Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

palia me to pc siute tis nokia eixa asximes empeiries kai den kserw na kanw kai polla...tha kanw ligo upomoni kai an argei to update tha to psaksw ligo...kalwdio den exei vgei akoma leei e?? :(

ps:kati gia tis gratzounies...to kapaki poy vgainei gia tin mpataria apo pisw,ekei pou sernete sas exei kati simadia?itan sfragismeno to kouti,opote na to exei anoiksei kapoios allos kai na to xei talaipwrisei me epideikseis den paizei.. :( episis to kapaki vgainei meta apo wres palematos mazi tou :D polu pio eukolo to 8910 sto pisw kapaki...oso pane kai ta duskoleuoun....a i mpataria konteuei na kleisei 24wro me ligi xrisi...den to vlepw na pigainei parapanw omws..

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο στο myphone. Την Τρτη 2/8 αν ολα πανε καλα θα το εχω και γω στα χερια μου. Εχω μερικες αποριες - ερωτησεις μιας και αρκετοι θα το εχετε ηδη ψαξει.

Kαλησπερα dimitrisgr

1. Η 3.28 ειναι η εκδοση που κυκλοφορει. Σιγουρα αναμενουμε καποιο update αλλα δεν υπαρχουν κυκλοφοριες ακομα :confused:

2. Το προβλημα με το να μην ακους τον αλλο ,σε εξωτερικους χωρους, λογικα θα πρεπει να λυθει σε νεοτερη αναβαθμιση.

Απλως ,οπως ειχα γραψει σε προηγουμενες σελιδες ,εδω και μια βδομαδα ,φαινεται να εξαφανιστηκε :confused:

[Αν και συνηθως χρησιμοποιω handsfree (bt ή ενσυρματο)]

3.Εχει Τ9 ελληνικο στα sms. Δυστυχως ομως υπαρχει unicode προβλημα (μεγιστος αριθμος χαρακτηρων σε 1 sms: 70 :(

Ελπιζουμε σε νεοτερη αναβαθμιση να το διορθωσει η νοκια.

4.Για την φθορα στο πισω μερος δεν μπορω να προβλεψω το μελλον :p . Μεχρι τωρα προσεχω πως βγαζω το πισω καπακι . :)

Προφανως η νοκια εδωσε 2η μπαταρια επιτηδες,γιατι με μια θα ηταν δυσκολα τα πραγματα. :shifty:

@Eminem :

-Καλωδιο δεν υπαρχει,δεν ξερω αν θα υπαρξει.

- ειχα προσεξει κατι γρατζουνιες εσωτερικα στο πισω καπακι.

-Το καπακι παιδευει λιγο,αλλα εαν πατησεις στα ειδικα πληκτρα στις ακρες ,ανοιγει σχετικα ευκολα

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

24 wres i mpataria kai twra einai sta teleutaia...paw na leitourgisw tin kamera kai den anoigei.leei i mpataria eksantlite... :blink: einai i prwti fortisi omws...

Σήμερα, 01:49

molis apeviwse i mpatariaaaa.... :)))) 25 wres peripou :(

Kαλησπερα dimitrisgr

1. Η 3.28 ειναι η εκδοση που κυκλοφορει. Σιγουρα αναμενουμε καποιο update αλλα δεν υπαρχουν κυκλοφοριες ακομα :confused:

2. Το προβλημα με το να μην ακους τον αλλο ,σε εξωτερικους χωρους, λογικα θα πρεπει να λυθει σε νεοτερη αναβαθμιση.

Απλως ,οπως ειχα γραψει σε προηγουμενες σελιδες ,εδω και μια βδομαδα ,φαινεται να εξαφανιστηκε :confused:

[Αν και συνηθως χρησιμοποιω handsfree (bt ή ενσυρματο)]

3.Εχει Τ9 ελληνικο στα sms. Δυστυχως ομως υπαρχει unicode προβλημα (μεγιστος αριθμος χαρακτηρων σε 1 sms: 70 :(

Ελπιζουμε σε νεοτερη αναβαθμιση να το διορθωσει η νοκια.

4.Για την φθορα στο πισω μερος δεν μπορω να προβλεψω το μελλον :p . Μεχρι τωρα προσεχω πως βγαζω το πισω καπακι . :)

Προφανως η νοκια εδωσε 2η μπαταρια επιτηδες,γιατι με μια θα ηταν δυσκολα τα πραγματα. :shifty:

Ευχαριστω φιλε nervous. Βεβαια το σοβαροτερο ειναι αυτο με τα sms και τους 70 μονο χαρακτηρες. Μαλλον θα γραφουμε greeklish...... Ευτυχως εχει Τ9 ΕΛΛΗΝΙΚΟ by default !!!!.

Το καλο ειναι οτι μαλλον λυθηκε το προβλημα με το ακουστικο. Βεβαια ολα αυτα η νεα firmware θα τα λυσει. Αλλα δεν ξερω αν εχει ενημερωθει η Νοκια για ολα αυτα τα bugs μιας και η εκδοση μιας νεας version ειναι περα ως περα αναγκαια.

Οσο για τις μπαταριες ψιλο απογοητευτικα με ολα αυτα που αναφερατε. Με λιγη χρηση 1 μερα!!!!!!!! να αντεχε 2 μερες κατι παει και ερχετε. Αλλα με το να βαζεις την 2η μεσα καθε φορα θα δημιουργησει φθορα και στο πισω μερος εκτος αν χρησιμοποιεις μονο την 1η. Αλλα ετσι ισως χαλασει η 2η ενναλλακτικη που εχει μεσα στο κουτι. Ειδωμεν !

εκανα μεγαλη βλακεια,δυστυχως το κινητακι μου το πουλησα σε καποιον γνωστο,το ειχα βαλει και αγγελια στο buy and sell αλλα τελικα το ειχα μετανιωσει.

δυστυχως τωρα μου λειπει παρα πολυ παρα τα bugs που ειχε,τωρα οτι κι αν πιασω στα χερια μου,απλα μου φαινεται σαν πλαστικουρα,μου λειπει το μικρουλη ασημι κινητακι μου,σιγουρα θα το ξαναπαρω,τετοια ποιοτητα δεν την ξαναειδα ποτε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

tin eixa dei tin aggelia sou kai aporisa kai egw...alla lew mallon etsi tha kaneis,tha agorazeis gia ligo kai tha poulas...krima,einai ena kinito pou menei.foveri kataskeui.mono pou to vlepeis sou arkei..ti kai an exei bugs.kosmima einai

PS:i deuteri fortisi antekse 28 wres peripou...ante na doume tin triti :PP

Και εγω την ειχα καπως πατησει ετσι με το 8910i. Μετα απο κανα 3-4μηνο μου λειπε. Για την εποχη του ητανε πολυ καλο ομως οπως ολοι ξερετε οι αναγκες αλλαζουν και δεν με καλυπτε για Radio, Mp3 και οθονη οπως και μνημη και ετσι αγορασα το 6230. Ομως το ψιλο μετανοιωσα απο τοτε που το εδωσα.

Παντως την Τριτη ερχετε my 8800. Θα "" παλεψω ""την ιδια μερα να μαθω καμια πληροφορια για το ποτε θα βγει η καινουργια version που ολοι ευχομαστε να λυσει αρκετα bugs τουλαχιστον τα σημαντικοτερα.

Καλό μήνα & καλη εβδομάδα !!!!

Υ.Γ. Προς Eminem :

Μας δινεις ελπιδες με την αντοχη των μπαταριων. Τελικα την 2η μπαταρια δεν την εχεις αγγιξει καθολου ή το πας εναλλαξ σε χρηση και με τις 2 μπαταριες ?? Παντως κρατησε λιγο παραπανω......

pros dimitrisgr:

nai eides?? :D :D apo 25 pige 28 wres :lol:

pantws twra to exw anoixto apo xthes stis 19:30 kai einai foul!!!(den to ekleisa to vradu ennoeitai) :blink: den to xrisimopoiisa poli.mono kati sms xthes,simera milisa 5-6 fores(twra ksanaxtupaei :mad: ) kai epaiksa kanena misawro GOLF,to neo mou kollima :D deixnoun aisiodoksa ta pragmata.akou ekei na einai foul meta apo 18 wres...mas kakomathainei i nokia. :p

PS:telika "strwnw" tin prwti mpataria kai otan strwsei kala,tha piasw kai ti deuteri... ;)

Ναι... η ένδειξη μένει πολλές ώρες στο εντελώς γεμάτο... μετά πέφτει αρκετά γρήγορα όμως.

Ναι... η ένδειξη μένει πολλές ώρες στο εντελώς γεμάτο... μετά πέφτει αρκετά γρήγορα όμως.

Αυτο το φαινομενο το εχω παρατηρησει και σε αλλες συσκευευες και γενικα εθιναι απο τα σπαστικοτερα μια και νομιζεις οτι εχεις full μπαταρια και ξαφνικα βλεπεις μια-δυο γραμμες και τρελενεσαι.. :rocket: :w00t:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

to sobaro problima tou kinitou einia to akoustiko... an kai ematha (kati pou den exei anaferei kaneis edo) oti exei kai mia akoma rithmish gia thn entash to menu mesa me to opio ginetai mia xara to akoustiko tou.....

simera tha pigena na to parw alla h tim mou eipe oti exei elipsh kai perimenei nea kommatia

to sobaro problima tou kinitou einia to akoustiko... an kai ematha (kati pou den exei anaferei kaneis edo) oti exei kai mia akoma rithmish gia thn entash to menu mesa me to opio ginetai mia xara to akoustiko tou.....

simera tha pigena na to parw alla h tim mou eipe oti exei elipsh kai perimenei nea kommatia

Συμφωνω μαζι σου

Εχει αναφερθει ομως σε προηγουμενες σελιδες, η συγκεκριμενη ρυθμιση ,μονο που εχει παρατηρηθει οτι δεν λυνεται το προβλημα ;)

==========================================

Οποιος δεν το εχει αγορασει ,και το σκεφτεται ,ας χαζεψει αρκετες φωτογραφιες του εδω

http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/Ar.asp?ARI=110579&CHID=5&EXPS=&EXPA=

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

PS:telika "strwnw" tin prwti mpataria kai otan strwsei kala,tha piasw kai ti deuteri... ;)

Και εγω καπως ετσι λεω να κανω τον πρωτο καιρο με τις μπαταριες. Αν και με το να αφηνεις την 2η εντελως δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει μετα σε ΑΠΟΔΟΣΗ αναφερομαι. Στρωσιμο απο εδω απο εκει ουτε αμαξι να ητανε !!!! :cool: :cool:

Βεβαια με προβληματιζει οτι ανοιξε-κλεισε το πισω μερος ισως φθαρει με το να βγαζεις την 1η & να βαζεις την 2η κλπ κλπ.

Αυριο ερχεται στα χερια μου μετα απο 1 βδομαδα αναμονης. Ισως μαθω για τη νεα version ποτε θα ρθει κλπ αν υπαρχει καμια ενημερωση.... που λυσει τα προβληματα με ακουστικο αλλα και με SMS.

Τελικα SMS στελνετε στα greeklish μιας και με ελληνικα υπαρχει οριο 70 μόνο χαρακτηρων ????

Υπαρχει κανενα προγραμα που να παιζει αρχεια βιντεο realone σε τηλ. series 40?????

Απο οτι λενε τα χαρακτηριστικα του υποστηριζει RealOne Player αρα εντελως υποθετικά δεχεται αρχεια *.rm, *.ram.

Δες εδω περισσοτερα και κανε click στην ενοτητα πολυμεσα

εδώ

""Πολυμέσα

Υπηρεσίες βίντεο:

Λήψη βίντεο έως 25 λεπτά, "κατέβασμα", προβολή, συνεχής ροή

Music Player: Ναι

RealOne Player: Ναι

Ραδιόφωνο FM: Ναι

""

Τελικα SMS στελνετε στα greeklish μιας και με ελληνικα υπαρχει οριο 70 μόνο χαρακτηρων ????

Συνηθως τα μηνυματα μου ειναι ~70 χαρακτηρες . Αν ειναι να γραψω παραπανω, (βαριεμαι να γραφω :O ) ,παιρνω τηλεφωνο ;) :D

iPhone 5S Space Grey

dimitrisgr giati na pesei i apodosi tis mpatarias(tis deuteris) ??? ???pes oti itan alli mia vdomada sto rafi...den exei diafora re file!Twra oson anafora auto pou eipes gia to anoikse kleise einai problima.mia fora dokimasa gia na valw karta sim kai mpataria kai mou fanike polu pio duskolo apo to 8910...exei idi xaragmaties apo mesa to kapaki,ekei pou einai oi "odigoi" opou sernetai...ti na pw:((

sms exw steilei kamia 50ara alla ta polla ta stelnw apo allo kinito.apo auto milaw sunithws...pantws apo varemara osa esteila itan ellinika opote opoia itan megala tha ta plirwsa dipla

ante na vgei to update na glitwsoume apo akoustiko kai apo sms...a gia to akoustiko,sunithws eimai me to handsfree alla ama milisw apo to til,merikes fores akougetai mia xara...ti na pw,strwnei mallon kai auto:)

gia mpataria de lew tpt akomi gia na min tin matiasw! :D einai sta teleutaia tis kai kathomai kai to peirazw gia na pesei teleiws wste na to exw aurio apo to prwi..exei idi kratisei 29 wres! :p

οταν λες οτι αρχιζεις και βλεπεις γρατζουνιες στην επιφανεια του τι εννοεις φιλε μου?

γιατι αποτι διαβασα στο mobile-review του εκαναν ενα τεστ...το βαλαν σε ενα κουτι με κλειδια και αλλα διαφορα αιχμηρα αντικειμενα και μετα σε πλυντηριο (αν δεν κανω λαθος) και το κινητο επεζησε με λιγες ανεπαισθητες γρατζουνίτσες...

Σαν πολλά προβληματα δεν εχει ρε παιδια?

Σαν να βιάστηκαν να το κυκλοφορησουν...

Δυστυχώς στο πίσω μέρος του εμφανίστηκαν από τις πρώτες μέρες κάποιες μικρές γρατζουνιές. Κάτι φυσιολογικό μεν αφού το ατσάλι γενικώς χαράζεται αλλά ενοχλητικό. Γι' αυτό από τότε το έχω μέσα στη θήκη του, όσο άβολο κι αν είναι.

Ηρθε και η σημερινη ημερα που πηγα και το αγορασα και εγω (Νοκια Βουλιαγμενης παντοτε μιας και μονο εκει υπαρχει ανθρωπινη εξυπηρετηση). Οπως το περιμενα εξαλλου ηξερα απο πριν τι αγοραζα. Μιλησα με τεχνικο που για καλη μου τυχη ειχε το ιδιο τηλεφωνο !! και του εδειξα (δυστυχως ο nervous βγηκε σωστος και λεω δυστυχως για το περιορισμο με τους 70 χαρακτηρες) Θα γραφω greeklish Μεχρι να βγει η καινουργια f/w.

Παντως δεν υπαρχει καμια ενημερωση και του ειπα να κανει report με e-mail. Θα παρω και το απογευμα στο 210 6142844 και θα κανω και εκει request να ερθει ενα update για να λυσει καποια bugs. Παντως καποια στιγμη θα ρθει. Οσο για τα υπολοιπα δεν κοιταξα μιας και το εχω βαλει για φορτιση. Κοιταξα μονο το Τ9-Sms και την εκδοση που εχει 3,28 (26-05-05). Για το ακουστικο βλεπουμε οταν το ανοιξω με το καλο.

Eminem

Ναι δικιο εχεις και γω λεω να την αφησω την 2η μπαταρια για μετα απο 1 μηνα αφου στρωσω την 1η μπαταρια. 5 πληρης φορτισεις και 5 πλήρης αποφορτισεις μου ειπαν για τις μπαταριες.

Οσο για το πισω μερος μεγαλη δυσκολια διεκρινα και εγω μιας και εβαλα με δυσκολια την μπαταρια αφου βρηκα πως ανοιγει το καπακι. Στο 8910 i που οταν το ειχα ητανε πιο ευκολο το ανοιγμα του πισω μερους και με βλεπω να μην το ανοιγω συχνα. Παντως τα ιδια λαθη δεν θα γινουν αφου οταν πιασεις αυτο το τηλεφωνο ξεχνας καθε τι πλαστικο. Λεω τα ιδια λαθη μιας και το 8910 i το ειχα πουλησει 1 ,5 χρονο μετα.

Νεωτερα προσεχως. Καλες διακοπες σε ολες/ους εγω Πεμπτη αναχωρω. Οσοι πατε για μπανιο φροντιστε να εχετε καποιον πισω για τα πραγματα στις παραλιες ή ακομη καλυτερα αφηστε το τηλεφωνο κλειστο στο αμαξι :cool: :cool:

Ηρθε και η σημερινη ημερα που πηγα και το αγορασα και εγω

Οσο για το πισω μερος μεγαλη δυσκολια διεκρινα και εγω μιας και εβαλα με δυσκολια την μπαταρια αφου βρηκα πως ανοιγει το καπακι. Στο 8910 i που οταν το ειχα ητανε πιο ευκολο το ανοιγμα του πισω μερους και με βλεπω να μην το ανοιγω συχνα. Παντως τα ιδια λαθη δεν θα γινουν αφου οταν πιασεις αυτο το τηλεφωνο ξεχνας καθε τι πλαστικο. Λεω τα ιδια λαθη μιας και το 8910 i το ειχα πουλησει 1 ,5 χρονο μετα.

Νεωτερα προσεχως. Καλες διακοπες σε ολες/ους εγω Πεμπτη αναχωρω. Οσοι πατε για μπανιο φροντιστε να εχετε καποιον πισω για τα πραγματα στις παραλιες ή ακομη καλυτερα αφηστε το τηλεφωνο κλειστο στο αμαξι :cool: :cool:

Καλοριζικο dimitrisgr .Οντως η ποιοτητα του δεν συγκρινεται . :up:

Kαλα να περασεις .

PS.Μην αφηνετε κινητα στο αυτοκινητο καλοκαιριατικα , θα βρασουν :lol:

iPhone 5S Space Grey

loipon stin 3 fortisi mou vgike 30wres+1/2 :)...

dimitrisgr kaloriziko file mou !!!twra o,ti kinito kai na pianeis tha gelas apo apopsi poiotitas.;)ante kales diakopes sto nisaki pou tha pas!Egw eimai idi se nisaki.Stis paralies pairne kamia alli suskeui an ginetai.den einai katholou praktiko alla ti na kaneis.egw epeidi exw 2 noumera pairnw sunithws to ena an kai etsi kai alliws parakolouthw ta pragmata mou oso platsourizw :)

erwtisi:re paidia oi anafores de ginetai na tis epileksw oles mazi gia diagrafi ?kai kati pou mou exei spasei ligaki ta neura: prwti fora vlepw na diaforopoieitai i epilogi tou kentrikou polupliktrou apo to aristero pliktro epilogwn.diladi px:gia na svisw sms prepei na "paizw" me kentriko kai aristero pliktro enw sunithws sta nokia mono me kentriko ekanes ta vasika...

Ευχαριστω παιδια. Καλυτερα να τα αφηνουμε στο εξοχικο λες ;)))

Θυσιες........

Ερωτηση

Ψαχνω καποιο τροπο για USB Data Cable αλλα βλεπω πως δεν υπαρχει ουτε εχει βγει καποιο καλωδιο που να συνεργαζεται ουτε θα βγει........

Οποτε η λυση ειναι ΒΤ . Θελω να μου προτεινετε (οποιος εχει δοκιμασει με pc suite + 8800) ΒΤ που 1ον να το διαβαζει το Pc Suite οπως και να το αναγνωριζει το 8800. Της Mobile Action παντως αποριπτεται.......

Προς Eminem

Στο 6230 για να κανεις διαγραφη παταγες το μεσαιο (πολυπληκτρο) και το αριστερο πληκτρο στην συνεχεια που εδινε επιβεβεωση για την διαγραφη της αναφορας / μυνηματος οποτε μην ανυσυχεις.

Ναι θα το χαρω οτι πιανω πλεον δεν θα μου κανει καμια αισθηση. 2η φορα δεν γινονται λαθη αφου το τιτανιο το εγκατελειψα.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Να σου πω και κατι για τις μπαταριες.

Φανταζομαι εσυ το αφηνεις ανοιχτο ολη μερα & νυχτα ενω εγω δεν μπορω να κανω συγκριση για την αποδοση / διαρκεια των μπαταριων γιατι σχεδον παντα (λιγες εξαιρεσεις) το βραδυ το εχω κλειστο. Οποτε θα κραταει λιγο παραπανω. Λιγες ωρες δηλαδη. Επισης την 2η μπαταρια λεω να την αφησω και εγω στην ακρη για καιρο στο κουτι ουτε να την φορτισω ουτε τιποτα. Καλες διακοπες :lol: :lol:

Ψαχνω καποιο τροπο για USB Data Cable αλλα βλεπω πως δεν υπαρχει ουτε εχει βγει καποιο καλωδιο που να συνεργαζεται ουτε θα βγει........
Δεν θα βγει τέτοιο καλώδιο ποτέ για το συγκεκριμένο κινητό.

Οποτε η λυση ειναι ΒΤ . Θελω να μου προτεινετε (οποιος εχει δοκιμασει με pc suite + 8800) ΒΤ που 1ον να το διαβαζει το Pc Suite οπως και να το αναγνωριζει το 8800. Της Mobile Action παντως αποριπτεται.......[/b]
Γενικά τα προϊόντα της Mobile Action είναι απαράδεκτα. Τόσο με τις IrDA όσο και με τα Bluetooth dongles που βγάζει έχει ταλαιπωρηθεί κόσμος. Απλά πήγαινε σε ένα κατάστημα με υπολογιστές και πάρε ένα BT dongle που να υποστηρίζει widcomm drivers (βασικά ισχύει περίπου πως οτιδήποτε δεν είναι Mobile Action τους υποστηρίζει). Αν έχεις windows xp sp2 δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά βάζεις το BT dongle και το PC Suite.

dimitrisgr ta vradia tha to kleinw kai egw,apla twra pou strwnw tin mpataria,stis prwtes fortiseis den to kleinw katholou.otan pareis bluetooth pes mou poio giati endiaferomai kai egw,mias kai kalwdio den paizei na vgei suntoma,an oxi katholou.

to 6230 to exw doulepsei ligo alla den to thumamai.pantws einai ligo spastiki i enallagi pliktrwn...

kala na peraseis file! ;)

gia tin diagrafi anaforwn kserei kaneis telika an ginetai diagrafi olwn twn anaforwn mazi ??