να σου πούμε άλλες επιλογες σε αυτά τα λεφτά και ο φίλος Mol σου απάντησε. :) Μην μας φας κιολας :lol:

Σε κάθε περίπτωση δεν σου κάνει λογω μπαταρίας.

Οχι ρε παιδια κουβεντα κανουμε. προς θεου. εκτος αν δεν βγαζετε ακρη μαζι μου οποτε να σταματησω!

Η αληθεια ειναι πως κ εγω δεν μπορω να κατασταλαξω. το Α5 μου αρεσει αλλα διαβαζω σχολια των ακρων.δηλαδη η τελειο η για πεταμα.

μετα το p9 και το honor8

Εξαρτάται τι θες βασικά. Αν δεν ειναι σημαντικό να έχει amoled οθόνη, γνώμη μου είναι ότι οι άλλες επιλογές θα σου είναι πιο κατάλληλες.

Μια χαρά κινητό είναι το a5 απλά αν δεν σε νοιάζει η amoled ή το χαμηλότερο sar που έχει, τότε ίσως σου βγει λιγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. Υπάρχουν και φτηνότερες επιλογές με παρόμοια απόδοση σε ταχύτητα, κάμερα, μπαταρία. Τέτοια συσκευή είναι το huawei nova το οποίο είναι και αρκετά ποιοτική κατασκευή παρά την χαμηλή τιμή του https://www.skroutz.gr/s/10844371/Huawei-Nova-32GB.html . Προφανώς βέβαια είναι κατώτερο από honor 8/p9 και Mi5s

Οπότε η όλη ιστορία ειναι αν θες amoled και χαμηλό sar ;)

καταρχην σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις.ομολογω οτι το νοβα δεν το ειχα υποψη μου. το θεμα μου με τα huawei ειναι οτι το ΕΜUI μοιαζει κ αντιγραφη το ios.

Τουλαχιστον ετσι μου φανηκε οσο το δουλεψα.σε ποιοτητα κατασκευης δεν το συζητω ειναι εξαιρετικα. Το σαρ που ανεφερες ειναι μια αλλη κουβεντα..δεν ξερω κατα ποσο

πρεπει να μας απασχολει.δεν το εχω ψαξει.η super amoled οθονη ειναι κατι που μου αρεσει αλλα η οθονη του honor 8 ας πουμε που ειδα δεν μου φανηκε να υστερει..