Cadfael Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Με εκνευρίζει απίστευτα όταν κάποιος θέλει να χαζέψει το κινητό μας και ενώ του δείχνω πως ανοίγει και κυρίως πως κλείνει αυτός το κλείνει τελείως άγαρμπα κάνοντάς με να τρελλαίνομαι. Είμαι υπερβολικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Με εκνευρίζει απίστευτα όταν κάποιος θέλει να χαζέψει το κινητό μας και ενώ του δείχνω πως ανοίγει και κυρίως πως κλείνει αυτός το κλείνει τελείως άγαρμπα κάνοντάς με να τρελλαίνομαι. Είμαι υπερβολικός; Oχι φιλε μου :O , η αληθεια ειναι οτι οποιος το πρωτο-πιασει στα χερια του,δεν μπορει να αντιληφθει πως κλεινει :p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpdank Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 μολις εκλεισε 12ωρες φορτισης η 1000mAh μπαταριούλα την βαζω πανω κ ξεκιναμε χρονομετρηση!χεχε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Μακριά από την τσέπη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpdank Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 λες να εχουμε καμμια εκρηξη???!!! :X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 εν αναμονη εντυπωσεων... απο εχτες την εχω παραγγειλει να δουμε εντυπωσεις κ χρονους παντως δεν ειναι η πρωτη φορα που δεν θα βαλω αυθεντικη μπαταρια σε κινητο ΝΟΚΙΑ κ ποτε δεν ειχα προβλημα Χμ, και τελικα την καινουργια μπαταρια την τσεκαρες να δεις διαρκεια και αποδοση ?? Ενδιαφερον οτι εχει περιπου διπλασια ισχυ απο τις 2 default μπαταριες που ειχε μεσα στην συσκευασια. Με εκνευρίζει απίστευτα όταν κάποιος θέλει να χαζέψει το κινητό μας και ενώ του δείχνω πως ανοίγει και κυρίως πως κλείνει αυτός το κλείνει τελείως άγαρμπα κάνοντάς με να τρελλαίνομαι. Είμαι υπερβολικός; Εχεις απολυτο δικιο φιλε. Εχει τυχει 1-2 φορες να το κλεισουν το slide αποτομα. Παρολα αυτα δεν το πολυδειχνω και το προσεχω οπως ειχα αναφερει και παλιοτερα. Βασικα το κλεινω κρατωντας απαλα το καλυμμα προς τα κατω και οχι αποτομα. Παντως δεν εχει αναγκη μιας και η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια. Μην το αφηνεις σε τραπεζια και αν το αφηνεις να χρησιμοποιεις παντοτε την θηκη που εχει στην συσκευασια που του παει γαντι Σουέντ θήκη μεταφοράς Nokia CP-35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 ............. Εχεις απολυτο δικιο φιλε. Εχει τυχει 1-2 φορες να το κλεισουν το slide αποτομα. Παρολα αυτα δεν το πολυδειχνω και το προσεχω οπως ειχα αναφερει και παλιοτερα. Βασικα το κλεινω κρατωντας απαλα το καλυμμα προς τα κατω και οχι αποτομα. Παντως δεν εχει αναγκη μιας και η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια........ Εγώ πάντως παιδιά το κλείνω και το ανοίγω "βίαια" θα λεγα... μου αρέσει τρομερά ο ήχος που κάνει όταν ανοιγοκλείνει... Μ'αρέσει να τ'ακούωωωωωω..... :p :D :D :D :D Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Εγώ πάντως παιδιά το κλείνω και το ανοίγω "βίαια" θα λεγα... μου αρέσει τρομερά ο ήχος που κάνει όταν ανοιγοκλείνει... Μ'αρέσει να τ'ακούωωωωωω..... :p :D :D :D :DΑν το συνεχίσεις δε νομίζω να το ακούς για πολύ :p :D Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Kai gw tha symfwnisw me ton biller.Ayth einai h megalyterh g....a tou thlefwnou. :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpdank Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 παντως κ γω θα συμφωνησω οτι το κλεινω βιαια...ειναι ωραιος ο μεταλλικος ηχος... δεν θα μου γινει κ αγχος μην χαλασει, το πηραμε για να το ευχαριστηθουμε, σωστα? η μπαταρια εχει ξεκινησει εδω κ 4ωρες με αρκετα τηλεφωνηματα κ με ραδιοφωνο κ ακομη δεν εχει πεσει καμμια γραμμη... για να δουμε! για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 @ vpdank Χμ, λες να βρηκαμε αντιδοτο στις 2 μπαταριες ? Οντως παιδια ο ηχος ειναι φοβερος και κρυσταλλινος αν και λιγες φορες εχει τυχει να το κλεισω αποτομα. Απλα προσεχουμε για να εχουμε. Μιας και εχουν ηδη παρατηρηθει & αναφερθει οι διαφορες / βελτιωσεις στην 3.60 θα με ενδιεφερε αν καποιος βρηκε εστω και καποιο bug. Εγω προς το παρων εκτος του οτι την βρισκω πιο γρηγορη στο μενου πλοηγησης δεν εχω βρει καποιο σφαλμα. Τυχων 3.60 firmware bugs καλο θα ητανε να αναφερθουν και εδω.......... Ερωτησεις 1) Με τι καθαριζετε την οθονη / πληκτρολογιο / backcover κλπ ? Κανει το μαντηλακι που καθαριζει και τα γυαλια ?? 2) MMS Τα ΜΜS μου ερχονται στον φακελλο εισερχομενα. υπαρχει καποιος φακελλος στο Μυνηματα --> Αποθ.στοιχεια >> Μηνυμ.multimedia στον οποιο θελω να τα κανω save. Ομως ολα πηγαινουν στα εισερχομενα και ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ να κανω μεταφορα / μετακινηση στον ηδη φακελλο που ανεφερα. Υπαρχει τροπος ?? Με τα SMS αντιθετα τα σωζω και τα μετακινω κανονικα........σε οποιον φακελλο του ορισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpdank Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Οσον αφορα το καπακι της μπαταριας το οποιο δεν "δενει" καλα πανω στο κινητο κ ενοχλητικα κουνιεται εγω προσωπικα εκανα μια πατεντα κ πλεον το κινητακι it feels perfect!!! Ουσιαστικα εχω κολλησει 2χαρτακια αλλα το εκανα με λιωμενο κερακι για να μην κολλησουν κ μονιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Τυχων 3.60 firmware bugs καλο θα ητανε να αναφερθουν και εδω..........Έχω βάλει την 3.60 δύο εβδομάδες τώρα, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. 1) Με τι καθαριζετε την οθονη / πληκτρολογιο / backcover κλπ ? Κανει το μαντηλακι που καθαριζει και τα γυαλια ??Αρκεί ένα ύφασμα για να καθαρίστεί το κινητό... Επιπλέον χρησιμοποιώ και μια παλιά οδοντόβουρτσα η οποία μπορεί να αφαιρέσει τη σκόνη από σημεία που δεν μπορεί να φτάσει το ύφασμα ή κάτι άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 kalispera se olous shmera piga sta kentrika tis nokia sto biamil 8essaloniki kai piga to kinito gia anaba8misi kai gia na mou alaksoune to akoustiko pou exei problima . to koufo htane oti mou eipe na perimeno giati se 20 lepta 8a einai etimo to kinito tous lew parakalw !! :confused: mou leei logo oti to kinito aniki se kapia A katigoria den ifistate taleporia tou pelati lew ok den exw problima :p Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Είναι μέρος του premium service, το έχω ξαναγράψει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1038007#post1038007 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 to exw diabasi afto pou grafis apla mou ekane entiposi oti se 20 lepta egine h antikatastasi tou akoustikou mporousane na mou poune ela se 3 wres pou 8a einai etimo !! :O les kai afisan afti sto ergastirio ti doulia pou eixane me alla kinita kai asxoli8ikan me to diko mou ;) Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InFeRnO Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 kalhspera kai apo emena.. den exo paei akoma to kinito na tou balo thn nea ekdosh.. otan bro kairo me th doulia tha to kano. Mia erotish paidia. otan stelnoume ena sms to kinito meta automata krataei to noumero tou thlephonou pou to stilame oste sto epomeno sms na mporoume na to broume grigora apo to recently used numbers... IMARTON auta ta noumera ekei pos sbinoun ?? to exei brei kaneis !?!? pantos an den sbinoun to kinito tha klisei polla spitia..... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το 8800 και θέλω να ρωτήσω: πρέπει να προσεξω κάτι; να προτιμήσω κάποια συγκεκριμένη παρτίδα; να πάρω καμια θήκη ή έχει μέσα το πακέτο; σκεφτομαι να το πάρω απο την ΤΙΜ που στο 480 το δίνει 540. είναι καλή τιμή; ή να πάω σε καμιά vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το 8800 και θέλω να ρωτήσω: πρέπει να προσεξω κάτι; να προτιμήσω κάποια συγκεκριμένη παρτίδα; να πάρω καμια θήκη ή έχει μέσα το πακέτο; σκεφτομαι να το πάρω απο την ΤΙΜ που στο 480 το δίνει 540. είναι καλή τιμή; ή να πάω σε καμιά vodafone; παρτίδα δέν μπορείς να ελένξεις διότι δέν πιστεύω να έχεις κάποιον τόσο γνωστό που να σου πεί.(δέν νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα για έλενχο) θήκη έχει μία σουέτ σακούλα σαν πουγκί!! εγώ δέν δεσμεύωμε με συμβόλαια και μάλιστα 480λεπτών την στιγμή που μετά από μερικούς μήνες θα θέλεις να το αλλάξεις π.χ. και θα σου μήνει το συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 kalhspera kai apo emena.. den exo paei akoma to kinito na tou balo thn nea ekdosh.. otan bro kairo me th doulia tha to kano. Mia erotish paidia. otan stelnoume ena sms to kinito meta automata krataei to noumero tou thlephonou pou to stilame oste sto epomeno sms na mporoume na to broume grigora apo to recently used numbers... IMARTON auta ta noumera ekei pos sbinoun ?? to exei brei kaneis !?!? . :/ Για το νεο λογισμικο απλα σου αναφερω πως αξιζει να πας μιας και μεχρι στιγμης λειτουργει τοσο πιο γρηγορα οσο και χωρις σφαλματα η 3.60. Οσο για το μητρωο μυνηματων μπορεις να το σβησεις πας Μενου --> Κλησεις -->> Διαγρ.λιστων προσφ.κλησεων -->> και επιλεγεις τελος το Παραλ.μηνυματων. Ετσι σβηνει ολους τους τελευταιους παραληπτες που εχεις στειλει SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Αρκεί ένα ύφασμα για να καθαρίστεί το κινητό... Επιπλέον χρησιμοποιώ και μια παλιά οδοντόβουρτσα η οποία μπορεί να αφαιρέσει τη σκόνη από σημεία που δεν μπορεί να φτάσει το ύφασμα ή κάτι άλλο. Σ' ευχαριστω φιλε mcde οποτε δεν χρειαζεται ουτε καποιο ειδικο υγρο για την οθονη κρυσταλλου ουτε κατι παραπανω. Καλη ιδεα με οδοντοβουρτσα να καθαριζεις ειδικα την περιοχη που ανοιγει το slide και μαζευει καποια σκονη και εκει. Μια ερωτηση ακομη Οσο για τα ΜΜS υπαρχει τροπος να τα μετακινω απο τα εισερχομενα ???? Ολα μου ερχονται εκει περα και θελω να τα μετακινησω σε φακελλο για να τα εχω saved και οχι να μενουν στα εισερχομενα. Ομως ολα πηγαινουν στα εισερχομενα και ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ να κανω μεταφορα / μετακινηση στον ηδη φακελλο που ανεφερα. Υπαρχει τροπος ?? Με τα SMS αντιθετα τα σωζω και τα μετακινω κανονικα........σε οποιον φακελλο του ορισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 πείτε ρε παιδιά καμιά συμβουλή θα πάρω το κινητό αύριο. Τι να προσέξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Τι να προσέξω; Nα προσεξεις να μην ειναι ανοικτη η συσκευασια, να ειναι σφραγισμενο το πακετο,ή να ανοιχτει μπροστα σου . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 ok ευχαριστώ πολύ. το πήρα και έχω κανα δυο ερωτησουλες αλλά θα διαβάσω πρώτα το topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε 3.60 και πραγματικά άξιζε τον κόπο... -Το μενού πλέον πηγαίνει σαν "σφάιρα" :w00t: -Επανεκινήσεις κατά την χρήση της κάμερας ΤΕΛΟΣ!!! :w00t: -Βελτίωση της ποιότητας των φωτογραφιών!! :w00t: -Διόρθωση του προβλήματος με τα ελληνικά στα SMS. Ελπίζω στην επόμενη έκδοση του firmware να βελτιώσουν και την κατανάλωση ενέργειας ώστε η μπαταρία να κρατάει 9-10 ώρες παραπάνω... Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts