Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξαναειπα, το μεγάλο στοίχημα είναι αν προλάβει το s9...

Και τι θα γίνει αν προλάβει το S9;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ξαναειπα, το μεγάλο στοίχημα είναι αν προλάβει το s9...

Και τι θα γίνει αν προλάβει το S9;

Θα ειναι παλιο μοντελο θελει να πει και δεν θα αξιζει οσο αξιζε οταν παρουσιαστικε στην αρχη.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Θα ειναι παλιο μοντελο θελει να πει και δεν θα αξιζει οσο αξιζε οταν παρουσιαστικε στην αρχη.

Γιατί τώρα που βγήκε το Mate 10 και το One+ 5T δεν είναι παλιό, όταν βγει το S9 θα παλιώσει;

Μολις βγει παντως το S9 και το +,ολοι θα ξεχασουμε το V30,ποτε και αν κυκλοφορησε στην Ελληνικη αγορα...

Όπως τώρα που δεν έχει κυκλοφορήσει ας πούμε και έχει 500+ μηνύματα στο θρεντ.

Ούτε καν. Το V30 εστιάζει σε σημεία που η θαμθουνγκ δεν έχει αγγίξει ποτέ.

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Παλιο μοντελο θεωρειται ενα κινητο 2+ ετων αν και δεν άπτονται δυνατοτητων. Τωρα να χαρακτηριζεται ενα κινητο που παρουσιάστηκε αυγουστο κυκλοφορησε τελη Σεπτεμβρίου εστω και δειλά επειδη καποιοι αλλοι κατασκευαστές θα βγαλουν αλλο μοντελο, ειναι ακυρο. Με αυτο το σκεπτικο θεωρείται οτι αν η φιατ βγαλει ενα μοντελο Σεπτέμβρη και η αλφα Νοέμβρη ειναι παλιό το φιατ; ημαρτον. :lol:
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπερα τι εννοεις εστιαζει σε σημεια που η σαμσυνγ δεν μπορει ποτε να αγγιξει ;

Καλησπερα τι εννοεις εστιαζει σε σημεια που η σαμσυνγ δεν μπορει ποτε να αγγιξει ;

Καλησπέρα! Δεν χρησιμοποίησα την λέξη "μπορεί", ούτε την άρνηση αυτής.

Αναφερόμουν κυρίως στο ποιοτικότατο DAC της LG, το οποίο θα φοράει το V30 και το οποίο μου έχει κινήσει την περιέργεια μαζί με κάποια άλλα πράγματα δευτερευόντως, όπως την ποιότητα κατασκευής και το λογισμικό εγγραφής και τροποποίησης video.

Ίσως η αργοπορημένη διάθεση της συσκευής να έχει και γρήγορη πτώση τιμής αν πέσει κοντά στα νοτε9 που θα κάτσουν στο 1000αρικο αρχική τιμή, μακάρι να έχει πορεία τιμής g6. εμένα πάντως από 550ε κ πάνω δεν μουρχετε καλά να τα δώσω για συσκευή τα θεωρώ πολλά

Ίσως η αργοπορημένη διάθεση της συσκευής να έχει και γρήγορη πτώση τιμής αν πέσει κοντά στα νοτε9 που θα κάτσουν στο 1000αρικο αρχική τιμή, μακάρι να έχει πορεία τιμής g6. εμένα πάντως από 550ε κ πάνω δεν μουρχετε καλά να τα δώσω για συσκευή τα θεωρώ πολλά

Ο Καθενας με τις αποψεις του φιλε μ.

500+ μνμ για ένα κινητό που ουσιαστικά δεν κυκλοφορεί στην αγορά.

Ε βέβαια αφού τα μισά μνμ κράζουν την εταιρία, πως να μην μαζευτούν τόσα πολλά...;

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

500+ μνμ για ένα κινητό που ουσιαστικά δεν κυκλοφορεί στην αγορά.

Ε βέβαια αφού τα μισά μνμ κράζουν την εταιρία, πως να μην μαζευτούν τόσα πολλά...;

Σωστός. Και όλοι ξέρουμε ότι δεν έχεις λόγο να κράξεις κάποιον εάν δεν σε καίει λιγάκι :p

Ακόμα συζητάτε για αυτό.

Χαρά στο κουραγιο σας:lol::lol:

Ακόμα κα η LG έχει ξεχάσει την ύπαρξη του:D

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ακόμα συζητάτε για αυτό.

Χαρά στο κουραγιο σας:lol::lol:

Ακόμα κα η LG έχει ξεχάσει την ύπαρξη του:D

Εδώ το V30 εκεί το V30, που είναι το V30;;:p

Σωστός. Και όλοι ξέρουμε ότι δεν έχεις λόγο να κράξεις κάποιον εάν δεν σε καίει λιγάκι :p

Εννοείται με καίει! Και για αυτό κράζω... Αλλιώς τι να με νοιάζει.

Το έχω πει πολλές φορές. Θα το ήθελα σαν κινητό. Καλύπτει όλες τις ανάγκες μου.

Αλλά... η κεντρική LG δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει, η ελληνική αντιπροσωπεία αδιαφορεί, ε ούτε θα κάτσω σε ουρές να αγοράσω το κινητό τους :p , ούτε θα τους παρακαλάω να μου το πουλήσουν.

Έχει και αλλού πορτοκαλιές.

Edited by rtifosi

η κεντρική LG δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει, η ελληνική αντιπροσωπεία αδιαφορεί

Δεν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπία όσον αφορά κινητά πλέον που να εισάγει και να διαθέτει στην χώρα συσκευές και για αυτό δεν βλέπεις σε κανένα μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών κινητά LG παρά μόνο σε σκρουτζομάγαζα που τα εισάγουν μόνοι τους απο άλλες χώρες.

Δυστυχώς, η LG έχει ξεγράψει την Ευρώπη, όσον αφορά τη σειρά V.

Πέρυσι, με το V20 επίσημα και φέτος, έστω και ανεπίσημα, μετά και από αυτή την αργοπορία, με το V30, που ούτε γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει... :down:

Δυστυχώς, η LG έχει ξεγράψει την Ευρώπη, όσον αφορά τη σειρά V.

Πέρυσι, με το V20 επίσημα και φέτος, έστω και ανεπίσημα, μετά και από αυτή την αργοπορία, με το V30, που ούτε γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει... :down:

Στην ΜΤΝ Κυπρου παντος παιδια θα ερθη απο τον Δεκεμβριο οπως μου ειπαν θα ναι διαθεσιμο οποτε υπομονη ακομη ενα μηνα παιδια και θα το παρουμε.

Την καλημερα μ σε ολους ες σας πιστευω για να λεει οτι ειναι διαθεσιμο εδω: CarPhoneWareHouse LG V30 Siver 64GB ειναι θεμα ημερων να εμφανιστη και στα Skrouzαχαζα και θα ερθη και στην ΜΤΝ στην Κύπρο. Εγω παντος θα το περιμενω να ρθη γιατι δεν θα χω αλλη ευκαιρια να το παρω παρα μονο με το δευτερο μ συμβολαιο και ειναι και 900Ευρω δεν τα λες και λιγα οταν δινεις μονο 45ευρω μπροστα και το περνεις μετα και τα πληρωνεις τα υπολοιπα 83 με τον μηνα καθε μηνα.

image.png

image.png

Παντος και εδω λεει συντομα ερχεται αν το κοιταξετε συχνα: Handtec LG V30 Moroccan Blue 64GB

Δεν μας νοιάζει για τα συμβόλαια ρε φίλε. Μέτοχος είσαι; Εμείς θα το πάρουμε 600 ευρώ απο σκρουτζομαγαζο ή γερμανία ή ουγκάντα και τέλος.

Άκους εκεί 83ευρώ το μήνα για 24 μήνες + 45 μπροστά. Αν τα υπολόγιστα σωστά αφαιρώντας το κόστος του πακέτου φωνής/δεδομένων που περιέχονται (MTN 4G Smart Unlimited Plus 35,50 σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μτν), δηλαδή αυτό το πακέτο κοστολογείτε στα 852 ευρώ για 2 χρόνια - και μπορείς να το αγοράσεις και μόνο του. Εσύ σε αυτό το διαστημα θα τους δώσεις 2037 ευρώ (83*24+45). Άρα η συσκευή θα σου κοστίσει 1185!! Δηλαδή θα σου κοστίσει 2πλάσια τιμή απ'οτι αν την έπαιρνες από αλλού που σου συμφέρει. Απλά έλεος!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια άρχισα να υποψιάζομαι ότι στην λγ πέτυχε το πείραμα με το γ6.. που βγήκε με τον περσινό επεξεργαστή. Μάλλον δεν έχασαν και πολύ σε πωλήσεις, και περιμένουν να παλιώσει ο 835 να πέσει το κόστος και να κάνουν το ίδιο. Μόνο αυτό μπορώ να φανταστώ!

Edited by michalis1984

Δεν μας νοιάζει για τα συμβόλαια ρε φίλε. Μέτοχος είσαι; Εμείς θα το πάρουμε 600 ευρώ απο σκρουτζομαγαζο ή γερμανία ή ουγκάντα και τέλος.

Άκους εκεί 83ευρώ το μήνα για 24 μήνες + 45 μπροστά. Αν τα υπολόγιστα σωστά αφαιρώντας το κόστος του πακέτου φωνής/δεδομένων που περιέχονται (MTN 4G Smart Unlimited Plus 35,50 σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μτν), δηλαδή αυτό το πακέτο κοστολογείτε στα 852 ευρώ για 2 χρόνια - και μπορείς να το αγοράσεις και μόνο του. Εσύ σε αυτό το διαστημα θα τους δώσεις 2037 ευρώ (83*24+45). Άρα η συσκευή θα σου κοστίσει 1185!! Δηλαδή θα σου κοστίσει 2πλάσια τιμή απ'οτι αν την έπαιρνες από αλλού που σου συμφέρει. Απλά έλεος!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια άρχισα να υποψιάζομαι ότι στην λγ πέτυχε το πείραμα με το γ6.. που βγήκε με τον περσινό επεξεργαστή. Μάλλον δεν έχασαν και πολύ σε πωλήσεις, και περιμένουν να παλιώσει ο 835 να πέσει το κόστος και να κάνουν το ίδιο. Μόνο αυτό μπορώ να φανταστώ!

Καλησπερα ναι φιλε μ εσας που τα κρατατε και δεν σας νοιαζει να τα δωσετε μπορειτε ανετα να τα δωσετε. Εμενα ομως που δεν τα κρατω και τα συμβολαια ειναι μονοδρομος για μενα ε δεν μπορω αλλιωτικα να το παρω πως να το κανω δηλαδη ;

Αυτο ειχα να πω περι συμβολαιων και τα πληρωνω καθε μηνα ειμαι κυριος με τις υποσχεωσεις μου.

Δεν ειμαι μετοχος απλος πελατης ειμαι οπως ολοι οι συνδρομητες. Ο Καθενας μας οπως μπορει αγοραζει τις συσκευες του. Και το G6 ετσι το πηρα και το ξεπληρωσα αυτο τον μηνα 406ευρω.

Κλέψιμο και αυτό με τα συμβόλαια...καμία σχέση με τις επιδοτήσεις που έκαναν παλιά

Καλησπερα τι ειναι αυτες οι επιδοτησεις κρατικες ειναι και σου δινανε δανειο απο την τραπεζα για να παρεις μια συσκευη ; Συγνωμη ρε παιδια για το OFFTOPIC αλλα θελω να μαθω.

Παιδιά όσον αφορά το κινητό αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμο πουθενά στην ευρώπη? Αμερική κυκλοφορεί μια χαρά;

Καλησπερα τι ειναι αυτες οι επιδοτησεις κρατικες ειναι και σου δινανε δανειο απο την τραπεζα για να παρεις μια συσκευη ; Συγνωμη ρε παιδια για το OFFTOPIC αλλα θελω να μαθω.

Ασ'τα αυτά γιατί σε βλέπω και σε άλλα θέματα κινητών που περιμένεις να πάρεις κινητά με συμβόλαια και συνέχεια διαφημίζεις την μτν και τα συμβόλαια της, πόσο συμφέρει κτλ. Καλό, χρυσό το V30 αλλά όχι και να το πληρώσουμε 1185 ευρω υπό την κάλυψη ενός συμβολαίου. Να σκεφτόμαστε λίγο το συμφέρον και τις επιλογές μας και να κάνουμε τους υπολογισμούς μας με μαθηματικά. Τι περιμένεις δηλαδή να σου πω μπράβο που βάζεις αυτά τα πράγματα σαν να είναι καμία τρελή προσφορά; Την πρώτη φορά που σε είδα είπα οκ.. ένας καμένος με την τεχνολογία. Απο τότε όμως σε βλέπω κάθε λίγο σε νέα κινητά να περιμένεις να έρθουν για να τα αγοράσεις με συμβόλαιο από την μτν. Σε εμένα αυτό φαντάζει διαφήμιση. Αν θέλεις να σχολιάζεις για το κινητό οκ.. άλλο αυτό. Το να μας διαφημίζεις την μτν και τα συμβόλαια της δεν είναι καλό. :X

Φίλε μου με όλα αυτά τα κινητά που έχεις στην υπογραφή σου οτι τα παίρνεις με συμβόλαια κτλ κάτι δεν μου κολλάει καλά μαζι σου και λες πως δεν έχεις χρήματα. Εκτός αν έχεις κάποιον που σου πληρώνει τα συμβόλαια και εσύ παίρνεις τα κινητά. Εγώ για το καλό σου στο λέω αν έχεις πάρει όλα αυτά τα κινητά με συμβόλαια με τα χρήματα που έδωσες/δίνεις καθε μηνα θα μπορούσες να έχεις ένα unlimited πλάνο των 32 ευρώ το μήνα και τα υπόλοιπα να τα βάζεις σε ένα κουτάκι μήνα με το μήνα. Με τα χρήματα που θα μαζέψεις μπορείς να αγοράσεις από της ευρωπαική αγορά διπλάσια κινητά απο αυτά που παίρνεις με τα συμβόλαια. Σκέψου το λίγο.

Edited by michalis1984

• The title was changed to LG V30