Jump to content

SOS Problem !!!!

Haris1977
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν MEGA πρόβλημα..

Εγκατέστησα ένα πρόγραμμα (cakewalk) και κάθε φορά που ανοίγω το pc μου ανοίγει η σελίδα του cakewalk (σαν να έχει κολλήσει η εγκατάσταση και να προσπαθεί να συνεχίσει) και γράφει :

setup has analyzed your system and determined that the following 3rd party components need to be added or updated

- Microsoft DirectShow5

Αφού πατήσω οκ μου γράφει : Succesfully added και στη συνέχεια set up needs to reboot your pc και πατώ οκ. Το θέμα είναι πως μετά το reboot αρχίζει πάλι τα ίδια απ την αρχή . :( . Το κακό είναι πως δεν μου δουλεύει ούτε το restore :mad: και δεν μπορώ να κάνω τίποτε έχω προσπαθήσει τα πάντα (θέλω να αποφύγω το format).

Καμμία ιδέα ?????

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες πως θα το κάνω..

Λοιπόν MEGA πρόβλημα..

Εγκατέστησα ένα πρόγραμμα (cakewalk) και κάθε φορά που ανοίγω το pc μου ανοίγει η σελίδα του cakewalk (σαν να έχει κολλήσει η εγκατάσταση και να προσπαθεί να συνεχίσει) και γράφει :

setup has analyzed your system and determined that the following 3rd party components need to be added or updated

- Microsoft DirectShow5

Αφού πατήσω οκ μου γράφει : Succesfully added και στη συνέχεια set up needs to reboot your pc και πατώ οκ. Το θέμα είναι πως μετά το reboot αρχίζει πάλι τα ίδια απ την αρχή . :( . Το κακό είναι πως δεν μου δουλεύει ούτε το restore :mad: και δεν μπορώ να κάνω τίποτε έχω προσπαθήσει τα πάντα (θέλω να αποφύγω το format).

Καμμία ιδέα ?????

Ξεκίνα σε safe mode....

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Σε safe mode ξεκινάει κανονικά, όταν όμως ξαναμπαίνω κανονικά πάλι τα ίδια.. Κάτι το ''κολλάει'' μάλλον και επανέρχεται στο cakewalk (χωρίς να υπαρχει πουθενά αφού το χω σβήσει!). Μάλλον κάτι πρέπει να σβήσω αλλά τι?

Καμμιά ιδέα? Τι άλλο να κάνω?

ασφαλης λειτουργεια μετα το βγαζεις απο παντου μετα πατας start run msconfig πας στην τελευταια καρτελα και το αποεπιλεγεις το σωζεις κανεις restart και λογικα θα σου ειναι οπως πριν

Φίλε μου έχω μία εφαρμογούλα STARTUP που κανονίζει ποιά από τα προγράμματα θα ανοίγουν με τα windows. Αν θες στείλε μου το e-mail σου να σου την στείλω.Είναι 76ΚΒ. Έτσι τουλάχιστον να την περιορίσεις στο να είναι στον υπολογιστή σου αλλά τουλάχιστον δεν θα ανοίγει. Μετά ίσως μπορείς να κάνεις RESTORE. ;)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Φίλε μου έχω μία εφαρμογούλα STARTUP που κανονίζει ποιά από τα προγράμματα θα ανοίγουν με τα windows. Αν θες στείλε μου το e-mail σου να σου την στείλω.Είναι 76ΚΒ. Έτσι τουλάχιστον να την περιορίσεις στο να είναι στον υπολογιστή σου αλλά τουλάχιστον δεν θα ανοίγει. Μετά ίσως μπορείς να κάνεις RESTORE. ;)

Παίδες ευχαριστώ για τα tips λύθηκε.. :)

Το μόνο πρόβλημα είναι τώρα πως όταν πάω να ανοίξω τον media player μου γράφει ''an internal error occured''. Πως μπορώ να το φτιάξω? :(

Παίδες ευχαριστώ για τα tips λύθηκε.. :)

Το μόνο πρόβλημα είναι τώρα πως όταν πάω να ανοίξω τον media player μου γράφει ''an internal error occured''. Πως μπορώ να το φτιάξω? :(

Τι έκανες και διόρθωσες το πρόβλημα; Μήπως αυτό φταίει;

Τι έκανες και διόρθωσες το πρόβλημα; Μήπως αυτό φταίει;

Μου είχε δημιουργήσει ένα αρχείο στο με όνομα Inetpub και μου το πέταξε χύμα στο c:. Πήγα και το έσβησα (μετά από αρκετή ώρα γιατί δεν σβηνόταν το folder όλο ) και λοταν έκανα restart ξεκίνησε κανονικά :)

Το πρόβλημα όμως του media player το είχα και πιο πριν. Μάλιστα έβαλα και το WMP10 αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Υπάρχει τρόπος να απεγκαταστήσω τον Media Player και να του κάνω install απ την αρχή? Γιατί κάπου εκεί βλέπω το πρόβλημα..

Παίδες φτιάχτηκαν όλα..

Για όσους έχουν παρόμοια μικροπροβλήματα στα windows (π.χ πρόβλημα με WMP , search κλπ) ας δοκιμάσουν το παρακάτω :

Click Start > Run.

type in regsvr32 jscript.dll

Click OK

Then Click start again and then Run.

Type in regsvr32 vbscript.dll

Click OK

Kάποια bugs θα φτιαχτούν ;)