esykas Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Καλημέρα Η μπαταρία κράτάει άνετα 48 ώρες με κανονική χρήση ένα πράγμα που με ευχαρίστησε ήταν η ποιότητα των φωτογραφιών που δέν έχω ξαναβγάλει με όσα τηλέφωνα είχα μέχρι τώρα πρέπει να παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα της οθόνης. Δεύτερη ικανοποίηση η ποιότητα στά βίντεο έχει πολύ καλή λήψη την νύχτα και η εικόνα παίζει συνεχόμενα χωρίς τα γνωστά καρέ καρέ σίγουρα θα έχει καλό Frame rate εάν το λέω σωστά :D Το τηλέφωνο τελικά έχει καλά χαρακτηριστικά τα οποία δέν έχουν αναγνωρισθεί διότι όλοι μα όλοι πρώτα βλέπουν την τιμή. Υ.Γ.τελικά δουλεύουν μαζί το ActiveSync και το PCsuite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Σε ολα αυτα να προσθεσω φυσικα τι αλλο την ποιοτητα κατασκευης που αγγιζει την κατασκευη ορολογιων. BTW με τα themes κατεβασα το Nokia Series 40 Theme Studio και ζηταει καποιο "" κλειδι "" αφου εχει οριο 14 ημερων. Δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μενει ο ηχος κλησης παντως οταν αλλαζω theme και ξαναεπανερχομαι στο ιδιο παλι βγαινουν οι default ηχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Σε ολα αυτα να προσθεσω φυσικα τι αλλο την ποιοτητα κατασκευης που αγγιζει την κατασκευη ορολογιων. foveri kataskeyi.sumfwnw apoluta.eidika me to varos kseran ti ekanan.otan to diavaza oti tha nai toso varu aporisa :confused: ...epeidi exw sunithisei apo ta proigoumena pou itan elafria.alla twra pianw to 8910 kai nomizw pws einai apo plastiko :lol: den trizei tpt sto knt... Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 BTW με τα themes κατεβασα το Nokia Series 40 Theme Studio και ζηταει καποιο "" κλειδι "" αφου εχει οριο 14 ημερων. Ζητας product key αφου εισαι registered member στο Forum Nokia ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ζητας product key αφου εισαι registered member στο Forum Nokia ;) Σωστα ετσι μονο δουλευει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 paidia elpizw na exete prosexei oti an epilexeis gia screen saver to aplo roloi h akoma kai tipota h aytonomia fysika megalwnei dramatika.apla to anaferw Χτες σε Νοκια Shop Χαλανδρι μου ειπαν ανεπισημα (off the record δηλαδη ;) ) πως μαλλον αρχες Σεπτεμβρη θα βγει σιγουρα το νεο f/w version για το 8800. Ελπιζω να διορθωνει και καποια προβληματα αν και ολα πανε καλως τελευταιες μερες........Αν και πιο επισημα ισως να ξερει καλυτερα το Nokia Careline 210 6142844 (Mon - Fri) για το ποτε θα ρθει η ελληνικη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. August 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Σε ολα αυτα να προσθεσω φυσικα τι αλλο την ποιοτητα κατασκευης που αγγιζει την κατασκευη ορολογιων. Ta xame pei apo to xeimwna pws h poiothta kai o tropos sunarmologishs tha htan se korufaia epipeda. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 paidia,kamia thiki pou na epitrepei ti xrisi tou xwris na to vgazoume den paizei na vgei pote e? na sxediasoume mia na ti steiloume sti nokia :PPPP PS:exei vgei pote gia kapoio 8*** tetoia thiki ? Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 θήκες από Σεπτέμβριο,ρώτησα στήν νόκια στην βουλιαγμένης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Ολα πανε για Σεπτεμβριο λοιπον και μπαταριες, θηκες αλλα και το f/w update ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Ολα πανε για Σεπτεμβριο λοιπον και μπαταριες, θηκες αλλα και το f/w update ;) υπάρχει και ο Οκτώβριος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 mi sas pw gia to noemvrio :P :)))) Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ πόσο έχει το 8800 στην ΤΙΜ στα διάφορα πακέτα σύνδεσης??? Πού μπορώ να βρώ τις τιμές στο δίκτυο για την TIM (εκτός από το tim.gr που δυστυχώς δεν το έχει)... Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ πόσο έχει το 8800 στην ΤΙΜ στα διάφορα πακέτα σύνδεσης??? Πού μπορώ να βρώ τις τιμές στο δίκτυο για την TIM (εκτός από το tim.gr που δυστυχώς δεν το έχει)... Hello, Για vodafone υπαρχει αναφορα του 8800 για τα προγραμματα & τα πακετα συνδεσης εδω http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2070008&tid= Για cosmote υπαρχει αναφορα & τιμες στα προγραμματα εδω http://www.oteshop.gr/home/mob_nok8800.htm Οποτε πανω-κατω τοσο θα παιζουν και για την ΤΙΜ που θες. Hope this helps - Ελπιζω να βοηθησα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpdank Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 φιλε Biller απο την ΤΙΜ το πηρα το κινητο με αναβαθμιση απο το καταστημα Χολαργου εαν δεν κανω λαθος σαν σκετη συσκευη το εχουν 850ευρω μπορεις ευκολα απο το site tim.gr να βρεις το τηλεφωνο κ να τους καλεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpdank Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 ΤΡΕΛΟ BUG!!!! λοιπον ακουστε: εχω την γλωσσα του τηλεφωνου στα Αγγλικα κ την γλωσσα εισαγωγης στα Ελληνικα μηνυματα γραφω κανονικα στα ελληνικα κ τωρα παμε στον καταλογο εχω ενα ονομα μεσα πχ Δημητρης, παταω μια το πληκτρο 3, εμφανιζει το γραμμα Δ κ ολες τις αντιστοιχιες του, μολις πατησω κ το πληκτρο 4 κ εμφανισει κ το γραμμα Η τοτε μου λεει no matches 2ο παραδειγμα, εχω τα ονοματα Αμαρυλλις κ΄Αγγελος, παταω το πληκτρο 2, εμφανιζει το γραμμα Α κ ολες τις αντιστοιχεις του Α, μολις πατησω το πληκτρο 2 τρεις φορες για το γραμμα Γ τοτε αντι να μου εμφανισει το ονομα Αγγελος λεει παλι no matches ομοιως εαν πατησω το γραμμα Μ για να εμφανισει το ονομα Αμαρυλλις παλι no matches, δοκιμαζω να πατησω πολλες φορες μηπως κ το 5 μπας κ παει απο αγγλικο Μ σε ελληνικο Μ αλλα παλι τπτ, εξαλλου κ με το Γ παλι δεν εμφανιζε τπτ αλλα ειπα να προσπαθησω... απο οτι καταλαβαινω μαλλον μπορει να ξεχωρισει μονο το πρωτο γραμμα που του δινεις, μολις δινω 2ο γραμμα καπου χανεται το τηλεφωνο... εχω αδικο? κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 dimitrisgr και vpdank thanx... ελπίζω να τα καταφέρω να το πάρω... είναι πολλά τα φράγκα (ρε το μπουρδ... ) :X :) Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 ΤΡΕΛΟ BUG!!!! λοιπον ακουστε: εχω την γλωσσα του τηλεφωνου στα Αγγλικα κ την γλωσσα εισαγωγης στα Ελληνικα μηνυματα γραφω κανονικα στα ελληνικα κ τωρα παμε στον καταλογο εχω ενα ονομα μεσα πχ Δημητρης, παταω μια το πληκτρο 3, εμφανιζει το γραμμα Δ κ ολες τις αντιστοιχιες του, μολις πατησω κ το πληκτρο 4 κ εμφανισει κ το γραμμα Η τοτε μου λεει no matches 2ο παραδειγμα, εχω τα ονοματα Αμαρυλλις κ΄Αγγελος, παταω το πληκτρο 2, εμφανιζει το γραμμα Α κ ολες τις αντιστοιχεις του Α, μολις πατησω το πληκτρο 2 τρεις φορες για το γραμμα Γ τοτε αντι να μου εμφανισει το ονομα Αγγελος λεει παλι no matches ομοιως εαν πατησω το γραμμα Μ για να εμφανισει το ονομα Αμαρυλλις παλι no matches, δοκιμαζω να πατησω πολλες φορες μηπως κ το 5 μπας κ παει απο αγγλικο Μ σε ελληνικο Μ αλλα παλι τπτ, εξαλλου κ με το Γ παλι δεν εμφανιζε τπτ αλλα ειπα να προσπαθησω... απο οτι καταλαβαινω μαλλον μπορει να ξεχωρισει μονο το πρωτο γραμμα που του δινεις, μολις δινω 2ο γραμμα καπου χανεται το τηλεφωνο... εχω αδικο? κανω κατι λαθος? Ναι ετσι οπως το κανεις δεν το βγαζει δεν ξερω κατα ποσο ειναι bug. Εγω εχω γλωσσα τηλεφωνου ελληνικα και αγγλικα γλωσσα γραφης καθοτι υπαρχει το προβλημα με τα unicode στα SMS και τα στελνω greeklish. ΟΜΩΣ αν βαλεις ελληνικα σαν γλωσσα τηλεφωνου και ελληνικα για γλωσσα γραφης λειτουργει κανονικα π.χ. το ονομα Αθηνά το βγαζει πατωντας Α ΚΑΙ Θ μετα οπως και το Δημήτρης με Δ ΚΑΙ Η. Εγω λογω του προβληματος με τα SMS εχω γλωσσα γραφης Αγγλικα και ελληνικα σαν γλωσσα τηλεφωνου και αν θελω να βρω καποιο ονομα στον τηλεφωνικο καταλογο πηγαινω στο κοντινοτερο γραμμα απο το επιθυμητο αν ψαχνω το Σοφία που το Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟ δεν υπαρχει παταω Τ και κανω πισω επιλεγοντας το. Προς biller οντως ειναι πολλα φιλε αλλα οσο το δουλευω τοσο δεν θελω να αγγιξω τιποτε αλλο......Πηγαινε Νοκια Βουλιαγμενης εχει demo 8800 τα λεγομενα "" dummy "" να το δεις αν δεν το χεις δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 το είδα προχθες ενος φιλου και με μάγεψε!! κάνει το 6630 μου να φαίνετε χοντροκομμένο :( Αλλα και 700 τόσα ευρώ ειναι πολλά για ενα απλό τηλέφωνο... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 γι'αυτό υπάρχουν πολλά μοντέλα για να διαλέγουμε :) όλα τηλέφωνα είναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 file biller pare to einai kati poy tha sou meinei gia xronia...opws kai to 8810 pou exeis sto avatar sou ;) an milas polu kane kamia treli sundesi na pesei i timi an kai katw apo 500 o,ti sundesi kai na kaneis de nomizw na vgainei. Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpdank Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 κ τα bugs δεν εχουν τελειωμο.... στην προστασια οθονης την εχω στην επιλογη απενεργοποιηση.... κ ομως απο εχτες το βραδυ το τηλεφωνο πεισματικα μου εμφανιζει μετα απο λιγο το ψηφιακο ρολοϊ.... χεχε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Το bug δεν κατάλαβα ποιο είναι. Αν είχες ενεργοποιημένη την προστασία οθόνης θα σου έβγαζε ένα γραφικό. Άμα δεν θες να σου βγάζει ούτε το ρολόι πρέπει να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα που δεν σου συνιστώ για ευνόητους λόγους. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Μάγκες μπορείτε να με καλοσωρίσετε στο club.... :D ΤΟ ΠΗΡΑ κι εγώ... :w00t: :w00t: Καταρχήν έχω βέβαια ένα προβληματάκι... Προσπαθεί ένα k700 να μου στείλει μέσω BT αρχεία αλλά δεν μπορεί (με βλέπει δηλαδή ώς συσκευή αλλά δεν μπορεί να μου στείλει κανένα αρχείο οποιουδήποτε μεγέθους...). Γιατί συμβαίνει αυτό? Εγώ του στέλνω κανονικά, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω. Οι ρυθμίσεις είναι εντάξει, τις έχω τσεκάρει όλες. Δυστυχώς δεν έχω προς το παρόν κάποιον με ΝΟΚΙΑ για να δοκιμάσω αν παίρνω, ούτε BT adaptor. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?? Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Το πρόβλημα το έχει το Κ700!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts