Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To πήρα κι εγώ , τελικά δεν κρατήθηκα.

Μου βγήκε 460€ με τιμολόγιο

Μεγάλο προσόν του κινητού για μένα

Η πολύ λειτουργικότερη Always On Display απο του Galaxy S9 (με βολεύει πολύ στο G5) Εχει εικονίδια για όλες τις εφαρμογες και άμεση χρήση βασικών λειτουργιών άμεσα χωρίς να ανάψει η οθόνη του κινητού , παραδείγματος χάριν ο φακός το wifi κτλ.

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ! Ακούω καθημερινά 2 ώρες ραδιόφωνο πηγαίνοντας στη δουλειά μια ωρα και γυρνώντας άλλη μια. και στη δουλειά πάω με λεωφορείο της δουλειάς οπότε είναι must για μένα. Όσοι μου πείτε βάλε internetRadio, να σας πω ότι δεν έχει την ίδια πιοτητα , έχουν προβλήματα οι υπηρεσίες τους πολλές φορές, σε σημεία που περνάω δεν έχει ιντερνετ, και τέλος, έχει τύχει να φάω μέσα στον μήνα τα 3GB internet και αν δεν είχα κανονικό ράδιο δεν θα μπορούσα να ακούω.

Η Wide angle καμερα, η οποία με βόλεψε απίστευτα στο G5, και θα ήθελα την βελτίωση αυτή

Το Quad Dac το οποίο για μένα που ακούω μουσική από το κινητό στο αυτοκίνητο είναι βασικό γιατί συνδέεται στην θύρα υποδοχής του αυτοκινήτου που είναι audio jack. Συν ότι έχω επενδύσει σε πολύ καλά Senheizer ακουστικά και πιστεύω με το QDAC θα απογειωθούν. Ναι ακούω ράδιο στο κινητό και ΜΡ3 στο αυτοκίνητο ... πειράζει? :p

Σκεφτόμουν τα Galaxy S9+ και το ONEPLUS 6 αλλά κολλούσα στην τιμή και την έλλειψη Ραδιο περισσότερο αλλα και στην λογική θα δώσω κανα 200αρι παραπάνω και το μόνο καλύτερο που θα πάρω απο τα άλλα είναι 1-2 δευτερόλεπτα σε άνοιγμα εφαρμογών αλλά θα μου λείψουν αυτά που προανέφερα. Αν ήταν να τα είχα Όλα τότε δεν θα το συζητούσα.

Πιστεύω έκανα επιλογή που μου ταιριάζει περισσότερο .

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί που ψωνίζουν ανάλογα τις ανάγκες του και όχι ποιος την έχει πιο μακρυά.....

Μιας που είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την SPIGEN

Πήρα την θήκη Spigen® Liquid Crystal™ A25CS21981 LG V30 Case – Crystal Clear

Και για προστασία οθόνης αφού διαβάζω ότι κανένα τζάμι δε κάθεται καλά...

Είπα να πάω στην λύση που είχα εφαρμόσει τα τελευταία 2 χρόνια με το G5 . Στην μεμβράνη

Spigen NeoFlex HD Clear Flexible Film Full Screen Protector 2 PACK For LG V30

Την οποία βρήκα μόνο στην Κορέα... απο το Ebay

To V30 το πήρα σε μπλε χρώμα και ήθελα να το βλέπω για αυτό πήρα διάφανη θήκη.

Το δουλεύω.

Το βγάζω κ επανέρχομαι με αριθμούς..

Τελικά το always on display τρώει μπαταρία?το δουλεύει κανείς?

Τελικά το always on display τρώει μπαταρία?το δουλεύει κανείς?

Επισήμως τρώει 1% ανά ώρα, ΜΑΧ.

Αλλά , όταν το βάζεις στην τσέπη σου σβήνει τελείως άρα αφαιρείται απο εκεί αρκετή κατανάλωση.

Ακόμα, στα σκοτεινά περιβάλλοντα χαμηλώνει η ένταση της οθόνης άρα μειώνεται και εκεί η κατανάλωση.

Τέλος αν το βάλεις μπρούμυτα πάλι δεν "καίει" καθόλου ρεύμα. Αρα χονδρικά υπολογίστε ότι χάνουμε ένα 10% ανά ημέρα ελέω AoD.

Επίσης ρυθμίζεται και να μην λειτουργεί καθόλου τις ώρες που θα επιλέξεις πχ τις ώρες του ύπνου.

Ευχαριστώ..και κατι αλλο τώρα. Δεν ισχύει με αυτή την οθόνη οτι δεν πρέπει να είναι συγκεκριμένα σημεία της αναμμένα σταθερά γιατί δημιουργεί πρόβλημα?ή αυτό ίσχυε στις παλιότερες τεχνολογίες?

Ποια ακουστικα εχεις ? Sennheiser?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιας που είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την SPIGEN

Πήρα την θήκη Spigen® Liquid Crystal™ A25CS21981 LG V30 Case – Crystal Clear

Και για προστασία οθόνης αφού διαβάζω ότι κανένα τζάμι δε κάθεται καλά...

Είπα να πάω στην λύση που είχα εφαρμόσει τα τελευταία 2 χρόνια με το G5 . Στην μεμβράνη

Spigen NeoFlex HD Clear Flexible Film Full Screen Protector 2 PACK For LG V30

Την οποία βρήκα μόνο στην Κορέα... απο το Ebay

To V30 το πήρα σε μπλε χρώμα και ήθελα να το βλέπω για αυτό πήρα διάφανη θήκη.

Εδώ και πολλα χρονια μονο θηκες CLear Spigen παιρνω και εγω , στην συγκεκριμενη εκδοση του V30 νομιζω ότι είναι η καλυτερη , διοτι εχει και το bubble effect σε γωνιες , και το δοντακι για την οθονη σε πεσιμο και πισω στην πλατη εχει μικρα μικρα γρομπαλακια για να μην κανει το Soap effect . και είναι λεπτη να φαινεται το κινητο .

Τωρα για μεμβράνες δεν εβαζα ποτε στο κινητο ειμουν κατά διοτι παντα υπηρχε διαφορα στην εικονα , τωρα δεν ξερω αν εχει αλαξει κατι σε ποιοτητα , αν και με gorilla glass δυσκολο να γινει ζημια , εκτος και αν σκασει κατω σε σημειο υπο γωνία.

Μια ερώτηση προσπαθω να κανω το κινητο μου LG v30 Wifi Hotspot και να κανω Share το WIFI μου και δεν γινεται με τιποτα , όταν παταω το hotspot αυτόματα κληνει το wifi και μου επιτρεπει να κανω share μονο τα Mobile Data .

Κανω κατι λαθος ? Ότι κινητο ειχα μπορουσα να κανω share το wifi μου , στο LG v30 δεν μπορω με τιποτα. :(

Ποια ακουστικα εχεις ? Sennheiser?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τωρα για μεμβράνες δεν εβαζα ποτε στο κινητο ειμουν κατά διοτι παντα υπηρχε διαφορα στην εικονα , τωρα δεν ξερω αν εχει αλαξει κατι σε ποιοτητα , αν και με gorilla glass δυσκολο να γινει ζημια , εκτος και αν σκασει κατω σε σημειο υπο γωνία.

To κακό με το gorilla glass 5 είναι ότι είναι πιο μαλακό απο το 4 για να αντέχει τα σπασίματα. Αυτό όμως σημαίνει ότι είναι πιο επιρρεπές σε γρατσουνιές. Με την μεμβράνη καλύπτεις και αυτήν την ατέλεια . Εγώ φορούσα χρόνια μεμβράνη της SPIGEN στο G5 και αν την έβλεπες ήταν σαν να μην φορούσα τίποτα! ειναι κρίμα 6" να τις έχεις εκτεθειμένες , τουλάχιστον μια μεμβράνη μαζί με θήκη πιστεύω είσαι καλυμμένος για το 80% των ατυχημάτων.

Ακουστικά εχω αυτά

https://www.skroutz.gr/s/6349635/Sennheiser-Momentum-In-Ear-Samsung-Galaxy.html

και αυτά για το PS4

https://www.skroutz.gr/s/10260556/Sennheiser-GSP-300.html

Edited by MIB

Ήρθε μετά από μακρύ ταξίδι και η Imak cowboy case.Ελάχιστη προστασία αλλά εξαιρετική στην εμφάνιση και στην εφαρμογή!

Ήρθε μετά από μακρύ ταξίδι και η Imak cowboy case.Ελάχιστη προστασία αλλά εξαιρετική στην εμφάνιση και στην εφαρμογή!

Με αυτη τη θήκη , αν πέσει με τα μουτρα κάτω το κινητό , έσπασε

Ενώ με το G5 που είχα , του είχα φορέσει μαυρή με carbon θηκη, γιατί δεν με ένοιαζε να φαίνεται το κινητό (ήταν και άσχημο)

με το V30 σε μπλεδάκι, είναι αμαρτία να το κρύψω. Για αυτό πήρα διάφανη θήκη.

Μια ερώτηση προσπαθω να κανω το κινητο μου LG v30 Wifi Hotspot και να κανω Share το WIFI μου και δεν γινεται με τιποτα , όταν παταω το hotspot αυτόματα κληνει το wifi και μου επιτρεπει να κανω share μονο τα Mobile Data .

Κανω κατι λαθος ? Ότι κινητο ειχα μπορουσα να κανω share το wifi μου , στο LG v30 δεν μπορω με τιποτα. :(

Γίνεται και εδώ. Πας στο tethering από τις ρυθμίσεις και εκεί που είναι το φορητό σημειο πρόσβασης wifi μπαίνεις και μέσα έχει ρύθμιση κάτω που λέει κοινή χρήση wifi. Αν αυτό είναι ανοιχτό θα σου κάνει hotspot το υπάρχον wifi αλλιώς θα κάνει τα data

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Συμφωνώ!Θέλει πολύ προσοχή!

Έχω παραγγείλει κ την imak τη διάφανη...Δεν μπορώ να το καλύπτουν πάνω και κάτω και η Imak είναι η μόνη που έχει βγάλει διάφανη ανοιχτή πάνω κ κάτω...

Με αυτη τη θήκη , αν πέσει με τα μουτρα κάτω το κινητό , έσπασε

Ενώ με το G5 που είχα , του είχα φορέσει μαυρή με carbon θηκη, γιατί δεν με ένοιαζε να φαίνεται το κινητό (ήταν και άσχημο)

με το V30 σε μπλεδάκι, είναι αμαρτία να το κρύψω. Για αυτό πήρα διάφανη θήκη.

Γίνεται και εδώ. Πας στο tethering από τις ρυθμίσεις και εκεί που είναι το φορητό σημειο πρόσβασης wifi μπαίνεις και μέσα έχει ρύθμιση κάτω που λέει κοινή χρήση wifi. Αν αυτό είναι ανοιχτό θα σου κάνει hotspot το υπάρχον wifi αλλιώς θα κάνει τα data

Μπορείτε να μου πείτε σε ποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μπορείτε να μου πείτε σε ποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο;

το να κανεις Hotspot το κινητο σου? μου εχει τυχει απειρες φορες να φτανει οριακα το wifi μαγαζιου/ξενοδοχειου και να το κανω για να πιασουν οι υπολοιποι της παρεας που παιδευονται, κυριως αιφονακηδες με κακο wifi :lol::p

Τωρα το tethering με 4G προφανως για να εχει ιντερνετ καποιος που δεν εχει δεδομενα και θες να τον βοηθησεις να κανει μια εργασια online απο τη συσκευη του. και τα 2 ειναι πολυ χρησιμα κατα καιρους.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

υπαρχει καποιος που να εχει lg v30s thing 128gb 6gb?

Έχει κυκλοφορήσει ?

Ήρθε σήμερα κ η μαϊμού spigen rugged armor από Ασία μεριά!!

Εξαιρετική, προστατεύει αρκετά θα έλεγα και δεν προσθέτει όγκο!!

100-15% ----->3:48 sot με aod

100-15%------->5:35 sot χωρις aod κ με πολύ data. Και αρκετές κλήσεις μιας κ τώρα έβαλα sim!

Τεράστια διαφορά!!!

Edited by spirospatra
Aod και μπαταρία!!

Ήρθε σήμερα κ η μαϊμού spigen rugged armor από Ασία μεριά!!

Εξαιρετική, προστατεύει αρκετά θα έλεγα και δεν προσθέτει όγκο!!

100-15% ----->3:48 sot με aod

100-15%------->5:35 sot χωρις aod κ με πολύ data. Και αρκετές κλήσεις μιας κ τώρα έβαλα sim!

Τεράστια διαφορά!!!

Χωρις καρτα σιμ η καταναλωση δε μετριέται ειναι δυσαναλιγα μεγαλυτερη. Ασε να στρωσει η μπαταρία και ξαναδες με οθονη ειδοποιησεων ενεργή την καταναλωση. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ψαχνω Lg V30+ Morrocan blue ανταλλαγη με το note 8 duos black..περισσοτερα p.m οποιος ενδιαφερεται.sorry για το off topic!
I Want To Believe

Λες ε;το ακριβώς αντίθετο πίστευα εως τώρα!

Έφτασε τις 7 ωρες sot και μου έσβησε.

Λόγω δουλειάς! Ποτε δεν θέλω να τερματίζει!!!

Χωρις καρτα σιμ η καταναλωση δε μετριέται ειναι δυσαναλιγα μεγαλυτερη. Ασε να στρωσει η μπαταρία και ξαναδες με οθονη ειδοποιησεων ενεργή την καταναλωση. :)

Ακριβώς το αντίθετο είναι από αυτό που γράφει ο φίλος #komias... Με κάρτα SIM η κατανάλωση σαφώς και αυξάνει!! Πέραν του φυσιολογικού αφού δεν συγχρονίζει επαφές κλπ ,είναι αποδεδειγμένο κ στο s7 edge μου το οποίο δουλεύω ως ταμπλετάκι δίχως SIM φτάνω τις 7μιση με 8ωρες οθόνη σε πενθήμερη κατά βάση χρήση ενώ με SIM card δεν ξεπερνά τις 5μιση ώρες σε 48ωρη ως επί το πλείστον χρήση με κλήσεις και ιντερνέτ.
Konakis.

• The title was changed to LG V30