telefoneri Δημοσιεύτηκε October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2016 (edited) Doogee Y6 2/16 presale $99 (tinydeal, ...) οθονη 5.5" (SHARP / 720x1280 / 2.5D / 5 σημειων αφης) android 6 (με εργοστασιακα ελληνικα) 2G/3G/4G+ (και 800mhz) δικαρτο (2 micro sim) 2ram/16rom, 4ram/64rom (μονο σε χρωματισμο jet black) sd card 8πυρηνος επεξεργαστης mtk6750 [antutu ~37.000] γραφικα mali t860 καμερα εμπρος 8mp με φλας καμερα πισω 13mp samsung με φλας fingerprint (πολλαπλες χρησεις) / μεταλλο / πυξιδα / ραδιοφωνο / ... μπαταρια 3200mah / fast charging / ευρωπαϊκος φορτιστης βαρος 197γρ υπο διευκρινιση: - notification led ?? πολυχρωμο ?? προγραμματιζομενο ?? - χρονισμος επεξεργαστη ?? - μπαταρια αφαιρουμενη ?? - θεση sd κοινη με sim ?? - tap to wake ?? - cameras interpolation ?? via Edited October 20, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Το παρήγγειλα για ένα φιλο που ήθελε μ λίγα χρήματα πολλά χαρακτηριστικά,σε τιμή 86 ευρώ κ 8 ευρώ no tax fee από Allie express.Δε ξέρω τι θ βγει σαν κινητό ,εντυπώσεις όταν το παραλάβω κ του το στήσω. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 αν και σχετικα ομορφο και με καλα χαρακτηριστικα, δεν βλεπω να τράβηξε ! το εχει κανεις? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Ακόμη τ περιμένω Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 το εχω εγω ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Το 4/64 έχεις ή το απλό? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Το 4/64 έχεις ή το απλό? απλο εχω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 απλο εχω φιλε πες και λίγα πραγματάκια για το κινητό αν θέλεις (gps,μπαταρία,κάμερες,led ειδοποιήσεων) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Τη ROMφοράει?Έχει εργοστασιακά ελληνικά ?Λένε ότι περνάει OTA updates Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefthedef Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Εχει Ελληνικα ναι. Η μεγαλη εκδοση 4/64 προσωπικα πιστευω οτι θα πουλησει τρελα βλεποντας οτι τις πρωτες μερες εχουν φυγει παρα πολλα κομματια αλλα και απο βιντεακια. Pre-sale : http://www.banggood.com/DOOGEE-Y6-Piano-Black-5_5-Inch-Fingerprint-4GB-RAM-64GB-ROM-MTK6750-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1111092.html?p=Z507097241414201611H http://img.banggood.com/images/oaupload/banggood/images/F4/C3/e4418f2f-235e-4e93-b2bc-d00514313082.jpg http://img.banggood.com/images/oaupload/banggood/images/C0/EF/69b69799-34aa-4051-a097-3eb320b058b5.jpg video by DOOGEE Official Edited January 20, 2017 by lefthedef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 notification led οχι - μπαταρια αφαιρουμενη οχι - θεση sd κοινη με sim ναι κατα τα αλλα τα σπαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 παρελαβε και ο φιλος μου..Πολυ καλο το τηλεφωνο γαι τα χρηματα του..Στα αρνητικα το ηχειο που δεν ειναι ο ηχος τοσο δυνατος.Η μαπταρια με αρκετο σερφαρισμα κραταει 1μιση μερα. Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 παρελαβε και ο φιλος μου..Πολυ καλο το τηλεφωνο γαι τα χρηματα του..Στα αρνητικα το ηχειο που δεν ειναι ο ηχος τοσο δυνατος.Η μαπταρια με αρκετο σερφαρισμα κραταει 1μιση μερα. εμενα μια χαρα ειναι ο ηχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 γίναμε και με Nougat :D http://www.needrom.com/download/doogee-y6-7-0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ενταξει το τμημα software tis doogee το τερματισε.. Η μπροστινη καμερα ερχεται με ολα τα "καλουδια" που εχουν ενα καρο malware. Διαβαζω επισης οτι εχει και breast mode ?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Breast mode δεν έχει, αλλά έχει το Beauty mode το οποίο χρησιμοποιεί ένα service απο μια τρίτη εφαρμογή που δε θυμαμαι ποια ακριβώς είναι και το κινητο το έχει η γυναίκα μου ( ;) ), θα το κοιτάξω το βραδάκι. πως λέγεται. Αυτο που κάνει ειναι απλά sharpen/ soften με ρυθμιζόμενο Slide ή auto. Πάντως απο apps και γενικά, το Clueful και MBAM το βρήκαν καθαρο, βασικά ειναι πανάλαφρο Out of the box σε dirty flash πάνω απο το Marshmallow είχα μικρο-θεματάκια αλλα σε clεan install φυσάει, τα τεστ τα αναλαμβάνει ο μικρός, Play store και κοντρα βάλε-παίξε- βγάλε game mod on Το έχω φιλοσοφήσει, αν ήθελα κάτι ασφαλές θα έπαιρνα BlackBerry αν θέλω κάτι να του βγάλουν τα μάτια στο xda και στο android-zone παίρνω Κινέζο! :lol::p *αν θυμαμαι καλά το service που λέω έχει στοιχεία απο κάποια beautify* εφαρμογή, αλλα δεν θυμαμαι περισσότερα Edited February 20, 2017 by chillo κάτι εθυμήθην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos135 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλησπέρα!Μήπως γνωρίζεται με ποιόν τρόπο ανοίγει το πίσω κάλλυμα που περιέχει την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 τί έπαθε; κουμπωτά ειναι αυτά, τη γωνία την ανοίγεις με τον αντίχειρα, αλλα μετά θα χρειαστείς εργαλειάκια αλλιώς θα σπάσουν τα κουμπώματα Οι μπαταρίες επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις ειναι όπως στα τάμπλετς με καλωδιοταινία και μικροκονέκτορα που εύκολα καταστρέφεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos135 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Παιδιά ποια ρομ φοράτε;Αξίζει αυτή που έρχεται από έξω; Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Παιδιά ποια ρομ φοράτε;Αξίζει αυτή που έρχεται από έξω; Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :ninja: Αν εννοείς την 7.0 ρίχτην! τι εχεις να χάσεις. Δηλαδή μια χαρουλα ειναι, εγώ την έχω μονιμοποιήσει! :D Με TWRP κι ένα ολοκληρωμένο Back up της stock που φοράμε , αντιγραφή τον φάκελο στο pc και μετά φλασάρουμε οτι θεμε, δε μας κρατάει κανεις :) Δε το κάνουμε μόνο αν δεν ξέρουμε τι κάνουμε :P Δεν ειναι δύσκολο για κανεναν, αλλα εχει μερικές λακουβες.. Πχ μην ενεργοποιήσετε στο TWRP την παρέμβαση στο σύστημα που ζητάει γιατί πέφτει σε Bootloop. Read only και μόνο! Δεν ξέρω αν αυτό διορθώθηκε με το 3.0.3 twrp Που βγάλαν, αλλα δεν νομίζω , πλέον το systemless μας εχει πάρει μονότερμα. Ακόμα και σε αυτή βεβαια τη περίπτωση φλασάρουμε τα στοκ recovery boot και system και ειμαστε σα καινουργιοι , δεν υπάρχει πρόβλημα Αυτιά, όποιος σκαλώνει-διαβάζει τη βιβλιοθήκη του Google και ρωτάει και όλο κάποιος ξενυχτης θα βρεθει κι εδω γυρω να απαντησει , *ευχαριστως να βοηθησω κι εγώ, όπου κι όποτε μπορώ Ντουκι FTW! ! ! :p:p Edited March 13, 2017 by chillo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 αναβάθμιση με οτα δεν θα παρει σε 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Κι άλλη rom, Pixel σε ΜΜ http://www.needrom.com/download/pixel/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoyan Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 καλημερα σας,εχω παρει το Y6 και εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω ποιος με εχει παρει τηλεφωνο οταν χασω την κλιση ,δεν φαινεται ποιος με πηρε ,επισης οταν ερθει μυνημα το ιδιο δεν ξερω απο ποιον ερχεται δεν ανοιγη,μου δειχνη ειδοποιηση αλλα οταν την ανοιγω δεν δειχνη το μυνημα η απο ποιον ηρθε,ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1984 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ DOOGEE Υ6, ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ GPS ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ RESET ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ FIRMWARE. ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ NEEDROM KAI ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΦΛΑΣΑΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΦΛΑΣΑΡΩ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ANDROID ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ''NORMAL BOOT'' ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts