travis Δημοσιεύτηκε August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2017 Καλησπέρα στην παρέα, Το ίντερνετ μου είναι πάρα πολύ αργό και δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει. Ειδικά όταν συνδέομαι από το WIFI με το κινητό μου σέρνεται. Είμαι στην Forthnet και έχω ένα ρούτερ Technicolor TD5130. Έκανα ένα τεστ με το Speedtest και μου έβγαλε: Ping: 51ms, Download: 1,36 Mbps και Upload 0,39 Mbps. Έχω κάνει στο ρούτερ πολλές φορές Reset, το έχω αναβαθμισμένο με το τελευταίο λογισμικό, αλλά συνεχίζεται η χαμηλή ταχύτητα.. Τι μπορώ να κάνω; Έχετε καμία λύση; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Να μιλησεις με τη Forthnet, μπορει να εχει προβλημα το router ή να εχεις γενικο προβλημα (το πιο πιθανο) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JackChapman Δημ. 23 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 23 Δεκέμβριος Γεια σε όλους! Βρήκα πρόσφατα ένα εξαιρετικό site για όσους αναζητούν διασκέδαση και ψυχαγωγία μέσω διαδικτύου. Το Pin-Up, που μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://pinup.gr/ παρέχει ποικιλία επιλογών, από ψηφιακά παιχνίδια και ζωντανές εμπειρίες με πραγματικούς οικοδεσπότες, έως αθλητικά γεγονότα και δραστηριότητες. Είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα με νόμιμη άδεια, που δίνει έμφαση στη διαφάνεια και την υπεύθυνη χρήση. Το site έχει πολύ φιλικό σχεδιασμό, οπότε μπορείτε να βρείτε γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει, ενώ οι πληροφορίες για τα προνόμια και τις προσφορές είναι πλήρως κατατοπιστικές. Το καλύτερο; Μπορείτε να το απολαύσετε και από το κινητό σας! Αν ψάχνετε έναν χώρο για ποιοτική ψυχαγωγία, αξίζει να το επισκεφθείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts