arish Δημοσιεύτηκε April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2005 Έχει δει κανένας τη σειρά CSI (Crime Scene Investigation);; Είδα τους δύο πρώτους κύκλους και ενθουσιάστηκα... Δυστυχώς το video club μου θα αργήσει να φέρει τον 3ο. Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ (εκτός από ίντερνετ φυσικά :X ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Το video club μου έχει φέρει και τον 3ο κύκλο, σου δίνω το τηλέφωνο να ρωτήσεις αν έχει κανένα υποκατάστημα κοντά σου Imagine Video Club 210-9633929 Έχω και τους 3ους κύκλους και έχω πορωθει :D Νομίζω οι 2 πρώτοι κύκλοι υπάρχουν ήδη στο εμπόριο προς πώληση, τον δεύτερο τον είδα και στο Metropolis Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Και ο τρίτος έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο (νομίζω ότι βρίσκονται στα ράφια και άλλοι δύο). Υπάρχει σίγουρα σε ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ και στο διπλανό του (γωνία Πατησίων και Πανεπιστημίου). Πάντα να συγκρίνετε τιμές πριν αγοράσετε. Γλυτώνετε γύρω στα δυό ευρώ σίγουρα :p Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Η συγκεκριμένη σειρά έχει βέβαια 5 κύκλους και μετά υπάχρχουν τα Miami και New York CSI με αρκετούς ακόμα κύκλους. Ελπίζω να φιλοτιμηθεί το video club να φέρει τίποτα γιατί είναι πολλά τα λεφτά για να τα αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Την έχω στα υπ' όψιν καθώς μου έχουν πει ότι μετράει. Φέτος παίζεται ο τελευταίος κύκλος στην Αμερική? Κάτι είχα ακούσει ότι το τελευταίο επεισόδιο το σκηνοθετεί ο πολύς Quentin Tarantino. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Επιτέλους είδα τον 3ο κύκλο του CSI Las Vegas... Όποιος δεν το έχει δει είναι εξαιρετικό! Είδα και λίγο από 1ο κύκλο του CSI Miami. Καλό από άποψη σεναρίου αλλά με χαλάνε λίγο οι πρωταγωνιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Ώπ... και νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος καμμένος με CSI :D Έχω δεί και του4 κύκλους Vegas, καθώς και σκόρπια απο miami (s1-2). Las Vegas (s1-2-3-4) και Miami (s1-2) έχουν φέρει τα AVE (Μαρούσι - Γλυφάδα) δυστυχώς όμως χωρίς υπότιτλους... Grissom... μορφάρα ο τύπος :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
america Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Επιτέλους είδα τον 3ο κύκλο του CSI Las Vegas... Όποιος δεν το έχει δει είναι εξαιρετικό! Είδα και λίγο από 1ο κύκλο του CSI Miami. Καλό από άποψη σεναρίου αλλά με χαλάνε λίγο οι πρωταγωνιστές. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΜΙΑΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ GRISOM ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ(ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ SUPER) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Ώπ... και νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος καμμένος με CSI :D Έχω δεί και του4 κύκλους Vegas, καθώς και σκόρπια απο miami (s1-2). Las Vegas (s1-2-3-4) και Miami (s1-2) έχουν φέρει τα AVE (Μαρούσι - Γλυφάδα) δυστυχώς όμως χωρίς υπότιτλους... Grissom... μορφάρα ο τύπος :D Όχι υπάρχουν κι άλλοι καμμένοι!!! Έχει βγει και csi pc game... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Τα έχω τερματίσει και τα δύο :D btw, κ εμένα μου φάνηκε "κάπως" ο Kane στο Miami, αλλα απο τον δεύτερο κύκλο και μετά τον συμπάθησα :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Να ξεθάψω το συγκεκριμένο θέμα και να πω πως μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο (άντε αρχές Οκτ) κυκλοφορεί ο 4ος κύκλος του CSI με ελ. υπότιτλους. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Άντε επιτέλους!! Έχω δει τους 3 πρώτους και έναν απο μιαμι. Χθες το βράδυ είδα τυχαία ένα επεισόδειο στο αλτερ και συνειδητοποίησα ότι μου έχει λείψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Άντε επιτέλους!! Έχω δει τους 3 πρώτους και έναν απο μιαμι. Χθες το βράδυ είδα τυχαία ένα επεισόδειο στο αλτερ και συνειδητοποίησα ότι μου έχει λείψει! Εγώ να δεις πόσο περιμένω...έχω δει τους 3 πρώτους κύκλους σε dvd αυτό το καλοκαίρι τουλάχιστον 3 ακόμα φορές. Ε ρε τι έχει να γίνει...διάβασα πολλές εναλαγές στις ιστορίες και πολλές αποκαλύψεις και για τις ζωές των CSI. Έμαθες arish λίγο παλαιότερα, νομίζω μέσα Μαρτίου, που θέλανε να απολύσουνε τον Eads (Nick) και την Jorja(Sara)? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 OMG CSI???? Υπάρχουν και άλλοι καμμένοι :) Και λέω κι εγώ δεν είναι δυνατόν να είμαι ο μόνος! Παιδιά το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σαιζόν που ήταν μιάμιση ώρα πραγματικά με πόρωσε, μακάρι να το κάνουν έτσι (διπλά επεισόδια) για να έχουμε κι εμείς μία καλή ταινία να βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 νομίζω μέσα Μαρτίου, που θέλανε να απολύσουνε τον Eads (Nick) και την Jorja(Sara)? Τους απολύσαν, αλλά μετά τους ξαναπροσλάβαν. :) Και οπού να `ναι αρχίζει στην Αμερική η season 6. :cool: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Τους απολύσαν, αλλά μετά τους ξαναπροσλάβαν. :) Και οπού να `ναι αρχίζει στην Αμερική η season 6. :cool: Ναι αφού έγινε χαμός με τους fans μόλις μαθεύτηκε το γεγονός...στο τσακ γλυτώσαν τον ξυλοδαρμό:p Και μετά λένε έγινε παρανόηση Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. September 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Έμαθες arish λίγο παλαιότερα, νομίζω μέσα Μαρτίου, που θέλανε να απολύσουνε τον Eads (Nick) και την Jorja(Sara)? Σοβαρα;;;;;; Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Πρίν λίγο καιρό είχα πετύχει στη ΝΕΤ διαφήμηση του CSI:NY...λέτε; :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Πρίν λίγο καιρό είχα πετύχει στη ΝΕΤ διαφήμηση του CSI:NY...λέτε; :) Ναι η ΝΕΤ ανακοίνωσε πως σύντομα θα δείχνει το CSI:NY...μακάρι όμως να έδειχνε το Miami... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. September 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Ναι η ΝΕΤ ανακοίνωσε πως σύντομα θα δείχνει το CSI:NY...μακάρι όμως να έδειχνε το Miami... Έχεις δει κάποιο επεισόδιο του csi ny?? του miami δεν μου άρεσαν πολύ οι πρωταγωνιστές. Μετα από το λας βέγκας με χαλασαν λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Κατά σειρά προτίμησης μακράν πρώτο είναι το Las Vegas μετά το Miami και τελευταίο και καταιδρωμένο το N.Y. δέν ξέρω με χαλάει λίγο ο Tag (Γκόμενος της Reichel απ' τα friends :D) Τι να πώ, άντε να αρχίσει σιγα σιγά η 6η του L.V. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Έχεις δει κάποιο επεισόδιο του csi ny?? του miami δεν μου άρεσαν πολύ οι πρωταγωνιστές. Μετα από το λας βέγκας με χαλασαν λιγο. Μiami rules εντελώς όμως...το NY μου φαίνεται λίγο χλίαρο Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Κατά σειρά προτίμησης μακράν πρώτο είναι το Las Vegas μετά το Miami και τελευταίο και καταιδρωμένο το N.Y. δέν ξέρω με χαλάει λίγο ο Tag (Γκόμενος της Reichel απ' τα friends :D) Τι να πώ, άντε να αρχίσει σιγα σιγά η 6η του L.V. Καλά, βάλανε τον Tag (δεν ξέρω πως τον λένε στην πραγματικότητα, μόνο από τα φιλαρακια τον θυμάμαι) να παίξει μπάτσο του εγκληματολογικού. Δηλαδή τι απομένει;; Να παίξει η Janice τη δικαστικό;;; ΕΛΕΟΣ!! Εγώ έχω δει μόνο το Las Vegas και είναι πραγματικά εκπληκτικό!!! Το Alter βάζει κάποια επεισόδεια τώρα. Δεν τα έχω δει οπότε μάλλον είναι η πρώτη σεζόν. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Απο αυτή την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 22:00 στο κανάλι της ΝΕΤ ο πρώτος κύκλος του CSI: NY Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Ρε παιδιά αυτή η σειρά με έχει μπερδέψει πάρα πολύ... μα πάρα πολύ. Απο μια μικρή έρευνα στο tv.com κατεληξα σε αυτό το συμπέρασμα: Απο ότι κατάλαβα υπάρχουν 3 CSI CSI: Las Vegas Που έχει 6 seasons CSI: Miami Που έχει 4 Seasons CSI:NY Που έχει 2 Seasons Στην Αμερική όλα παίζονται ταυτόχρονα στο CBS κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη :p:lol: έτσι έχουν τα πράγματα ? Επίσης ξέρω ότι το ALTER παίζει το Las Vegas (το πότε ακριβώς σε το ξέρω... :p ) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts