nikos_nikos Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ρε πως λέγεται το μαγαζί στην Σβόλου θέλω απεγνοσμένα να πουλήσω το iphone μου ας μου το σκωτώσουν!!! το έχω βάλει σε τρία sites με αγγελίες αλλά τίποτα!!! και κάτι άλλο τι είναι οι χρυσές ευκαιρίες?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Kaizer,οι ανθρωποι ειναι αψογοι,ευγενικοι συζητησιμοι. Εχω χρονια να παρω καινουργιο,απο εκει τα περνω ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 καποιο μαγαζι στην Θεσσαλονικη? με ακριβης διευθυνση, οχι οπως λιγο παραπανω που αναφερεται "καπου στην διοικητηριου" ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Στον αλέξανδρο έχεις πάει? http://www.e-alexandros.gr/shops.php Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts