babill2004 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση η έκδοση android στα nexus με την κάμερα. Η ίδια η εφαρμογή της κάμερας παίρνει κανονικά updates όπως όλες οι εφαρμογές μέσω store. Έχω την εντύπωση πως αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και παλαιότερη έκδοση της κάμερας. Δεν το έχω ακούσει αυτό. Μαζί με την αναβάθμιση λειτουργικού φαντάζομαι έγιναν και οι αναβαθμίσεις στο software της κάμερας. downgrade σε αυτό γίνεται χωρίς root? Aν γίνεται θα το κάνω... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Νικο συμφωνω σε αυτα που γραφεις. Μιλαμε για 2 κορυφαιες καμερες...Xiaomi mi5s Και Lumia 950. To 950 εχει καλυτερο φακο γι αυτο και βλεπεις τετοια τρελη λεπτομερεια. Το Mi5s ειναι καλυτερο στην επεξεργασια...με πιο φυσικα και ρεαλιστικα χρωματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ποιο είναι το άλλο θέμα; αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446474&page=366 Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση η έκδοση android στα nexus με την κάμερα. Η ίδια η εφαρμογή της κάμερας παίρνει κανονικά updates όπως όλες οι εφαρμογές μέσω store. Έχω την εντύπωση πως αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και παλαιότερη έκδοση της κάμερας. δεν εχει σχεση η εκδοση της καμερας...αλλα η εκδοση λογισμικου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 S8 Plus auto http://i67.tinypic.com/2rwqmux.jpg Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωραιο το ψαρακι, αλλα νομιζω οτι ηθελε λιγο πιο πισω. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Νικο συμφωνω σε αυτα που γραφεις. Μιλαμε για 2 κορυφαιες καμερες...Xiaomi mi5s Και Lumia 950. To 950 εχει καλυτερο φακο γι αυτο και βλεπεις τετοια τρελη λεπτομερεια. Το Mi5s ειναι καλυτερο στην επεξεργασια...με πιο φυσικα και ρεαλιστικα χρωματα Δεν ξερω αν ειναι στα κορυφαια το mi5s γιατι δεν το εχω δουλέψει ιδιαίτερα ακόμα, αλλά δεν το πολυ πιστεύω. Θα δειξει... Τωρα στα οπτικά σίγουρα δεν φτάνει το 950 με τίποτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομιζω οτι ειναι τα 12mp που μου φαίνεται οτι ειναι απολύτως οριακά σε ολα τα νεα τηλεφωνα. Η επεξεργασία απο την άλλη για τα χρωματα ειναι θεμα γούστου καθαρά. Εμένα μου άρεσαν στο lumia. Το 5s τραβά αυτο που βλεπει το μάτι εκεινη την ώρα και αυτο εχει σαν αποτέλεσμα πολλες φορές να μην ειναι καθόλου εντυπωσιακές οι φωτογραφίες. Οπως λενε πολλα παιδιά εδω μέσα και το πιστεύω και εγω,το καλο αυτόματο ειναι το Α και το Ω. Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 S8 Plus auto http://i68.tinypic.com/iwlunn.jpg Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk S8 Plus auto http://i67.tinypic.com/2rwqmux.jpg Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η πρωτη ειναι αψογη φιλαρακι, η 2η οντως ηθελε λιγο πιο πισω θα εγραφε υπεροχα!!!!!!!!!!! μου αρεσει η στροφη που εκανες τελευταια εχεις πετυχει ωραια θεματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 η πρωτη ειναι αψογη φιλαρακι, η 2η οντως ηθελε λιγο πιο πισω θα εγραφε υπεροχα!!!!!!!!!!! μου αρεσει η στροφη που εκανες τελευταια εχεις πετυχει ωραια θεματα.Ευχαριστώ φιλαράκι όπως έχουμε δει κ στο national geographic οι φωτογραφίες ζώων θέλουν τεχνική κ υπομονή λογω δε κ της κίνησης Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μιλάμε για πολυ λεπτομερεια Κώστα. Το 5s ειναι πολυ μακριά σε λεπτομερεια στα μακρινά πλάνα απο το 950xl. To θετικό ειναι οτι τραβά αστραπιαία. IMG_20180315_081228 by Nikos Manousakis, on Flickr Νικο ωραιο αμαξι ρε! :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με την έκδοση της κάμερας και όχι του android. Πχ την έκδοση με zero shutter για hdr+ την έδωσε με αναβάθμιση της κάμερας. Και ναι αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει παλαιότερη έκδοση, δεν χρειάζεται root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 ωραιο το ψαρακι, αλλα νομιζω οτι ηθελε λιγο πιο πισω.Ναι Νικόλα το προσπαθούσα ξεσκίστηκε ο φακός να κανει focus ηταν σε κίνηση συνέχεια :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με την έκδοση της κάμερας και όχι του android. Πχ την έκδοση με zero shutter για hdr+ την έδωσε με αναβάθμιση της κάμερας. Και ναι αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει παλαιότερη έκδοση, δεν χρειάζεται root. καμια σχεση...ειτε παλια εκδοση βαλεις ειτε καινουρια , το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με την έκδοση της κάμερας και όχι του android. Πχ την έκδοση με zero shutter για hdr+ την έδωσε με αναβάθμιση της κάμερας. Και ναι αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει παλαιότερη έκδοση, δεν χρειάζεται root. Συμφωνώ. Απλά κάποιες εκδόσεις καμερας είναι προφανώς συμβατές με συγκεκριμένες εκδοσεις android. Ας πούμε από 2.7 μέχρι 3.2 ήταν εκδόσεις που βγήκαν στη mm ενώ εκδόσεις 4 έως 5.1 εκδόσεις που βγήκαν σε nougat. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δεν το έχω ακούσει αυτό. Μαζί με την αναβάθμιση λειτουργικού φαντάζομαι έγιναν και οι αναβαθμίσεις στο software της κάμερας. downgrade σε αυτό γίνεται χωρίς root? Aν γίνεται θα το κάνω... software downgrade αν εννοεις...απ'οσο ξερω κατα 99% χωρις root δε γινεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ναι Νικόλα το προσπαθούσα ξεσκίστηκε ο φακός να κανει focus ηταν σε κίνηση συνέχεια :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν πειραζει, το καταλαβα, αλλα φταιει προφανως και το τζαμι που ισως το μπερδευε το κινητο.. η προβατινα πχ ειναι καλυτερο θεμα..:lol::lol::p Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Σχετικα μα το nexus 6p...για να το ξεκαθαρισουμε. Αυτο που λεω εγω ειναι οτι με Android 6.0 η καμερα ειχε καλυτερους αλγοριθμους. Με Android 7 χειροτερεψε και με την Oreo χαλασε εντελως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themispower Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μακάρι ρε φιλε είναι κρίμα να μην ανεβάζεις φλικρ γιατι όλα τα άλλα δεν ανεβάζουν με καλη ποιότητα. Οσον αφορά το 5τ έχω δει υπέροχες φωτογραφίες ειδικά μετά απο ενα update που πήρε στην αρχή δεν με ενθουσίασε πολύ. Φυσικά θα βάλω και τις μοντιφικες που κυκλοφορούν λενε οτι το hrd+ κανει δουλειά. ΥΓ Κανονισε καφεδάκι μην χάνεσαιΦιλε μου τι εννοεις δεν ανεβαζουν καλη ποιοτητα;δηλαδη εγω που χω postimage ειναι ακυρο , να κανω flicr;; Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 καμια σχεση...ειτε παλια εκδοση βαλεις ειτε καινουρια , το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο Εγώ νομίζω ότι κανείς λάθος, αυτή την στιγμή έχω 3 διαφορετικές εκδόσεις της google camera στο κινητό 1 του pixel για το portrait mode , 1 για le και την στοκ που μου αναβαθμίζεται μέσω play store. Αν εξαιρέσουμε την le οι άλλες 2 έχουν ψιλοδιαφορα στο proccessing έχω την εντύπωση. Όταν έχω χρόνο όμως ,για να μην είμαι και απόλυτος, θα κάνω ένα sideload την έκδοση από marshmallow να το κοιτάξω.Την είχα περάσει και παλαιότερα αλλά μου την κούμπωνε πάνω από την έκδοση του pixel και είχα κρατήσει την δεύτερη για το πορτρέτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγώ νομίζω ότι κανείς λάθος, αυτή την στιγμή έχω 3 διαφορετικές εκδόσεις της google camera στο κινητό 1 του pixel για το portrait mode , 1 για le και την στοκ που μου αναβαθμίζεται μέσω play store. Αν εξαιρέσουμε την le οι άλλες 2 έχουν ψιλοδιαφορα στο proccessing έχω την εντύπωση. Όταν έχω χρόνο όμως ,για να μην είμαι και απόλυτος, θα κάνω ένα sideload την έκδοση από marshmallow να το κοιτάξω.Την είχα περάσει και παλαιότερα αλλά μου την κούμπωνε πάνω από την έκδοση του pixel και είχα κρατήσει την δεύτερη για το πορτρέτο. Φιλε μου μη μπερδευεσαι...δε μιλαω για εκδοσεις καμερας ουτε για τριτες εφαρμογες. Μιλαω για την εκδοση Android που τρεχει το κινητο 6/7/8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 δεν πειραζει, το καταλαβα, αλλα φταιει προφανως και το τζαμι που ισως το μπερδευε το κινητο.. η προβατινα πχ ειναι καλυτερο θεμα..:lol::lol::p χαχα άστο φίλε κ παλι δεν κάθονται ήσυχα τα ζα θελει υπομονή να πετύχεις ενα ακίνητο Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Φιλε μου τι εννοεις δεν ανεβαζουν καλη ποιοτητα;δηλαδη εγω που χω postimage ειναι ακυρο , να κανω flicr;; Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το flickr ανεβαζει κανονικα την φωτογραφια χωρις καμια συμπιεση επισης δινει ολες τις πληροφοριες (exif) για να καταλαβουμε τι συνθηκες που τραβηχτηκε η φωτο δεν γνωριζω αν υπαρχουν αλλα παρομοια σιτε παντως ειναι κορυφη, αν εξαιρεσεις καποια κολληματα ασφαλειας που εχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγώ νομίζω ότι κανείς λάθος, αυτή την στιγμή έχω 3 διαφορετικές εκδόσεις της google camera στο κινητό 1 του pixel για το portrait mode , 1 για le και την στοκ που μου αναβαθμίζεται μέσω play store. Αν εξαιρέσουμε την le οι άλλες 2 έχουν ψιλοδιαφορα στο proccessing έχω την εντύπωση. Όταν έχω χρόνο όμως ,για να μην είμαι και απόλυτος, θα κάνω ένα sideload την έκδοση από marshmallow να το κοιτάξω.Την είχα περάσει και παλαιότερα αλλά μου την κούμπωνε πάνω από την έκδοση του pixel και είχα κρατήσει την δεύτερη για το πορτρέτο. για να γινω πιο κατανοητος... ...εχεις φωτογραφιες τραβηγμενες πριν 2 χρονια? συγκρινε τες με αυτες που τραβηξες σημερα...τις τωρινες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Φιλε μου μη μπερδευεσαι...δε μιλαω για εκδοσεις καμερας ουτε για τριτες εφαρμογες. Μιλαω για την εκδοση Android που τρεχει το κινητο 6/7/8 Δεν μπερδεύεται κανένας, απλά σου λέω ότι έχει να κάνει με την έκδοση της google cam η κάθε έκδοση αλλάζει την επεξεργασία,αν είναι η 3,4,5, κτλ και όχι αν έχεις android 6,7 ή 8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγώ νομίζω ότι κανείς λάθος, αυτή την στιγμή έχω 3 διαφορετικές εκδόσεις της google camera στο κινητό 1 του pixel για το portrait mode , 1 για le και την στοκ που μου αναβαθμίζεται μέσω play store. Αν εξαιρέσουμε την le οι άλλες 2 έχουν ψιλοδιαφορα στο proccessing έχω την εντύπωση. Όταν έχω χρόνο όμως ,για να μην είμαι και απόλυτος, θα κάνω ένα sideload την έκδοση από marshmallow να το κοιτάξω.Την είχα περάσει και παλαιότερα αλλά μου την κούμπωνε πάνω από την έκδοση του pixel και είχα κρατήσει την δεύτερη για το πορτρέτο.Μάλλον έχεις μπερδέψει τις εκδόσεις λογισμικού με τις εκδόσεις καν κάμερας. Πρέπει να φλασαρεις ρομ για να καταλάβεις τυχόν διαφορές, όχι να βάλεις την εφαρμογή της κάμερας που είχε εκείνη η ρομ Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 χαχα άστο φίλε κ παλι δεν κάθονται ήσυχα τα ζα θελει υπομονή να πετύχεις ενα ακίνητο Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σιγουρα. αν και στου Μαριου εφταιγε η αποσταση και η γυαλα, ειμαι σιγουρος, αλλιως θα εβγαινε πιο καθαρη. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts