mcde Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Όσο έχει εγγύηση το κινητό, οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 απ'οσο διαβασα και ξερω ενω ειναι ωραιο κινητο,μουρατο,σικατο ειστε πολυ απο εσας ευχαριστημενοι αλλα το προβλημα ειναι η μπαταρια... λογικα μεχρι στιγμης δεν θα εχει βγει καποια μεγαλυτερης χωρητικοτητας... εγω σκεφτομαι να το παρω,και θα το δουλευω για το νον στοπ. πολλοι απο σας θα σκεφτητε νον στοπ και λογικα αμεση καταναλωση της μπαταριας. επειδη ομως στελνω και πολλα μηνυματα,θα το εχω στο αθορυβο...οπως και να χει(το πολυ πολυ να ειναι στην ενταση 1 και χωρις δονηση ή το αναποδο με δονηση μονο και αθορυβο) θα γλιτωσω αυτη την ταλαιπωρια της μπαταριας? :worry: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 απ'οσο διαβασα και ξερω ενω ειναι ωραιο κινητο,μουρατο,σικατο ειστε πολυ απο εσας ευχαριστημενοι αλλα το προβλημα ειναι η μπαταρια... λογικα μεχρι στιγμης δεν θα εχει βγει καποια μεγαλυτερης χωρητικοτητας... εγω σκεφτομαι να το παρω,και θα το δουλευω για το νον στοπ. πολλοι απο σας θα σκεφτητε νον στοπ και λογικα αμεση καταναλωση της μπαταριας. επειδη ομως στελνω και πολλα μηνυματα,θα το εχω στο αθορυβο...οπως και να χει(το πολυ πολυ να ειναι στην ενταση 1 και χωρις δονηση ή το αναποδο με δονηση μονο και αθορυβο) θα γλιτωσω αυτη την ταλαιπωρια της μπαταριας? :worry: Καλησπερα, Μολις ειδα νον στοπ κατευθειαν το απεκλεισα. Γενικως και για sms μυνηματα δεν θα σε βολεψει καθως εχει μικρα κουμπια πραγμα ναι μεν που φαινεται αισθητικα ομορφο, πρακτικα ομως η χρηση πολλων και τονιζω πολλων μηνυματων θα σε κουρασει λογω των πληκτρων. Με το αθορυβο πιθανολογω να γλυτωσεις αλλη 1 μερα στην μπαταρια το πολυ. Μπαταρια μεγαλυτερης χωριτικοτητας και αντοχης εχει βγει καιρο αλλα δεν ειναι αξιοπιστη οπως εχει αναφερθει πολυ παλιοτερα απο καποιους που την δοκιμασαν. Δες και εδω Nokia 8800 1000 mAh non original http://mobile-parts.gr/catalog/advanced_search_result.php?keywords=8800&x=0&y=0 Αν οντως σ' αρεσει go for it το κινητο εννοω και οχι η μπαταρια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Μπαταρια μεγαλυτερης χωριτικοτητας και αντοχης εχει βγει καιρο αλλα δεν ειναι αξιοπιστη οπως εχει αναφερθει πολυ παλιοτερα απο καποιους που την δοκιμασαν. Δες και εδω Nokia 8800 1000 mAh non original Εμενα οπως εχω αναφερει και παλαιοτερα δεν μου κραταει πολυ με αυτη την μπαταρια θα με βγαζει τουλαχιστον 24 ωρες;:( :( :mad: :scared: Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Με το αθορυβο πιθανολογω να γλυτωσεις αλλη 1 μερα στην μπαταρια το πολυ.Τα κινητά καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια όταν μιλάς. Δε νομίζω ότι γλυτώνεις κάτι υπολογίσιμο με το να είναι στο αθόρυβο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Εμενα οπως εχω αναφερει και παλαιοτερα δεν μου κραταει πολυ με αυτη την μπαταρια θα με βγαζει τουλαχιστον 24 ωρες;:( :( :mad: :scared: Δεν ξερω αναφερθηκε παλιοτερα οτι δεν ειναι καν 1000 mAh http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?products_id=2560 Παντως δεν εχεις τιποτε να χασεις να μας πεις και εμας μιας και το παιδι ειχε παρει 1 μπαταρια με 1000 mAh απο το ebay.com και οχι απο εδω. Δεν ειναι και ακριβη πραγμα που πιθανον να μην ειναι αξιοπιστη αλλα τοσα λεφτα δωσαμε στα 15 ευρω που εχει θα σταματησουμε ?? Μπορει οντως και μακαρι να σου δινει 2 ημερες χρησης........Εγω ειμαι στην 1,5 μερα με λιγα πραγματα............Η 2η ειναι στο κουτι ακομη........backup......αλλα δεν θελω να ανοιγωκλεινω συνεχεια το πισω καπακι με το να βγαζω-βαζω εναλλαξ 1η με 2η μπαταρια........ Τσεκαρισε την και κανε ενα τεστ και εδω:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Δεν ξερω αναφερθηκε παλιοτερα οτι δεν ειναι καν 1000 mAh http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?products_id=2560 Παντως δεν εχεις τιποτε να χασεις να μας πεις και εμας μιας και το παιδι ειχε παρει 1 μπαταρια με 1000 mAh απο το ebay.com και οχι απο εδω. Δεν ειναι και ακριβη πραγμα που πιθανον να μην ειναι αξιοπιστη αλλα τοσα λεφτα δωσαμε στα 15 ευρω που εχει θα σταματησουμε ?? Μπορει οντως και μακαρι να σου δινει 2 ημερες χρησης........Εγω ειμαι στην 1,5 μερα με λιγα πραγματα............Η 2η ειναι στο κουτι ακομη........backup......αλλα δεν θελω να ανοιγωκλεινω συνεχεια το πισω καπακι με το να βγαζω-βαζω εναλλαξ 1η με 2η μπαταρια........ Τσεκαρισε την και κανε ενα τεστ και εδω:rolleyes: :rolleyes: Ναι θα την αγορασω αν οχι σημερα αυριο τριτη σιγουρα. Και φυσικα θα σας πω την γνωμη μου. Παντως ειδα διαφορα και με ενα κολπακι που μου ειπε ενας φιλος να βγαλω την δονηση και εχθες με εβγαλε μια χαρα ολοκληρη μερα και με ομιλια 1h και κατι Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolis05 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος του forum και είμαι πολύ κοντά στην αγορά του top model 8800. To μόνο που με απασχολεί είναι η διάρκεια τελικά της μπαταρίας.Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με αυτά που έχω διαβάσει,τελικά πόσο(σε ώρες)είναι η μέση διάρκειά της,με normal ως μικρή χρήση?Εφόσον βέβαια προσέξει κάποιος τις πρώτες φορτίσεις και της κάνει καλό "στρώσιμο".Μετα από πόσο καιρό αρχίζει να εξαντλείται πολύ γρήγορα? Α...και κάτι tips του τύπου να χρησιμοποιείται καλύτερα ένας άλλος απλός φορτιστής nokia(και όχι ο δικός του ταχυφορτιστής) ή ότι να μην φορτίζεται η μπαταρία μόνη της στη βάση αλλά πάντα μέσα στο κινητό,έχουν στην πράξη θετικά αποτελέσματα στο χρόνο αναμονής? SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ,ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 paidia na rwthsw kai egw kati.. epeidh diavasa sto thema oti kapoios eixe problhma me thn sim kai molis thn allakse htan ok....... thelw na rwthsw loipon an tha exw kapoio problhma epeidh exw sim 7 xronwn palia..... ews twra sto 6630 sto 9100 kai sto s200 den antimetwphsa kapoio problhma sumbatothtas... ti lete? kai ena akoma erwthma...... h 6,30 ekdosh einai mia xara e? den exei problhmata e? an kapoios exei thn 6,30 as mou pei... giati lew na mhn thn allaksw an den xreiazete ;) auta...... euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ναι θα την αγορασω αν οχι σημερα αυριο τριτη σιγουρα. Και φυσικα θα σας πω την γνωμη μου. Παντως ειδα διαφορα και με ενα κολπακι που μου ειπε ενας φιλος να βγαλω την δονηση και εχθες με εβγαλε μια χαρα ολοκληρη μερα και με ομιλια 1h και κατι Ναι λιγα χρηματα εχει μακαρι να κανει δουλεια βεβαια (για την μπαταρια εννοω) Χμ....λες να την απενεργοποιησω και εγω την δονηση. Μαλλον αυτο λεω να κανω να μου δωσει ζωη μιση μερα ακομη...... Πες μας οταν την παρεις μετα απο μερικες μερες εντυπωσεις αντοχης κλπ γιατι αν οντως λεει (που πολυ αμφιβαλλω) τοτε παμε για αγορα 15 ευρω δεν ειναι και πολλα για 1000 mAh αν οντως ειναι πραγματικη.......αυτη η ισχυ. paidia na rwthsw kai egw kati.. epeidh diavasa sto thema oti kapoios eixe problhma me thn sim kai molis thn allakse htan ok....... thelw na rwthsw loipon an tha exw kapoio problhma epeidh exw sim 7 xronwn palia..... ews twra sto 6630 sto 9100 kai sto s200 den antimetwphsa kapoio problhma sumbatothtas... ti lete? kai ena akoma erwthma...... h 6,30 ekdosh einai mia xara e? den exei problhmata e? an kapoios exei thn 6,30 as mou pei... giati lew na mhn thn allaksw an den xreiazete ;) auta...... euxaristw Μαλλον θα εννοεις την 3.60 ?? Ναι απο αυτη την εκδοση και μετα εξαφανιστηκαν πολλα προβληματα (με sms και με συνδεσιμοτητα ΒΤ με handsfree) και εγω αυτη εχω ακομη (3.60) περιμενω καποιο update σε εκδοση 4.xx. Βεβαια η τελευταια ειναι η 3.94 αλλα για εμενα μεινε με αυτην οταν το παρεις. Παντοτε βεβαια μπορεις να πας για αναβαθμιση που ειναι δωρεαν για τα πρωτα 2 χρονια και μετα απο 16-18 ευρω περιπου εκτος εγγυησης εννοω. Καλη αγορα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 nai auth ennow xaxaxa mperdefthka :) euxaristw polu gia ton xrono sou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 nai auth ennow xaxaxa mperdefthka :) euxaristw polu gia ton xrono sou :) τιποτα με 3.28 το αγορασα τον Αυγουστο του 2005 λιγους μηνες μετα απο την κυκλοφορια του και ειχε προβληματα με sms και με ΒΤ. Ομως απο Σεπτεμβρη με την 3.60 παει αρκετα καλα. Καλη αγορα & παλι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Να υποθέσω οτι όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί και το μόνο μελανό σημείο είναι η μπαταρία του? Νομίζω και κάποιο πρόβλημα με το ακουστικό υπήρχε. Διορθώθηκε? Η τιμή του έχει πέσει η παραμένει ή ιδια περίπου? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 paidia na rwthsw kai egw kati.. epeidh diavasa sto thema oti kapoios eixe problhma me thn sim kai molis thn allakse htan ok....... thelw na rwthsw loipon an tha exw kapoio problhma epeidh exw sim 7 xronwn palia..... ews twra sto 6630 sto 9100 kai sto s200 den antimetwphsa kapoio problhma sumbatothtas... ti lete? kai ena akoma erwthma...... h 6,30 ekdosh einai mia xara e? den exei problhmata e? an kapoios exei thn 6,30 as mou pei... giati lew na mhn thn allaksw an den xreiazete ;) auta...... euxaristw file i karta sim pou exw einai idias ilikias(6-7 xronwn,talaipwrimeni)alla den exw kanena problima...de nomizw na exeis kai esu.sto katw katw an exeis tin antikathistas.egw den mporw na to kanw giati otan pira to sugkekrimeno noumero imoun gumnasio kai kathoti pitsirikas kai anwrimos edwsa o,ti na nai stoixeia gia energopoiisi(tote eprepe na dwseis stoixeia gia na energopoiithei),me apotelesma na min mporw na kanw antikatastasi kartas :O :D kati allo gia tin mpataria twn 1000 mAh pros CASH: pare tin prepei na aksizei.mallon kai egw tha tin xtupisw.tin pire enas filos apo net 12 eurw prin 3-4 meres kai pros to parwn tou paei kala... se kamia week tha postarw na sas pw poso tou antexei! Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Να υποθέσω οτι όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί και το μόνο μελανό σημείο είναι η μπαταρία του? Νομίζω και κάποιο πρόβλημα με το ακουστικό υπήρχε. Διορθώθηκε? Η τιμή του έχει πέσει η παραμένει ή ιδια περίπου? To problima me to akoustiko itan mono stin prwti partida dustuxws gia tous agorastes...:( H mpataria einai opws diavazeis parapanw... Kai i timi kumainetai se magazia apo 700-850 eurw...pantws sti seira 8 den peftei polu.min perimeneis diladi na paei 500 pote.mono metaxeirismeno mporeis na vreis se xamili timi Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 euxaristw paidia ;) eminem sbhse kana pm sou giati den mporw na sou steilw pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis75 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Εμένα με κανονική χρήση (περίπου 20΄ομιλία και 3-5 SMS) μου κρατάει 3 μέρες, αλλά το κλέινω το βράδυ (ένα 7ωρο) άρα κρατάει περίπου 50 ώρες. Το φορτίζω με τον γρήγορο φορτιστή (τηε συσκευασίας) γιατί βαριέμαι να περιμένω, κάτι που έκανα και στα προηγούμενα Νοκια που είχα (8910i & 6100). Πρόβλημα απο το κινητό δεν έχω κανένα...και έχει φάει και 2-3 πτώσεις στην άσφαλτο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 απο την δευτερα που το δουλευω εμεινα αρκετα ευχαριστημενος....μιλαω αρκετα και ειμαι σπιτι μου...οποτε την ωρα που μου τελειωνει η μπαταρια το φορτιζω... και με τα μηνυματα δεν εχω προβλημα γραφω κανονικα και τα παντα. ειναι πολυ ωραιο τηλεφωνο. και φοραω την V 03.78 17-10-05 rm-13 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvoda Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 το ακουστικο (εξαιτιας της φλαντζας) το διορθωσε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Δέν υπάρχει αυτό το πρόβλημα πλέον στις νέες συσκευές. Είχε εμφανιστεί μόνο σε κάποιες αρχικά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvoda Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Δέν υπάρχει αυτό το πρόβλημα πλέον στις νέες συσκευές. Είχε εμφανιστεί μόνο σε κάποιες αρχικά. Ναι το ξερω και για αυτες απευθυνομαι, αν οσοι το ειχαν το διορθωσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Το δικό μου το πήρα αρχές Ιουλίου, είχαν έρθει ελάχιστα τότε. Είχε πρόβλημα με την ένταση του ακουστικού, μετά από λίγο καιρό το πήγα στο τότε Nokia professional center στη Συγγρού (δεν υπάρχει πλέον) και το είχαν αλλάξει. Βελτιώθηκε αλλά σοβαρή διαφορά δεν είδα. Όταν υπάρχει θόρυβος στον χώρο μπορεί να είναι δύσκολο να ακούσεις τι λέει ο άλλος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Κάπου διάβασα ότι θα βγει νέο 8800,μάυρο που θα διαθέτει κάμερα 1,3 mp και δυνατότητα επέκτασης μνήμης.Ισχύει?Αν ναι κατα πότε Ελλάδα? Υ.Γ:Το όνομα αυτού 8800 black edition. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Υπάρχει ήδη εδώ και καιρό αλλα το μόνο νέο είναι οτι απλώς είναι μαύρο χρώμα Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Ναι το ξερω και για αυτες απευθυνομαι, αν οσοι το ειχαν το διορθωσαν? Αγορα 2 Αυγουστου 2005 τελικα σε μενα δεν τ ειχε μιας και το πηρα 30 ημερες μετα την 1η παρτιδα που ειχε τοτε το προβλημα. Οπως ειπατε πλεον δεν υφιστατε τετοιο προβλημα οπως και πολλοι ακομη παλιοτεροι εφιαλτες στο firmware. Κάπου διάβασα ότι θα βγει νέο 8800,μάυρο που θα διαθέτει κάμερα 1,3 mp και δυνατότητα επέκτασης μνήμης.Ισχύει?Αν ναι κατα πότε Ελλάδα? Υ.Γ:Το όνομα αυτού 8800 black edition. Ευχαριστώ! Πρωτο-Κυκλοφορησε στην Ρωσια αρχικα ειχε ερθει πριν 1 μηνα στο http://www.mobile-parts.gr και απο οτι βλεπω μονο εδω υπαρχει αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο απο το απλο που το εχω συνηθισει κιολας. Δεν ξερω και δεν νομιζω να εχει καμερα παραπανω απ το κανονικο (0,5 MP) To 1,3 MP αυτο το ειχανε πει σαν προβλεψη για το 8800 i μοντελο που λογικα θα αργησει να βγει αν βγει αλλο 8xxx series απο Νοκια. http://www.onliner.by/events/companies/nokia8800black/009926.jpg http://www.onliner.by/events/companies/nokia8800black/009922.jpg Για τ 8800 black edition δες εδω - Για Ελλαδα (Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: Δευτέρα 8 Μαΐου 2006) http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=136469 Για Εξωτερικο εδω (παντως και απο τις φωτος που βλεπω δεν αξιζει) http://www.mport.ru/catalog/phone/nokia/8800_black_edition/ http://www.slashphone.com/87/2980.html http://www.onliner.by/events/companies/nokia8800black/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts