MaXAiRO Δημοσιεύτηκε September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2017 Καιρός είναι να φτιάξουμε το thread πιστεύω! Παρέλαβα προχτές το κινητό κι άρχισα να το σετάρω σε Oxygen OS αλλά λόγω κάποιων ελλείψεων σε σύγκριση με τη Resurrection Remix που χρησιμοποιώ χρόνια, λέω να αρχίσω τις customιές. Έχετε δοκιμάσει την official RR ή την unofficial με Oxygen OS camera; στην πρώτη περίπτωση ποια εφαρμογή κάμερας χρησιμοποιείτε; Google Camera; Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Επειδη θα το παραγγειλω σε λιγες ημερες, θελω να ρωτησω εαν οι custom roms ειναι καλυτερες απο αυτην που ερχεται το κινητο μαμα. Μπηκα στο xda και βρηκα δεκαδες roms! Πολλες απο αυτες εχουν χιλιαδες μηνυματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Open beta 1 με clean install δείχνει εξαιρετική σε απόδοση Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Open beta 1 με clean install δείχνει εξαιρετική σε απόδοση Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τον ήχο στο ακουστικό το έγινε? Όντως μειώθηκε? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Νομίζω πως ναι λίγο εκτός και αν είναι ιδέα μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Νομίζω πως ναι λίγο εκτός και αν είναι ιδέα μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα μη νομίζεις. Από τη στιγμή που το πρόσεξες πάει να πει ότι ισχύει. Και σε μένα έχει τύχει σε oneplus3 να πέφτει η ένταση στο ακουστικό. Είχα φτάσει λόγο πριν το service γιατί είχε φτάσει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Σε φασαρία δλδ ανάθεμα κ αν καταλάβαινα το συνομιλητή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εχειι καποιος εμπειρια απο αυτη τη ρομ https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/rom-xxx-nolimits-1-1-speed-ram-optimized-t3627121 ? Σκεφτομαι να την δοκιμασω αυριο Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εχειι καποιος εμπειρια απο αυτη τη ρομ https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/rom-xxx-nolimits-1-1-speed-ram-optimized-t3627121 ? Σκεφτομαι να την δοκιμασω αυριο Την είχα για 2 μηνες. Πολύ καλή! Ο μόνος λόγος που άλλαξα ήταν επειδή ήθελα κάτι όχι oxygen OS based για να έχω full oms substratum και να παίξω με θέματα και όχι μόνο legacy support που έχει δυστυχώς το oxygen. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Την είχα για 2 μηνες. Πολύ καλή! Ο μόνος λόγος που άλλαξα ήταν επειδή ήθελα κάτι όχι oxygen OS based για να έχω full oms substratum και να παίξω με θέματα και όχι μόνο legacy support που έχει δυστυχώς το oxygen. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.Ποια έχεις τώρα; Έχεις δοκιμάσει halogen; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Το παρήγγειλα κι εγώ και περιμένω να έρθει. Μιας και το thread είναι για "πειράγματα", θα μπορούσε να ανεβάσει κανείς ένα post με τα βασικά; Π.χ., ξεκλείδωμα bootloader, flash TWRP, root, οδηγό φλασαρίσματος Custom ROM, αυτό που διαβάζω ότι πρέπει να κάνεις flash FULL ROM για να κάνεις ένα update; Θα ήταν νομίζω πολύ χρήσιμο να υπάρχει και να καρφιτσωθεί στο ΟP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Το παρήγγειλα κι εγώ και περιμένω να έρθει. Μιας και το thread είναι για "πειράγματα", θα μπορούσε να ανεβάσει κανείς ένα post με τα βασικά; Π.χ., ξεκλείδωμα bootloader, flash TWRP, root, οδηγό φλασαρίσματος Custom ROM, αυτό που διαβάζω ότι πρέπει να κάνεις flash FULL ROM για να κάνεις ένα update; Θα ήταν νομίζω πολύ χρήσιμο να υπάρχει και να καρφιτσωθεί στο ΟP.Unlock- root https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/oneplus-5-unlock-bootloader-flash-twrp-t3624877 Oreo beta1 https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/official-oxygenos-beta-1-android-oreo-t3710003 Official OTA και zips https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/oneplus-5-mirrors-official-oxygen-os-t3628190 Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ωραίος! Στάλθηκε από το MI 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παιδια θελω την βοηθεια σας ειχα περασμενη την oreo leak 4 και μετα γυρισα σε custom rom την nougat no limits.To προβλημα ειναι οτι εχω θεμα με το wifi δεν συνδεεται .Ξαναπερασα αλλο recovery εκανα format data εβαλα μετα οfficial rom nougat παλι τα ιδια.Ξερει κανενας καμια λυση? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παιδια θελω την βοηθεια σας ειχα περασμενη την oreo leak 4 και μετα γυρισα σε custom rom την nougat no limits.To προβλημα ειναι οτι εχω θεμα με το wifi δεν συνδεεται .Ξαναπερασα αλλο recovery εκανα format data εβαλα μετα οfficial rom nougat παλι τα ιδια.Ξερει κανενας καμια λυση?Πάρτα όλα από την αρχή. Oos nougat με wipe system, data, factory reset. Αφού bootαρεις και βεβαιωθείς ότι δουλεύει, τότε βγες και βάλε recovery ή ότι άλλο θες. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Λάθος post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τι γίνεται στην περίπτωση που το twrp μου δείχνει άλλα ντι άλλων και δεν βλέπει τον αποθηκευτικό μου χώρο? Έχω περασμένη την τελευταία έκδοση του και στην αρχή μου ζητάει να κάνω swipe για modification. Είτε το κάνω είτε όχι, συνεχίζει να μου εμφανίζει κάτι φακέλους άδειους στην πλειοψηφία τους σαν να είναι από κάποιο άλλο partition. Root κατάφερα και έκανα περνώντας το magisk μέσω adb sideload. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τι γίνεται στην περίπτωση που το twrp μου δείχνει άλλα ντι άλλων και δεν βλέπει τον αποθηκευτικό μου χώρο? Έχω περασμένη την τελευταία έκδοση του και στην αρχή μου ζητάει να κάνω swipe για modification. Είτε το κάνω είτε όχι, συνεχίζει να μου εμφανίζει κάτι φακέλους άδειους στην πλειοψηφία τους σαν να είναι από κάποιο άλλο partition. Root κατάφερα και έκανα περνώντας το magisk μέσω adb sideload. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γνωστό πρόβλημα που εμφανίζεται σε πολλούς κατά την μετάβαση από n σε Oreo. Γι αυτό κι εγώ κάθομαι στα αυγά μου μέχρι να σταθεροποιηθεί λίγο η καταστάση με το encryption / decryption. H recovery δεν μπορεί να κανει mount data. Νομίζω ότι η λύση είναι format data και παλι. Όχι απλό wipe data. Αλλά θα τα χάσεις όλα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τι γίνεται στην περίπτωση που το twrp μου δείχνει άλλα ντι άλλων και δεν βλέπει τον αποθηκευτικό μου χώρο? Έχω περασμένη την τελευταία έκδοση του και στην αρχή μου ζητάει να κάνω swipe για modification. Είτε το κάνω είτε όχι, συνεχίζει να μου εμφανίζει κάτι φακέλους άδειους στην πλειοψηφία τους σαν να είναι από κάποιο άλλο partition. Root κατάφερα και έκανα περνώντας το magisk μέσω adb sideload. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠιθανότατα άλλαξες ρομ και έπεσες θύμα του encryption. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Πιθανότατα άλλαξες ρομ και έπεσες θύμα του encryption. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΚαι η λύση είναι? Όποια και αν είναι δεν έχω προβλημα. Ακόμα και αν διαγράψω τα πάντα. Advanced wipe , διαλέγω κάποιο κουτάκι ( system η cache η data) και κάνω change σε ex4 ας πούμε? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 17, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Και η λύση είναι? Όποια και αν είναι δεν έχω προβλημα. Ακόμα και αν διαγράψω τα πάντα. Advanced wipe , διαλέγω κάποιο κουτάκι ( system η cache η data) και κάνω change σε ex4 ας πούμε? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε fastboot από pc "fastboot format userdata" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Σε fastboot από pc "fastboot format userdata"Ωραία, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ωραία, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χάνεις τα πάντα οπότε φρόντισε να έχεις πάρει backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Χάνεις τα πάντα οπότε φρόντισε να έχεις πάρει backupΤα έχω όλα κρατημένα ούτως ή άλλως στο pc. Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή χάνω το decryption? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τα έχω όλα κρατημένα ούτως ή άλλως στο pc. Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή χάνω το decryption? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνεις φορμάτ, αν βάλεις πάλι oos θα ξανά κάνει encryption τη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Κάνεις φορμάτ, αν βάλεις πάλι oos θα ξανά κάνει encryption τη συσκευήΘα επανέλθει όμως το internsl storage η θα βλέπω άλλο partition με ακυρους φακέλους? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts