ParafronGR Δημοσιεύτηκε September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2017 Καλησπέρα σε όλους Πρίν από κάνα μήνα μου δόθηκε η δυνατότητα να βάζω διαφημίσεις στα βίντεο μου και έχω τις εξής απορίες: 1) Ποιο είναι το "καθαρό" ποσό πληρωμής; Στο Analytics του YouTube μου βγάζει ότι το "καθαρό κέρδος" από διαφημίσεις είναι $1,08 ενώ στο Adsense σε όλα τα κέρδη έχει $0 και στο υπόλοιπο έχει $0.07. 2) Και πιο σημαντικό, πώς γίνεται η πληρωμή; Στο Adsense έχω δώσει ονοματεπώνυμο, κινητό για το verify στο YouTube, η αίτηση μου έχει εγκριθεί εδώ και καιρό, αλλά τα χρήματα πώς τα παίρνω; Ακόμα και αν τα καθαρά είναι τα $0.07. :wacko: Κάποιος να με διευκολύνει; Σας ευχαριστώ. :) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καθαρό είναι ότι μπαίνει στο adsense. Για να κάνεις αναληψη, την πρώτη φορά πρέπει να φτάσεις τα 70 ή 130€ (Δεν θυμάμαι τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Casualstyle Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 ξερει κανεις με τους νέους κανονισμους στο YouTube τι γίνεται; Εχω 1.4κ subs και 100κ ώρες παρακολούθησης (το ελάχιστο ειναι 1κ subs και 4k ώρες) απο αρχές Ιουνίου κ ακόμη περιμενω αν πάρω άδεια για διαφημίσεις. Ειναι κανεις παθών; Παράθεση my story Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts