Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Xiaomi mi max 2 Auto Έχω ανεβάσει λίγο τον κορεσμό των χρωμάτων από την εφαρμογή της κάμερας,μου φαίνονται λίγο αφύσικα στον υπολογιστή πείτε καμιά γνώμη,ακόμα δεν έχω ασχοληθεί λεπτομερώς,σε πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά μέτρια παρόλο που φοράει ίδιο φακό με το Mi 6. Xiaomi mi max 2 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Xiaomi mi max 2 Auto Έχω ανεβάσει λίγο τον κορεσμό των χρωμάτων από την εφαρμογή της κάμερας,μου φαίνονται λίγο αφύσικα στον υπολογιστή πείτε καμιά γνώμη,ακόμα δεν έχω ασχοληθεί λεπτομερώς,σε πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά μέτρια παρόλο που φοράει ίδιο φακό με το Mi 6. Xiaomi mi max 2 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr καλη λεπτομερεια εχει...το sharpening ειναι λιγο τσιμπημενο και το μπλε του ουρανου θυμιζει Lumia 950 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 καλη λεπτομερεια εχει...το sharpening ειναι λιγο τσιμπημενο και το μπλε του ουρανου θυμιζει Lumia 950 Nαι αυτό παρατήρησα και εγώ,θα κατεβάσω πάλι τον κορεσμό στο κανονικό.Βασικά έχω πειράξει και την οξύτητα την έχω ανεβάσει στο max θα την κατεβάσω και αυτή λίγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Xiaomi mi max 2 Auto Έχω ανεβάσει λίγο τον κορεσμό των χρωμάτων από την εφαρμογή της κάμερας,μου φαίνονται λίγο αφύσικα στον υπολογιστή πείτε καμιά γνώμη,ακόμα δεν έχω ασχοληθεί λεπτομερώς,σε πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά μέτρια παρόλο που φοράει ίδιο φακό με το Mi 6. Xiaomi mi max 2 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Γυρισε το saturation εκει που ήταν και ανέβασε μια σκάλα το contrast. Μήπως ενεργοποίησε hdr? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 <3 Mi Max <3 αγαπημένο κινητό - κρίμα να μην έχει καλή κάμερα... Για ανέβασε φίλε Γιώργο κι άλλα δείγματα. Χωρίς edit κτλ. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Γυρισε το saturation εκει που ήταν και ανέβασε μια σκάλα το contrast. Μήπως ενεργοποίσε hdr? Όχι,απλά αυτό που είπες,θα κατεβάσω λίγο το χρώμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Όχι,απλά αυτό που είπες,θα κατεβάσω λίγο το χρώμα. Δοκιμασε και μια σκαλα πανω το contrast. Βεβαια δεν κρινω σωστα με τα χρωματα που εχει τωρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δοκιμασε και μια σκαλα πανω το contrast. Βεβαια δεν κρινω σωστα με τα χρωματα που εχει τωρα. Ισως θέλει λίγο κοντράστ καλά λέει ο Ανδρέας. Δώσε μας δείγματα να δούμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Htc u11 #best camera ever# auto exp -0.2 IMAG0466 by foxy4270, on Flickr Σε λεπτομερειες στα προσωπα, σε χρωματισμους, τονισμους δερματος κ.τλ. μονο τα nexus/pixels Μπορουν να βγαλουν κατι αντιστοιχο...κανενα αλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Σε λεπτομερειες στα προσωπα, σε χρωματισμους, τονισμους δερματος κ.τλ. μονο τα nexus/pixels Μπορουν να βγαλουν κατι αντιστοιχο...κανενα αλλο. Κώστα, δεν διαφωνεί κανείς. Μην κάνεις χειρότερα από αυτούς που νομίζεις πως προσπαθούν να καπακώσουν τις φωτογραφίες σου. Τρως αναφορές χωρίς λόγο. :O Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 S8+, auto, hdr off 20170830_181409 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Σε λεπτομερειες στα προσωπα, σε χρωματισμους, τονισμους δερματος κ.τλ. μονο τα nexus/pixels Μπορουν να βγαλουν κατι αντιστοιχο...κανενα αλλο. gtf4270 δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο. Θες σώνει και καλά να γίνει κόντρα και κάνεις παράθεση τον εαυτό σου. Μεσα σε λιγότερο από 24 ώρες που έληξε το ban σου έπρεπε να παρέμβω 4 φορές παρά τις συστάσεις μου ότι εσύ ειδικά θα έπρεπε να αποφεύγεις τις κόντρες. Ελπίζω σε ένα μήνα που θα σε ξαναδούμε να έχεις λιγότερη διάθεση για κόντρα. Είναι κρίμα να χαλάει ένα τόσο χρήσιμο thread. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 gtf4270 δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο. Θες σώνει και καλά να γίνει κόντρα και κάνεις παράθεση τον εαυτό σου. Μεσα σε λιγότερο από 24 ώρες που έληξε το ban σου έπρεπε να παρέμβω 4 φορές παρά τις συστάσεις μου ότι εσύ ειδικά θα έπρεπε να αποφεύγεις τις κόντρες. Ελπίζω σε ένα μήνα που θα σε ξαναδούμε να έχεις λιγότερη διάθεση για κόντρα. Είναι κρίμα να χαλάει ένα τόσο χρήσιμο thread. Like απλά. Στο θέμα μας τώρα. S8+ auto 2017-08-30_07-18-17 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Άλλες 2 Xiaomi mi max2 Auto Xiaomi mi max 2 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Xiaomi mi max 2 HDR Xiaomi mi max 2 HDR by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Giwrgos_Gk για hdr βάλε καλύτερα την google camera. Ακολούθησε εδώ τον οδηγό μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7294430#post7294430 . Φαντάζομαι δεν έχει manual camera η στοκ. Αν πάλι έχει δεν χρειάζεσαι τίποτα, κάνεις απλή εγκατάσταση του apk. Για να μην χάσεις το hht απο την customia στο build.prop ψάξε καποιο αντίστοιχο αρχείο για το mi max 2. Δεν ξέρω δηλαδή αν δουλεύει το ίδιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Giwrgos_Gk για hdr βάλε καλύτερα την google camera. Ακολούθησε εδώ τον οδηγό μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7294430#post7294430 . Φαντάζομαι δεν έχει manual camera η στοκ. Αν πάλι έχει δεν χρειάζεσαι τίποτα, κάνεις απλή εγκατάσταση του apk. Για να μην χάσεις το hht απο την customia στο build.prop ψάξε καποιο αντίστοιχο αρχείο για το mi max 2. Δεν ξέρω δηλαδή αν δουλεύει το ίδιο. Έχει Manual κομπλέ,έχει μέχρι 32 shutter speed. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Άλλες 2 Xiaomi mi max2 Auto Xiaomi mi max 2 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Xiaomi mi max 2 HDR Xiaomi mi max 2 HDR by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Η πρώτη είναι όμορφη η δεύτερη για hdr είναι λίγη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Έχει Manual κομπλέ,έχει μέχρι 32 shutter speed. Απλή εγκατάσταση λοιπόν ;) Πειραματίσου με τις εκδόσεις (ειδικά σε χαμηλό φωτισμό) να δεις ποια σου κάθεται καλύτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Απλή εγκατάσταση λοιπόν ;) Πειραματίσου με τις εκδόσεις (ειδικά σε χαμηλό φωτισμό) να δεις ποια σου κάθεται καλύτερα.Την έχω εγκαταστήσει από την βιβλιοθήκη μου την είχε κρατημένη και λειτουργεί κανονικά, τώρα που θα βγω θα βγάλω και νυχτερινές και θα ανεβάσω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η πρώτη είναι όμορφη η δεύτερη για hdr είναι λίγη.Και μένα η HDR δεν μου αρέσει ξεπλυμενη τελείως λες και έχεις ρίξει χλωρίνη. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Την έχω εγκαταστήσει από την βιβλιοθήκη μου την είχε κρατημένη και λειτουργεί κανονικά, τώρα που θα βγω θα βγάλω και νυχτερινές και θα ανεβάσω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι η ίδια. Εγώ σου χω link με port όπου δουλεύει το hdr+. Αυτή που έχεις απο το playstore είναι το απλό hdr που στην ουσία είναι το hdr της κάμερας σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Έβγαλαν update για τη Google camera με πολλές βελτιώσεις! Δοκιμάστε όσοι την χρησιμοποιείτε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Έβγαλαν update για τη Google camera με πολλές βελτιώσεις! Δοκιμάστε όσοι την χρησιμοποιείτε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εγώ πάντως μίλαγα για αυτά εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=206578 Εσύ παίρνεις official και φυσικά πιο αποδοτική google camera ;):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δεν είναι η ίδια. Εγώ σου χω link με port όπου δουλεύει το hdr+. Αυτή που έχεις απο το playstore είναι το απλό hdr που στην ουσία είναι το hdr της κάμερας σου.Α ωραία οπότε την κατεβάζω Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Α ωραία οπότε την κατεβάζω Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο redmi note 4x το καλύτερο αποτέλεσμα (αλλά πιο αργό) το πήρα με του Nexus 5 (σκετο). Οπότε γενικά πειραματίσου. Πριν εγκαταστήσεις τη μία πρέπει να απεγκαταστησεις την άλλη. Επιπλέον στις νυχτερινές τεμπελιάζει λίγο το νετάρισμα όποτε και πολλές φορες θα χρειαστεις tap to focus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Εγώ πάντως μίλαγα για αυτά εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=206578 Εσύ παίρνεις official και φυσικά πιο αποδοτική google camera ;):) Βγήκε update για αυτή που λες Αντρέα την ported το είδα προ ολιγου στο xda. Αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts