kaloudis Δημοσιεύτηκε September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2017 ψαχνω κινητακι για δωρο καλη καμερα, σιγουρα 3ραμ και μεγαλη μπαταρια ειναι τα κυρια στοιχεια που ενδιαφερουν αγορα και απο Ελλαδα και απο Κινα δεν υπαρχει θεμα αρκει να υπαρχει εξω σε bangood η vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Honor 6X από πλαίσιο 179€.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 μπαταρια θα προτιμουσα τουλαχιστον 4αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Χιαομι ρεδμι νοτε 4 γκλομπαλ απο ελλαδα κατω απο 200 3/32, πολυ καλη αυτονομία, καμερα μέτρια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 το xiaomi το μπανισα εδω και καιρο βεβαια global κ b20 θα πρεπει να τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Τσεκαρε και το meizu m6 note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 ενδιαφερουσα επιλογη το meizu οντως τα καλυπτει ολα με καμερα δεν ξερω τι μπορει να λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 θα εβαζα και το moto E4 plus,μειον ο επεξεργαστης και η 720p οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 θα εβαζα και το moto E4 plus,μειον ο επεξεργαστης και η 720p οθονη. τα εκανα τσεκ αλλα μενει πισω για αυτα που ανεφερες στο παιχνιδι και το cool1 που το εφερε σε ενα παιδι και μου αρεσε φουλ και σε καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Meizu m6 note θα σου έλεγα και εγώ. Το έχει γνωστός μου και ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Ο μόνος ενδοιασμός που έχω σε αυτά τα κινητά είναι το sar, αλλά ο καθείς με τις προτεραιότητές του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 ελλαρα δεν το βλεπω παντως μονο banggood και οχι σε στοκ κιολας απο καμερα τι λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Aν δεν εχεις προβλημα με αναβαθμισεις κτλ ριξε μια ματια στο "siemens" Gigaset ME Pro https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-gigaset-me-pro το οποιο πουλησε τρελα στην γερμανια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 ελλαρα δεν το βλεπω παντως μονο banggood και οχι σε στοκ κιολας απο καμερα τι λεει; Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλή. Και για βράδυ που την δοκίμασα. Βέβαια ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω αντικειμενικά για το κομμάτι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Aν δεν εχεις προβλημα με αναβαθμισεις κτλ ριξε μια ματια στο "siemens" Gigaset ME Pro https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-gigaset-me-pro το οποιο πουλησε τρελα στην γερμανια.. Δε νομίζω πως αξίζει. Είναι παλιά συσκευή με παλιό και προβληματικό επεξεργαστή, βάλε και αυτό που λες για τις αναβαθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts