Jump to content

Huawei mate 9 ή LG g6?

mastelos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι ανάμεσα στα δύο. Έχει κανείς άποψη για αγορά καινούργιο;

Είχα κάποια στιγμή το g4 αλλά ενώ είχα πει ποτέ ξανά lg τώρα το σκέφτομαι.

Samsung Note II

Βοηθα μας να σε βοηθησουμε :). Συμπληρωσε αν θες αυτη τη φορμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Ευχαριστώ φίλε μου. Έχω διαβάσει τη φόρμα, έχω κατασταλάξει ανάμεσα στα δύο. Θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν άποψη για το ποιο είναι καλύτερο over all.
Samsung Note II

Μα δεν υπαρχει το "καλυτερο". Σε αλλα σημεια υπερτερει το ενα και σε αλλα σημεια το αλλο. Για αυτο υπαρχει η φορμα ωστε να βλεπουμε τι ταιριαζει καλυτερα στο καθενα :)

Για αρχη αποφασισε το μεγεθος της συσκευης σου. ;) Μην σε ξεγελουν οι ιντσες, το mate 9 εχει μεγαλυτερη οθονη οταν αφορα περιεχομενο 16:9 ή 4:3 (το g6 λογω αναλογιας 18,5:9 τετοιο υλικο θα το εμφανιζει ειτε με μπαρες ειτε στρετσαρισμενο)

Οκ. Συμπληρώνω.

Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 500-550 max

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,5 - 6.0

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλάδα 2ετη εγγυηση

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) ναι αλλά όχι απαραίτητα

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc?

Όχι dual ραδιόφωνο ναι

6 Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα;

Ελληνικό μενού όχι φλασαρισμα

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.

Καλό ήχο και καλή οθόνη

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια.

Καθόλου gaming. Αυτονομία ταχύτητα

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.

Samsung note 4

Βελτιώθηκε η ποιότητα του LG? Τι θα χάσω εκτός της μεγαλύτερης οθόνης σε σχέση με το mate?

Ελπίζω να βοήθησα.

Samsung Note II

Εφοσον βαζεις πρωτη την αυτονομια και σου αρεσουν οι μεγαλες οθονες μαλλον για mate 9 σε βλεπω. Δηλαδη οπως καταλαβες θα χασεις και σε αυτονομια με το g6.

Βασικα ο μονος λογος να παρεις το g6 (περαν της χαμηλης τιμης) ειναι ο wide φακος στη καμερα αν σε ενδιαφερει.

Εχω μια αμφιβολια αν εχει ραδιοφωνο το mate 9. Νομιζω πως οχι.

Edited by Antretng

Mate 9 χαλαρα , δεν μπορει να συγκριθει με το g6. Είναι άλλη συσκευή
All it takes is a swipe...

Συμφωνω με το Γιωργο και Βασιλη. Και εγω αυτο θα επαιρνα. Ποσο μαλλον οταν εχεις απαιτηση για μεγαλη οθονη και αυτονομια. Απλα νομζιω οτι δεν εχει ραδιοφωνο.

Όχι δεν έχει ραδιόφωνο. Νομίζω το LG g6 έχει καλύτερη κάμερα καλύτερη οθόνη και είναι και αδιάβροχο. Φαντάζομαι όμως ότι το mate είναι πιο αξιόπιστο. .
Samsung Note II

Απο δειγματα που εχω δει, δεν νομιζω οτι εχει καλυτερη καμερα. Σε τελικο αποτελεσμα πρεπει να ειναι παρομοια (σκεψου οτι το g5 εχει καλυτερη ποιοτητα). Απλα εχει wide φακο που ισως να σε ενδιεφερε. Απο την αλλη και το Mate 9 εχει dual camera για artificial bokeh και black & wide φωτογραφιες (απο μονοχρωμο αισθητηρα). Αρα θεμα προτιμησης ειναι.

Οσον αφορα την οθονη, εχε υποψιν οτι οι quantum στα προηγουμενα μοντελα ειχαν την ταση να εμφανιζουν image retention. Δεν γνωριζουμε βεβαια εαν θα εμφανιζει το g6.

εγω θα σου ελεγα lg g6.αν μπορεις τι duall H870DS.ποιο ωραιο κρατημα στο χερι.η καμερα του ειναι φοβερη,η μπροστινη με ενα update θα γινει ακομα καλυτερο!Συν καλυτερη οθονη
I Want To Believe