Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναμενεται συντομα ,εντος Σεπτεμβριου ,(συμφωνα με την πηγη μου :ninja: ) τιμη nokia shop : 935 € (με φπα ):

http://img201.imageshack.us/img201/9131/1el7.th.jpg

http://www.nokia.com.sg/nokia/0,6771,95891,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ξερω οτι nervous-poloman ειστε εγγυηση.

Φιλος ειναι ο foukaras_paoksis και του ειπα να απευθυνθει προς εσας

Εγω ημουν σιγουρος οτι αν και δεν ειχε βγει ανακοινωση μεσα στο σεπτεμβριο θα το εχουμε

Αλλα η τιμη υπερβολικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Παιδια δεν συμφαιρει να δωσεις τοσα λεφτα για ενα κινητο!

Το 6230Ι εχει πιο πολλες δυνατοτητες και ειναι και πολυ πιο φθηνοτερο!:rolleyes: :) ;)

Αφου ξερουμε πως σε 1 το πολυ χρονο θα ειναι ντεμοντε!

Πάντως το 9volto έβγαλε νέα έκδοση firmware για το Nokia 8800 Sirocco Edition (την 3.51)....

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

πουλιέται σε nokia shop. Εγώ πήρα από την όλγας-Θεσσαλονίκη 25 € (λέγεται hs-15)

HS-15 είναι το Hands Free που βρίσκεται στη συσκευασία μέσα...μάλλον κάποιο άλλο παρόμοι κωδικό θα έχει η μπαταρία.

Εάν μπορείς να μας το πείς, σε παρακαλώ, γιατί σε ενα Nokia Shop στην Αθήνα που πήγα δεν είχαν ιδεά!! :wacko:

Αυτό που λέω είναι ότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

DEN to eipa me ifos, kai zito signomi an pareksigithikes!! :)

HS-15 είναι το Hands Free που βρίσκεται στη συσκευασία μέσα...μάλλον κάποιο άλλο παρόμοι κωδικό θα έχει η μπαταρία.

Εάν μπορείς να μας το πείς, σε παρακαλώ, γιατί σε ενα Nokia Shop στην Αθήνα που πήγα δεν είχαν ιδεά!! :wacko:

μα η απάντησή μου πήγαινε στο παιδί XASARAKOS που ρωτάει για το hands free και ήταν και παράθεση. Δεν μίλησα για μπαταρία. hs-15 είναι το ασημί handsfree του 8800 που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και πωλείται και ξεχωριστά. Κάνει 25 €. Αυτό δε ρώτησε?

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

DEN to eipa me ifos, kai zito signomi an pareksigithikes!! :)
Εννοείται πως όχι :) Απλά το έγραψα για να μην νομίζει κανείς ότι υπάρχουν προδιαγραφές του κινητού, επίσημα από τη Νokia.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχετε κανένα νεότερο για την νέα έκδοση?Είναι εκπληκτική.Μόλις είδα το Nokia 8800 ενώ μ'άρεσε το απέριψα εξαιτίας της κάμερας και της κάρτας μνήμης που δεν δέχεται.Αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν.Έχει 2 megapixel(ουάου) και σε κάποιο site διάβασα πως θα έχει και επεκτάσιμη μνήμη καθώς και καλύτερης ποιότητας οθόνη και πως η μπαταρία του θα είναι 400 mAh(ειδήμονες του είδους,τι σημαίνει αυτό?).Μια και άρχισα να ενδιαφέρομαι γι'αυτό έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω γενικότερα για το 8800

1.Κλειδώνει το πληκτρολόγιο,όχι του στυλ αστερίσκο και κάποιο πλήκτρο,αλλά με κάποιο κωδικό ώστε να μη μπορεί κάποιος να μπεί στο menu?(βλέπε panasonic,motorola v3i)

2.Έχει προεγκατεστημένο το snake ως παιχνίδι?

3.Το ραδιόφωνο έχει RDS?

4.Το μενού του είναι κλασικό series 40 ή το καινούριο series 40(3rd edition)?

5.Κλειδώνουν οι φάκελοι χωριστά?

6.Έχει καλό σήμα?

7.Γίνεται να αλλάξεις theme κι αν ναι αλλάζουν και τα εικονίδια?

8.Έχει αντιστοίχιση καλούντος με photo καθώς και ήχων?

9.Παίρνει οποιοδήποτε ήχο σαν ήχο κλήσης και μηνύματος?(amr,mp3,midi)

10.Μπορείς να έχεις τον ήχο κλήσης ανοιχτό και το μήνυμα σε σίγαση?

11.Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων ώστε να τακτοποιείς τ'αρχεία σου?π.χ photo,ήχους κ.τ.λ

:polarbear: :cat: :elephant: :bear: :pig: :kitty:

Για δείτε εδώ το site που σας λέω...http://66.249.93.104/search?q=cache:Q3fXwUY9eVsJ:www.sybarites.org/2006/08/24/nokia-8800-sirocco-edition/+Nokia+8800+Sirocco+edition&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=10

Sorry για το μεγάλο post αλλά είμαι αδαής σχετικά με το 8800...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

μα η απάντησή μου πήγαινε στο παιδί XASARAKOS που ρωτάει για το hands free και ήταν και παράθεση. Δεν μίλησα για μπαταρία. hs-15 είναι το ασημί handsfree του 8800 που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και πωλείται και ξεχωριστά. Κάνει 25 €. Αυτό δε ρώτησε?

Έχεις δίκιο....δικό μου λάθος:O (μετά από μια μέρα στην δουλειά δεν βλέπω καλά!:lol: )...συγνώμη για το μπέρδεμα. Απλώς χάρηκα, γιατί λέω επιτέλους βγήκε μπαταρία που να κρατάει λίγο!

…και πως η μπαταρία του θα είναι 400 mAh (ειδήμονες του είδους, τι σημαίνει αυτό?).

Μήπως διάβασες ότι θα είναι 400mAh (mAh είναι μονάδα μέτρησης της χωρητικότητας της μπαταρίας) μεγαλύτερη από την υπάρχουσα που είναι 600mAh (δλδ. Σύνολο 1000mAh). Εάν είναι μόνο 400mAh τότε ούτε μια μέρα δεν θα κρατάει!:wacko:

1.Κλειδώνει το πληκτρολόγιο,όχι του στυλ αστερίσκο και κάποιο πλήκτρο,αλλά με κάποιο κωδικό ώστε να μη μπορεί κάποιος να μπεί στο menu?(βλέπε panasonic,motorola v3i)
Όχι από όσο το έχω ψάξει (8 μήνες το έχω).

2.Έχει προεγκατεστημένο το snake ως παιχνίδι?
Όχι

3.Το ραδιόφωνο έχει RDS?
Όχι

4.Το μενού του είναι κλασικό series 40 ή το καινούριο series 40(3rd edition)?
Εάν εννοείς με τα εικονίδια, ναί είναι, αλλά μπορείς και να το ρυθμίσεις στο κλασσικό view της Nokia.

5.Κλειδώνουν οι φάκελοι χωριστά?
Δε νομίζω...δεν έχω βρει τέτοια λειτουργία.

6.Έχει καλό σήμα?
Μια χαρά...ούτε χειρότερο ούτε καλύτερο από τα υπόλοιπα Nokia που είχα (8910i & 6100)

7.Γίνεται να αλλάξεις theme κι αν ναι αλλάζουν και τα εικονίδια?
Αλλάζουν τα χρώματα αλλά όχι τα εικονίδια (μόνο οι εικόνες ως wallpaper).

8.Έχει αντιστοίχηση καλούντος με photo καθώς και ήχων?
Με ήχο σίγουρα Ναί (θέλει να φτιάξεις groups όμως)...με εικόνα δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν ξέρω.

9.Παίρνει οποιοδήποτε ήχο σαν ήχο κλήσης και μηνύματος?(amr,mp3,midi)
Ναί.

10.Μπορείς να έχεις τον ήχο κλήσης ανοιχτό και το μήνυμα σε σίγαση?
Ναί.

11.Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων ώστε να τακτοποιείς τ'αρχεία σου?π.χ photo,ήχους κ.τ.λ
Ναί.

Κανένα πρόβλημα!;)

Το user interface του κινητού μοιάζει πάρα πολύ με αυτό του 6230i (διαφέρουν μόνο σε ελάχιστα σημεία, π.χ. κάρτα μνήμης). Είναι αρκετά εύκολο να βρεις από κάποιον φίλο ή σε κάποιο κατάστημα ένα για να δεις πως είναι.

Hi again!

Fanis75 ευχαριστώ για την απάντηση.Ωστόσο θα ήθελα να μου ξεκαθαρίσετε κάποιες νέες απορίες που προέκυψαν...

1.Το snake μπορείς να το κατεβάσεις?

2.Όταν λέω ότι το μενού του είναι series 40(3rd edition) εννοώ σαν το Nokia 6111 ή το 6131 κτλ.

3.Αυτό απευθύνεται σε όλους τους άλλους καθώς ο Fanis75 μου απάντησε...σίγουρα δεν κλειδώνει το κινητό?Με κωδικό πρόσβασης?Νομίζω είναι μία επιλογή στις ρυθμίσεις ασφαλείας του τηλέφωνο "Κλείδ. πληκτρ. ασφ." που το κλειδώνει και ζητάει αρχικά ως κωδικό το 12345 καθώς είναι το default αλλά μπορείς να το αλλάξεις.Για να το κοιτάξουν οι κάτοχοι και να μου πουν.

Please...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

1. Νομίζω πως ναί.

2. Το 6131 το έχει ο πατέρας μου και το μενού είναι σχεδόν ίδιο.

3. Τελικά έχει κλέιδωμα ασφαλείας....μόλις το κοίταξα στο τηλέφωνο!! Ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει όμως. Αλλά το έλεγξα και δουλέυει.

Ευχαριστώ πολύ Fanis75!

Ευτυχώς κάνει το σημαντικότερο.Είναι σπαστικό να ψάχνει ο καθένας το κινητό σου και να παραβιάζει τα προσωπικά σου δεδομένα όταν βρει ευκαιρία.Ενώ με έναν κωδικό κοιμάσαι ήσυχος!:lol:

Τώρα το μόνο που μένει είναι να έχει η Sirocco Edition και κάρτα μνήμης και θα γίνω κάτοχος του.Αν κανείς έχει κανένα νεότερο για το νέο κινητό ας μας πει!Και μόνο η φιλοσοφία της ονομασίας της νέας έκδοσης είναι αρκετή για να το πάρω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

Telika mipws ksereis ean to mprostino kapaki einai kollimeno wpos mou eipan kai prepei na allaktei kai to eswteriko plastiko?Mporeis na mou steileis kai to service manual tou please?

ola ta kommatia toy allazoun kai xwris na ginei allagh ston mhxanismo,apla sto mprostino kapaki einai to imei sou to opoio to ksekollas kai to bazeis sto kainoyrgio

kai eidika to mprostino kapaki einai oti pio eykola gia na allaxtei afou sthn oysia bgazeis 2 bides to antikathistas me to kainoyrgio, bidwneis , teleiwses!:D ean xreiasteis voitheia steile mou pm!

Γεια σας παιδιά,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.

1.Το κινητό έχει υπέρυθρες, έτσι?

2.Γίνεται όταν κλείνεις το slide up να κλειδώνει κιόλας?(βλ. samsung D600-D500)

3.Γίνεται να το ρυθμίσεις έτσι ώστε όταν ανοίγεις και κλείνεις το slide up να ακούγεται κάποιος ήχος?

Αυτά...ευχαριστώ εκ των προτέρων!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

Γεια σας παιδιά,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.

1.Το κινητό έχει υπέρυθρες, έτσι?

2.Γίνεται όταν κλείνεις το slide up να κλειδώνει κιόλας?(βλ. samsung D600-D500)

3.Γίνεται να το ρυθμίσεις έτσι ώστε όταν ανοίγεις και κλείνεις το slide up να ακούγεται κάποιος ήχος?

Αυτά...ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1. Οχι δεν εχει !!

2. Να υπαρχει τετοια επιλογη στο κανονικο 8800

3. Δεν νομιζω........

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 8800 δεν εχω ιδεα για το Sirocco που φανταζομαι ειναι αυτο που ενδιαφερεσαι αλλα πιστευω ιδιες επιλογες θα εχει σ' αυτα. Απλα στο αναφερω για να ξερεις πανω-κατω.

Κατι αλλο τωρα παιδια. Ευχομαι οταν ερθει το Sirocco η μπαταρια του να ειναι συμβατη με το δικο μας αν και χλωμο το κοβω γιατι εχει διαφορετικο κωδικο μπορει ομως να παιξει τετοιο ενδεχομενο αν εχει ιδιο μεγεθος. Μακαρι ομως ετσι θα αυξησουμε και εμεις την διαρκεια του.

Ο κωδικος της μπαταριας του 8800 Sirrocco οπως μας ανεφερε ο φιλος μας Johnly θα ειναι BP-6X. Ελπιζω να ναι ιδιο μεγεθος και συμβατος με το κλασσικο 8800.

Όχι το καινούριο δεν έχει έρθει.Σύμφωνα με τη Nokia πρόκειται να έρθει μέσα στο Σεπτέμβριο στην τιμή των 1000€ χωρίς τους φόρους.Εγώ πάντως πιστεύω πως θα είναι στην Ελλάδα κατά το Δεκέμβριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

Latest firmware version 4.10

Πηρα τηλ σε Νοκια Κατεχακη σημερα οποτε νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανω το update αφου ειχα μεινει στην 3.60 που εχει καποια πολυ πολυ μικρα κολληματα.

Ξερει καποιος να μου πει αν το 8800 spesial edition & το 8800 siroco edition ειναι το ιδιο? Γιατι σκεφτομαι να αλλαξω το 8800 που εχω και στην ελλαδα εχει ηδη ερθει η spesial edition.Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την οποια απαντηση.

Ξερει καποιος να μου πει αν το 8800 spesial edition & το 8800 siroco edition ειναι το ιδιο? Γιατι σκεφτομαι να αλλαξω το 8800 που εχω και στην ελλαδα εχει ηδη ερθει η spesial edition.Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την οποια απαντηση.

Που το ειδες ???:( :(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Όχι, προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Αυτό που λες είναι μάλλον το 8800 σε gunmetal χρώμα. Το Sirocco είναι ένα αρκετά διαφορετικό κινητό με βελτιώμένο hardware σε πολλά σημεία, για το οποίο συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149261